• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nexus 5 VS iphone 5C کدام را برگزینم ؟

foodix

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوست من!
قبل از عرضه جی 2 منتظرش بودم بدجور!امد باش کار کردم!خیلی خوشم امد ورفتم ک بخرم!
یهو نکسوس 5 امد!
موندم منتظرش ولی قبلش رفتمو یه 5سی خریدم!
محصولات اپل رو انتخاب کردم بخاطر مطمئن بودن از جنس و اینکه من مولتی تسکینگ خیلی برام مهمه!ک اندروید درش مشکل داره همچنان!
ولی ایفون این مشکل رو نداره!
در حال حاضر 5سی دستمه!نکسوس 5 امده و بدجور رو مخ من هستش ولی اگر زمانی بخوام بخرمش موقعیه ک از ایفون زده بشم!ک بعید میدونم اینطور بشه!
از نظر جیل هم من تا الان مشکلی نداشتم با 7.4 خیلی از بازی ها بدون جیل هم نصب میشن ک من نصب کردم مثل GT RACING gF که جدیدترین بازی ریسینگ هستش!
من درکنار این گوشی تب2 سامسونگ دارم و اون واسه وبگردی خیلی خوبه ولی ایفون از دستم کنار گذاشته نمیشه!
اینارو گفتم تا فکر نکنی ک گوشی ک دسته شماست کشش رو نداره ک شما اینقدر زود عوضش کنید!
گرچه عقیده ها باهم فرق داره

مولتی تسکینگ ایفون خیلی عالیه!(بازم گفتم ک بدونید مهم ترین امری هستش ک اندروید هنوز ازش رنج میبره)

foodix

Registered User
لایک‌ها
38
HTC ONEگوشی فوق العاده ایی هستش ولی شدیدا مشکل گرمایشیش خیلی بیشتر از گلکسی اس 4 اوکتا محسوسه خدایش تعصبی نمیگم تست کردم ک میگم!
آبجی من اس 4 داره!8 هسته ایی و واقعا گوشی شاخیه!
هم زمان با هر دو گوشی بازی آسفالت 8 رو اجرا کردیم!
با 4-5 ثانیه تاخیر اس4 بعد از 5سی وارد بازی شد!
زمانی ک وارد بازی شد 5سی داشت لودیگ میکرد بره توریس و زمانی ک من بازی رو شروع کردم اس 4 اون لحظه داشت لودیگ میکرد ک وارد ریس بشه!
یه مطلبی هم خوندم ک تاچ گوشی های آیفون سرعت پردازششون بالاتر از گوشی های دیگه هستش!
دقیق یادم نیست کجا فکرکنم نارنجی بودش!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
HTC ONEگوشی فوق العاده ایی هستش ولی شدیدا مشکل گرمایشیش خیلی بیشتر از گلکسی اس 4 اوکتا محسوسه خدایش تعصبی نمیگم تست کردم ک میگم!
زمانی ک وارد بازی شد 5سی داشت لودیگ میکرد بره توریس و زمانی ک من بازی رو شروع کردم اس 4 اون لحظه داشت لودیگ میکرد ک وارد ریس بشه!
یه مطلبی هم خوندم ک تاچ گوشی های آیفون سرعت پردازششون بالاتر از گوشی های دیگه هستش!
تراکم پیکسلی گوشی شما 326 و اس4 441 هست خوب معلومه تو تراکم پیکسل بالاتر سخت تر اجرا میشه بازی.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
انصافا ٥سي بي نقصه فقط مشكل نصب نرم افزار رو دارم حتي نرم افزارهاي فري هم از استور نميتونم نصب كنم دلم حوس كرده گوشي وصل كنم به پي سي و راحت و بي دردسر بازي و نرم افزارايي كه دان كردمو بريزم روش خخخخخ دل كندن از اي او اس خيلي سخته عمرا بتونم تاچ ويز چرت سامسونگ رو تحمل كنم ولي اچ تي سي بنظر كاربردي تر و بهتر ميرسه خصوصا وان كه كيفيت ساختش نزديك به ايفون
ميخوام يه گوشي بگيرم كه حالا حالا ها عوض نكنم خسته شدم خودم نه ارشيو مسيج برام مونده نه نوت نه ....

ufont

لایک‌ها
4,086
Dadash che tor delat miyad 5c ro beforoshi beri nexus 5 begiri ???? Hala har rahati ama nekon in karo

داداش نكسوس هم بدك نيست من نكسوس ٤ داشتم تنها گوشي كه بعد از فروشش دلم براش تنگ شد اندرويد واقعي يعني نكسوس هر چند كه كيبورد اي او اس به كل اندرويد ميارزه ولي اپن سورس بودن اندرويد ....،،

ufont

لایک‌ها
4,086
گوشي هاي اين رده بازي نيست كه اجرا نكنن اچ تي سي وان هم بنچماركاش نزديك به اس٤ و بين ٣گوشي برتر جهان قرار داره و اگر پارامترهاي ديگه اي مثله كيفيت ساخت،كيفيت دوربين،سبك بودن رابط كاربري،استفاده بهينه از منابع سخت افزاري،كاربردي بودن امكانات،كيفيت صفحه و... رو مدنظر قرار بديم بي شك بهترين انتخاب وان خواهد بود

