• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mp3با هد فن استریو

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اورده دیگه پس فکر کردین made by nokia یعنی کجا؟؟ :p ولی روش نمیشه بنویسه made in china :D :D

امروز به این همکارم که کا 750 داره گفتم میدونستی گوشیت چینیه! انقد جا خورد! ناراحت شده بود اساسی!!! یه سری فحش نثار چین کرد که دس از سر گوشیش هم برنداشته!!! ;) واقعا این چین برای دنیا یه افته بزرگه!! خداییش تو هر صنعتی که دس میذاره روش بازارشو خراب میکنه ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال چه بخوای چه نخوای چین بازار های دنیا رو گرفته;) البته این چینی که شما الان داری میبینی با اون چین زمان بچه گی که فقط اسباب بازیاشو میگرفتن برات فرق فوکوله!:D هم جنس درجه 1 داره و هم درجه 2 . اگه اینقدر بد بود که فروش نداشت;) . ولی خب همه اینجا فکر میکنن که چین یه کشوری در حد ایرانه!!!:blink: و وقتی میبینن جنس چینی هست فکر میکنن مثل جنس ایرانی آشغال هست:D و اینطور که چین داره پیش میره کم کم باید آمریکا و آلمان و ... بازارشونو جمع کنن!:D ( فعلا که واردات از چین رو خیلی محدود کردن برا خودشون)
در ضمن!:D نوشته شده باشه made in china خیلی بهتر از اینه که بنویسه made by nokia !! چون اگه چین بود که می نوشت . شاید ساخته شده در افغانستان!! پاکستان! یا ساحل عاج باشه!!!:blink: :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همیشه بزرگترین مزیت محصولات چینی قیمتش بوده نه چیز دیگه. که متاسفانه مارک سونی این مزیت رو هم ازش گرفته

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
همیشه بزرگترین مزیت محصولات چینی قیمتش بوده نه چیز دیگه. که متاسفانه مارک سونی این مزیت رو هم ازش گرفته

کاملا موافقم .. همیشه این جنسای چینی با کیفیت متوسط در اکثر صنایع ولی با قیمتی حدود یک چندم محصول مشابه! بازارو میگیرن .. شما هر صنعتی رو میبیینن اومدن دس روش گذاشتن یه کپی از روش زدن با بیشتر از نصف قیمت میندازن به مردم .. خوب شما هم میبینی اسم همونه شکل همونه همه چی همونه! ولی قیمت نصف هم نیس .. ترغیب میشی دیگه .. از نایک و جوردانو و کیف و کفش و کاپشن اسکی! و گوشی و هر کوفت و زهرمار رو میزنن ! حالا خوبه چشم ندارن وگرنه ادعای ملکه زیبایی هم میکردن با نصفه قیمت احتمالا!:wacko:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
کاملا موافقم .. همیشه این جنسای چینی با کیفیت متوسط در اکثر صنایع ولی با قیمتی حدود یک چندم محصول مشابه! بازارو میگیرن .. شما هر صنعتی رو میبیینن اومدن دس روش گذاشتن یه کپی از روش زدن با بیشتر از نصف قیمت میندازن به مردم .. خوب شما هم میبینی اسم همونه شکل همونه همه چی همونه! ولی قیمت نصف هم نیس .. ترغیب میشی دیگه .. از نایک و جوردانو و کیف و کفش و کاپشن اسکی! و گوشی و هر کوفت و زهرمار رو میزنن ! حالا خوبه چشم ندارن وگرنه ادعای ملکه زیبایی هم میکردن با نصفه قیمت احتمالا!:wacko:

مثل اینکه فکر کردین چین هم مثل ایران هرکی هرکی هست نه؟؟ بیان برا خودشون گوشی سونی اریکسون بزنن و بفروشن...نه باباجون این خبرا نیست...کارخانه سونی تو چین تحت نظارت مستقیم سونی هست و تا جنس های بکار رفته با کیفیت نباشه عمرا بزارن از در کارخانه بیاد بیرون

