• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Need For Speed Carbon

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام. من برای ps2 از بازار گرفتمش.. اما فقط 3 تا ماشین و 3 تا جاده داره... چرا؟؟؟؟؟

در ضمن چرا 2 نفره نمیشه؟؟

درسته همون 3 تا ماشین یعنی 3 سبک رانندگی tuner muscle exotic هر کدوم رو که انتخاب کنی روند بازی یه مقدار با بقیه متفاوت می شه بعدش که مسابقه می دی بقیه ماشین ها رو آنلاک می کنه..

2 نقره نمی شه؟؟

imanf64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من موقع نصب need for speed carbon با مشکل روبرو میشم و بعد از وارد کردن شماره سریال با این ارور روبرو میشم لازم به ذکره که directx 9.0c هم روی سیستمم نصبه و ورژنی از directx که توی دی وی دی بازی هست هم نصب نمیشه وقتی روی فایل نصبش میزنم پنجره ای باز نمیشه
48lz3mr.jpg

p30net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرانجام پس از یک سال انتظار دوازدهمین نسخه و نسخه ی سال 2006 بازی بسیار مطرح اتومبیل رانی خیابانیNeed For Speed با نام Carbon عرضه شد! این بازی اتومبیل رانی خیابانی بسیار پرطرفدار کمپانی Electronic Arts توانسته در سالیان دراز به عنوان پرفروش ترین و مطرح ترین بازی کامپیوتری اتومبیل رانی رایانه ای و سه بعدی را از آن خود کند به گونه ای که اکثر علاقمندان با شنیدن بازی های اتومبیل رانی اولین گزینه را Need For Speed می دانند .

این نسخه از بازی نیز از بسیاری وب سایتهای برتر نقد بازی دنیا نمره عالی را دریافت کرد. با اتومبیل های جدید و گرافیکی زیبا باز هم سعی در قرار گیری در میان برترین های اتومبیل رانی در بازی های رایانه ای را داراست .
The Need for Speed (1994)،Need for Speed II (1997)،Need for Speed: V-Rally (1997)،Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)،Need for Speed: High Stakes / Road Challenge (1999)،Need for Speed: V-Rally 2 (1999)،Need for Speed: Porsche Unleashed / Porsche (2000) (2000)، Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)، Need for Speed: Underground (2003)،Need for Speed: Underground 2 (2004)،Need for Speed: Most Wanted (2005) تمامی نسخه های ارائه شده ی Need for Speed از ابتدا تا به حال می باشند .
سازنده : كمپاني EA Canada
ناشر : كمپاني EA Canada
تاريخ انتشار : Oct 24, 2006
وب سايت اختصاصي : Need for Speed Carbon
رده بندي ژانر : اتومبیل رانی خیابانی
ميزان دشوار بودن : متوسط
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت .
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : Everyone 10+ : مناسب بای تمامی افراد بالای 10 سال به دلیل دارا بودن صحنه های نسبی خشونت.
ويژگي هاي بازي Need for Speed Carbon :
بازی هیجان انگیز و حرفه ای که حتی یک مسیر اشتباه شما را از دستیابی به مقام باز می ایستاند.
محیط زیبا و راحت شهر برای انجام مسابقات هیجان انگیز اتومبیل رانی و تبدیل آن به یک پیست پرهیجان .
ساختن ماشین های مورد علاقه خود و ایجاد تغییرات در آنها با استفاده از فن آوری Autosculpt™ که منجر به ساخت ماشین های بسیار قدرتمند و انحصاری می شود.
ساخت تیم اتومبیل رانی و اعضای گروه و همچنین شرکت در مسابقات پرهیجان آنلان اتومبیل رانی .
و ....
نقاط ضعف و قدرت بازی Need for Speed Carbon از دیدگاه منتقدان :
نقاط قوت : امکانات اضافی پیشرفته و متعدد برای ایجاد تغییر در ماشین ها و داستان جالب بازی .
نقاط ضعف : بهره جویی ناکافی و کم از تعقیب و گریز پلیس، برخی مبارزات کسل کننده .

