• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام به همه.
میگم من نمیتونم ساعت ریست شدن کلیک هامو از 6وربع به مثلا 12 بعدالظهر تغییر بدم؟
آخه 6 ریست میشه و تا 12 شب وقت دارم کلیک کنم.این ساعت دیره.
مثلا الان باید برم مهمونی نشستم دارم کلیک میکنم.
مامان بابام پدرمو دراوردن.

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
یک سوال دارم اساتید جواب بدن :
توی قوانین سایت نئو یا انباکس گزینه ای داره که میگه

2. شما تنها می توانید یک حساب داشته باشید. هرگونه تلاش برای ساختن بیش از یک حساب باعث از بین رفتن همه ی آنها می شود. این مسئله همچنین شامل حساب های Alertpay، Paypal یا NETELLER نیز می شود. این حساب ها باید یکتا باشند و نباید بین دو کاربر، مشترک باشند.

2.3. شما تنها می توانید از یک IP در شبانه روز برای دیدن تبلیغات استفاده کنید. از سوی دیگر، شما می توانید از چندین IP برای ورود به حسابتان استفاده کنید. هرگونه تلاش برای عمل کردن حلاف این قوانین باعث مسدود شدن حساب شما می شود. لاگین کردن از پراکسی ها یا شبکه های اشتراکی مانند مدرسه، شبکه های LAN، کافی نت ها و... نیز ممنوع است.

2.8. بر روی هرکامپیوتر تنها یک حساب برای دیدن تبلیغات قابل استفاده است. اگر از آن بیشتر شود همه ی آن حساب ها مسدود خواهند شد.

2.9. شما فقط می توانید حدا اکثر از 3 کامیپیوتر مختلف در طول یک دوره 10 روزه برای دیدن تبلیغات استفاده کنید.هر گونه تلاش برای در طول این دوره منجر به مسدود شدن حساب شما می شود.

با توجه به اینکه فقط یک خط adsl دارم که مسلما فقط یک ip داره
اگر یک اکانت دیگه با یک کامیوتر دیگه در همین مکان بسازم اکانت ها مسدود میشن ؟ اگر مسدود نمیشن امکان دیدن تبلیغات وجود داره ؟؟؟؟
به زبان ساده تر اینکه هر اکانتی مختص یک سیستم ولی همگی با یک خط که ip انها یکی هست ؟؟؟

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به همه.
میگم من نمیتونم ساعت ریست شدن کلیک هامو از 6وربع به مثلا 12 بعدالظهر تغییر بدم؟
آخه 6 ریست میشه و تا 12 شب وقت دارم کلیک کنم.این ساعت دیره.
مثلا الان باید برم مهمونی نشستم دارم کلیک میکنم.
مامان بابام پدرمو دراوردن.

من دوبار این کارو کردم مطمئنا به شما هم جواب میده
یک روز کامل رو کلیک نکن فرداش هر ساعتی رو که دوست داری انتخاب کن و کلیک کن به شرط اینکه هر روز همون ساعت کلیک کنی دیگه همیشه همین ساعت ریست میشه

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
اگر یک اکانت دیگه با یک کامیوتر دیگه در همین مکان بسازم اکانت ها مسدود میشن ؟ اگر مسدود نمیشن امکان دیدن تبلیغات وجود داره ؟؟؟؟
به زبان ساده تر اینکه هر اکانتی مختص یک سیستم ولی همگی با یک خط که ip انها یکی هست ؟؟؟

سلام به دوستان
بالاخره بعد از مدت ها دور بودن از میادین دوباره برگشتم

ولا من که خودم هم از کافی نت کلیک کردم هم از خونه دوست و آشنا و هم دارم از adsl صبا با آی پی دینامیک استفاده می کنم و برام هیچ مشکلی پیش نیومده اما کلا از فکر باز کردن چند اکانت بیا برون به ریسکش نیم ارزه

در هر حال فکر کنم بشه از دو کامپیوتر مجزا با یک آی پی دو تا اکانت مختلف رو فعال کرد

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال دارم اساتید جواب بدن :
توی قوانین سایت نئو یا انباکس گزینه ای داره که میگه

2. شما تنها می توانید یک حساب داشته باشید. هرگونه تلاش برای ساختن بیش از یک حساب باعث از بین رفتن همه ی آنها می شود. این مسئله همچنین شامل حساب های Alertpay، Paypal یا NETELLER نیز می شود. این حساب ها باید یکتا باشند و نباید بین دو کاربر، مشترک باشند.

