• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

New Home Theater

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ستوده جان اتصالات شما به اين نحو خواهد بود:

از خروجي optical دستگاه dvdp به ورودي optical ديكودر وصل ميكني... ميشه از coax هم استفاده كني فرقي نميكنه...

به خروجي 6 كاناله آنالوگ ديكودر اسپيكر ها رو وصل ميكني...

نقش ديكودر در اينجا تبديل سيگنال هاي ديجيتال خروجي dvdp به سيگنال هاي آنالوگ قابل پخش در اسپيكر هست... چون اسپيكر ها رو نميشه مستقيما به dvdp وصل كرد...dvdp نميتونه 5.1 رو به صورت آنالوگ بده... ولي به صورت ديجيتال ميده... سيگنال ديجيتال هم قابل پخش در اسپيكر نيست..
حالا شما اين وسط به يك تبديل كننده يا همون ديكودر احتياج داري تا بتوني بشنوي صدا ها رو

كابل آپتيكال ربطي به اسپيكر نداره و فقط dvdp رو به ديكودر وصل ميكنه

به اين شكل نگاه كن

ddts_feature01.gif

در قسمت بالا سمت چپ دستگاه هاي كه به پشت ديكودر وصل شدن رو ببين... ميبيني كه dvdp ..minidisc و game console از طزيق ورودي هاي ديجيتال ديكودر كه 3 تاي پايين optical هست و اون تكي بالا coax هست به ديكودر وصل شدن كابل optical هم كاربردش همين جاست...... دستگاه هاي سمت راست كه به ورودي هاي آنالوگ وصل شدن و ربطي به كار شما ندارن.. هرچند بعدا ميتوني استفاده كني كه صحبت خواهيم كرد...

در قسمت پايين هم از خروجي هاي ديكودر سيم ها خارج شدن و به switch box رفتن كه شما البته احتياجي به اين switch box نخواهي داشت... اين switch box كه همراه ديكودر هست مربوط به زماني هست كه شما بخواي از اسپيكر هات هم براي كامپيوتر استفاده كني هم براي ديكودر... شما اسپيكر ها رو بدون switch مستقيما به ديكودر وصل ميكني و به اين طريق صدا شنيده ميشه...
با كيفيتي فوق العاده و بدون هيچگونه نويز و هيس (هوا) .. كيفيتش كه فوق العاده هست شك نكن... حتي يك audio cd هم بذاري توي dvdp چون از خروجي ديجيتال گرفتي و دستگاه ddts ديكودش ميكنه و ميده به اسپيكر ها به مراتب صداي بهتري خواهي داشت تا اينكه در يك دستگاه پخش سي دي معمولي بذاريش...

واي كه چه سيستمي داري ميبندي !!!! خيلي عاليه :cool: صداي 550 وقتي كه از ddts-100 سيگنال بگيره واقعا شنيدن داره...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باز هم اگه جايي رو متوجه نشدي يا من خوب نگفتم بگو تا بيشتر توضيح بدم... چون ميخواي خودت اين ها رو وصل كني و بايد درست جواب بده سيستم...

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من دیروز یه زنگ زدم به محک گفتم یک dvp642 برام فرستاد 3 تومن هم هزینه پیک شد که بهتر از این هست آدم کلی تو این خیابون ها تو ترافیک و دود گیر کنه.
خود dvp642k/69 هم 125 تومن شد اصلا" هم پایین نیومد.

attachment.php

باز کردم و به tv وصل کردم فقط متاسفانه این tv ما نه Svideo داره نه اون 3 کابل دیگه رو که کیفیت خوبی بده بیرون و Proge scan هم فعال بشه.
به همون 1 کابل معمولی ویدیو وصل کردم.

