dead_chatter
Registered User
- نوشتهها
- 1,078
- لایکها
- 3
البته خوب نمیشه گفت که هدست ارجینال کیفیت پایینی من خودم برای تنوع رفتم یه هدست دیگه برای ام پی تریم گرفتم البته کیفیت فرقی نکرد فقط 15 تومن پیاده شدم!
به نقل از noisymind :ولی یعنی نوکیا فقط گوشی سیمبین میده بیرون که کاربران دنبال نرم افزار بهتر و گوشی بهتر برن بگردن؟! پس این 3250 چه فرقی با 6680 کرد؟ اونم شما میری نرم افزار قوی! میریزی روش دیگه.
به نقل از dead_chatter :البته خوب نمیشه گفت که هدست ارجینال کیفیت پایینی من خودم برای تنوع رفتم یه هدست دیگه برای ام پی تریم گرفتم البته کیفیت فرقی نکرد فقط 15 تومن پیاده شدم!
بحثش اینجا درست نیست اما آخه از همون اول بهترین نوع هدست روش بود اینم گفتم نوکیا برای تولید گوشیهای موسیقی باید بهترین نوع هدستش رو تو جعبه گوشیها قرار بده چون توئ پست قبلی گفتم با وجود برنامه دیگه نیازی به گوشی مخصوص موسیقی نداره و سیاست اشتباهیهبه نقل از DariushAgah :احتمالا انداختن! من برای ام پی تری پلیرم یه هدسته 6 تومنی گرفته بودم خیلی صداش بهتر شد ولی وحشتناک باطری میخورد
به نقل از dead_chatter :بحثش اینجا درست نیست اما آخه از همون اول بهترین نوع هدست روش بود اینم گفتم نوکیا برای تولید گوشیهای موسیقی باید بهترین نوع هدستش رو تو جعبه گوشیها قرار بده چون توئ پست قبلی گفتم با وجود برنامه دیگه نیازی به گوشی مخصوص موسیقی نداره و سیاست اشتباهیه
به نقل از dead_chatter :اما به نظر من تو امکانات مولتی مدیا هیچ وقت نمیتونیم بگیم نوکیا بهتر عمل میکنه چون مثلا درسته که نرم افرار میتونه کیفیت بده اما خوب سخت افزارم مهمه مثلا دبلیو 950 با این که نیومده اما چون هم سخت افزار قویی داره و هم سیمبین قطعا از 6680 کیفیت بهتری خواهد داشت و هدستهای سونی اریکسون هم کمکش میکنه
به نقل از DariushAgah :این همون چیزیه که در 3250 برطرف شده و هدست رو میشه عوض کرد. البته اوج کار نوکیاا در زمینه موسیقی ان91 خواهد بود که چند وقت دیگه به بازار میاد
به نقل از DariushAgah :خیر! گفتم که سیاست نوکیا این نیست. هر کسی که گوشی مخصوص موسیقی میخره لزوما خوره یکذره کیفیت بیشتر صدا نیست! و اگر هم باشه میتونه این کیفیت رو بهتر کنه. برعکس سونی اریکسون گوشی رو که خریدی تقریبا تا آخر همونه از این نظر سونی باید بهترین نرم افزار و گوشی رو روش قرار بده. به نظر من همون گوشی ارجینال 6680 کیفیتش خیلی هم خوبه . ارتقا برنامه هم تا حالا بیشتر از اینکه لذت گوش دادن موسیقی رو بیشتر کنه(چون گوش زود به صدا عادت میکنه) دهن کسانیکه سونی اریکسون داشتند و از کیفیت عالی گوشی میگفتند رو بسته.
به نقل از noisymind :داشتن یک هارد 4 گیگابایتی دلیلی بر داشتن کیفیت نمیتونه باشه , همونطور که داشتن چند تا کلید مخصوص موزیک و گوشی در 3250 نتونست .
به نقل از noisymind :خب سیاست زیاد جالبی نیست. چون شما این همه هزینه میکنید برای مثلا مولتی مدیا. بعد میبینید که اون چیزی که نوکیا این همه سر و صدا کرده نیست و یا باید بسازید ( گوشتون عادت کنه!) و یا دوباره هزینه کنید و دنبال نرم افزار و هندزفری و ... باشید . توجه داشته باشید که همه جا مثل ایران نیست که راحت نرم افزار مفت و مجانی نصب کنید.
و به این هم توجه کنید که مثلا هر چقدر هم نرم افزار خوبی پیدا کنید باز هم کیفیت به w800 با همون نرم افزار دیفالتش نمیرسه.
به نقل از DariushAgah :. همین حالا 3250 در حالت ارجینالش چندان پایینتر از دابلیو 810 در ریووها نبوده
به نقل از DariushAgah :اصلا صحبتی از هارد نبود این وسط. توی نمایشگاه سبیت ان 91 از بهترین گوشیهای موزیک شناخته شده بود و همه از کیفیتش تمجید کردند. هارد و کیفیت بدنه و غیره به جای خود
به نقل از DariushAgah :نظر شماست! ولی این سیاست هم به نفع مشتریه که امکانات بیشتری بدست میاره و هم به نفع کمپانی که میبینید فروشش چندین برابر یک شرکتی مثل سونی اریکسونه. کیفیت هم به کیفیت دابلیو 800 میرسه چه بسا که برتر هم باشه. همین حالا 3250 در حالت ارجینالش چندان پایینتر از دابلیو 810 در ریووها نبوده
به نقل از Sony Ericsson!! :در مورد کیفیت بدنه که تو هر سایتی ما دیدیم ازش گله داشتن و میگفتن بعد 2 ماه روش خطهای بد جوری افتاده...
به نقل از Sony Ericsson!! :در مورد کیفیت بدنه که تو هر سایتی ما دیدیم ازش گله داشتن و میگفتن بعد 2 ماه روش خطهای بد جوری افتاده...
به نقل از DariushAgah :ان 91 دو ماه دست کی بوده؟!
:blink:
به نقل از noisymind :نه خیلی به نفع مشتری! شما الان پول میدید و بعد باید دوباره پول بدید که مثلا برسه به کیفیت w810
در ضمن اینکه فروشش بیشتره فکر نمیکنم به خاطر این سیاست بوده باشه!!!!:lol: چون همه گوشیهای نوکیا که سیمبین نیستند! تازه کمی دور اندیش باشید که وقتی p990 و m600 و ... اومد چی بگید! چون اونا رو هم میشه روش نرم افزار نصب کرد.