• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
اره بهتره اتوپي رو خاموش كنيد چون فقط ضرره ، مگه اينكه رفرال هاي زيادي داشته باشيد و درامدتون از رفرال ها بالا باشه .
به نظر من هر چقدر كه مي خوايد بريزيد همه رو رفرال كرايه كنيد و نزاريد چيزي بمونه ، براي مثال اگه 10 دلار ميريزيد بيايد همه رو بديد و 40 تا رفرال بگيريد .

اشتباهات من (عبرت بگيريد) :
من 5 دلار شارژ كرده بودم و 2.5$ شو اومدم 10 تا رفرال گرفتم و با رفرال هايي كه قبلاً داشتم شدن 19 تا ... حالا اشتباهم اين بود كه 2.5$ باقيمانده رو گذاشتم بمونه تو رنتال بالانس تا براي اتوپي و ريسايكل كردن كم نيارم . اين بزرگترين اشتباهي بود كه ميشد انجام داد . من بايد اتوپي رو خاموش مي كردم و هر چي داشتم رفرال كرايه مي كردم چون بالاخره از 20 تا رفرالي كه با 5 دلار كرايه مي كردم 10 تا شون كليك مي كردن و چيزي حدود 0.200$ درامد روزانه داشتم و اين يعني اگر دو روز اين 0.200$ خرج نمي كردم مي تونستم يكي از رفرال هام رو براي 30 روز ديگه تمديد كنم .
اشتباه ديگه من ريسايكل كردن مدارم بود ، طوري كه وقتي ميديدم رفرالي 3 روز كليك نكرده يا معدلش زير 2 هست اون رو ريسايكل مي كردم و هر چي درامد داشتم ميرفت بالاي همين ريسايكل كردن هام .
نظر من اينه كه هر مبلغي كه مي ريزيد تو اكانتتون همه رو رفرال كليك كنيد و نزاريد چيزي بمونه ،‌ اتوپي رو خاموش كنيد ، ريسايكل كم كنيد (همونطور كه دوستان گفتن به رفرال ها فرصت بديد شايد طرف مسافرت باشه و برگرده و دوباره فعالانه كليك كنه) ، هر چي درمياريد رفرال تمديد كنيد .
البته اين اشتباهات رو بنا به راهنمايي هاي كاربري كه اين تاپيك رو زده انجام دادم و فقط ضرر كردم !

راستي viruser من دفعه قبل كه از پي پال يه يارويي استفاده كردم و 5 دلار ريختم تو اكانت الان بهش ايميل مي زنم جواب نميده و فكر مي كنم نمي خواد از حساب پي پال اون استفاده كنم (اينم بگم كه اين طرف هميشه انلاينه و امكان نداره ايميل من رو نديده باشه) ، خودش هم براي اكانت نئوباكس خودش از همون حساب پي پال استفاده كرده . به نظرت من اگه برم از حساب پي پال يكي ديگه استفاده كنم مشكلي پيش مياد ؟
واسه شارژ نئو باکس هییییییییییییییییییچ مشکل و محدودیتی (فعلا) وجود نداره
اما واسه برداشت مشکلات زیاده که تنها راهش حساب شخصی هست
در مورد خرج همه پول هم بگم اشتباه نکنید
بهتره نیمی از مبلغو زیر مجموعه بخرید و بقیشو همون لحظه زیر مجموعه هاتونو واسه 90 روز کرایه کنید
این جوری تا 4 ماه خیالتون راحته
البته تعداد کمی از زیر مجموعه ها رو میتنید تمدید کنید
ولی بهترین کار همینه
بعدا درامد زیر مجموعه هاتونو بدید زیر مجموعه جدید بگیرید

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
با تشکر از پاسخ هاتون خیلی قانع کننده و صحیح بود.یه کم فکر کردم تصمیم گرفتم 15دلار بریزم که 50 تا رف بگیرم بقیه شم ببینم چی میشه.حالا پیشنهادتون همونه که بازم با 50تا اتوپی خاموش باشه؟تمدید واسه 90 روزم خرجش خیله و اومدیمو اون رفی که 90 روز تمدید بود کلیک نکرد.

