• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
به طور معمول هفته ای یبار اتفاق می افته
نوعی از تبلیغات هست که باید 60 ثانیه تماشا کنیدش

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
جدیدا تبلیغات من تو آنباکس و نئوباکس وقتی کامل صفحه باز میشه نواز سبز رنگ پر نمیشه.به نظرتون علت چیه؟

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
صفحه تبلیغ کاملا لود میشه بعد اون بالا یه فیلد میاد سبزه که وقتی پر شه پول رو بهت میده.مال من پر نمیشه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
میگم دلار نتلر تو ایران خرید و فروش نمیشه؟اصلا این نوع حساب با ایرانیا مشکلی نداره؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
میگم دلار نتلر تو ایران خرید و فروش نمیشه؟اصلا این نوع حساب با ایرانیا مشکلی نداره؟
نتلز اصلا به درد نمی خوره
با ایرانم کار نمی کنه
قوانینش شبیه پیپاله
بخاطر همین هیچ نقطه ی مثبتی نداره
زیادم ازش استفاده نمی کنن

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام.
renewall یعنی چی؟
با ریسایکل کردن چه فرقی داره؟
آخه دیروز ادمین واسه این renewall تخفیف گذاشته بود تو فروم همه ازش تشکر کرده بودن.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام.
renewall یعنی چی؟
با ریسایکل کردن چه فرقی داره؟
آخه دیروز ادمین واسه این renewall تخفیف گذاشته بود تو فروم همه ازش تشکر کرده بودن.

Renewal یعنی تمدید.

Recycle هم یعنی تعویض .

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلم آقا مجيد majid 6050ميشه بگي آيا ميصرفه که تو نئوباکس گلدن شد يا نه اگه ميشه در آمد ماهيانتم بگو

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از دوستان اگه کسی تو نئوباکس گلدن يا التيميت شده بگه ميصرفه يا نه بی زحمت در آمد ماهيانتونم بگيد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
منظورتون تمدید همه رفرالهاست؟یا تکی؟

من معنیش رو گفتم ، حالا شما اگر تیک همشون رو بزنید همشون تمدید میشند و اگر تک تک....

اگر خواستید عکس بذارید تا کمکتون کنم.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
بله همونطور که کمی خبر دار شدید
از دیروز Renew package های 15 روزه، 150 روزه و 240 روزه فعال شدن
مقدار تخفیف ها هم بروز شد
به نظر جالب میاد

issauni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی که Direct Referral می شه چقدر طول می کشه تو سیستم دیده بشه؟

همون لحظه دیده می شه یا باید یک روز بگذره یا مثلا" حتما" 4 تا تبلیغ ببینه ؟

لازم به ذکر است که من شرایط گرفتن Direct Referral رو دارم.​

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
آقا از دوستان اگه کسی تو نئوباکس گلدن يا التيميت شده بگه ميصرفه يا نه بی زحمت در آمد ماهيانتونم بگيد
بله دوست من میصرفه
چون درامدوتون از رفرال ها دوبرابر میشه یعنی به ازای هر کلیک 1 سنت می گیرید به جای 0.5 سنت

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

نظر شخصیه من راجع به گلدن یا التیمت شدن این هست:
به نظر من اگه شما تعداد زیرمجموعه هاتون رو به حداکثر در اعضای استاندارد برسونین(دقیقا نمیدونم یا 500 تاست یا 300تا)بعد گلدن کنین بهتره چون درامدتون بالا میره:lol: ولی اگه از اول اینکارو کردین بهتره باهاش 100 تا رف هم اجاره کنین.چون گلدن ماله یه ساله پس بهتره از روزبه روزش استفاده کنین.برای اولتیمیت شدن هم بهتره یه مدت بگذره بعد اینکارو کنین.
خودم هنوز گلدن نشدم ولی میخوام اول رفرال بگیرم تابه 300 تابرسه بعد.الانم با 55 رفرال روزی متوسط 40-60 سنت درامد دارم.:f34r:آخه رفرالهام از بدشانسیم تنبلن و دوروز درمیون کلیک میکنن.:eek:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
نظر شخصیه من راجع به گلدن یا التیمت شدن این هست:
به نظر من اگه شما تعداد زیرمجموعه هاتون رو به حداکثر در اعضای استاندارد برسونین(دقیقا نمیدونم یا 500 تاست یا 300تا)بعد گلدن کنین بهتره چون درامدتون بالا میره:lol: ولی اگه از اول اینکارو کردین بهتره باهاش 100 تا رف هم اجاره کنین.چون گلدن ماله یه ساله پس بهتره از روزبه روزش استفاده کنین.برای اولتیمیت شدن هم بهتره یه مدت بگذره بعد اینکارو کنین.
خودم هنوز گلدن نشدم ولی میخوام اول رفرال بگیرم تابه 300 تابرسه بعد.الانم با 55 رفرال روزی متوسط 40-60 سنت درامد دارم.:f34r:آخه رفرالهام از بدشانسیم تنبلن و دوروز درمیون کلیک میکنن.:eek:
نظر شخصیتون 100% اشتباه هست چون golden 4 سنت و Ultimate 6 سنت به ازای هر زیر مجموعه جدید تخفیف میگیره
پس بهتره اول گلد شید بعد رف بگیرید

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
نظر شخصیتون 100% اشتباه هست چون golden 4 سنت و Ultimate 6 سنت به ازای هر زیر مجموعه جدید تخفیف میگیره
پس بهتره اول گلد شید بعد رف بگیرید
به هر حال من نظرمو گفتم.درضمن بهترنیست بیخیال 4 سنت شد و از لحظه لحظه گلدن بودن لذت برد؟:p
اگه 300-400 رف داشته باشیم درامد بالاتره تا اینکه بخوایم طی چند هفته زیر مجموعه بگیریم؟

بگذریم.میگم فرق Current average و Projected average چیه؟
کدومشون توچه سطحی باشن خوبه؟

بالا