• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mp3با هد فن استریو

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته خوب نمیشه گفت که هدست ارجینال کیفیت پایینی من خودم برای تنوع رفتم یه هدست دیگه برای ام پی تریم گرفتم البته کیفیت فرقی نکرد فقط 15 تومن پیاده شدم!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
ولی یعنی نوکیا فقط گوشی سیمبین میده بیرون که کاربران دنبال نرم افزار بهتر و گوشی بهتر برن بگردن؟! پس این 3250 چه فرقی با 6680 کرد؟ اونم شما میری نرم افزار قوی! میریزی روش دیگه.

این استراتژی نوکیاست. سعی میکنه برنامه نویسی رو بندازه گردن شرکتهای برنامه نویسی . چون کار نوکیا برنامه نویسی نیست برنامه هاش هم هیچوقت به پای شرکتهای تخصصی برنامه نویسی نخواهد رسید. این بزرگترین مزیت نوکیاست! در حالیکه سونی تا حالا سعی کرده خودش به تنها روی این قسمت هم کار کنه و نرم افزار رو هم خودش تولید کنه.

این دقیقا یک مزیته نه نقطه ضعف . در مورد هد ست هم همینطوره. به نظر من که کیفیت هدست های نوکیا برای استفاده خیلی هم خوبه ولی اگر کسی خوره mp3 باشه میتونه یک هدست خوب بگیره

فرق 3250 با 6680 در این مورد اینه که برای 6680 فقط میشه از هندزفری نوکیا استفاده کرد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
البته خوب نمیشه گفت که هدست ارجینال کیفیت پایینی من خودم برای تنوع رفتم یه هدست دیگه برای ام پی تریم گرفتم البته کیفیت فرقی نکرد فقط 15 تومن پیاده شدم!

احتمالا انداختن! من برای ام پی تری پلیرم یه هدسته 6 تومنی گرفته بودم خیلی صداش بهتر شد ولی وحشتناک باطری میخورد

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
پس به نظر من نوکیا اینکه بخواد گوشی مخصوص موسیقی بزنه کار اشتباهی چون سیمبین داره و میشه براحتی برنام ام پی تری روش ریخت اما سونی و موتورولا و ... رو گوشیهایی مثل دبلیو 900 امکانات موسیقی زیادی میزارن و یا دبلیو 950 به خاطر حافظه زیادش و نصب بودنم از اول یه نرم افزار عالی برای موسیقی لقب دبلیو داره!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
احتمالا انداختن! من برای ام پی تری پلیرم یه هدسته 6 تومنی گرفته بودم خیلی صداش بهتر شد ولی وحشتناک باطری میخورد
بحثش اینجا درست نیست اما آخه از همون اول بهترین نوع هدست روش بود اینم گفتم نوکیا برای تولید گوشیهای موسیقی باید بهترین نوع هدستش رو تو جعبه گوشیها قرار بده چون توئ پست قبلی گفتم با وجود برنامه دیگه نیازی به گوشی مخصوص موسیقی نداره و سیاست اشتباهیه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
بحثش اینجا درست نیست اما آخه از همون اول بهترین نوع هدست روش بود اینم گفتم نوکیا برای تولید گوشیهای موسیقی باید بهترین نوع هدستش رو تو جعبه گوشیها قرار بده چون توئ پست قبلی گفتم با وجود برنامه دیگه نیازی به گوشی مخصوص موسیقی نداره و سیاست اشتباهیه

