سخت ترين كار دنيا همين رف دايركت گرفتنه ! :wacko:
يكيو تو چت گير اوردم اشكمو دراورد از بس سوال و جواب كرد و من جواب دادم
اخرم با لينك من عضو نشد :blink: هر چي سند و مدرك رو كردم هيچي به هيچي :hmm:
سلام
بنا به خواسته دوستان امروز قصد دارم سایت فایند ریفرالز
www.Finde-referrls.com رو معرفی کنم
همان طور که از نام سایت مشخصه این سایت در پیدا کردن زیر مجموعه مستقیم به شما کمک می کنه اما سوال اینه این سایت چطور این کار رو می کنه؟
به طور خلاصه این سایت به شما اجازه میده تا لینک ها، بنر های عضو گیریتون رو به هزار نفری که روزانه به این سایت سر مزنن نشون بدین و حتی اجازه میده مستقیم صفحه اول سایتی رو که می خواین دیگران درش عضو بشن رو تبلیغ کنید مطمئن باشید از این راه خیلی سریع می تونید ریفرال برای سایت های خودتون پیدا کنید.
چنین کاری در تقریبا تمام سایت های PTC وجود داره و کلا ماهیت سایت های کلیکی همین هست یعنی شما که می خوای سایت خاصی رو تبلیغ کنی به سایت های PTC یک پولی میدی و اون سایت، سایت شما رو به اعضای خودش نشون می ده اما فرق این سایت با سایت های دیگه اینکه برای نشون دادن تبلیغات شما از شما پولی نمی گیره (البته در همین سایت هم نوع پولیش مثل بقیه سایت ها PTC وجود داره)
اگه می خواین به طور مجانی در این سایت لینک های خودتون رو تبلیغ کنید روش کار به این صورته که شما باید امتیاز جمع کنید بعد سایت به اندازه امیتازتون به شما اجازه میده تبلیغ یا تبلیغاتتون رو نشون بدید به عنوان مثال فرض کنید شما 200 امتیاز دارید سایت این امکان رو به شما میده که تبلیغ خودتون رو به 200 نفر ببین (برای انجام چنین کاری در سایت های مثل
نئوباکس یا
آنباکس باید 5 دلار بپردازید)
جمع کردن امیتاز هم خیلی ساده از طریق دیدن تبلیغات دیگران حاصل میشه به ازای مشاهده هر تبلیغ دیگران شما 0.8 امتیاز به دست میارید که به عبارتی می کنه دیدن هر 5 تبلیغ 4 امتیاز. زمان نمایش هر تبلیغ 10 ثانیه و نحوه نمایش تبلیغات به صورت پشت سر هم (surf) هستش.
اما این تمام ماجرا نیست شما علاوه بر کسب امتیاز، از این راه درآمد هم کسب می کنید شما به ازای دیدن هر هزار تبلیغ 10سنت هم درآمد کسب می کنید.علاوه بر این در این سایت راه دیگه ای هم برای کسب امتیاز و درآمد وجود داره که از اون طریق امتیاز و درآمد بیشتری حاصل میشه و اون کسب امتیاز و درآمد از طریق عضو شدن (sign up) در سایت هایی که به شما پیشنهاد میشه البته این کار محدودیت هایی هم داره مثلا شما نمی تونید در یک سایت بیش از یک بار عضو بشید.