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
با تشکر از پاسخ هاتون خیلی قانع کننده و صحیح بود.یه کم فکر کردم تصمیم گرفتم 15دلار بریزم که 50 تا رف بگیرم بقیه شم ببینم چی میشه.حالا پیشنهادتون همونه که بازم با 50تا اتوپی خاموش باشه؟تمدید واسه 90 روزم خرجش خیله و اومدیمو اون رفی که 90 روز تمدید بود کلیک نکرد.

بله اتو پی رو فعال نکن

اتوپی به درد زمانی می خوره که درآمدت بالاباشه (همیشه نقدینگی کافی داشته باشی) و جابه جایی ریفرال هات در روز اونقدر زیاد باشه که نتونی مدیریتشون کنی و مثلا به همین دلیل ریفرال های فعالت رو یادت بره تمدید کنی. که طبعا چنین حالتی وقتی ریفرال هات کم هستش اتفاق نمی افته

تمدید بلند مدت باعث میشه زندگی برات لذت بخش تر بشه:lol: (سر برج که میشه دهنت سرویس نمیشه)

از روش 15 روز استفاده کن. یعنی اول کرایشون کن بعد طی 15 روز آینده ببین وضعیت کارشون چطوری اگه بالا 2.5 کلیک در روز داشتن می صرفه 90 روزه تمدید کنی. اگه کم تر از 1.9 کلیک داشتن و خیلی نامنظم کار می کردن (2 روز در میون)
ریسایکل کن (اعضای جایگزین رو هم 15 روز فرصت داری بررسی کنی) اون هایی هم که بین 1.9 تا 2.5 کلیک دارن تا پایان ماه نگهدار اون موقع با توجه به وضعیت بودجه تصمیم بگیر تمدیدشون کنی یا یسری جدید کرایه کنی (هیچ وقت از تغییر نترس شانست رو امتحان کن) البته یاد باشه به این میگن استراتژِی مدیریت ریفرال ها که کــــــــــــــــاملا شخصیه و نظرات گوناگون زیاده

Last edited:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25

بله اتو پی رو فعال نکن

اتوپی به درد زمانی می خوره که درآمدت بالاباشه (همیشه نقدینگی کافی داشته باشی) و جابه جایی ریفرال هات در روز اونقدر زیاد باشه که نتونی مدیریتشون کنی و مثلا به همین دلیل ریفرال های فعالت رو یادت بره تمدید کنی. که طبعا چنین حالتی وقتی ریفرال هات کم هستش اتفاق نمی افته

تمدید بلند مدت باعث میشه زندگی برات لذت بخش تر بشه:lol: (سر برج که میشه دهنت سرویس نمیشه)

از روش 15 روز استفاده کن. یعنی اول کرایشون کن بعد طی 15 روز آینده ببین وضعیت کارشون چطوری اگه بالا 2.5 کلیک در روز داشتن می صرفه 90 روزه تمدید کنی. اگه کم تر از 1.9 کلیک داشتن و خیلی نامنظم کار می کردن (2 روز در میون)
ریسایکل کن (اعضای جایگزین رو هم 15 روز فرصت داری بررسی کنی) اون هایی هم که بین 1.9 تا 2.5 کلیک دارن تا پایان ماه نگهدار اون موقع با توجه به وضعیت بودجه تصمیم بگیر تمدیدشون کنی یا یسری جدید کرایه کنی (هیچ وقت از تغییر نترس شانست رو امتحان کن) البته یاد باشه به این میگن استراتژِی مدیریت ریفرال ها که کــــــــــــــــاملا شخصیه و نظرات گوناگون زیاده

اهه تایید میشه
ولی اصلا مهم نیست که کلیک می کنه یا نه
چون اگه 90 روز تمدید کنی ولی کلیک نکرد عیب نداره ریساکل کن 90 روز از بین نمیره بلکه روی رف جدید اعمال میشه

