• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام بر همه.من یه سوال فنی از اساتید داشتم البته مربوط می شه به onbux ولی گفتم چون شبیه همن اینجا بپرسم.الان یه 2 -3 روزی هست هر وقت می رم تو سایط می زنه IP شما این آگهی را دیده .در صورتی که من 2-3 روزی هست اصلا کلیک نکردم .در ضمن اون عدد که تعداد آگهی ها را نشان می ده اصلا تغییر نکرده و 0 را نشان نمی ده؟
حالا به نظر شما چه کار کنم.کوکی هم پاک کردم .دوباره رفتم فرق نداره . :wacko:
سلام
این پیغام یکی از معروف ترین پیغام های نئوباکس و آنباکس هست که باید جدی بگیریش چون نشون میده نوباکس یا آنباکس با آی پی انترنتی که داری ازش استفاده می کنی مشکل داره
ساده ترین راه حل استفاده از اینترنت دایل آپ برای دیدن تبلیغاته. البته برای بقیه کار ها مثل وارد شدن به سایت، کرایه زیر مجموعه برداشت درآمد یا شارژ حساب و ... از هر نوع اینترنتی می تونی استفاده کنی (در صورتی که همین حالاشم داری از دایل آپ استفاده می کنی پس بهتره کارت اینترنتت رو عوض کنی)

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
این پیغام یکی از معروف ترین پیغام های نئوباکس و آنباکس هست که باید جدی بگیریش چون نشون میده نوباکس یا آنباکس با آی پی انترنتی که داری ازش استفاده می کنی مشکل داره
ساده ترین راه حل استفاده از اینترنت دایل آپ برای دیدن تبلیغاته. البته برای بقیه کار ها مثل وارد شدن به سایت، کرایه زیر مجموعه برداشت درآمد یا شارژ حساب و ... از هر نوع اینترنتی می تونی استفاده کنی (در صورتی که همین حالاشم داری از دایل آپ استفاده می کنی پس بهتره کارت اینترنتت رو عوض کنی)

با تشکر از جناب atsign_m .امروز که رفتم سایت onbux تبلیغات اومدن .4 تاشو که کلیک کردم.دوباره که رفتم صفحه تبلیغات 1 تبلیغو می گفت ندیدی همونی که کلیک کرده بودم.من فکر می کنم به قول شما از کارت اینترنت باشه چون IP ها گردشی عوض می شه این طور شده.و یا خود سایت onbux ایراد داره.چون با neo من تا حالا این مشکل رو نداشتم.:

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
راستی چرا ref ها سود نمی دن.از 6 تا ref به طور میانگین روزی 4تا 8 تا کلیک دارم.غیر از بعضی روزا.این چه وضعشه!!!:(

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
راستی چرا ref ها سود نمی دن.از 6 تا ref به طور میانگین روزی 4تا 8 تا کلیک دارم.غیر از بعضی روزا.این چه وضعشه!!!:(

پس چی من کمکم دارم سرد میشم.
از 200 تا رف فقط 160 تا کلیک دریافت میکنم.

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم همین مشکل رو داشتم روزای اول. هیچ کدوم کلیک نمیکردن. ولی‌ اون قدر Recycle کردم که الان هر روز از هر کدوم از اونا ۳ تا ۴ تا کلیک دارم. نگران از دست رفتن درامدتون نباشید چون وقتی‌ که چند تا زیر مجموعه خوب گیرتون بیاد به ۱ هفته نمی‌کشه که همهٔ درامد بر میگرده.

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
یعنی شما recycle هم می کنی و با وجود مدیریت بر ref ها این قدر کلیک داری ؟ یا نه؟
احتمالا یا ریسایکل نمی کنه یا خوب ریسایکل نمی کنه و روش غلطی داره و گرنه میشه ازشون کار کشید من الان از 23 تا رف دارم 70 تا کلیک می گیرم

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
الان که تازه 30-40 تا رف ازدست دادم.
چندروزی بود نمیتونستم بیام منیج کنم.درامدم هم کم شده بود.فعلا تو آنباکس سودم با 30 تا رف بیشتر از 150 تا رف توی نئوباکسه.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من الان چندوقت نمیتونم فعالیت کنم
هر کس خواست بگه اکانت نئوباکسم رو بهش بدم.
با 160 تا رنتال.
2 تا دایرکت فعال.
اگه خواستین بخرین یا ادارش کنین باهام تماس بگیرین.(با هم کنار میایم.)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
منم ديگه حال نئوباس رو ندارم و تقريباً ولش كردم حدود 20 تا هم رفرال از دست دادم:(
حيف اون پولا كه ريختم تو شكمش

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
آره ref های on خیلی بهتر از neo است .حالا چراش رو نمی دونم.neo فقط باید پول خرج کنی من خسته شدم ازش rec خیلی تاثیر نداره!!!معلو م نیست این ref ها رو از کجا میارن!!!:blink::wacko:

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
منم ديگه حال نئوباس رو ندارم و تقريباً ولش كردم حدود 20 تا هم رفرال از دست دادم:(
حيف اون پولا كه ريختم تو شكمش

سلام
رف های من که تازه رو فرم اومدن:happy:
همه چیز عالیه من چقدر با حالم .....:p
g9djb2j3elvvlrji9wlj.png

خدایی اون دوتا رفرال آخر اصل حال نیستن؟

در نئوباکس و آنباکس حرفه ای شوید

با ریفرال ها (زیر مجموعه ها = referrals) کم کار چه کار کنم

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
منم که پیپالمو فروختم تصمیم گرفتم نئو باکسم رو هم بفروشم!!
عجب تجربه ای بود!
ترجیح می دم فارکس کار کنم!!

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
می گم جایی برای فروش حساب neo هست؟!یا باید به شخص بفروشیم.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اون موقع که امدم تو همين تاپيک گفتم خودتون رو علاف نکنيد اين جفرسن خان به شدت از اين اراجيف دفاع کرد
عقل که نباشد جان در عذاب است
دوستان انگشت هايتان سلامت کليک کنيد

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
می خوام اکانت neo حذف کنم.از دوباره یکی دیگه بسازم.می شه این کارو کرد؟کلا می خوام email و حساب کاربریم پاک شه؟به نظرتون میشه این کارو کرد یا باید باهاشون تماس بگیریم چه جوریاست؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اون موقع که امدم تو همين تاپيک گفتم خودتون رو علاف نکنيد اين جفرسن خان به شدت از اين اراجيف دفاع کرد

مسئله کلیک کردن نیست.اگه یکم فکر هم بکنی با عقل سازگاره تنها بدیش اینه که تا آپگرید به گلدن نکنی هرروز ضرر میکنی.

ahmadstrator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوست عزيز
خواستم بگم اين افراد نمي خوان پولدار شن ، فقط مي خوان از اين طريق يه پولي گيرشون بياد .
يسري از افراد هم ميگن دريافت داشتن .
حالا طرف جاي كلي وقت تلف كردن تو چت روم ها ، فروم ها ، وب گردي هاي بيخود و ... اگه ده دقيقه وقت بذاره واسه اين كار ، همچين از زندگي عقب نمي افته .
نميبيني كلي آدم وقت ميزارم ميرن تراوين بازي ميكنن . حالا برن كليك بازي كنن . مگه چي ميشه ؟؟؟
ظاهرا شما وقت تلف ميكني كه واسه كاري كه بهش اعتقاد نداري مي شيني همه پست ها رو ميخوني .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خیلی ها بودن که از همین نئوباکس پول تپلی به جیب زدن ، منتهی هر کاری راه و روش خاص خودش رو داره و هر کسیم نمیتونه انجامش بده.

بالا