راستی من این پشت این دیویدی رو که اونور کردم دیدم که این audio out داره.6 تا جک هست woofer و برای راست و چپ ها و souronud و یکی دیگه که یادم رفت.
virtual sourund هم تو تنظیمات اش هست ولی نمی دونم چه جور سراندی هست که نوشته فقط از 2 بلندگو استفاده میکنه!
فقط این عکس اش رو من مجبوری درست کردم جای تو نت پیدا نکردم.

attachment.php

رویه خودش هم نوشته Built in Decoder DTS & Dolby
تویه تنظیمات داخلی صداش هم downmix داره که البته خودش نوشته برای دو بلندگو هست و یه گزینه هم داره که اگر به دکودر دیجیتال بزنیم صدا باید اون گزینه انتخاب بشه.

از نظر کیفیت تو پخش divx ها و dvd ها هیچ مشگلی نیست.
البته اگر tv اتون prog scan رو ساپورت کنه و از اون 3 کابل pr,y اینا استفاده کنید بهتون قابلیت prog رو میده و اینجور که خودش میگه تصویر خیلی فرق میکنه با فعال بودن این قابلیت.
حالا من این قابلیت اش رو بعدا" تست می کنم با یه tv دیگه و کابل های دیگه.

از نظر پخش divx ها مثله بقیه review های دیگه من هم باید بگم که با divx ها مشگل نداره ولی با qpel ها و یا نسخه های جدید Xvid مشگل داره و پخش نمی کنه.
ولی من یه چندتای که گذاشتم هیچ مشگلی نداشت.
از نظر play back و forward هم مثل خود کامپیوتر میمونه و تا 8x میره.

دیویدی شرک 2 رو هم از اول تا آخر اش نگاه کردم از نظر کیفیت خود کار که خوب بود فقط صدا 5.1 خیلی با یه صدای استریو فرق داره.
در فیلم هیچ مشگلی از نظر گیر کردن و یا گیر و غیره پیش نیومد

آخرین firmware اش رو هم رفتم گرفتم از سایت فلیپس ماله خودم 1.1 بود الان 1.9 هست.
سر بروزرسانی هم مشگلی نداشتم :)

بعد از به روز رسانی یک گزینه به تنظیمات اضافه شد اون هم Divx Vod (Video-on-Demand) بود.در این گزینه یک پسورد بهم داد و گفت برو به اینجا http://vod.divx.com

attachment.php

flow.gif

من رفتم اونجا و یه اکانت هم اونجا ساختم بعد از ساخت اکانت باید مدل دیویدی ام رو مشخص میکردم و پسورد رو بهش میدادم.
بعد از اینکارها نرم افزار divx player 2.6 رو نصب میکنه و بعد user و pass رو می خواد به سرور اش وصل میشه و این عکس رو میزنه:

attachment.php

attachment.php

بعد از این همه این مرحله و غیره فهمیدام این vod بدرد خوده آمریکایی ها می خوره.
این ها انگار میان این فیلم هاشون رو با فرمت divx اجاره میدن و یا فیلم هاشون رو میفرستن به کشورهای مختلف البته انگار قیمت هر فیلم 2 دلار بود که برا خودشون ارزون هست ولی برای اینجا نه.
اینجا ما دیویدی رو 2 دلار میخریم :D

البته یه سری فیلم یا کلیپ هم خودش از سایت اش میده که دریافت اون فیلم ها هم یه اتصال قوی به نت می خواد.
درکل کاره جالبی هست که انجام داده

این همون سایتی هست که با divx شریک شده و فیلم ها رو میده:http://www.greencine.com

featured_divxdrm.jsp

خوب این از این
بریم سر اصل مطلب:
برای اطاعاتی که بالا دادی ممنون عزیز قضیه روشن شد.
پس باید با اون optical و coax به ddts وصل بشه.
انشالا قصد دارم کارت صدا رو هم عوض کنم ولی الان نه چند روز دیگه حدود 30 یا 40 روز دیگه.اگر بخوام این ddts رو به audiogyz بزنم بازم تو خودش داره که چه جوری وصل اش کنم یا نحوه خاصی داره؟
فقط یه توضیح کوچیک براش بدی کافیه عزیز. می خوام اون بحث هم تو این تاپیک قاطی بشه.این تاپیک همینجوریش شلوغ شده :D

