واسه شارژ نئو باکس هییییییییییییییییییچ مشکل و محدودیتی (فعلا) وجود ندارهاره بهتره اتوپي رو خاموش كنيد چون فقط ضرره ، مگه اينكه رفرال هاي زيادي داشته باشيد و درامدتون از رفرال ها بالا باشه .
به نظر من هر چقدر كه مي خوايد بريزيد همه رو رفرال كرايه كنيد و نزاريد چيزي بمونه ، براي مثال اگه 10 دلار ميريزيد بيايد همه رو بديد و 40 تا رفرال بگيريد .
اشتباهات من (عبرت بگيريد) :
من 5 دلار شارژ كرده بودم و 2.5$ شو اومدم 10 تا رفرال گرفتم و با رفرال هايي كه قبلاً داشتم شدن 19 تا ... حالا اشتباهم اين بود كه 2.5$ باقيمانده رو گذاشتم بمونه تو رنتال بالانس تا براي اتوپي و ريسايكل كردن كم نيارم . اين بزرگترين اشتباهي بود كه ميشد انجام داد . من بايد اتوپي رو خاموش مي كردم و هر چي داشتم رفرال كرايه مي كردم چون بالاخره از 20 تا رفرالي كه با 5 دلار كرايه مي كردم 10 تا شون كليك مي كردن و چيزي حدود 0.200$ درامد روزانه داشتم و اين يعني اگر دو روز اين 0.200$ خرج نمي كردم مي تونستم يكي از رفرال هام رو براي 30 روز ديگه تمديد كنم .
اشتباه ديگه من ريسايكل كردن مدارم بود ، طوري كه وقتي ميديدم رفرالي 3 روز كليك نكرده يا معدلش زير 2 هست اون رو ريسايكل مي كردم و هر چي درامد داشتم ميرفت بالاي همين ريسايكل كردن هام .
نظر من اينه كه هر مبلغي كه مي ريزيد تو اكانتتون همه رو رفرال كليك كنيد و نزاريد چيزي بمونه ، اتوپي رو خاموش كنيد ، ريسايكل كم كنيد (همونطور كه دوستان گفتن به رفرال ها فرصت بديد شايد طرف مسافرت باشه و برگرده و دوباره فعالانه كليك كنه) ، هر چي درمياريد رفرال تمديد كنيد .
البته اين اشتباهات رو بنا به راهنمايي هاي كاربري كه اين تاپيك رو زده انجام دادم و فقط ضرر كردم !
راستي viruser من دفعه قبل كه از پي پال يه يارويي استفاده كردم و 5 دلار ريختم تو اكانت الان بهش ايميل مي زنم جواب نميده و فكر مي كنم نمي خواد از حساب پي پال اون استفاده كنم (اينم بگم كه اين طرف هميشه انلاينه و امكان نداره ايميل من رو نديده باشه) ، خودش هم براي اكانت نئوباكس خودش از همون حساب پي پال استفاده كرده . به نظرت من اگه برم از حساب پي پال يكي ديگه استفاده كنم مشكلي پيش مياد ؟
اما واسه برداشت مشکلات زیاده که تنها راهش حساب شخصی هست
در مورد خرج همه پول هم بگم اشتباه نکنید
بهتره نیمی از مبلغو زیر مجموعه بخرید و بقیشو همون لحظه زیر مجموعه هاتونو واسه 90 روز کرایه کنید
این جوری تا 4 ماه خیالتون راحته
البته تعداد کمی از زیر مجموعه ها رو میتنید تمدید کنید
ولی بهترین کار همینه
بعدا درامد زیر مجموعه هاتونو بدید زیر مجموعه جدید بگیرید