• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

New Home Theater

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
اساتید با تجربه ، من یه سیستم بیشتر واسه موزیک میخوام تا حداکثر 500. می خواستم نظرتون راجع Panasoni HT930 بپرسم از اونجا که DVD-Audio پخش میکنه ، واسه موزیک مناسب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ( مخصوصا کسانی که از نزدیک شنیدن صداشو !

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
اساتید با تجربه ، یه سیستم برای سالن 100 متری میخوام که موزیک رو هم به خوبی پخش کنه . دوم اگه نظرتون راجع به Pansonic SC-HT930 بگید ممنون میشم . با توجه به اینکه DVD-Audio پخش میکنه واسه موزیک مناسبه؟؟؟؟؟.... ممنون از راهنمایتون

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
کسی تحویل نمی گیره؟؟؟!!!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
نه ! نمی گیره دیگه!!!!!!!!!

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
من dvd player دارم مارك jvc و مدل xv-n342 .

JVC-XV-N342.jpg

اينم لينك ريويوش

البته موقع گرفتنش خيلي دنبال چيزي گشتم كه با بودجه ي من دالبي و دي تي اس رو ساپورت كنه. حالا مي خوام براش اسپيكر بگيرم و منظورمم از گرفتن اسپيكر ديدن فيلم با صداي دالبي و كيفيت مناسبه. حالا اگه بخوام حدود 150 تومن خرج كنم (يه ذره بالا پاييين عيب نداره!) چي مي تونم بگيرم؟ البته مارك هاي خوب رو هم به لطف اين تاپيك شناختم. اما يه سوال اساسي ديگه اين كه اين مدل آلتك كه تو صفحه ي 3 همين فروم معرفي شده (5100) كجاست؟ يعني از كجا مي شه تهيش كرد؟ چرا هيچ حرفي ازش نيست؟
5100.jpg

در ضمن آيا من به ديكودر هم نياز دارم؟

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
اقا سلام
من حدود یک ماهی میشه یه دستگاه S 52 PANASONIC رو با یه اسپیکر CREATIVE ITRIGUE 5600 خریدم

ولی الان با اونکه دستگاه پخش من همه خروجی ها رو داره بعلاوه خروجی 5.1 انالوگ ولی من به هیچ طریق نمی تونم اسپیکر رو به دستگاه وصل کنم و این واقعا اعصابم رو بدجوری داغون کرده چون من این دستگاه پخش رو بخاطر خروجی 5.1 خریدم ولی الان ...................

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10

forooshevije

Registered User
لایک‌ها
0
اساتید با تجربه ، من یه سیستم بیشتر واسه موزیک میخوام تا حداکثر 500. می خواستم نظرتون راجع Panasoni HT930 بپرسم از اونجا که DVD-Audio پخش میکنه ، واسه موزیک مناسب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ( مخصوصا کسانی که از نزدیک شنیدن صداشو !

سلام

من خودم برای خونه SC-HT930 دارم .واقعا هم ازش راضیم

بالا