برا اسپیکر اونجور که معلوم هست انگار خودش 5.1 رو می تونه بده بیرون ولی نمی تونه مثله DDts جواب بده.
مهدین جان به نظرت با این قابلیت های که الان فهمیدیم داره نیازی به ddts هست؟
البته به نظر خودم عمرا" خودش رو بکشه هم نمی تونه کیفیت ddts رو بده بیرون.

فکر کنم اون mix ها رو کم داره و کیفیت رو.
ببینم اگر آخر کار با خریداسپیکر چیزی باقی موند این هم بگیریم.
منتظر نظرات جدیدات هستم عزیز
موفق باشی
فعلا"

فایل های ضمیمه

• audio.jpg
    audio.jpg
    33.1 KB · نمایش ها: 236
  • divxvod.JPG
    divxvod.JPG
    72.3 KB · نمایش ها: 215
  • dvp642k.JPG
    dvp642k.JPG
    10.4 KB · نمایش ها: 232
  • vod2.JPG
    vod2.JPG
    78.4 KB · نمایش ها: 203
  • general setup.bmp
    391.2 KB · نمایش ها: 231

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ستوده جان مبارك باشه :)
پس اين چرا توي اون لينك مشخصاتي كه داده بودي چيزي از خروجي انالوگ نگفته بود ؟؟؟؟؟ شايد چندين مدل مختلف داره اين دستگاه...

خوب به هر حال ميشه از ديكودر خودش استفاده كني ولي همونطوري كه گفتي كيفيت اش ممكنه كمتر باشه.. باز هم بستگي داره ديكودر فيليپس در چه سطحي باشه... شايد هم خوب بود... و اما در مورد كارت صدا ... كدوم مدل اش رو ميخواي بگيري ؟ همه شون خروجي ديجيتال ندارن.. و از طرفي ديكودر هاي خود audigy ها خيلي عالين و اينكه ديكدر رو بگيري واسه كارت صدايي اون هم مثل audigy2 پولتو دور ريختي.... مگه اينكه بخواي از ديكودر به عنوان يك hub استفاده كني.. يعني اينكه يك ست اسپيكر داري و ميخواي همه چيز رو بهش وصل كني مثل همون شكل بالا... اون موقع ديكودر به دردت ميخوره...
با اين حساب نيازت به ديكودر كاملا سليقه اي خواهد بود..
استفاده هايي كه ميتونه داشته باشه:
1- كيفيت بهتر صداي dvd
2- upmix استريو به 5.1
3-استفاده براي ريسيور . تلوزيون يا وسايل ديگه...

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون عزیز
آره مهدین جان این مدلی که من دارم 642k/69 هست که الان تو سایت p4c فلیپس که مخصوص ساپورت هست دیدم تا مدل 642k/Fk هم اومده.
فقط جالب این هست که همشون یه جور دفترچه دارن!

فکر کنم برای اسپیکر بهتر هست که اون 550 رو بگیرم با dvp تست کنم اگر صداش قوی و با کیفیت نبود اون ddts رو هم بگیرم.
فکر کنم این بهترین راه هست
برای کارت صدا هم انشالا تو قسمت کارت صدا بحث کنیم فکر کنم بهتر باشه.اگر با اینا قاطی بشه یه ذره اینجا شلوغ میشه :)

یک سوال هم داشتم از نظر وات ای که megaworks داره وات اش 500 هست ولی این EV61dvd وات اش 3700 هست. اینجور مقایسه کردن درسته یا قضیه سر چیز دیگه ای هست.
طبیعتا" هم دستگاهی که 3700 تا بده بیرون باید RMS بالاتر و قوی تر باشه؟
از نظر 5.1 رو دیکودر dvp فعلا" حساب میکنیم.
نظرتون چیه؟