داستان بازي . جزئيات بيشتر درباره بازي :

داستان این سری که کربن نام دارد بر این اساس است . شما مدت زیادی از شهر خود دور بوده اید و اکنون بازگشته اید تا دوباره شهرت خود را بدست آورید. در زمانی که شما نبودید شهر به یک منطقه ی جنگی بین راننده ها تبدیل شده است. درست شبیه به Most Wanted شهر به قسمتهای مختلفی تقسیم شده و هر قسمت را یک دسته از رانندگان اداره میکنند. هر دسته در منطقه ی خود با شما مسابقه میدهد. در آخر نیز با سردسته ی آن ها مسابقه خواهید داد. اگرچه ممکن است زمانهایی مجبور شوید برای پایان دادن به حاکمیت یک دسته، بجز نشان دادن مهارتهای خود در خیابان، در صحراهای اطراف شهر نیز مسابقه دهید.
چیز دیگری در کربن وجود دارد و که هواداران خودشان را برای آن خواهند کشت . اختیاراتی که برای تغییر اتومبیل در Carbon دارید، تابحال در هیچ بازی دیگری برای هر کنسولی دیده نشده و با هیچ بازی ای قابل مقایسه نیست. مانند عنوانهای قبلی NFS شما میتوانید رینگ های اتومبیل ، باله ی عقب ، Decal ها و تمام چیزهای دیگر را انتخاب کنید. همه ی تغییرات مثل همیشه هستند ولی اینبار در کربن شما میتوانید کنترل تمام تغییرات را در اختیار بگیرید.
اختیاراتی که برای تغییر اتومبیل در Carbon دارید ، از تمام بازیهای ساخته شده تا به امروز بیشتر است.

برای مثال علاوه بر انتخاب یک رینگ 8 اینچی شما میتوانید با آنالوگ استیک اندازه ی دقیق رینگ را تنظیم کنید تا اندازه ی دلخواهتان شود. واقعا فوق العاده است که تا این حد میتوانید اتومبیل خود را به دلخواه تنظیم کنید. به طوری که حتی میتوانید باله ی عقب (Spoiler) ماشین را بطور دستی تنظیم کنید و زاویه ی آن را متناسب با سلیقه ی خود تغییر دهید. درست مثل قبل هرچه در داستان بازی تکنفره جلو میروید، امکانات بیشتری برای ارتقا دادن ماشین برایتان باز می شود.

توضيحات بيشتر همراه با تصاويري از محيط بازي به همراه امكان خريد پستي بازي

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253

<<S2QM>>

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره دو نفره نمیشه.... اما همان طور که خوذتون گفتید به همون که ازش خریدم گفتم گفت که باید بری بعد باز میشه.. اما آخه جرا profile نمیشه برا بازی انتخاب کرد و تنظیماتا بازی نیست.. حتی اول بازی مینویسه coming novaber 2006..

حتما به قول reza ورژن دمو را خریدم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها.
چطوری میشه یه پروفایل دیگه تو بازی ایجاد کرد با یه اسم دیگه؟
297.gif

master.

Registered User
لایک‌ها
16
الان تو بازار این سی دی کوفتی که میدن میفروشن با بونس هست یا بی بونس ؟

برادرا لطف کنن یه فیلم از دسکتابشون بگیرن د رحال اجرای بازی بعد بزارن ما دنلود کنیم ببینیم چه کوفتیه؟

(نید فور اسپید فقط نید فور اسپید 4 پلی استیشن یک +موست وانتد پی سی)
این را نمیدونم ..خنب چه میکنید؟

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ادامه صحبت های p30net عزیز باید اضافه کنم که یک سری چیزهای دیگه مثل کلاژ اضافه شده بهش..! در ضمنی که می تونین با فرمون بازی بهتر بازی کنید، چون برای تمامی دنده ها میشه کلید تعریف کرد : مثلا میشه معکوس 5 به 2 کشید..!! البته اینارو برای کسایی می گم که با دنده اتوماتیک مسخره رانندگی نمی کنن و دنده رو دستی عوض می کنن.. روش نیم کلاژ هم میشه کرد یا میشه تو سرعت زیاد ماشینو خلاص کرد و..... گرافیکشم از mw کمتر و بیشتر از underground2 هستش.. پیشنهاد می کنم حتما نصب کنید منم تا حالا 20% رفتم از بازی...
موفق باشید.