خیر! گفتم که سیاست نوکیا این نیست. هر کسی که گوشی مخصوص موسیقی میخره لزوما خوره یکذره کیفیت بیشتر صدا نیست! و اگر هم باشه میتونه این کیفیت رو بهتر کنه. برعکس سونی اریکسون گوشی رو که خریدی تقریبا تا آخر همونه از این نظر سونی باید بهترین نرم افزار و گوشی رو روش قرار بده. به نظر من همون گوشی ارجینال 6680 کیفیتش خیلی هم خوبه . ارتقا برنامه هم تا حالا بیشتر از اینکه لذت گوش دادن موسیقی رو بیشتر کنه(چون گوش زود به صدا عادت میکنه) دهن کسانیکه سونی اریکسون داشتند و از کیفیت عالی گوشی میگفتند رو بسته.
:rolleyes:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اما به نظر من تو امکانات مولتی مدیا هیچ وقت نمیتونیم بگیم نوکیا بهتر عمل میکنه چون مثلا درسته که نرم افرار میتونه کیفیت بده اما خوب سخت افزارم مهمه مثلا دبلیو 950 با این که نیومده اما چون هم سخت افزار قویی داره و هم سیمبین قطعا از 6680 کیفیت بهتری خواهد داشت و هدستهای سونی اریکسون هم کمکش میکنه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
اما به نظر من تو امکانات مولتی مدیا هیچ وقت نمیتونیم بگیم نوکیا بهتر عمل میکنه چون مثلا درسته که نرم افرار میتونه کیفیت بده اما خوب سخت افزارم مهمه مثلا دبلیو 950 با این که نیومده اما چون هم سخت افزار قویی داره و هم سیمبین قطعا از 6680 کیفیت بهتری خواهد داشت و هدستهای سونی اریکسون هم کمکش میکنه

این همون چیزیه که در 3250 برطرف شده و هدست رو میشه عوض کرد. البته اوج کار نوکیاا در زمینه موسیقی ان91 خواهد بود که چند وقت دیگه به بازار میاد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
این همون چیزیه که در 3250 برطرف شده و هدست رو میشه عوض کرد. البته اوج کار نوکیاا در زمینه موسیقی ان91 خواهد بود که چند وقت دیگه به بازار میاد

داشتن یک هارد 4 گیگابایتی دلیلی بر داشتن کیفیت نمیتونه باشه , همونطور که داشتن چند تا کلید مخصوص موزیک و گوشی در 3250 نتونست .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
خیر! گفتم که سیاست نوکیا این نیست. هر کسی که گوشی مخصوص موسیقی میخره لزوما خوره یکذره کیفیت بیشتر صدا نیست! و اگر هم باشه میتونه این کیفیت رو بهتر کنه. برعکس سونی اریکسون گوشی رو که خریدی تقریبا تا آخر همونه از این نظر سونی باید بهترین نرم افزار و گوشی رو روش قرار بده. به نظر من همون گوشی ارجینال 6680 کیفیتش خیلی هم خوبه . ارتقا برنامه هم تا حالا بیشتر از اینکه لذت گوش دادن موسیقی رو بیشتر کنه(چون گوش زود به صدا عادت میکنه) دهن کسانیکه سونی اریکسون داشتند و از کیفیت عالی گوشی میگفتند رو بسته.
:rolleyes:

خب سیاست زیاد جالبی نیست. چون شما این همه هزینه میکنید برای مثلا مولتی مدیا. بعد میبینید که اون چیزی که نوکیا این همه سر و صدا کرده نیست و یا باید بسازید ( گوشتون عادت کنه!) و یا دوباره هزینه کنید و دنبال نرم افزار و هندزفری و ... باشید . توجه داشته باشید که همه جا مثل ایران نیست که راحت نرم افزار مفت و مجانی نصب کنید.
و به این هم توجه کنید که مثلا هر چقدر هم نرم افزار خوبی پیدا کنید باز هم کیفیت به w800 با همون نرم افزار دیفالتش نمیرسه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
داشتن یک هارد 4 گیگابایتی دلیلی بر داشتن کیفیت نمیتونه باشه , همونطور که داشتن چند تا کلید مخصوص موزیک و گوشی در 3250 نتونست .

اصلا صحبتی از هارد نبود این وسط. توی نمایشگاه سبیت ان 91 از بهترین گوشیهای موزیک شناخته شده بود و همه از کیفیتش تمجید کردند. هارد و کیفیت بدنه و غیره به جای خود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
خب سیاست زیاد جالبی نیست. چون شما این همه هزینه میکنید برای مثلا مولتی مدیا. بعد میبینید که اون چیزی که نوکیا این همه سر و صدا کرده نیست و یا باید بسازید ( گوشتون عادت کنه!) و یا دوباره هزینه کنید و دنبال نرم افزار و هندزفری و ... باشید . توجه داشته باشید که همه جا مثل ایران نیست که راحت نرم افزار مفت و مجانی نصب کنید.
و به این هم توجه کنید که مثلا هر چقدر هم نرم افزار خوبی پیدا کنید باز هم کیفیت به w800 با همون نرم افزار دیفالتش نمیرسه.