این قضیه:
مگه اينكه بخواي از ديكودر به عنوان يك hub استفاده كني
ه ديكدر رو بگيري واسه كارت صدايي اون هم مثل audigy2 پولتو دور ريختي
بعدا" از اتون می پرسم :)

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
ستوده جان فكر نمي كني اگه اين قبيل بحث ها رو در همون تاپيك اسپيكر و كارت صدا پي گيري كني ، ماندگارتر و قابل استفاده تر براي همه است .
اون جوري يك تاپيك و بحث مرجع و كامل درباره تمامي اين موارد داريم .
شما براي هر مبحث صوتي تا حالا يك تاپيك جداگانه زدي و اطلاعات اين طوري خيلي پراكنده مي شه .

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از Jacky :
ستوده جان فكر نمي كني اگه اين قبيل بحث ها رو در همون تاپيك اسپيكر و كارت صدا پي گيري كني ، ماندگارتر و قابل استفاده تر براي همه است .
اون جوري يك تاپيك و بحث مرجع و كامل درباره تمامي اين موارد داريم .
شما براي هر مبحث صوتي تا حالا يك تاپيك جداگانه زدي و اطلاعات اين طوري خيلي پراكنده مي شه .
به خورشید از کدوم طرف در اومده :D
علی جان این تاپیک رو برای dvp زدم برا همین خواستم بحث کارت رو بریم اونور که با این قاطی نشه.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ستوده جان در مورد وات rms و pmpo :
وات pmpo معادل rms ضربدر 25 هست... اون 3700 حتما pmpo بوده... چون اگه rms باشه اونفدر زياده كه شيشه ها رو ميشكنه و فشار هواش خيلي شديده... گوش رو كر ميكنه.... در محيط هاي كوچك قابل استفاده نيست !!! يك چيزي تومايه هاي گرد باد يا زلزله !!!!! :wacko: ... و بزرگترين اسپيكر هاي ديسكو ها و كلوپ ها و يا سالن هاي بزرگ يا استاديوم ها woofer هاي 1000 وات و اينقدر ها دارن... و شايد كل سيستم اشون همچين قدرتي داشته باشه... و همچين سيستم هايي قيمت هاي ميليوني دارن...

اين 550 ميدوني كه 500 وات rms قدرتش هست كه ضربدر 25 ميشه 12500 وات pmpo !!!!! .. مطمئن باش زياد كردن صداش كار وحشتناكيه و صداي همسايه ها رو در مياره.... woofer اش به تنهايي 210 وات rms هست و downfire هم هست يعني رو به زمين هستش... خيلي قويه :wacko: :wacko: .. البته براي فضاي خونه...

من home theatre ام 800 وات rms هست و volume رو تا 70 % كه پر ميكنم تمامي شيشه هاي خونه مون ميلرزه بعضي وسايل دكوري سبك (در اثر لرزش ميزشون) ميافتند... خلاصه اينكه هيجان زيادي داره !!!!!!!!

در مورد megaworks 550 مطمئن باش كه جزو home theatre هاي قوي محسوب ميشه و قدرتش كاملا كافيه...

اون دو تا مطلب كه نقل قول كردي هم كه اگه توضيحي خواستي در خدمتيم.....

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
مهدین جان نمی دونستم انقدر قوی هست!
12500 وات Pmpo !!!!!

این سیستم های با قدرت بالا جون میده برای خونه های ویلای بیرون از شهر.
دیگه هر کاری دوست داری میتونی بکنی و فقط تنها مشگل شاید این باشهه که کر بشی :D

راستی مهدین جان من انشالا فردا یا پس فردا اسپیکر های 550 رو میگیرم و یه تست میکنم اگر صدا قوی نباشه یا حال نکنم میرم اون DDTS-100 رو هم میگیرم.
راستی مهدین جان شما Home Theaer اتون چی هست ؟چه مارکی هست JBL?
آخه 800 یه جوری قدرت اش خیلی زیاده!حتی از اون gigaworks!
البته برا من این 550 هم زیاده ولی خوب حال داره.