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یه سوال داشتم
اول بازی که یک مرحله هست که وقتی ردش میکنی تو مرحله بعد 2 تا ماشین میان که فکر کنم برای آموزش اومدن
که من اونجارو نمیتونم رد کنم. وسط صفحه مینویسه Activ now

لطف کنید و من رو راهنمایی کنید

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجای بازی هستی؟ یعنی چند درصد گذشته؟ من بر نخوردم تاحالا شاید نسخه ای که گرفتی trial باشه.. حتما بهم بگو
موفق باشی

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجای بازی هستی؟ یعنی چند درصد گذشته؟ من بر نخوردم تاحالا شاید نسخه ای که گرفتی trial باشه.. حتما بهم بگو
موفق باشی

با سلام

دوست عزیز همون اول بازی هنوز به درصد نرسیده

وقتی بازی رو نصب میکنی یه مرحله میاد که وقتی برنده میشی و میری مرحله بعد این دو تا ماشین میان که یکیش آبی هست و یکی قرمز. وقتی شما به جلو حرکت کنی اونها هم حرکت میکنن و وقتی بایستی اونها هم نگه میدارن و تو طول مرحله با شما صحبت میکنن.

و در ربطه با نسخه تریال. این بازی که من گرفتم 6 سیدی هست و برای یه شرکت تولید بازی هستش
با تشکر

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
NFS جداً بازی مزخرفی هست که هر دفعه نسخه جدید اون از قبلی بدتر میشه ولی چون بازی اتومبیلرانی درست و حسابی وجود نداره اینو به عنوان بهترین بازی میشناسن!! باید مثل فیفا یه رقیب پیدا کنه تا یه تکونی به خودش بده وگرنه اینطوری که پیش میره بعیده تا چند سال دیگه طرفداری داشته باشه.
من خودم UG2 رو که اولش ازش خوشم اومد بعد از 30 درصد حالم ازش بهم خورد بس که یکنواخت و تکراری بود همین طور MW که هیچ چیز جدیدی غیر از اضافه شدن پلیس نداشت اصلا بازی نکردم و این هم از نسخه Carbon. خدا بعدی رو به خیر کنه. البته از شرکتی که سالی 2 تا نسخه از بازیش میده بیرون انتظار دیگه ای هم نمیره!

master.

Registered User
لایک‌ها
16
تایید میشه بالاییش ... اما نیدفور اسپید 4 یه چیزی بود سابقا ...
فی الحال .. الان من بخرم یا نخرم؟
روز میشه یا نه مثل اندر گروند دو کوفتی و زهر ماری مزخرف همش شبه؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام
من یه سوال داشتم
اول بازی که یک مرحله هست که وقتی ردش میکنی تو مرحله بعد 2 تا ماشین میان که فکر کنم برای آموزش اومدن
که من اونجارو نمیتونم رد کنم. وسط صفحه مینویسه Activ now

لطف کنید و من رو راهنمایی کنید

دکمه کنترل سمت راستت رو بزن :happy:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا مام خریدیم :D
بر عکس چیزی که فکر میکردم خیلی باهاش حال کردم ! بابا این ترکونده ! همیشه فکر میکردم آندر گراند 2 برای همیشه بهترین بازی دلخواه منه ولی این خیلی باحال تره ، تمام خصوصیات موست واندت و آندرگراند رو با هم ترکیب کرده و یه چیز عالی در اومده ! همونطور که دوستان گفتن انجین بازی هم خیلی بهتر شده و بازی روون تره ،

چند تا بازی ماشین سواری دیدین که ماجرا داشته باشه ؟؟؟ اونم اینطوری ! :blink: بخرید که از دستتون نره ! مال مفته دیگه :rolleyes:

چیز خوبشم اینه که با ماشین دلخواه من یعنی مزدا RX-8 شروع میشه ، توی آندرگراند ها من کلی از مسابقه ها رو با این ماشین برنده شدم ، گرچه توی مست وانتد مسابقه 6 ام 7 ام بی ام وه یا رو ازش برنده شدم مزدا یادم رفت :blush: خلاصه بخرید حالش رو ببرید من میخواستم ببنیم محیطش چطوریه فقط 10 % رفتم جلو :blink: (خوبه کار داشتم )

master.

Registered User
لایک‌ها
16
خوب اسب پیشکشیو که دندون نمیشمورن ... 1200 تمومه درسته؟ ببینیم چه دسته گلی به اب دادند ...
ممنون از کمکت عزیز

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بچه ها من موقع نصب need for speed carbon با مشکل روبرو میشم و بعد از وارد کردن شماره سریال با این ارور روبرو میشم لازم به ذکره که directx 9.0c هم روی سیستمم نصبه و ورژنی از directx که توی دی وی دی بازی هست هم نصب نمیشه وقتی روی فایل نصبش میزنم پنجره ای باز نمیشه
48lz3mr.jpg

روی خود dvd ش باید دایرکت ایکس باشه اگه نیست آخرین ورژن دایرکت ایکس رو از همون آدرسی که گفته بگیر و نصب کن و
ENJOY!:D

بالا