در ضمن جناب من شما رو Super moderator کردم
ایشالا فروممون بگیره :D
در کل می خوام روش کار کنم
هرکی دوستداره ثبت نام کنه تا یه بخضی رو بدم مدیریت کنه
Talkptc.tk
اگرم سایتی دارید ما رو لینک کنید تا پیج رنکمون بره بالا :happy:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
30 تا رفرال ديگه گرفتم شدن 46 تا :D
10 دلار ريختم ، 7.5 دلارشو 30 تا رفرال كرايه كردم و 2.5 دلار بقيه رو رفرال هاي قبليم رو تمديد كردم . ديگه مي دونم چطور كار كنم . :cool:
اگه روزي 20 تا از اين 46 رفرال كليك كنن روزانه 1 دلار درامد خواهم داشت . :D

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
30 تا رفرال ديگه گرفتم شدن 46 تا :D
10 دلار ريختم ، 7.5 دلارشو 30 تا رفرال كرايه كردم و 2.5 دلار بقيه رو رفرال هاي قبليم رو تمديد كردم . ديگه مي دونم چطور كار كنم . :cool:
اگه روزي 20 تا از اين 46 رفرال كليك كنن روزانه 1 دلار درامد خواهم داشت . :D
چجوری حساب کردی؟
20 تا کلیک کنن هر کدوم بهت 2 سنت میدن یعنی 40 سنت + 4 سنت خودت میشه 44
تازه 46 تا رف داری که سر جمع روزانه حداقل 0.30 سنت باید پول کرایه کردنشونو بدی
میشه 10 سنت در روز
حالا شما بیا بگو چجوری حساب کردی؟

در ضمن یادته بهت می گفتم کاری که داری می کنی اشتباهه؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
ممنون از راهنمایی هاتون.
فعلا 53 رف دارم تا بعد ببینم چی میشه.3 تا شون موعد تمدیدشونه.امیدوارم بقیه کار کنن انشاالله.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از راهنمایی هاتون.
فعلا 53 رف دارم تا بعد ببینم چی میشه.3 تا شون موعد تمدیدشونه.امیدوارم بقیه کار کنن انشاالله.
خوبه:D
در ضمن دوستان talkptc.tk رو فراموش نکنید
3 روزه راه افتاده ولی خوب خوبه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اره اصلاً حواسم نبود كه هر 4 كليك رفرال درامد 0.020$ واسم مياره ، چه ذوقي كردم پيش خودم ! :rolleyes:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
میگم تفاوت اعضای ultimate و golden چیه؟
برای ultimate شدن باید دوباره پول خرج کرد علاوه بر اون 90 دلار؟

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تا حالا کسی گلدن شده تو نئوباکس آخه من شنديدم از يه منبع مطمعن که بعد از گلدن شدن کليک رفرال ها نصف ميشه يعنيدر واقه رفرالها روبات های نئو باکس هستند کسی توزيحی داره

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
داشتم یه سر به هستوری هام می انداختم دیدم کسی که حسابمو شارژ کرده از آی پی امریکا استفاده کرده و درست 5 دقیقه بعدش من با ای پی ایران رفتم توش.حالا من چه خاکی تو سرم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
داشتم یه سر به هستوری هام می انداختم دیدم کسی که حسابمو شارژ کرده از آی پی امریکا استفاده کرده و درست 5 دقیقه بعدش من با ای پی ایران رفتم توش.حالا من چه خاکی تو سرم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی نمیشه نترس

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان تا حالا کسی گلدن شده تو نئوباکس آخه من شنديدم از يه منبع مطمعن که بعد از گلدن شدن کليک رفرال ها نصف ميشه يعنيدر واقه رفرالها روبات های نئو باکس هستند کسی توزيحی داره
منبع مطمئنتو بزار ببینیم
اگه اینجوری بود نئو 100000 بار ورشکست میشد

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
میگم چطوری باید رفرالهارو رنگی کرد؟(براساس فعالتشون؟)
ماله من همه ساده ان و نمیدونم چطور باید مثه عکسهایی که دوستان گذاشتن بشه.

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
میگم چطوری باید رفرالهارو رنگی کرد؟(براساس فعالتشون؟)
ماله من همه ساده ان و نمیدونم چطور باید مثه عکسهایی که دوستان گذاشتن بشه.

این پست رو مخصوص پاسخ به تو، همین امروز زدم حتما بخونش جوابت رو میگری

بالا