• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N70 or N90

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
اگر دست دوم بخرید یکهفته برای امتحان نگه دارید افت قیمت چندانی نخواهد داشت

كي اين حرفو زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: :blink:

شما همين الان از مغازه بخر 1 ساعت ديگه بيا عوض كن ميگن دست دومه و نصف قيمت هست چطوري يه هفته افت نداره؟؟؟ عجيبه ها

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
كي اين حرفو زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: :blink:

شما همين الان از مغازه بخر 1 ساعت ديگه بيا عوض كن ميگن دست دومه و نصف قيمت هست چطوري يه هفته افت نداره؟؟؟ عجيبه ها

گفتم دست دوم بخره نه نو! گوشي دست دوم كه دست دوم تر نميشه! فقط بايد با چونه بخره با چونه هم بفروشه . افت قيميتش زياد نميشه حداقل در مقابل هفتصد تومني كه قراره پاي گوشي بره
همين گوشي هاي هفصد تومني را هم نفروشيد يكماه بعد حداقل صد تومن افت ميكنه بطور طبيعي

:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
گفتم دست دوم بخره نه نو! گوشي دست دوم كه دست دوم تر نميشه! فقط بايد با چونه بخره با چونه هم بفروشه . افت قيميتش زياد نميشه حداقل در مقابل هفتصد تومني كه قراره پاي گوشي بره
همين گوشي هاي هفصد تومني را هم نفروشيد يكماه بعد حداقل صد تومن افت ميكنه بطور طبيعي

:cool:

والله من که فکر نمی کنم دست دوم N90 و N70 به این راحتی گیر بیاد مخصوصا N70 چون تازه اومده

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
اگر دست دوم بخرید یکهفته برای امتحان نگه دارید افت قیمت چندانی نخواهد داشت

پیشنهادتون زیاد عاقلانه نیست ( نه رلجع به گوشی و نه چیز دیگه ) که این همه راجع بهش بحث کنیم .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
N90
صفحه بزرگتر
کلاس بیشتر
کیفیت عکس و فیلم خیلی بهتر

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
مگر وضوح هر دو 2 مگا نیست
تازه این نکته هم هست که خیلی n90بزرگتره وتوجیب به راحتی ویا حتی تو دست جا نمی شه
n70 هم دوربین برای تلفن تصویری داره

چرا هردو 2 مگ هستن ولی N90 برای اجسام نزدیک marco داره و auto focus هم داره ولی N70 نداره

ولی N90 ویبره نداره گوشی بزرگیه و کلا زیاد جالب نیست

من بودم N70 رو برمیداشتم البته اون تلفن تصویری که گفتین که تو ایران تعطیله:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
N90
صفحه بزرگتر
کلاس بیشتر
کیفیت عکس و فیلم خیلی بهتر

کیفیت فیلم هردو یکی هست ولی عکسهای N90 یکم فقط یکم بهتره ولی به نظرم ارزش خرید نداره N70 بهتره

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
کیفیت فیلم هردو یکی هست ولی عکسهای N90 یکم فقط یکم بهتره ولی به نظرم ارزش خرید نداره N70 بهتره
تایید میشه n70
180.gif
180.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من خودم میخواستم برم گوشی بگیرم چون یه 66 کتلت دارم که دیگه زیاد باهاش حال نمیکنم .
میخواستم یه گوشی دورو بر 500 تومن بخرم دقیقا انتخابم از بین n90 و n70 بود چون حتما میخواستم سیمبین باشه اول گفتم برم n90 بگیرم ولی اندازش دیدم واقعا بزرگه برای یه گوشیه تاشو و وزنشم زیاده یچیزی تو مایهای گوشکوب ولی n70 خیلی اندازه خوبی داشت دوربین n90 یکمی بهتره ولی اخه مگه چقدر فرق میکرد باور کن در استفاده خیلیم فرقشونو تشخیص نمیدی کلا از قیافه n70 هم بیشتر خوشم اومد و تا چند سال دیگه یباره دیدی نصل سوم اومد بعد میتونی از دوربین دومشم استفاده کنی . در ضمن اصلا بدون ویبره موبایل ارزش نداره .n70 رادیو هم داره و شارژمکالمشم بیشتر از n90 هست
البته اخرش وقتی n80 رو دیدم بخیال جفتشون شدم خیلی باحاله این n80 دوربینش خداست فیلمبرداریشم 30 فریمه و اندازشم واقعا عالیه تازه Wlan هم داره من حقیقتا نمیتونم از این همه امکانات بگزرم و برم n90 یا n70 بگیرم فعلا صبر میکنم تا n80 بیاد بعد گوشیمو عوض میکنم

meli

Registered User
لایک‌ها
23
یکی مشخصاته کامل n90 , n70 رو اینجا بزاره!!!

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید این بدرد بخوره
http://www.shop.ir/compare.jsp?action=1&productId=10398
قوبونتون الان n70 با گارانتی متفرقه 445 تومان است هفته ی دیگه احتمالا 20 تومان می آد پایین اون وقت فکر کنم اگه بعدا افت قیمت داشته باشه می ارزه

mrlate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mhokamaii :
شاید این بدرد بخوره
http://www.shop.ir/compare.jsp?action=1&productId=10398
قوبونتون الان n70 با گارانتی متفرقه 445 تومان است هفته ی دیگه احتمالا 20 تومان می آد پایین اون وقت فکر کنم اگه بعدا افت قیمت داشته باشه می ارزه
مطمئنی شده اینقدر؟ چون من الان میخوام یکی بخرم:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان! شاید جاش اینجا نباشه , ولی من خوندم mp3 player در N70 خیلی باکیفیت هست و حتی میشه به یه سیستم صوتی وصلش کرد اما هدستش همچین چنگی به دل نمیزنه! و اصلا باس آهنگ رو نمیرسونه . حالا سوالم اینه که Earphone Adapter یا همون فیش تبدیل ( مثل w800 ) برا نوکیا هم اومده؟ کسی دیده اصلا؟؟؟

in01.jpg

EPAdaptor_NOKto3s.jpg
EPAdaptor_NOKto3W_s.jpg

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
دوستان! شاید جاش اینجا نباشه , ولی من خوندم mp3 player در N70 خیلی باکیفیت هست و حتی میشه به یه سیستم صوتی وصلش کرد اما هدستش همچین چنگی به دل نمیزنه! و اصلا باس آهنگ رو نمیرسونه . حالا سوالم اینه که Earphone Adapter یا همون فیش تبدیل ( مثل w800 ) برا نوکیا هم اومده؟ کسی دیده اصلا؟؟؟

in01.jpg

EPAdaptor_NOKto3s.jpg
EPAdaptor_NOKto3W_s.jpg

اره درسته کیفیت خیلی خوبه ولی راستش من جایی تبدیل که شما میگی رو ندیدم

مرسی برای عکس ها :happy:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
البته صدای N90 هم به خوبی N70 نیست

بالا