• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
یه چیز بدرد نخوره که بدرد نمی خوره
تو صفحات قبل توضیح دادم

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از آقای Captive و بقيه دوستان که گلدن يا اولتيميت شدن خواهش ميکنم بگن که آيا ميصرفه که گلدن يا التيميت شد؟ اگه ميشه دکتر امّد روزانه و تعداد ديرکت هاشونم بگن ممنونم
:rolleyes::rolleyes:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
بله میصرفه گلدن شد
چون برای رسیدن به سود به جای AVG 1.6 می تونید با AVG 0.8 به سود برسید

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
تو نئوباکس گلدن ممبر چیه و چجوری گلدن بشم و اینکه گلدن پک چیه ؟
آخه آنباکس یجور دیگست !!!

راستی ای ref ها انسانند یا bot هستند؟

AutoPay چیه ؟
چجوری فعال میشه ؟

از آقای Captive و بقيه دوستان که گلدن يا اولتيميت شدن خواهش ميکنم بگن که آيا ميصرفه که گلدن يا التيميت شد؟ اگه ميشه دکتر امّد روزانه و تعداد ديرکت هاشونم بگن ممنونم

دوستان خواهشا سوال تکراری نپرسین.اگه به یکی دوتا صفحه قبل برگردین متوجه همین سوال و جوابها میشین.

این بدبختی ما هم تمومی نداره دیروز هم از همون 180 تا رف فقط 100 کلیک دریافت داشتم.:(

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
واقعا 38 تا کلیک داشتی؟
من زیره 250 تا نداشتم تا حالا
تازه همینجوریش دارم ضرر میکنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

سلام

Ultimate اصلا به صرفه نیست ، که دلایلِ بسیاری دارم برای Ultimate نشدن. اما گلدن به صرفست ، و هر چقتر که Direct Refs بیشتری داشته باشید سود بیشتری میکند ، چون میدونید که Rented ref زیاد جالب نیست.

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا من خواهش ميکنم فقط کسايی جواب بدن که التيميت يا گلدن هستن مثل آقای Captive دوما ميخوام بدونم اگه گلدن بشی سود خالص ماهانه هر 500 تا رنتال رف چقدر هست حدودا .:happy:خواهشا جواب بديد اينم بگم که بيخيال ديرکت رف شدم

Captive

لایک‌ها
16,664
اولا من خواهش ميکنم فقط کسايی جواب بدن که التيميت يا گلدن هستن مثل آقای Captive دوما ميخوام بدونم اگه گلدن بشی سود خالص ماهانه هر 500 تا رنتال رف چقدر هست حدودا .:happy:خواهشا جواب بديد اينم بگم که بيخيال ديرکت رف شدم

دوست عزیز من هیچوقت نگفتم Ultimate هستم ، اما 2-3 تا از ادد لیست های من قبلا Ultimate کردن ، و قبلا هم که توی انجمن نئو میشد پیغام خصوصی زد به کاربرا با چند نفر از کسانی که Ultimate بودند دوست شدم که البته ایرانی هایی بودن که خارج از کشور زندگی میکردند و تازه مشکلات ماها رو هم نداشتند..

اما من گلدن رو 90$ خریدم و تا 500 تا هم رنت کردم اون زمان هم حدود 200 ا دیرکت رف داشتم که 70 تاش فعال بودند و حدود 40 تاش همیشه کلیک میکردند 10 تاشون گلدن بودند و 3 تاشونم Ultimate ، الانم فقط کلیک میکنم که یوزرم رو نبنده و سود رفرال ها گیرم بیاد و اصلا حوصله ی رف گرفتن و لینک رفرال گذاشتن ندارم ، اما در آینده ی نزدیک اگر شراطی خوب بود حتما باز برنامه ای واسش میچینم..

و اما پیشنهاد من :

داشتن حداقل 30-50 تا دیرکت رفرال و 100-200 رنت رفرال و بعد از اون خرید گلدن ، وقتی هم که گلدن شدید تا 1000 تا رنت کنید و هر از گاهی هم درآمدتون رو برداشت بزنید .

