• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

gba

Registered User
لایک‌ها
25
کسی تو ایران rockr e2 رو رویت کرده؟
helpsmilie.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون
wink.th_sys.gif

یه سوال این v3چرا انقد زود chargeش تموم میشه
wtf.gif
3572.gif

نمیشه یه کاریش کرد
cartman.gif
من
خواهرم v3 داره شارژش خیلی خوب میمونه
مال منکه اگه آهنگ باهاش گوش نکنم
6-7 روزی میمونه البته واسه من v3i هست ولی واسه خواهرمم همینجوریه
بلوتوثت روشنه همیشه؟
من یه مدت بلوتوثمو کامل روشن گذاشته بودم عمر باطری نصف شده بود
یه چک بکن

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اوه
016%5B1%5D.th_sys.gif
راس میگی روشن بود
kicher.gif

یهنی الان دیگه خیالم راحت باشه
rollingf.gif

دست درد نکنه
6747.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اوه
016%5B1%5D.th_sys.gif
راس میگی روشن بود
kicher.gif

یهنی الان دیگه خیالم راحت باشه
rollingf.gif

دست درد نکنه
6747.gif
واسه منکه تقریبا عمر باطریمو نصف کرده بود
اگه باطریت مشکل دیگه نداشته باشه الان شارژ باطریت خیلی بیشتر میمونه

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
اقا کسی ماله v3i باطری مدل 1300mah تو تهران یا جایی سراغ نداره .من چند جا در بارش خونوم هم تو فروم های خارجی هم فارسی ولی مطمعن نیستم تو ایران باشه کسی سراغی داره یا نه؟اگه پیدا بشه اخره حاله.اگه کسی تو خارج اشنا داره بگه سفارش بدیم یه چند تا بیاره؟

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
راستش من دنبال يه گوشي ارزون بودم كه به موتورولا ال 6 رسيدم
هنوز نخريدمش ولي چون همه جا ديدم كه در مورد درايورش و اتصال كابل يو اس بي به كامپيوتر بحث ميشه يه سوال برام بوجود اومد كه مگه نرم افزار نصب درايورش همراهش نيست

اما من قبل از خريد يه سرچ كردم به لينك زير رسيدم كه درايور يو اس بي و همچنين درايور بلوتوث رو به همراه نرم افزارهاي مربوطه براي ال 6 گذاشته

از مديراي محترم و كاربراي فعال تقاضا دارم اين لينك رو ببينن و بگن كه اين درايور ها همون درايور هاي موتورولا ال 6 هست يا نه چون اينجور كه من ديدم خيليا دنبال اين درايور هستند و هنوز پيداش نكردند

لينك به اين سايت

راستي آيا موتورولا ال6 گوشي خوبي هست
يه سوال ديگه
اين فلش و فلكس كه ميگيد يعني چي من يعني با اين كار براي گوشي چه اتفاقي ميافته

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تبریک
می خواستم بدونم قیمت موتورولا L6 الان چنده ؟

با سلام حضور گردانندگان این سایت و ارزوی موفقیت روز افزون
غرض از مزاحمت واین توفیقی که نصیب من شده نبود افراد متخصص و لایق در شهر ما میباشد چون بنده مدتی است که گوشی موتورولا 3i را خریداری کرده ام و با توجه به اینکه هیچگونه امیدی در این شهر ناامید ما یعنی کرمانشاه به ساپورت این گوشی نمیباشد هنوز هم بر این انتخابم میبالم چون من ادمی کنجکاو هستم تا به حال اگر اغراق نکرده باشم این بیستمین گوشی است که من عوض میکنم و هچکدام از انها به زیبایی و کارایی و فول انتنی این گوشی نبوده

حضار محترم دلیل گلایه من از این گوشی فقط عدم اگاهی من و هم شهریهای عزیزم میباشد چون به هر مبایل فروشی و خدمات مبایل که سر میزنی مگویند موتورولا اصلا برنامه نمیگیرد و بنده هم چون اگاهی انچنانی در این مورد ندارم مجبورم بالاخره تسلیم شوم چون با توجه به مطالبی که در سایتهای مختلف خواندم حاکی از این بود که جهت برنامه ریزی این گوشی باید ابتدا نرم افزارهای مربوطه نصب شود که نصب کردم مانند p2k و سپس درایور مربوطه نصب شود که نصب کردم حتی گوشه پایین سمت راست مونیتورم اضافه شدن این نرم افزار را خبر داد ولی متاسفانه هر برنامای را که از طریق کابل مخصوص و یا رم ریدر به گوشی انتقال میدادم اثری از ان در گوشی پیدا نمیکردم و یا گاهی اوقات not connect میزد
خواهشمندم در این مورد حقیر را راهنمایی بفرمایید

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام حضور گردانندگان این سایت و ارزوی موفقیت روز افزون
غرض از مزاحمت واین توفیقی که نصیب من شده نبود افراد متخصص و لایق در شهر ما میباشد چون بنده مدتی است که گوشی موتورولا 3i را خریداری کرده ام و با توجه به اینکه هیچگونه امیدی در این شهر ناامید ما یعنی کرمانشاه به ساپورت این گوشی نمیباشد هنوز هم بر این انتخابم میبالم چون من ادمی کنجکاو هستم تا به حال اگر اغراق نکرده باشم این بیستمین گوشی است که من عوض میکنم و هچکدام از انها به زیبایی و کارایی و فول انتنی این گوشی نبوده

