• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Need For Speed Carbon

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .بازي قشنگي بود فقط حيف كه خيلي زود تموم شد نميدونم چرا انقدر كوتاه بود در كل به نظر من از Most Wanted قشنگتر و بهتر بود بزرگترين ايرادش همين بود كه خيلي زود تموم شد و بزرگترين مزيتش اين بود كه با كارت گرافيك Radeon 9200 64MB من با گرافيك خيلي خوب بازي اجرا شد و خيلي هم روون بود بازي اصلا مشكلي از اين جهت نداشتم حتي كوچكترين كندي هم در بازي حس نكردم كه از اين جهت بر عكس تفكري كه داشتم بازي از Most Wanted با اينكه گرافيك بالاتري داشت ولي سبكتر بود رزولوشن هم رو 1024 بود جزئيات رو Medium بود البته فكر ميكنم اين جزئيات Medium براي هر كارت گرافيكي فرق بكنه چون من روي يه سيستم ديگه با كارت گرافيك 7600GT و همين رزولوشن رو جزئيات Medium كه چك كردم اصلا گرافيكش يه چيز ديگه بود و زمين تا اسمون فرق ميكرد فكر ميكنم بازي خودش متناسب با قدرت هر سيستمي تنظيمات گرافيكي رو انجام ميده يكمي به كارت گرافيك تعطيلم اميدوار شدم .

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ماشينهاي اين سري با MW فرق ميكنه ؟؟ خبري از فراري يا بي ام و هست يا نه ؟؟
يه نفر كه بازي تمام كرده جواب بده لطفا ///

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

نه خبري نيست ولي در عوض 4-5 تا ماشين قديمي تيونينگ شده توشون هست و يه Dodge Challenger Concept خيلي خدا تو ماشين قديميا هم Shelby GT 500 خيلي خداست و اون Camaro كه اول ميده فقط ماسين قديمياش هندلينگ خيلي خوبي ندارن .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام .بازي قشنگي بود فقط حيف كه خيلي زود تموم شد نميدونم چرا انقدر كوتاه بود در كل به نظر من از Most Wanted قشنگتر و بهتر بود بزرگترين ايرادش همين بود كه خيلي زود تموم شد و بزرگترين مزيتش اين بود كه با كارت گرافيك Radeon 9200 64MB من با گرافيك خيلي خوب بازي اجرا شد و خيلي هم روون بود بازي اصلا مشكلي از اين جهت نداشتم حتي كوچكترين كندي هم در بازي حس نكردم كه از اين جهت بر عكس تفكري كه داشتم بازي از Most Wanted با اينكه گرافيك بالاتري داشت ولي سبكتر بود رزولوشن هم رو 1024 بود جزئيات رو Medium بود البته فكر ميكنم اين جزئيات Medium براي هر كارت گرافيكي فرق بكنه چون من روي يه سيستم ديگه با كارت گرافيك 7600GT و همين رزولوشن رو جزئيات Medium كه چك كردم اصلا گرافيكش يه چيز ديگه بود و زمين تا اسمون فرق ميكرد فكر ميكنم بازي خودش متناسب با قدرت هر سيستمي تنظيمات گرافيكي رو انجام ميده يكمي به كارت گرافيك تعطيلم اميدوار شدم .
خوب اين كه زود تموم ميشه كه مزيت هست چون مثلا تو UG2 اينقدر طول ميكشه كه آدم ديوونه ميشه خصوصا اين كه همه چيز تكراري و خسته كننده ميشه. مطمئنا اگه اين هم مثل UG2 بود و طولاني، طرفش رو خسته ميكرد.:wacko:
راستي من نفهميدم 7600GT كجاش تعطيله؟!؟!:blink:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب اين كه زود تموم ميشه كه مزيت هست چون مثلا تو UG2 اينقدر طول ميكشه كه آدم ديوونه ميشه خصوصا اين كه همه چيز تكراري و خسته كننده ميشه. مطمئنا اگه اين هم مثل UG2 بود و طولاني، طرفش رو خسته ميكرد.:wacko:
راستي من نفهميدم 7600GT كجاش تعطيله؟!؟!:blink:

سلام .ولي ديگه زيادي كوتاه بود من تازه داشتم ميفهميدم چي به چيه كه بازي تموم شد . مطلب رو هم دقيق نخوندي من گفتم كارت گرافيكم Radeon 9200 64Mb هست و روي يه سيستم ديگه هم كهكارت گرافيكش Geforce 7600GT بود بازي رو تست كردم .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام .ولي ديگه زيادي كوتاه بود من تازه داشتم ميفهميدم چي به چيه كه بازي تموم شد . مطلب رو هم دقيق نخوندي من گفتم كارت گرافيكم Radeon 9200 64Mb هست و روي يه سيستم ديگه هم كهكارت گرافيكش Geforce 7600GT بود بازي رو تست كردم .
آخ ببخشيد. درست نخوندم. آره خوب 9200 كمي تا قسمتي تعطيل هست.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15