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثل اینکه فکر کردین چین هم مثل ایران هرکی هرکی هست نه؟؟ بیان برا خودشون گوشی سونی اریکسون بزنن و بفروشن...نه باباجون این خبرا نیست...کارخانه سونی تو چین تحت نظارت مستقیم سونی هست و تا جنس های بکار رفته با کیفیت نباشه عمرا بزارن از در کارخانه بیاد بیرون

البته اینبار برعکسه! به هیچوجه گوشیهای سونی چینی ارزون نیس! گرونم هست!( البته به لطف خدا این کا 750 خوب ارزون شده !) من حالت کلی قضیه رو گفتم و اینکه همه دنیا از دست چین در عذابه .. اگر کارشون خیلی طبیعی بود الان یه دنیا باهاش سر جنگ نداشت که .. مطمئنن قیمت پایینتر کیفیت رو هم تحت تاثیر قرار میده .. البته همونطور که گفتم گوشی سونی یه استثناست ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

پژو 405 هم تحت نظارت پژو فرانسه ساخته میشه! آیا کیفیتش پژو ژاپن رو داره؟ این که نشد دلیل!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
پژو 405 هم تحت نظارت پژو فرانسه ساخته میشه! آیا کیفیتش پژو ژاپن رو داره؟ این که نشد دلیل!

اتفاقا 405 دیگه تحت نظارت فرانسه نیست...اون موقع ها یعنی از سال 72-78 بود که خب کیفیتش هم بهتر بود...الان دیگه روی 405 هیچ نظارتی ندارن و اینا هم هرجور میخوان تولید میکنن....الان نظارت فقط روی 206 اس دی و اتوماتیک هست که میبینید کیفیت هم بهتره ولی دیگه با 405 کار ندارن

پژو هم مال فرانسه هست نه ژاپن....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اتفاقا 405 دیگه تحت نظارت فرانسه نیست...اون موقع ها یعنی از سال 72-78 بود که خب کیفیتش هم بهتر بود...الان دیگه روی 405 هیچ نظارتی ندارن و اینا هم هرجور میخوان تولید میکنن....الان نظارت فقط روی 206 اس دی و اتوماتیک هست که میبینید کیفیت هم بهتره ولی دیگه با 405 کار ندارن

گفتید 206 پس بد نیس بشنوید! همین 206 تحت نظارت فرانسه و ... مدتیه در مناطق مختلف بدنش! اجناس چینی رسوخ کرده که اتفاقا به شدت بی کیفیت و اشغال هستن .. روز گذشته در تعمیر گاه اشنایی بودم که یه 206 صفر رو پیاده کرده بود و میگفت لنت هاش چینی هست و عملکرد نداره همینطور برخی قطعات بکار رفته مخصوصا پلوس ها و جلوبندی نیز چینی هستند ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
گفتید 206 پس بد نیس بشنوید! همین 206 تحت نظارت فرانسه و ... مدتیه در مناطق مختلف بدنش! اجناس چینی رسوخ کرده که اتفاقا به شدت بی کیفیت و اشغال هستن .. روز گذشته در تعمیر گاه اشنایی بودم که یه 206 صفر رو پیاده کرده بود و میگفت لنت هاش چینی هست و عملکرد نداره همینطور برخی قطعات بکار رفته مخصوصا پلوس ها و جلوبندی نیز چینی هستند ..

عزیزم اینگونه موارد عادی هست....قطعات اصلی بدنه وموتور رو روش نظارت دارن اگه نه که یه لنت که مهم نیست فوقش عوض میکنی ولی موتور چرا اگه خراب باشه کلی هزینه میزاره رو دستتون

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیزم اینگونه موارد عادی هست....قطعات اصلی بدنه وموتور رو روش نظارت دارن اگه نه که یه لنت که مهم نیست فوقش عوض میکنی ولی موتور چرا اگه خراب باشه کلی هزینه میزاره رو دستتون

