• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N70 or N90

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mhokamaii :
استاد noisymind می شه عکس د90 هم همینطوری بزاری

اختیار دارن من از کی تاحالا شدم استاد؟!:wacko: :p
اگه گیرم بیاد میذارم:)

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
دوستان! شاید جاش اینجا نباشه , ولی من خوندم mp3 player در N70 خیلی باکیفیت هست و حتی میشه به یه سیستم صوتی وصلش کرد اما هدستش همچین چنگی به دل نمیزنه! و اصلا باس آهنگ رو نمیرسونه . حالا سوالم اینه که Earphone Adapter یا همون فیش تبدیل ( مثل w800 ) برا نوکیا هم اومده؟ کسی دیده اصلا؟؟؟

in01.jpg

EPAdaptor_NOKto3s.jpg
EPAdaptor_NOKto3W_s.jpg
مگه هدستش با بقیه فرق داره؟
من که از هدست 6230 استفاده میکنم حرف نداره و به نظر من باسش کم نظیره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeid.mob :
مگه هدستش با بقیه فرق داره؟
من که از هدست 6230 استفاده میکنم حرف نداره و به نظر من باسش کم نظیره

خب منم هر چی هدست نوکیا دیدم همش مثل همه!! البته شاید شما رو راضی کنه ولی منو نه:p ( در مقایسه با آی پاد و غیره;) ) ضمن اینکه تو همه سایت ها یکی از مشکلات اساسی ذکر شده واسه نوکیا ها همین نداشتن باس هست!!:wacko: و البته خودم تو همین رویو gsmarena از user ها سوال کردم که کیفیت mp3 از هدست چطوره؟ که گفتن ... :lol: حتی این که من گفتم با تبدیل هدست بشه یه هدست بهتر گذاشت چیزی هست که در سایت gsmarena در معرفی گوشی N70 گفته!!:lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته می دونید که نوکیا به جز هدست هایی که میزاره رو گوشی هاش هدستهای بهتری هم داره که باید جداگانه تهیه بشه و کیفیتشون هم خوبه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ایناهاش!!

Nokia N70 is delivered with white plug-in earphones. To be honest, this is not my favourite type of earphones, mainly because of their inflexible cable, which seems as if it is going to keep the curves it got when bent in the factory forever, but also because of cable's denticulation - if a man is not shaved, it scratches their beard so loudly that they can hear the result in their ears.

The quality of the earphones is good and meets all expectations. Even though the common "plugs" do not transfer the bass elements properly and they accentuate all other frequencies, I am able to stand them in my ears. For a better sound you will need to buy an adapter, which conducts a slot for the jack (where standard earphones can then be plugged) from the Pop-port. The earphones can be used as a handsfree set too. On the pip that hangs from the cable there is a microphone and a button for accepting phone calls. If you press and hold this button, the voice dialling gets activated.

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=53&idPage=7

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینم یکی دیگه برا 6681

Spoilt by high-quality earphones, I did not enjoy listening to music with Nokia 6681 much. I missed the distinct bass elements; at the same time the heights were so pronounced that listening was almost a pain. To give Nokia at least a bit of a chance, I connected standard plug-in earphones to the Apple iPod and started to compare. Day and night could not be more differentMusic in Nokia 6681 is definitely made for extremely unpretentious users. The sound could be bettered a bit by installing another player, different from the standard RealPlayer.

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=38&idPage=4

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
این خیلی جدید نیست
من برای 6600 هم دیده بودم !!!

6600 ؟ :f34r: :blink: خب اون احتمالا پشتش یه پارچه نداشت؟:D وقتی هم عکس میگرفت ازش دود بلند میشد!!!:D :D :D

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در کل می شه تفاوت های این دو را به این صورت نبشت
1_در دوربین
2_در کیفیت صدا
3_ در باتری
4-در شکل ظاهر
5_در رادیو
6_در ویبره
7_در مموری داخلی
8_در داشتم lcd

حال می شه بگید کدام بالا تر وکدام پایین تر است؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mhokamaii :
در کل می شه تفاوت های این دو را به این صورت نبشت
1_در دوربین
2_در کیفیت صدا
3_ در باتری
4-در شکل ظاهر
5_در رادیو
6_در ویبره
7_در مموری داخلی
8_در داشتم lcd

حال می شه بگید کدام بالا تر وکدام پایین تر است؟

خب نمیشه گفت کدوم بهتره! ولی در کل N90 بیشتر جا افتاده و فعلا کلاسی که N90 دست گرفتن داره گوشی دیگه نداره! هر چند من ازش بدم میاد!:f34r:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
خب در کل n90خیلی بهتره به نظر من
من دارم رو بابام کار میکنم که n90 بخره

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
راستی در مورد n92 کس یچیزی میدونه دوستم می گفت می خواد بخره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pastgirls :
خب در کل n90خیلی بهتره به نظر من
من دارم رو بابام کار میکنم که n90 بخره

ببینیم بالاخره کارت نتیجه میده یا نه؟! :D

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
100 در صد بابام رو حرف من حرف نمیزنه
در ضمن بابای من گوشی وقتی خراب میشه عادت نداره بده به تعمیر یکی نو میخره دارم گوشی رو هم خراب میکنم یعنی میشه گفت از هر دو راه دارم وارد میشم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pastgirls :
100 در صد بابام رو حرف من حرف نمیزنه
در ضمن بابای من گوشی وقتی خراب میشه عادت نداره بده به تعمیر یکی نو میخره دارم گوشی رو هم خراب میکنم یعنی میشه گفت از هر دو راه دارم وارد میشم

:D

.

بالا