فراری نداره ولی لامبورگینی مورسیه لگو و گالارود رو تو بازی آنلاک میشه کرد

در ضمن BMW M3 GTR هم داره که آخرین ماشینی هست که آنلاک میشه البته باید همه بازی رو بری بعد chalange race رو هم تموم کنی بعد card ها رو هم بری تا آنلاک شه:wacko:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام !
من تفریحی بازی میکنم (الان 60% ام )امروز nikki رو جزو گروهم کرده بودم بعد رفتم 3 بار از یه ماشین خریدم هرکدوم 90 دلار (آخه nikki باعث میشه 10 درصد تخفیف بگیری ) بعد اومدم توی سیف هوس فروختم شون 100 دلار ! مردم از خنده !:lol: :lol: فکرش رو بکن اگه دنیای واقعی بود یه شبه پولدار میشدم :blush:
البته اگه زنده میموندم :rolleyes:

آقا این دریفتر ها به چه درد میخورن دقیقا ؟! فقط توی دست و پای آدم اند ! اون بلاکر ها از همه باحال ترن ! هرچی فکر کردم نفهمیدم به چه درد میخورن :blush:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
همون طور که قبلا شنیده بودم توش تعقیب و گریز پلیسی خیلی کم بود همین هم کوتاه و هم خیلی آسونش کرده بود
اون یارو پلیسه هم که این دفه یه بار بیشتر نبود و گرنه حالشو می گرفتم البته اون رفیق خوشگلشم نبود
اصلا حقوق زنان پایمال شده بود
فقط یکی بود اونم پا نمی داد

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همون طور که قبلا شنیده بودم توش تعقیب و گریز پلیسی خیلی کم بود همین هم کوتاه و هم خیلی آسونش کرده بود
اون یارو پلیسه هم که این دفه یه بار بیشتر نبود و گرنه حالشو می گرفتم البته اون رفیق خوشگلشم نبود
اصلا حقوق زنان پایمال شده بود
فقط یکی بود اونم پا نمی داد
این بانمک ترین تحلیلی بود که درباره کربن خوندم
rastaman2.gif
... خیلی صادقانه ، صحبت کرده این دوستمون
em2-17.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نفر آخر هم اسم خود آدمه یا واقعا اسمش داریوشه!؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
نه خیر اسمش واقعا داریوشه!!!!
292.gif

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
من ،‌ بلاخره ديروز گرفتمش ، اره ميدونم يكم دير گرفتم ،

دمو رو كه دانلود كرده بودم خيلي مسخره بود ، خيلي خيلي !! واسه همين همون اولا از گرافيكش ميناليدم !! پدر سيستمو درمياورد هيچ چيز خواصي هم نداشت ، اما الان كه با فولش بازي ميكنم خيلي خوبه ، تازه داره خوشم مياد . من كه يك درصد هم نرفتم، يه سيوگيم گرفتم همهچيش 100% ، البطه الان نه ، همون موقه كه يك دو روز بود تازه اومده بود !! نميفهمم چجوري اينهمه بازي رو ضرف 2 3 روز تموم كرده !!!

خوب به نظره من بهتره هركسي از صفحه خودش يه چند تا عكس و اسكرين شات بزاره ، هم بخاطر اينكه با سطوح گرافيكيش رو سيستم هاي مختلف اشنا بشيم و ببينيم عكاسي كي بهتره :دي

اصلا اين بخش بازي يه تاپيك كم داره به نام اخرين عكسي كه گرفتم (‌ ورژن بازي ) !!

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نمیدونه چجوری میشه آنلاین بازی کرد با بقیه؟ آخه نمیزاره میگه باید بازیو خریده باشی :( پچی چیزی نیومده براش؟ آقا من مهارت رانندگیم داره هرز میره یکی بیاد کل منو بخابونه!

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
وقتی Save های Carbon رو به Document یه User دیگه کپی می کنیم ، دیگه قابل استفاده نیست.
کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟​

mahhdy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من چند بار تموم کردم ولی نقشه های دوره بازی که ریس هم هست باز نشد کمکم کنید چیکار کنم ممنون میشم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
توي اين بازي دگمه ي ctrlراست دقيقا چه كاري ميكنه ؟باعث چي ميشه؟همون active....كه يه علامت سمت چپ و با زدت كنترل فعال مي شه يه شكلايي رويه بعضي ماشينا ديده مي شه منظور چيه؟
واسه رهايياز پليس علاوه بر فرار مي شه مثل most wanted جايي قايم شد؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
شما آنلاین بازی نمیزارید من بازیم توپه ولی در حال حاضر adsl ندارم که بازی کنم ولی تا تابستان میگیرم . من از وضعیت اینجا خبر ندارم بازی آنلاین نمی زارین ؟

بالا