• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
با عرض سلام به همه دوستان.اقا ما یک سوال داشتیم.من تازه در سایت neobux عضو شدم.بعد در قسمت emal paypal ایمیل معمولی خودم رو دادم همون ایمیل که در گزینه قبلی بود دادم.به نظر شما برای گرفتن پول یا واریز پول چون من paypal ندارم و بخوام حساب کسی دیگه رو بدم مشکلی پیش نمی آید؟
با تشکر از همه اساتید

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
با عرض سلام به همه دوستان.اقا ما یک سوال داشتیم.من تازه در سایت neobux عضو شدم.بعد در قسمت emal paypal ایمیل معمولی خودم رو دادم همون ایمیل که در گزینه قبلی بود دادم.به نظر شما برای گرفتن پول یا واریز پول چون من paypal ندارم و بخوام حساب کسی دیگه رو بدم مشکلی پیش نمی آید؟
با تشکر از همه اساتید

سلام
برای گرفتن پول فقط باید از حسابی استفاده کنی که مطمئن باشی هیچ یوزر دیگه ای از اون استفاده نمی کنه

برای واریز پول می تونی از هر حسابی استفاده کنی

امکان عوض کردن ایمیل های بانک هات وچود داره منتها برای عوض کردن ایمیل حساب بانکیت باید 48 ساعت صبر کنی (48 ساعت بعد از عوض کردن آدرس ایمیل تغییرات اعمال میشه و در این مدت یک ایمیل به شما زده میشه و از عوض شدن ایمیل طی 48 ساعت آینده مطلعتون می کنه)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
ميگم راستي اين ايكون قفل جلوي رفرال ها چيه؟ تا حالا دقت نكرده بودم.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ميگم راستي اين ايكون قفل جلوي رفرال ها چيه؟ تا حالا دقت نكرده بودم.
باعث میشن سیستم اتوماتیک اون زیرمجموعه رو ریسایکل نکنه

می گم اگه بتونید یه صفحه با بازدید 3 4 هزار تا جور کنید من یه روش بلدم واسه پول دراوردن:D
PTP که میدونید چیه!؟
روش خوبیه واسه درامد داشتن ;)
اگه پایه هستید بسم ا..

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

می گم اگه بتونید یه صفحه با بازدید 3 4 هزار تا جور کنید من یه روش بلدم واسه پول دراوردن:D
PTP که میدونید چیه!؟
اگه پایه هستید بسم ا..

یعنی چی ؟
ptp چیه؟
اگه بازدید میخواین من حاضرم بدم ولی بازدید ها واقعی نیستن.یه چیزی حول و حوش همون هزارتا ولی بعد بیشترهم میشه.
اگه خواستی خبرم کن.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143

PTP که میدونید چیه!؟
اگه پایه هستید بسم ا..
يعني چي اتوماتيك زير مجموعه رو ريسايكل نكنه ؟! بيشتر توضيح بده . :rolleyes:
من يه مطلب تو بلاگم پست كردم كه تا حالا بيشتر از 5000 بازديد داشته ، جالبه كه بيشتر ورودي گوگل من به خاطر همين مطلبه . حالا اينPTP چيه ؟ ;)

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من يه مطلب تو بلاگم پست كردم كه تا حالا بيشتر از 5000 بازديد داشته ، جالبه كه بيشتر ورودي گوگل من به خاطر همين مطلبه . حالا اينPTP چيه ؟ ;)

میشه آدرس وبلاگ و مطلبتو بدی؟
منم دارم رویه یه روشی مطالعه می کنم برا آمار بالا.
آدرس وبلاگم توی امضام هست.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
وبلاگ که نه بدرد نمی خوره روش کنترلی نیست
بیشتر صفحه Htm منظورمه

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
برای گرفتن پول فقط باید از حسابی استفاده کنی که مطمئن باشی هیچ یوزر دیگه ای از اون استفاده نمی کنه

برای واریز پول می تونی از هر حسابی استفاده کنی

امکان عوض کردن ایمیل های بانک هات وچود داره منتها برای عوض کردن ایمیل حساب بانکیت باید 48 ساعت صبر کنی (48 ساعت بعد از عوض کردن آدرس ایمیل تغییرات اعمال میشه و در این مدت یک ایمیل به شما زده میشه و از عوض شدن ایمیل طی 48 ساعت آینده مطلعتون می کنه)

آقا ممنونم از راهنماییتون.خیالم راحت شد.