مهم ترین اصل هم Manage کردن رف های رنتی هست.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من تا حالا پنج شش تا دايركت گرفتم ولي هيچ كدوم كليك نمي كنن ! :blink: پس براي چي ثبت نام كردن ؟! :wacko:

ali102

Registered User
لایک‌ها
0
من هم به تازگي ها عضو اين سايت شده ام ديشب يه چرخي هم به فورم اون زدم واقعا اين سايت طوفان كرده واگه چنين بره خوش به حال كاربرهاي خارجي كه محدوديتي در اين بين ندارنددرآمدهاي خوبي نصيب اعضاي اين سايت شده واقعا يه 12ديلي ديگه با سيستم كليكي پا به ميدان گذاشته و اين اگه ورشكست نشه يك پديد است من هم يه چند دلاري تو الرت پي دارم ولي بعلت فيلترينگ قادر نيستم لاگين كنم تا اونو وارد نئوباكس كنم لطفا راهنمايي كنين.

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز آقای Captiv ميشه بگيد حدودا هر 500 تا رنت چقدر سود خالص داره ماهانه و آيا درست هست که بعد از اينکه گلدن ميشی متوسط تعداد کليک ها کم ميشه؟

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ازدوستانی که گلدن هستن بگن اگه کسی 200 تا 300 دلار سرمايه گزاری کنه و 1000 تا يا بيشتر رنت کرايه کنه و گلدن بشه آيا ميتونه ماهانه 100 دلار در بيره يا نه?

Captive

لایک‌ها
16,664
دوست عزيز آقای Captiv ميشه بگيد حدودا هر 500 تا رنت چقدر سود خالص داره ماهانه و آيا درست هست که بعد از اينکه گلدن ميشی متوسط تعداد کليک ها کم ميشه؟

ببین اگر بخوای رنت کنی بله میاد پایین چون رفرال ها Bot هستند ، مثلا شما Standard هستی AVG کلیک ها 1.5 هست ، حالا گلدن میکنی طبیعتا باید بشه 3 ، اما میشه 2 حداکثر و شما بیشتر وقتت رو هم باید بذاری واسه رنت کردن و Recycle رفرال ها واسه همین هست که بیشتر درآمدتون خرج این کار میشه ، من الان رو نمیدونم اما زمانی که گلدن بودم و رف میگرفتم ( تازه دیرکت رفرال هم داشتم ) روزانه بین 8 الی 10 دلار داشتم ، هر چند همون موقع هم زیاد وقت نداشتم واسه کار کردن ، منظورم از وقت نداشتن هم این هست که نمیتوستم مثلا توی انجمن ها عضو بشم و برم توی چت روم ها بگم تو رو خدا عضو بشید پولدار میشید که طرف بیاد اعصاب آدم رو خورد کنه.

شما اگر بتونی DR بگیری و گلدن کنی ماهانه بین 300 الی 600 ت داری.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
یکی میشناسم تو نئو 500 تا دایرکت داره
100 تا رنتد
داره پول پارو می کنه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
آخه چجوری باید دایرکت رف جمع کرد.الان نئو باکس همه جا اشباع شده تازه به هرکیم میگی میگه این کار غیرقانونیه و از نظر قانون ایران مشکل داره.منم ترسوندن تا چند وقت پیش میخواستم با چیز پی ان کلیک کنم که بیخیال شدم.
به هر کی میگم یه بهونه ای میاره.تازه بیشتر مردم هم میشناسنش.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
آخه چجوری باید دایرکت رف جمع کرد.الان نئو باکس همه جا اشباع شده تازه به هرکیم میگی میگه این کار غیرقانونیه و از نظر قانون ایران مشکل داره.منم ترسوندن تا چند وقت پیش میخواستم با چیز پی ان کلیک کنم که بیخیال شدم.
به هر کی میگم یه بهونه ای میاره.تازه بیشتر مردم هم میشناسنش.
هه هه
اره به خاطر همین نئو به بات رو اورده وگرنه خیلی وقت پیش ورشکست می شد

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سخت ترين كار دنيا همين رف دايركت گرفتنه ! :wacko:
يكيو تو چت گير اوردم اشكمو دراورد از بس سوال و جواب كرد و من جواب دادم :(‌ اخرم با لينك من عضو نشد :blink: هر چي سند و مدرك رو كردم هيچي به هيچي :hmm:

بالا