نظر شماست! ولی این سیاست هم به نفع مشتریه که امکانات بیشتری بدست میاره و هم به نفع کمپانی که میبینید فروشش چندین برابر یک شرکتی مثل سونی اریکسونه. کیفیت هم به کیفیت دابلیو 800 میرسه چه بسا که برتر هم باشه. همین حالا 3250 در حالت ارجینالش چندان پایینتر از دابلیو 810 در ریووها نبوده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
. همین حالا 3250 در حالت ارجینالش چندان پایینتر از دابلیو 810 در ریووها نبوده

بله دیدیم بین 6 تا گوشی شده بود گوشی 6 ام تازه بهش افتخار هم میکنید:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
اصلا صحبتی از هارد نبود این وسط. توی نمایشگاه سبیت ان 91 از بهترین گوشیهای موزیک شناخته شده بود و همه از کیفیتش تمجید کردند. هارد و کیفیت بدنه و غیره به جای خود

در مورد کیفیت بدنه که تو هر سایتی ما دیدیم ازش گله داشتن و میگفتن بعد 2 ماه روش خطهای بد جوری افتاده...:p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
نظر شماست! ولی این سیاست هم به نفع مشتریه که امکانات بیشتری بدست میاره و هم به نفع کمپانی که میبینید فروشش چندین برابر یک شرکتی مثل سونی اریکسونه. کیفیت هم به کیفیت دابلیو 800 میرسه چه بسا که برتر هم باشه. همین حالا 3250 در حالت ارجینالش چندان پایینتر از دابلیو 810 در ریووها نبوده

نه خیلی به نفع مشتری! شما الان پول میدید و بعد باید دوباره پول بدید که مثلا برسه به کیفیت w810 ;)
در ضمن اینکه فروشش بیشتره فکر نمیکنم به خاطر این سیاست بوده باشه!!!!:lol: چون همه گوشیهای نوکیا که سیمبین نیستند!;) تازه کمی دور اندیش باشید که وقتی p990 و m600 و ... اومد چی بگید! چون اونا رو هم میشه روش نرم افزار نصب کرد.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
در مورد کیفیت بدنه که تو هر سایتی ما دیدیم ازش گله داشتن و میگفتن بعد 2 ماه روش خطهای بد جوری افتاده...:p

:D

.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :

ان 91 دو ماه دست کی بوده؟!
:blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
ان 91 دو ماه دست کی بوده؟!
:blink:

دست همون کسایی که 6 ماه قبل از اینکه گوشی به طور رسمی بیاد تو بازار دارن و باهاش ور میرن...;) و براش review مینویسن و ملت رو از دام نوکیا رهایی میدن;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
نه خیلی به نفع مشتری! شما الان پول میدید و بعد باید دوباره پول بدید که مثلا برسه به کیفیت w810 ;)
در ضمن اینکه فروشش بیشتره فکر نمیکنم به خاطر این سیاست بوده باشه!!!!:lol: چون همه گوشیهای نوکیا که سیمبین نیستند!;) تازه کمی دور اندیش باشید که وقتی p990 و m600 و ... اومد چی بگید! چون اونا رو هم میشه روش نرم افزار نصب کرد.

از نظر قیمت نوکیا همواره به صرفه تر بوده. مثالش 6681 فنلادیه که با داشتن سیمبین و کلی امکانات تقریبا قیمتی مشابه کا 750 چینی سونی اریکسون داشته. لذا این حرف پول اضافه دادن بیشتر برای سونی اریکسون مصداق پیدا میکنه
موفقیت سیاستها رو هم داریم میبینیم . رتبه اول در بین کل شرکتهای فعال در عرصه ساخت گوشی . بقیه حرفهاتون سفسطه است تا این واقعیت فراموش بشه
ضمن اینکه این سیاست نوکیا هر روز گسترش پیدا میکنه و روز به روز داره به تعداد نرم افزارهای خوب سیمبین اضافه میشه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز دوباره مثل اینکه فراموش کردین که سیمبین مخصوص نوکیا نیست ...نه؟؟

بالا