چی میشه؟جدیدا تبلیغات من تو آنباکس و نئوباکس وقتی کامل صفحه باز میشه نواز سبز رنگ پر نمیشه.به نظرتون علت چیه؟
نتلز اصلا به درد نمی خورهمیگم دلار نتلر تو ایران خرید و فروش نمیشه؟اصلا این نوع حساب با ایرانیا مشکلی نداره؟
سلام.
renewall یعنی چی؟
با ریسایکل کردن چه فرقی داره؟
آخه دیروز ادمین واسه این renewall تخفیف گذاشته بود تو فروم همه ازش تشکر کرده بودن.
Renewal یعنی تمدید.
Recycle هم یعنی تعویض .
منظورتون تمدید همه رفرالهاست؟یا تکی؟
بله دوست من میصرفهآقا از دوستان اگه کسی تو نئوباکس گلدن يا التيميت شده بگه ميصرفه يا نه بی زحمت در آمد ماهيانتونم بگيد
آقا از دوستان اگه کسی تو نئوباکس گلدن يا التيميت شده بگه ميصرفه يا نه بی زحمت در آمد ماهيانتونم بگيد
نظر شخصیتون 100% اشتباه هست چون golden 4 سنت و Ultimate 6 سنت به ازای هر زیر مجموعه جدید تخفیف میگیرهنظر شخصیه من راجع به گلدن یا التیمت شدن این هست:
به نظر من اگه شما تعداد زیرمجموعه هاتون رو به حداکثر در اعضای استاندارد برسونین(دقیقا نمیدونم یا 500 تاست یا 300تا)بعد گلدن کنین بهتره چون درامدتون بالا میره:lol: ولی اگه از اول اینکارو کردین بهتره باهاش 100 تا رف هم اجاره کنین.چون گلدن ماله یه ساله پس بهتره از روزبه روزش استفاده کنین.برای اولتیمیت شدن هم بهتره یه مدت بگذره بعد اینکارو کنین.
خودم هنوز گلدن نشدم ولی میخوام اول رفرال بگیرم تابه 300 تابرسه بعد.الانم با 55 رفرال روزی متوسط 40-60 سنت درامد دارم.:f34r:آخه رفرالهام از بدشانسیم تنبلن و دوروز درمیون کلیک میکنن.![]()
به هر حال من نظرمو گفتم.درضمن بهترنیست بیخیال 4 سنت شد و از لحظه لحظه گلدن بودن لذت برد؟نظر شخصیتون 100% اشتباه هست چون golden 4 سنت و Ultimate 6 سنت به ازای هر زیر مجموعه جدید تخفیف میگیره
پس بهتره اول گلد شید بعد رف بگیرید