2.3. شما تنها می توانید از یک IP در شبانه روز برای دیدن تبلیغات استفاده کنید. از سوی دیگر، شما می توانید از چندین IP برای ورود به حسابتان استفاده کنید. هرگونه تلاش برای عمل کردن حلاف این قوانین باعث مسدود شدن حساب شما می شود. لاگین کردن از پراکسی ها یا شبکه های اشتراکی مانند مدرسه، شبکه های LAN، کافی نت ها و... نیز ممنوع است.

2.8. بر روی هرکامپیوتر تنها یک حساب برای دیدن تبلیغات قابل استفاده است. اگر از آن بیشتر شود همه ی آن حساب ها مسدود خواهند شد.

2.9. شما فقط می توانید حدا اکثر از 3 کامیپیوتر مختلف در طول یک دوره 10 روزه برای دیدن تبلیغات استفاده کنید.هر گونه تلاش برای در طول این دوره منجر به مسدود شدن حساب شما می شود.

توی اینجور سایت‌ها ۳ تا موضوع هستش که خیلی‌ واسشون مهم هست.

Computer Name

IP

Cookies

اولی‌ که اسم کامپیوترت هست

دومی‌ آی‌پی که استفاده میکنی‌

سومی‌ Cookie که داخل Internet Explorer ذخیره می‌شه

شما اگر ۲ تا کامپیوتر داری میتونی‌ از ۲ تا آی‌پی مختلف برای هر کدوم استفاده کنی‌. در این صورت هیچ مشکلی‌ پیش نمیاد واست. من خودم الان یک کامپیوتر دارم و یک لبتاپ. با هر ۲ تاش کار می‌کنم ولی‌ با ۲ تا آی‌پی مختلف واسه هر کدوم.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سایت خیلی بیخودی هستش
به نظرم توش عضو نشی راحتتری

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
چيه سايتش ؟ يه خورده توضيح بده !:rolleyes:
هیچی باید بشینی تبلیغ ببینی
به ازای هر 2 تا تبلیغ یه تبلیغ می تونی بکنی
بعدش سایتتو تبلیغ می کنی
مردمم که دارن تلیغ می بینن شایداومدن عضو شدن!!
کلا سایت بیخودیه:D

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
به نظر بد نمياد ! روزانه چند تا تبليغ ميده ؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
به نظر بد نمياد ! روزانه چند تا تبليغ ميده ؟

تبلیغ نمیده.باید سایت هارو به اصطلاح سورف کنی.تازه اتو سورف هم نیست برای هر سایت باید مثله آنباکس گزینه صحیحو انتخاب کنی.
اصلا نمیارزه چون 90 درصد افرادی عضو میشن دارن یا نئوباکسو تبلیغ میکنن یا آنباکس.

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سخت ترين كار دنيا همين رف دايركت گرفتنه ! :wacko:
يكيو تو چت گير اوردم اشكمو دراورد از بس سوال و جواب كرد و من جواب دادم :(‌ اخرم با لينك من عضو نشد :blink: هر چي سند و مدرك رو كردم هيچي به هيچي :hmm:

سلام
بنا به خواسته دوستان امروز قصد دارم سایت فایند ریفرالز www.Finde-referrls.com رو معرفی کنم

همان طور که از نام سایت مشخصه این سایت در پیدا کردن زیر مجموعه مستقیم به شما کمک می کنه اما سوال اینه این سایت چطور این کار رو می کنه؟

به طور خلاصه این سایت به شما اجازه میده تا لینک ها، بنر های عضو گیریتون رو به هزار نفری که روزانه به این سایت سر مزنن نشون بدین و حتی اجازه میده مستقیم صفحه اول سایتی رو که می خواین دیگران درش عضو بشن رو تبلیغ کنید مطمئن باشید از این راه خیلی سریع می تونید ریفرال برای سایت های خودتون پیدا کنید.