اولا پلوس ها و جلوبندی بسیار هم پر اهمیته .. دوما قصد من از طرح این مورد این بود که صرف تولید تحت نظارت نمیوتنه تضمین کننده همه موارد فنی باشه ... گفتم که گوشی سونی یه استثناست ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

دیگه داری می پیچونی! تنها محصولاتی که ایران خودرو میزنه و تحت لیسانس هیچکجا نیست سمنده و پیکان وانت! هر تغییر کوچکی روی هر کدام از خودروهای دیگه حتی آردی باید به تایید پژو برسه . هر جور هم که بخواهن تولید نمیکنند دقیقا باید با استانداردهای پژو تولید کنند ولی پژو سخت گیری نمیکنه . دقیقا اتفاقی که احتمالا توی چین میوفته و قطعات با وجودیکه تحت لیاسن یک کمپانی خارجی هستند روشون سخت گیری نمیشه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
امروز به این همکارم که کا 750 داره گفتم میدونستی گوشیت چینیه! انقد جا خورد! ناراحت شده بود اساسی!!! یه سری فحش نثار چین کرد که دس از سر گوشیش هم برنداشته!!! ;) واقعا این چین برای دنیا یه افته بزرگه!! خداییش تو هر صنعتی که دس میذاره روش بازارشو خراب میکنه ..

واقعيتي است كه اينكه شركتهاي چند مليتي و بزرگي مثل سوني يا نوكيا بهرحال براي اينكه بتونند رقابت كنند و بازار رو از دست ندند مجبورند قيمت محصولاتشونو كاهش بدهند ( طبق خبري كه نويزي مايند عزيز هم گذاشته بودن در بخش اخبار اكثريت مردم اولويت اولشون قيمته ) اين بدين معني است كه نوكيا هم كه خيلي در اين زمينه مقاومت ميكرد و حتي در ابتدا سعي ميكرد كه محصولاتشو در كشورهاي اروپاي شرقي مونتاژ كنه حالا مجبور ميشه كه نگاهي هم به نيروي كار ارزان قيمت شرق دور و يا حتي هندوستان داشته باشه .
البته همه ملاك هاشون مثل هم نيست من شخصا حاضر نيستم جنس چيني بخرم چه درجه 1 باشه چه درجه چندمش
و حاضرم پول بيشتري هم بدم بخاطر فنلاندي بودن جنس .
ولي واقعيت اينه كه تو دنياي امروز كه رقابت زياد شده همه اينطوري فكر نمي كنند و كمپاني نوكيا هم مجبوره نظر همه رو بيشتر لحاظ كنه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

همه اون قطعات چینی با تایید خود پژو روی اتومبیل بسته میشن. فقط موضوع اینه که پژو قبول میکنه که کیفیت خودرویی که خارج فرانسه ساخته میشه پایینتر باشه. در مورد سایر محصولات هم همینطوره . مسلما کمپانی سونی اجازه میده محصولی که خارج از ژاپن ساخته میشه کیفیت پایینتری داشته باشه . تمام محصوصلات بازر مشترک سونی کیفیت خیلی پایینتری از سونی ژاپن دارند. در مورد موبال هم الان دابلیو 900 رو وقتی با کا 750 مقایسه کنید از نظر کیفیت زمین تا آسمون فرق دارند . شاید تنها گوشی سونی اریکسونه که بدنه اش وقتی زمین میخوره خیلی تکون نمیخوره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
واقعيتي است كه اينكه شركتهاي چند مليتي و بزرگي مثل سوني يا نوكيا بهرحال براي اينكه بتونند رقابت كنند و بازار رو از دست ندند مجبورند قيمت محصولاتشونو كاهش بدهند ( طبق خبري كه نويزي مايند عزيز هم گذاشته بودن در بخش اخبار اكثريت مردم اولويت اولشون قيمته ) اين بدين معني است كه نوكيا هم كه خيلي در اين زمينه مقاومت ميكرد و حتي در ابتدا سعي ميكرد كه محصولاتشو در كشورهاي اروپاي شرقي مونتاژ كنه حالا مجبور ميشه كه نگاهي هم به نيروي كار ارزان قيمت شرق دور و يا حتي هندوستان داشته باشه .
البته همه ملاك هاشون مثل هم نيست من شخصا حاضر نيستم جنس چيني بخرم چه درجه 1 باشه چه درجه چندمش
و حاضرم پول بيشتري هم بدم بخاطر فنلاندي بودن جنس .
ولي واقعيت اينه كه تو دنياي امروز كه رقابت زياد شده همه اينطوري فكر نمي كنند و كمپاني نوكيا هم مجبوره نظر همه رو بيشتر لحاظ كنه

