chat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 39
- لایکها
- 0
راستی ای ref ها انسانند یا bot هستند؟
بیشتر به نظر میاد که یک نو Bots یا برنامههای از قبل تعیین شده باشن. باز هم همهٔ اینها بر میگرده به ادمین سایت.
تو نئوباکس گلدن ممبر چیه و چجوری گلدن بشم و اینکه گلدن پک چیه ؟
آخه آنباکس یجور دیگست !!!
AutoPay چیه ؟
چجوری فعال میشه ؟
از آقای Captive و بقيه دوستان که گلدن يا اولتيميت شدن خواهش ميکنم بگن که آيا ميصرفه که گلدن يا التيميت شد؟ اگه ميشه دکتر امّد روزانه و تعداد ديرکت هاشونم بگن ممنونم
واقعا 38 تا کلیک داشتی؟
من زیره 250 تا نداشتم تا حالا
تازه همینجوریش دارم ضرر میکنم
از آقای Captive و بقيه دوستان که گلدن يا اولتيميت شدن خواهش ميکنم بگن که آيا ميصرفه که گلدن يا التيميت شد؟ اگه ميشه دکتر امّد روزانه و تعداد ديرکت هاشونم بگن ممنونم
اولا من خواهش ميکنم فقط کسايی جواب بدن که التيميت يا گلدن هستن مثل آقای Captive دوما ميخوام بدونم اگه گلدن بشی سود خالص ماهانه هر 500 تا رنتال رف چقدر هست حدودا .:happy:خواهشا جواب بديد اينم بگم که بيخيال ديرکت رف شدم
دوست عزيز آقای Captiv ميشه بگيد حدودا هر 500 تا رنت چقدر سود خالص داره ماهانه و آيا درست هست که بعد از اينکه گلدن ميشی متوسط تعداد کليک ها کم ميشه؟
هه ههآخه چجوری باید دایرکت رف جمع کرد.الان نئو باکس همه جا اشباع شده تازه به هرکیم میگی میگه این کار غیرقانونیه و از نظر قانون ایران مشکل داره.منم ترسوندن تا چند وقت پیش میخواستم با چیز پی ان کلیک کنم که بیخیال شدم.
به هر کی میگم یه بهونه ای میاره.تازه بیشتر مردم هم میشناسنش.