حضار محترم دلیل گلایه من از این گوشی فقط عدم اگاهی من و هم شهریهای عزیزم میباشد چون به هر مبایل فروشی و خدمات مبایل که سر میزنی مگویند موتورولا اصلا برنامه نمیگیرد و بنده هم چون اگاهی انچنانی در این مورد ندارم مجبورم بالاخره تسلیم شوم چون با توجه به مطالبی که در سایتهای مختلف خواندم حاکی از این بود که جهت برنامه ریزی این گوشی باید ابتدا نرم افزارهای مربوطه نصب شود که نصب کردم مانند p2k و سپس درایور مربوطه نصب شود که نصب کردم حتی گوشه پایین سمت راست مونیتورم اضافه شدن این نرم افزار را خبر داد ولی متاسفانه هر برنامای را که از طریق کابل مخصوص و یا رم ریدر به گوشی انتقال میدادم اثری از ان در گوشی پیدا نمیکردم و یا گاهی اوقات not connect میزد

در این مورد حقیر را راهنمایی بفرمایید
اقا کسی تو این سایت نیست جواب ما را بده

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها من یه باطری L7 اضافه دارم میخوام نگرش دارم به نظرتون خالیش کنم یا بزارم شارژ داشته باشه؟؟

yasharpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه از آقایون متشکرم که همچین کلوپی رو راه اندازی کردن. :)

من هنوز یه ماه نیست که یک گوشیه v3i گرفتم. خواستم language pack 003 رو روش نصب کنم. تو سایت planetmotox دو تا فایل پیدا کردم با RSD lite 2.7 رو گوشیم خواستم نصب کنم که به مشکل خوردم.
تو توضیحاتی که تو اینترنت پیدا کردم خیلی دقت نکردم. به خاطر همین نمیدونستم که سیم کارتم باید دربیارم. الان موبایلم قاتی کرده. تو همون حالت شبیه DOS مونده نه خاموش میشه نه باتریش شارژ نمیشه!! باتریشم ورداری بزاری تاثیری نداره.
البته هنوز سعی نکردم دوباره با RSD lite 2.4 و سیم کارت بیرون آورده امتحان کنم! :p
ولی خواستم اگه نتونستم رو هوا نمونم. حداقل برای بقیه تجربه میشه. :D

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه از آقایون متشکرم که همچین کلوپی رو راه اندازی کردن. :)

من هنوز یه ماه نیست که یک گوشیه v3i گرفتم. خواستم language pack 003 رو روش نصب کنم. تو سایت planetmotox دو تا فایل پیدا کردم با RSD lite 2.7 رو گوشیم خواستم نصب کنم که به مشکل خوردم.
تو توضیحاتی که تو اینترنت پیدا کردم خیلی دقت نکردم. به خاطر همین نمیدونستم که سیم کارتم باید دربیارم. الان موبایلم قاتی کرده. تو همون حالت شبیه DOS مونده نه خاموش میشه نه باتریش شارژ نمیشه!! باتریشم ورداری بزاری تاثیری نداره.
البته هنوز سعی نکردم دوباره با RSD lite 2.4 و سیم کارت بیرون آورده امتحان کنم! :p
ولی خواستم اگه نتونستم رو هوا نمونم. حداقل برای بقیه تجربه میشه. :D

دیگه تموم شد باید باطری رو با یه گوشی دیگه شارژ کنی
دیگه برنامه نمیخوره

yasharpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی نکنین آقا!!
این کارو کردم. الان باطریم شارژ داره.
راستی امتحان کردم نشد.
چه طوری میتونم با شما تماس بگیرم؟
راه نداره؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
شوخی نکنین آقا!!
راستی امتحان کردم نشد.
راه نداره؟
منم چند وقت پیش به یه همچین مشکلی بر خوردم....

اگه تو حالت Bootloader نوشته Low Battery cannot program باطری رو باید شارژ کنی که من تو این حالت گوشی موفق نشدم، باطریم هم خوابید مجبور شدم برم شوک بدن برام تا درست شه.

ولی اگه زده ok to program اول پورت USB رو عوض کن دوباره program کن اگه بازم نشد با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن

ربطی به در آوردن سیم کارت هم نداره

البته اگه کلا دیگه بالا نمیاد گوشیت، باید Firmware رو هم دوباره بریزی.

از اینجا Firmware رو دانلود کن :

http://en.motofon.net/index.php?option=com_remository&Itemid=4&func=select&id=20

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی نکنین آقا!!
راستی امتحان کردم نشد.
راه نداره؟

الان low battry میزنه یا کامل گوشی خاموش شده؟

yasharpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست شما درد نکه. انشالله که اینطوری درست شه.
مال من ok to program میده.
امتحان میکنم. خبرشو بهتون میگم.

yasharpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست شما درد نکه. انشالله که اینطوری درست شه.
مال من ok to program میده.
امتحان میکنم. خبرشو بهتون میگم.
نه باتری شو دادم کسی برام شارژ کرد. ولی از حالت ok to program در نمیاد!

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه باتری شو دادم کسی برام شارژ کرد. ولی از حالت ok to program در نمیاد!

خوب باید بر نامه بزنی
باتری در بیار تمام کار های بر نامه زدن رو انجام بده بعد باتری بزار و وصل کن به pc برنامه بزن
دو باره میگم نزار باتری زیاد تو گوشی باشه سریع شارژ تموم میکنه

بالا