نکته ای که هست اینه که خیلی ها آرم سونی رو به معنای ژاپنی بودن میدونند برای همین خیلی هایی که کا 750 میخرند اصلا از چینی بودنش مطلع نمیشن .یاد آوری این نکته هم معمولا باعث ناراحتیشون میشه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
نکته ای که هست اینه که خیلی ها آرم سونی رو به معنای ژاپنی بودن میدونند برای همین خیلی هایی که کا 750 میخرند اصلا از چینی بودنش مطلع نمیشن .یاد آوری این نکته هم معمولا باعث ناراحتیشون میشه

بله ، واقعيت اينه كه درصدي نيز به اين نكته توجه نمي كنند
يكي از دوستان من نيز كه K750 گرفته بود همين اتفاق براش افتاد وقتي بهش گفتم كمي تعجب كرد ولي البته به روي خودش نياورد
اينقدر اينجا بحث سر اين دو برند شده كه اين بحثها به محل كار ما هم كشيده شده و حسابي اونجا هم با دوستان مشغوليم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
محض اطلاع ژاپن که در حال حاضر یکی از پیشرفته ترین مملکتهای دنیاست قبل این مثل چین همه دنیا نگرانش بودن چون اون هم اول مثل چین الان صنایعش داشت دنیا رو میگرفت و شرکتها رو نگران کرده بود در ضمن چین بد اسم در کرده اگه چین نوکیا هم بزنه همه میگن به به جنس چینی خیلی خوبه الان تمام قطعات کامپیوترتون چینیه حتی اگه روش نوشته باشه تایوان لابد کامپیوترتون 3 روز یه بار خراب میشه نه؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
محض اطلاع ژاپن که در حال حاضر یکی از پیشرفته ترین مملکتهای دنیاست قبل این مثل چین همه دنیا نگرانش بودن چون اون هم اول مثل چین الان صنایعش داشت دنیا رو میگرفت و شرکتها رو نگران کرده بود در ضمن چین بد اسم در کرده اگه چین نوکیا هم بزنه همه میگن به به جنس چینی خیلی خوبه الان تمام قطعات کامپیوترتون چینیه حتی اگه روش نوشته باشه تایوان لابد کامپیوترتون 3 روز یه بار خراب میشه نه؟

توی کامپیوتر هم قطعات تایوانی خیلی بهتر از چینی هستند . ضمنا صبر کنید چین بشه ژاپن!!! بعد
باز هم بساط فال قهوه رو در آوردند!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
توی کامپیوتر هم قطعات تایوانی خیلی بهتر از چینی هستند . ضمنا صبر کنید چین بشه ژاپن!!! بعد
آخه اون موقع که تکنولوژی مثل الان نبود که من کی فال قهوه گئفتم آخه اصلا کی گفته قطعات چینی کیفیت نداره از همه چی بی کیفیتش وارد ایران میشه نوکیا گوشیهی آشغال و قلابیش سونی گوشیهای تقلبیش اگه آدم تو ایران میخواد چیز با کیفیت بخره باید همون اوا که میاد بخره مثلا ما کی750 رو همون اول گرفتیم حتی یه مشکلم نداره اما الان هر کی هر چی میخره 10 تا مشکل داره شمام اگه گوشیتون مشکل نداره شانس اووردین

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
من نگفتم که چین بهتر از تایوانه من گفتم قطعات کامپیوتر ما چینیه

بالا