چنین کاری در تقریبا تمام سایت های PTC وجود داره و کلا ماهیت سایت های کلیکی همین هست یعنی شما که می خوای سایت خاصی رو تبلیغ کنی به سایت های PTC یک پولی میدی و اون سایت، سایت شما رو به اعضای خودش نشون می ده اما فرق این سایت با سایت های دیگه اینکه برای نشون دادن تبلیغات شما از شما پولی نمی گیره (البته در همین سایت هم نوع پولیش مثل بقیه سایت ها PTC وجود داره)

اگه می خواین به طور مجانی در این سایت لینک های خودتون رو تبلیغ کنید روش کار به این صورته که شما باید امتیاز جمع کنید بعد سایت به اندازه امیتازتون به شما اجازه میده تبلیغ یا تبلیغاتتون رو نشون بدید به عنوان مثال فرض کنید شما 200 امتیاز دارید سایت این امکان رو به شما میده که تبلیغ خودتون رو به 200 نفر ببین (برای انجام چنین کاری در سایت های مثل نئوباکس یا آنباکس باید 5 دلار بپردازید)

جمع کردن امیتاز هم خیلی ساده از طریق دیدن تبلیغات دیگران حاصل میشه به ازای مشاهده هر تبلیغ دیگران شما 0.8 امتیاز به دست میارید که به عبارتی می کنه دیدن هر 5 تبلیغ 4 امتیاز. زمان نمایش هر تبلیغ 10 ثانیه و نحوه نمایش تبلیغات به صورت پشت سر هم (surf) هستش.

اما این تمام ماجرا نیست شما علاوه بر کسب امتیاز، از این راه درآمد هم کسب می کنید شما به ازای دیدن هر هزار تبلیغ 10سنت هم درآمد کسب می کنید.علاوه بر این در این سایت راه دیگه ای هم برای کسب امتیاز و درآمد وجود داره که از اون طریق امتیاز و درآمد بیشتری حاصل میشه و اون کسب امتیاز و درآمد از طریق عضو شدن (sign up) در سایت هایی که به شما پیشنهاد میشه البته این کار محدودیت هایی هم داره مثلا شما نمی تونید در یک سایت بیش از یک بار عضو بشید.

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من الان مدتی هست که وقتم رو صرف جمع کردن دایرکت کردم ولی کلا کار سختی هستش ولی کلی تجربه کسب کردم که خیلی هاش رو در وبلاگم گذاشتم (هر روز آپ دیت می کنم و به کلیه نظرات در کمتر از 24 ساعت پاسخ داده میشه) به وضعیت دایرکت های من نیگا کنید خصوصا به این که از کجا لینک شدن و ثبت نام کردن توجه کنید

نئوباکس

l4kjszoyoyp99va07le.png

آنباکس

4w329w2vx28rpzz3q2n0.png

کشیوم

7esn9dawkjkbvi169x6.png

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من الان 15 روز هست که تو نئوباکس هستم تا الان هم 0.465 سنت در ازای 57 کلیک بهم داده که البته اشتباهی 10 تاش رو دادم current Rental Balance که نمیدونم چی هست !‌

چند تا سوال

1- کی و چطوری میتونم زیرمجموعه مستقیم یا اجاره ای بگیرم ؟
2-این current Rental Balance چی هست ؟

ممنون

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من الان 15 روز هست که تو نئوباکس هستم تا الان هم 0.465 سنت در ازای 57 کلیک بهم داده که البته اشتباهی 10 تاش رو دادم current Rental Balance که نمیدونم چی هست !‌

چند تا سوال

ممنون

اینجا رو بخون عزیزم کاملا متوجه میشی‌
http://forum.persiantools.com/t163274.html

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

چند تا سوال

ممنون

سلام
1- برای کرایه زیر مجموعه در نئوباکس حد اقل باید 30 روز از عضویتت گذشته باشه و حداقل 100 کلیک هم کرده باشی
2- برای کرایه زیر مجموعه باید از مین بالانس به رنتال بالانس پولت رو انتقال بدی این current Rental Balance همون موجودی رنتال بالانست رو نشون میده

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوستان میشه یه اسکرین شات از وضعیت رنت رف هاتون بذارین ببینیم چجوریه؟
ماله من که خیلی خرابه.

بالا