• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Need For Speed Pro Street

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم بخش سوم به بعد باشه. آخه ویندوز را دوباره نصب کردم و اصلاً حوصله نصب دوباره اش را ندارم از بس خوبه.

درصدش هم تو کریر فکر کنم 50درصد بود که یه مسابقه Wheelie گذاشته بود و هی می گفت ماشین مناسب نداری ما هم هی خریدم و آخر هم نفهمیدیم که چی می خواهد .

NFS فقط Most Wanted و Undergroundها ، چه حالی میداد پلیس دنبالمون می کرد. اصلاً NFS با پلیس بازیش معروف شد و گرنه بازیهای تو پیست همین الانش هم کم نیستند که قبل از این اومدن و از این بهترن. NFS فقط بخاطر شهرتی که خرابش کرد خریدار داره. :(

آره دیدم, میگگگن باید قدرت موتور رو تقویت کنی حداقل 700 باید باشه
ماشین هم باید چرخ محرکش چرخ عقب باشه که چرخ جلو بلند بشه و بازم ماشین حرکت کنه...

sutlimited

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این NFS هیچ جوری به پای قبلیا نمیرسه، اصلا که هیجان نداره، گرافیک رو به خاطر اینکه ماشینارو زیاد کردن و خواستن از یه DVD بیشتر نشه کلی ازش زدن، فکر کنم به خاطر همین مسابقه ها همش بیرون شهره و دور جاده خالی از طراحی های جذابه. در واقع تصویر به شدت خالیه، فقط آسمون و ابره!!! نمیدونم شاید قراره این بازی پلتفورمی بشه واسه نسخه های بعدی، یه چیزی مثل underground 1. البته سبک هیجان دار underground ها کجا این سبک مسخره بی هیجان الان کجا! من به عنوان کسی که از بچگی NFS1 تا اینجارو دنبال کردم واقعا از این نسخه جدید نا امید شدم. بهترین nfsها تا اینجا یکی HotPursute 2 بوده (NFS4) یکی undergrounde 2 و Most wanted. آدم بیشتر احساس می کنه تو این proStreet می خواد رانندگی یاد بگیره که رو زمین خط کشیدن و زمان ترمز رو می گه و ماشینو به جایی نباید بزنی و ... خیلی مسخره ست.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مال من چرا 2تا DVD ِ پس ؟ :blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره ، فکر کنم 9 بدن بیرون ... چون دی وی دی 2 تاش ضایعه س واسه پک اوریجینال

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من امروز خریدیم مال من که یه DVD معمولی اه هیچ انیمیشنی هم اولش نداره خیلی هم بی مزست !

در یک کلام ! "ااَه این دیگه چه آشغالی اه !"

واقعا گندش رو در اورده ! من بعد فقط LFS با فرمون ! NFS برای من مرد با تمام خاطرات خوبش ! مگه اینکه دفعه دیگه یه چیز درست حسابی از توش در بیاد !

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
شما که دیگه ...

کل قشنگیه این نسخه به همون انیمسشنیه که اولش نشون میده! ( کلی آدم اولش حال میکنه قبل از اینکه بره تو مسابقاتش ;) )

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
آره دیدم, میگگگن باید قدرت موتور رو تقویت کنی حداقل 700 باید باشه
ماشین هم باید چرخ محرکش چرخ عقب باشه که چرخ جلو بلند بشه و بازم ماشین حرکت کنه...

مسابقات ویلی همونی هست که گفتی که یکجور دراگه که چند متر می تونی چرخ جلو را رو هوا نگه داری.

من یک دیفرانسیل عقب با 1000 اسب قدرت انتخاب کردم (فکر کنم شورلت 78 بود ماشین قدیمی) ولی هر چی زور زدم و هر چند تا ماشین انتخاب کردم از مدل جدید تا مدلهای قدیمی قبول نمیکرد.

در هرصورت ممنون از راهنمایی! :) دو هفته است که بعد از نصب ویندوز جدید دیگه نصبش نکردم و تازه DVDهایش را بخشیدم به یکی دیگه!;)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
مسابقات ویلی همونی هست که گفتی که یکجور دراگه که چند متر می تونی چرخ جلو را رو هوا نگه داری.

من یک دیفرانسیل عقب با 1000 اسب قدرت انتخاب کردم (فکر کنم شورلت 78 بود ماشین قدیمی) ولی هر چی زور زدم و هر چند تا ماشین انتخاب کردم از مدل جدید تا مدلهای قدیمی قبول نمیکرد.

در هرصورت ممنون از راهنمایی! :) دو هفته است که بعد از نصب ویندوز جدید دیگه نصبش نکردم و تازه DVDهایش را بخشیدم به یکی دیگه!;)

خوب کاری کردی منم هر چی سعی کردم نشد بیخیالش شدم;)

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
راستي كسي dvd براي ps2 اين بازي را گير اورده؟

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
از بس بازی توپیه که تاپیک تو صفحه 9 خوابید:rolleyes:. حقه شه با این گیم مزخرفی که ساختند، !!!;) آدم دلش برای ملت خارجکی می سوزه که 40-70 دلار پول دادند تا همچین بازیی را بخرند

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اصلا با این نسخه حال نکردم !
فقط MOST WANTED

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
منم هم فقط با ماشيناش حال كردم ..جاده هاش كه اصلا نگو نپرس
ولي ؟؟

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام دوستان...

من یه سوال در مورد NFS PROSTREET دارم...

تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم به یزرگوتری خودتون منو ببخشید...

می خواستم بپرسم تو قسمتهای اخر تو یکی از مراحل در قسمت دنده کشی(DRAG) چی کار می کنید جلوی ماشین بلند بشه...؟ من نمی تونم این کار رو بکنم...برای همین امتیاز نمیده...ممنونم کمک کنید

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خب من بازی رو کردم...من از اندرگراند 2 به ایم ور مشتری NFS هستم....به نظرم U2 به این ور اگه Prostreet بهترین نبود بدترین هم نبود...فقط گرافیکش می تونست بهتر باشه...و بعضی از جاده هاش هم خیلی رو اعصاب بود مثل جاده های صحرایی با اون همه دست انداز که مخصوصا وقتی رو کلاس TOP SPEED بازی می کنی دائما چپ می کنی!!! و اعصابت خرد میشه...در کل مشکل های خیلی حادی نداشت

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خب من بازی رو کردم...من از اندرگراند 2 به ایم ور مشتری NFS هستم....به نظرم U2 به این ور اگه Prostreet بهترین نبود بدترین هم نبود...فقط گرافیکش می تونست بهتر باشه...و بعضی از جاده هاش هم خیلی رو اعصاب بود مثل جاده های صحرایی با اون همه دست انداز که مخصوصا وقتی رو کلاس TOP SPEED بازی می کنی دائما چپ می کنی!!! و اعصابت خرد میشه...در کل مشکل های خیلی حادی نداشت

اگه Prostreet بهترین نباشه؟؟؟:blink:
چون most wanted و carbon رو از همین کمپانی بازی کردیم برای همین این محصول به نظر من که افتضاح بود!

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
خيلي هم اين طور نيست
ولي به هر حال پيشرفت يكي از مشخصه هاي يه شركت خوب هستش
من بازي را كه ديدم كلي حالم گرفته شد

بالا