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز.من یک سوالی داشت این که برای کار کردن با neobux باید IP استاتیک داشته باشیم یعنی باید مثلا DSL داشته باشیم تا بعد از مدتی به ما گیر ندهد.یا با DIAL UP با توجه به اینکه dynamic ip دارد هم می شود استفاده کرد؟چون من چیزی جایی خونذم شک کردم گفتم بپرسم.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
نه عزیز مشکلی نیست بیشتر از 60% یوزر های نئو IP دینامیک استفاده می کنند

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
از ديروز من هر كاري مي كنم نئوباكس باز نميشه ، تو خود سايت ميره ولي رو LOGIN كليك مي كنم باز نمي كنه ! شمام همچين مشكلي داريد ؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
از ديروز من هر كاري مي كنم نئوباكس باز نميشه ، تو خود سايت ميره ولي رو LOGIN كليك مي كنم باز نمي كنه ! شمام همچين مشكلي داريد ؟

عزیز مثل این که تو باغ نیستی مخابرات کله اینترنتو به فنا داده PPtP و L2PT و SSL و هزاران چیز دیگه بسته شده تا اطلاع ثانوی!!

f4rvahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:
یه سوال
من تازه روارد نئوباکس شدم و می خوام بدونم آیا من که عضو استاندارد هستم می تونم زیر مجمعه طلایی اجاره کنم؟ اصلا عضو استاندارد می تونه زیر مجموعه طلایی اجاره کنه؟ اگر زیر مجموعه ای که فعال نبود رو بخوام عوض کنم باید پول پرداخت کنم؟ اگر باید پول پرداخت بشه واسه حساب های استاندارد و یا طلایی یکسان هست؟
لطفا دوستان حرفه ای توضیحات جامعی در این زمینه بدن.
ممنون

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
الان چك كردم onbux هم همينطوريه !

با قیلطر شکن میشه صفحه لاگ این آنباکس رو باز کرد بعد از باز شدن صفحه لاگ این قیلطر شکنتون رو غیر فعال کنید و وارد سایت بشید
من که تونستم وارد بشم و کلیک کنم

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
عزیز مثل این که تو باغ نیستی مخابرات کله اینترنتو به فنا داده PPtP و L2PT و SSL و هزاران چیز دیگه بسته شده تا اطلاع ثانوی!!
يعني براي تو هم اين نئوباكس و ان باكس و اينا باز نميشن ؟ به خاطر روز قدس اين كارو كردن ؟;)
راستي پ.خ ت خالي بود ! :rolleyes:
پس بايد چيكار كرد ؟

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
با قیلطر شکن میشه صفحه لاگ این آنباکس رو باز کرد بعد از باز شدن صفحه لاگ این قیلطر شکنتون رو غیر فعال کنید و وارد سایت بشید
من که تونستم وارد بشم و کلیک کنم
من بيشتر نئو واسم مهمه كه اونم هيچ رقمه باز نميشه ،‌ با *pn هم باز نميشه .

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
اتفاقا دیشب نئو ساین اوت شده بود بعد از 1000 تا رفرش بالاخره لوگین کردم
خدا رو شکر هنوز ساین اوت نشده

f4rvahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره بسته ولی با هزار ترفند و با زور و تهدید می شه بازش کرد! من خودم اتفاقا دیشب با همه سایت ها حتی گوگل هم مشکل داشتم ولی خوشبختانه سایت های نئوباکس و آنباکس با یک اشاره بالا اومدن! حتی موقع نمایش تبلیغشون هم همینکه صفحه باز شد و در حالی که تبلیغ ها لود نشده بودن شروع به شمارش تایمر کرد! خلاصه نئوباکس و آنباکس روی هم رفته 3 دقیقه طول کشید! الهی همیشه روز قدس باشه!

بالا