درباره اون نسبت rms و pmpo ممنون که گفتی یه چیز جدید یاد گرفتیم.
راستی مهدین جان برای خیرین اسپیکر فردا از کدوم نمایندگی اش بگیرم چون خیلی ها میفروشن؟
فکر نکنم همه اشون هم 550 رو داشته باشن تو مغازه

تو بازار ایران چندتا هستن و تو پایتخت هم 2 تا هست.
نمی دونم از نظر قیمت کدوم بهتر هست. مهدین جان شما برا creative از کجا بیشتر خرید داری؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام...
ستوده جان در مورد نمايندگي ... همه فروشگاه هاي رايان بدر به نظر من خوبن... يك سري فروشگاه در همه بازار ها هستن كه با رايان بدر كار ميكنن... من تا حالا 2 تا خريد اسپيكر كريتيو داشتم يكي از رايتيران در پاساژ علاالدين.. يكي از هم فروشگاه ديجيتال در پايتخت... ولي به قول خودت معلوم نيست كدومشون موجود داشته باشن... به نظر من ليست همه اين نمايندگي هاي رايان بدر رو تهيه كن. و بعد ببين كدوماشون موجود دارن و قيمت چند ميگن... من ليست همه فروشگاه هارو داشتم ولي نميدونم كجا گذاشتم الان... به هر حال از خود رايان بدر ميشه گرفت.. اصلا خود رايان بدر هم شايد فروش جزئي داشته باشه... براي laptop كه داره...

در مورد home theatre خودمون هم بايد بگم كه panasonic هست... و سر قضيه تلوزيون شد كه خريديمش .. در واقع نوعي تخفيف بود براي تلوزيون ... البته من ميشناختم مدل هاشو از قبل و در سايتش ديده بودم... يكبار هم يك عكس ازش گذاشتم كه شما گفته بودي هيچ اثري از divx.com نيست !!! تنها مشكلش همين divx هست به نظر من كه اون هم با خريدن divx player حل ميشه... البته من divx نميبينم و همين dvd هايي كه ميگيرم هفتگي رو اگه ببينم هنر كردم !!!
ولي همه جور ورودي خروجي داره .. و من ازش راضيم... البته panny مارك خيلي حرفه اي نيست مثل jbl.. چون jbl كارش فقط audio system هست... ولي صداي panny انصافا خيلي شفاف و كريستالي هست.. قدرتش ووفر اش هم واقعا زياده... اسپيكر چيزي نيست كه تكنولوژي هاي پيچيده و منحصر به يك كمپاني داشته باشه... چون امپلي فاير هست و driver چيز ديگه اي نيست.. و همه اين شركت ها تكنيك ساخت بهترين اسپيكر هاي خونگي رو دارن.. فقط هر چي بهتر بشه قيمت ميره بالاتر... در انتخاب brand هم سليقه شخصي و طراحي خود سيستم مطرح ميشه... الان به نظر من اينقدر كيفيت اسپيكر ها خوب شدن كه ديگه توليد كننده ها براي گرفتن بازار دست به طراحي هاي بدنه قشنگ ميزنن.. ديگه گوش انسان هم محدوديت داره در درك صدا و يك اسپيكر مگه چقدر ميتونه بهتر بشه ؟؟؟ سير پيشرفت اسپيكر و امپلي فاير ديگه به اواخر خط نزديك شده ... ديگه شما بايد ببيني از فلان طرح jbl خوشت مياد يا pioneer.. قدرت اسپيكر هم كه با بودجه نسبت مستقيم داره.. البته منظورم سازندگان معتبر و معروفه... نه اين سودجو هاي چيني كه قطعات قديمي رو در پلاستيك هاي رنگ شده ميذارن و چندين برابر قيمتي كه تموم شده براشون ميفروشن... در رنج زير 200 دلار رقابت شديده... چون توليد كننده ها همه اون چيزي كه دارن را رو نميكنن.. و هر اسپيكري كه با قيمت ارزون تر صداي بهتري بده برنده هست...

