بخش دانلود اين سايت : http://en.motofon.net
منممنون
یه سوال این v3چرا انقد زود chargeش تموم میشه
نمیشه یه کاریش کرد
واسه منکه تقریبا عمر باطریمو نصف کرده بوداوهراس میگی روشن بود
یهنی الان دیگه خیالم راحت باشه
دست درد نکنه
آقا تبریک
می خواستم بدونم قیمت موتورولا L6 الان چنده ؟
اقا کسی تو این سایت نیست جواب ما را بدهبا سلام حضور گردانندگان این سایت و ارزوی موفقیت روز افزون
غرض از مزاحمت واین توفیقی که نصیب من شده نبود افراد متخصص و لایق در شهر ما میباشد چون بنده مدتی است که گوشی موتورولا 3i را خریداری کرده ام و با توجه به اینکه هیچگونه امیدی در این شهر ناامید ما یعنی کرمانشاه به ساپورت این گوشی نمیباشد هنوز هم بر این انتخابم میبالم چون من ادمی کنجکاو هستم تا به حال اگر اغراق نکرده باشم این بیستمین گوشی است که من عوض میکنم و هچکدام از انها به زیبایی و کارایی و فول انتنی این گوشی نبوده
حضار محترم دلیل گلایه من از این گوشی فقط عدم اگاهی من و هم شهریهای عزیزم میباشد چون به هر مبایل فروشی و خدمات مبایل که سر میزنی مگویند موتورولا اصلا برنامه نمیگیرد و بنده هم چون اگاهی انچنانی در این مورد ندارم مجبورم بالاخره تسلیم شوم چون با توجه به مطالبی که در سایتهای مختلف خواندم حاکی از این بود که جهت برنامه ریزی این گوشی باید ابتدا نرم افزارهای مربوطه نصب شود که نصب کردم مانند p2k و سپس درایور مربوطه نصب شود که نصب کردم حتی گوشه پایین سمت راست مونیتورم اضافه شدن این نرم افزار را خبر داد ولی متاسفانه هر برنامای را که از طریق کابل مخصوص و یا رم ریدر به گوشی انتقال میدادم اثری از ان در گوشی پیدا نمیکردم و یا گاهی اوقات not connect میزد
در این مورد حقیر را راهنمایی بفرمایید
کسی تو ایران rockr e2 رو رویت کرده؟
اول از همه از آقایون متشکرم که همچین کلوپی رو راه اندازی کردن.
من هنوز یه ماه نیست که یک گوشیه v3i گرفتم. خواستم language pack 003 رو روش نصب کنم. تو سایت planetmotox دو تا فایل پیدا کردم با RSD lite 2.7 رو گوشیم خواستم نصب کنم که به مشکل خوردم.
تو توضیحاتی که تو اینترنت پیدا کردم خیلی دقت نکردم. به خاطر همین نمیدونستم که سیم کارتم باید دربیارم. الان موبایلم قاتی کرده. تو همون حالت شبیه DOS مونده نه خاموش میشه نه باتریش شارژ نمیشه!! باتریشم ورداری بزاری تاثیری نداره.
البته هنوز سعی نکردم دوباره با RSD lite 2.4 و سیم کارت بیرون آورده امتحان کنم!
ولی خواستم اگه نتونستم رو هوا نمونم. حداقل برای بقیه تجربه میشه.
منم چند وقت پیش به یه همچین مشکلی بر خوردم....شوخی نکنین آقا!!
این کارو کردم. الان باطریم شارژ داره.
راستی امتحان کردم نشد.
چه طوری میتونم با شما تماس بگیرم؟
راه نداره؟
شوخی نکنین آقا!!
این کارو کردم. الان باطریم شارژ داره.
راستی امتحان کردم نشد.
چه طوری میتونم با شما تماس بگیرم؟
راه نداره؟
نه باتری شو دادم کسی برام شارژ کرد. ولی از حالت ok to program در نمیاد!آقا دست شما درد نکه. انشالله که اینطوری درست شه.
مال من ok to program میده.
امتحان میکنم. خبرشو بهتون میگم.
نه باتری شو دادم کسی برام شارژ کرد. ولی از حالت ok to program در نمیاد!