به نظر من home theater بايد با خونه و تلوزيون همخوني داشته باشه... اسپيكر هاي ايستاده و بزرگ با تلوزيون هاي بالاي 40 اينچ در خانه هاي بزرگ خوبه... و اسپيكر هاي كوچيك با تلوزيون هاي زير 40 در آپارتمان ها خيلي شيك تر و مدرن تر هست... bose سيستم هاي جمع و جور پر قدرت خيلي خوبي داره... pioneer و jbl هم همه جوره دارن...

ببخشيد از اين همه پر حرفي... من يك نگاه كه به پستهام ميندازم ميبينم كه خيلي زياد حرف ميزنم !!!!! خدا را شكر دستم تنده در تايپ و همينجوري يكسره تايپ ميكنم !!!!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام :)
من هم از این دیجیتال قیمت گرفته بود ام DDTS رو که گفته بود دقیق قیمت اش رو ندارم 150 اینا باید باشه.
550 230 انگار گفته بود خودش هم بیشتر از این 6600 و این جور مدل ها بیشتر تو مغازه اش داشت.

تو بازار ایران هم که قبلا" یه بار gd580 رو قیمت گرفته بودام طبقه پاینی میگفت 175 و بالای 180 تومن.هر دو هم انگار نمایندگی بودن.
حالا اینو یه کاری میکنیم.
اسپیکر هم یادم اومد کدوم رو میگین.
panasonic هم واقعا" کارش درسته تو سیستم های صوتی.من هم ازاش تجربه دارم:)
تنها بدیش همین Divx هست.این جور هم که من فهمیدام اگر DVP بخواد Divx رو پشتیبانی کنه باید بیاد کلی تغییرات تو سیستم اش بده!
مخصوصا" اگر بخواد Qpel رو پشتیبانی کنه.
متاسفانه امروز که بارون میومد نتونستم برم 550 رو بگیرم انشالا اگر فردا هوا خوب باشه میرم.

مهدین جان پرحرفی کجا بود عزیز.واقعا" ما لذت میبریم از تجربیات شما استفاده میکنیم.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ستوده جان موفق باشي...
من از امروز تا آخر هفته ميرم مسافرت و احتمال زياد نتونم بيام PT ...اگه زنده بودم شنبه در خدمتت هستم... 550 رو بگير و يك سر و صدايي باهاش راه بنداز !!!! :D :D من هم قيمت هايي كه ازش داشتم همين حدود 230 بود...

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون مهدین جان
انشالا که خوش بگذاره
جای شما رو باهاش خالی میکنیم :)
سفر خوش بگذره

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ستوده جان سلام... چه خبر ؟؟؟ خريدي به سلامتي ؟؟ راضي هستي از سيستم ؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام مهدین جان
شرمنده یک کمی دیر جواب میدم
کمی درگیر جور کردن بچه ها برای قرار بودم و کمی هم از نظر مالی مشگل داشتم.

بالاخره این Megaworks 550 رو گرفتم !!!
:D
از نمایندگی توی ایران گرفتم 260 می گفت گفتم 250 میدی می خرم این شد که 250 گرفتم اومد :)

والا برای وصل کردن به DVP کمی مشگل داشتم که از جکی یا علی جان پرسیدم و کمی مشگل حل شد.

ولی هنوز حل نشد مشگل اصلی این هست که DVP فقط 2.1 میده بیرون!!!!!!!!!!
در صورتی که همه گزینه ها رو چک کردم و همه جا روش زده DTS & Dolby Built in Decoder!ولی باز هم هر DVD ای که توش میذارم 2.1 هست!
با کامپیوتر تست کردم صداش واقعا" شفاف بود.صدای بوم بوم باس اش هم خیلی باحاله :D

ولی هنوز نتونستم تا آخر زیاداش کنم یه ذره زیاداش کرده بودام دوست ام از طبقه پایین اومد بالا گفت داری چی کار میکنی!!!
انشالا تو تابستون که خونه خالی بشه حال میکنیم با بچه ها
prod240_hdr_1_6_1.jpg

فکر کنم با این حساب DDST هم افتادم!!
یعنی یه 145 هم روش!
نظرشما چیه؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ستوده جان شما موزیک گوش میدی 2.1 هست و دیگه آپمیکس نداره... به هر حال اگه همچین قابلیتی بخوای باید دیکودر رو بخری

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نه عزیز!
این باید دکودر اش 5.1 دیویدی ها رو ساپورت کنه!

خیلی تعجب داره

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از tsotodeh :
نه عزیز!
این باید دکودر اش 5.1 دیویدی ها رو ساپورت کنه!

خیلی تعجب داره

فيلم ها رو هم 5.1 پخش نميكنه ؟؟؟؟
گفتي روش نوشته dts ديكودر... آيا از دالبي هم پشتيباني ميكنه ؟؟؟؟ حتما ميدوني كه 5.1 ها ميتونن dts باشن ميتونن dolby باشن و ديكود اين دو سيستم باهم فرق ميكنه... 2 تا dvd هم dts و هم dolby بذار و ببين فرقي ميكنه... اگه هر دو رو 2 كاناله پخش كنه شايد ديكودرش مشكلي داره...

واقعا ببخشيد كه به خاطر گرفتاري زياد نميتونم سريع و كامل جواب بدم...

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام مهدین جان
عزیز مشگل حل شد تو تنظیمات DVP من باید DownMix رو OFF می گذاشتم و تنظیم صدا رو رویه 96K می گذاشتم و یه تنظیم دیگه هم میکردم.

از نظر کیفیت صدا من فعلا" هیچ جوره نمی تونستم تا آخر زیادش کنم بخاطر همسایه ها انشالا تو عید که همه رفتن بیرون حال میکنیم تو خونه :D
راستی برایه MP3 فقط 2.1 میده.این DDTS-100 هم هیچ جا گیر نمی یاد نمایندگی رایان و شاب هم زنگ زدم هر دو گفتن اصلا" نداریم و فعلا" ها نیست تا چند وقت دیگه که دوباره بیارن.
به رایان که زنگ زدک اون یارو می گفت یکی از دوستان خودش هم می خواست ولی حتی تو دوبی هم نتونستن پیدا کنن. حالا نمی دونم قضیه چیه که یه دفعه کم شده!

ولی 2.1 اش هم انقدر کیفیت داره که اصلا" انتظارش رو نداشتم! تو تنظیمات 2.1 اش 2 تا راست و چپ و ساب فقط کار میکنن که این جای شکر داره چون واقعا" ساب کیفیت صدا رو میبره بالا.

واقعا" ممنون مهدین جان با راهنمایی های شما واقعا" یه چیزه خدا گیر اومده :)
انشالا بعدا" هم اگر DDTS هم تو بازار اومد اگر پول دستم اوم میگیرم.

راستی یه مشگلی که من داشتم و من رو کیچ کرده بود این بود که بلندگو center صدا نداشت بعد از کمی دردسر فهمید که اون خروجی A/V پشت بلندگو رو باید برعکس بزنم چون یکی اش ساب بود و یکی center برخلاف اونهای دیگه که هر دوتا راست و چپ بودن
بازم ممنون
فعلا"

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اميدوارم هميشه با شادي ازش استفاده كني و لذت ببري... من كه كاري نكردم...

بالا