ufont

لایک‌ها
4,086
سلام دوست من!
قبل از عرضه جی 2 منتظرش بودم بدجور!امد باش کار کردم!خیلی خوشم امد ورفتم ک بخرم!
یهو نکسوس 5 امد!
موندم منتظرش ولی قبلش رفتمو یه 5سی خریدم!
محصولات اپل رو انتخاب کردم بخاطر مطمئن بودن از جنس و اینکه من مولتی تسکینگ خیلی برام مهمه!ک اندروید درش مشکل داره همچنان!
ولی ایفون این مشکل رو نداره!
در حال حاضر 5سی دستمه!نکسوس 5 امده و بدجور رو مخ من هستش ولی اگر زمانی بخوام بخرمش موقعیه ک از ایفون زده بشم!ک بعید میدونم اینطور بشه!
از نظر جیل هم من تا الان مشکلی نداشتم با 7.4 خیلی از بازی ها بدون جیل هم نصب میشن ک من نصب کردم مثل GT RACING gF که جدیدترین بازی ریسینگ هستش!
من درکنار این گوشی تب2 سامسونگ دارم و اون واسه وبگردی خیلی خوبه ولی ایفون از دستم کنار گذاشته نمیشه!
اینارو گفتم تا فکر نکنی ک گوشی ک دسته شماست کشش رو نداره ک شما اینقدر زود عوضش کنید!
گرچه عقیده ها باهم فرق داره

مولتی تسکینگ ایفون خیلی عالیه!(بازم گفتم ک بدونید مهم ترین امری هستش ک اندروید هنوز ازش رنج میبره)
واقعا ٥سي فوق العادس منم عاشق اين سبك گوشي هام،لوميا ٦٢٠ رو به محضي كه وارد شد و قيمت فضايي خورده بود فقط بخاطر استيلش خريدم حالا ديگه ٥سي جاي خود داره هم با سليقه من جوره هم اپله
ولي خوب شما فكر كن نتوني نرم افزار خودت نصب كني وبا گوشي حدودا ٢تومنيت فقط اهنگ گوش كني و اس و مكالمه خخخخ
شما راهي بلدي بدون دردسر لاقر وي چت و تاپاتالك رو نصب كنم ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تو آندروید از لحاظ سخت افزاری SONY Z1 - LG G2 - GALAXY NOTE 3 9005و 5 NEXUX
سر هستن بنظر من نکسوس 5 فعلا نگیر قیمتش خیلی پایین تر میاد.اگر نکسوس 5 میخوای صبر کن
بنظر من شما دقیق بگید قبلا چه گوشی داشتید و به چه علت میخواین عوض کنید و اینکه با گوشی چیکار میکنید و چه انتظاراتی دارید خیلی بهتر میشه نظر داد چون گوشی های بالا همه عالین
ضمنا دوستان آیفون 5 سی در برابر اس هیچ هست اس سی پی یوش قویتر و 64 بیتی هست

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
مثلا برای خودمو نمونه میگم برای من مموری کارت خیلی مهمه چون حافظه زیاد میخوام سونی زد خریدم هم 16 گیگ داخلی داره هم تا 64 تا میخوره که خودم 32 گیگ دارم.تازه ضد آب و dust هم هست..پس نکسوس رو گذاشتم کنار چون حافظه نمیخوره.نوت 3 9000 از سونی زد 1 ضعیف تره و 4G هم نداره 9005 داره که قیمتش حداقل 200 250 بالاتر هست صفحه سامسونگ و طراحیشم خدایی ناجوره ولی من عاشق نوت 3 شدم ولی حیف که اینطوریاست دیگه گنده هم هست همین بزرگی ضفحش خیلی خوبه
HTC ONE صداش از سونی خیلی قویتره ولی خوب سخت افزار باز ضعیف تر حافظه تا جایی که یادمه نمیخوره طراحیشم فوق العادست بنظرم کیفیتم خداااااست
LG G2 ترجیح دادم نگیرم چرا؟ چون بعدا ازم سخت میخرن طراحیش مثل گوشی های گرون نیست وووو
نکسوس 5 : اگر میخواستم باید صبر میکردم چون قیمتش چند صد هزار تومن میاد پایین قیمت جهانیش پایینه...

ufont

لایک‌ها
4,086
بنظر من شما دقیق بگید قبلا چه گوشی داشتید و به چه علت میخواین عوض کنید و اینکه با گوشی چیکار میکنید و چه انتظاراتی دارید خیلی بهتر میشه نظر داد

انتظارات من از گوشی :
-بازی های جدید و سنگین،اینجوری هم نیستم که 40تا صفحه نرم افزار و بازی نصب کنم بازی های سنگین رو نصب میکنم و تا تحش میرم بعد بازی بعدی ...

-وبگردی و نت (ایمیل و ...)

-کیفیت صفحه گوشی میخوام خیلی بالا باشه چون باهاش حال میکنم و بهم حس خوبی میده

-دوربین زیاد مهم نیست

-مهم ترین چیز برای من رابط کاربری هستش ، مثلا با تاچ ویز(سامسونگ) اصلا جور نبودم و گوشی های سامسونگ برام زجر آور بودن و با کلی ضرر فروختمشون در مقابل با رابط نکسوس که همون دیفالت هست فوق العاده حال کردم ، با آی او اس هم همینطور در کل میخوام گوشیم حس خوبی برام داشته باشه و کار کردن باهاش لذت بخش باشه

قبلا هم خیلی گوشی داشتم تنها برندی که نداشتم و باهاش کار نکردم اچ تی سی هستش و نمیدونم سنس 5 چطور هست ،

بین گوشیهایی که داشتم با اینا خیلی حال کردم
-لومیا920
-نکسوس 4
-آیفون 4 و 4اس

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش شما کلا نکسوس 5 رو بی خیال شو مشکلاتش هی داره بیشتر میشه توی ایران هم که فعلا با گارانتی نیستش تا بشه کاریش کرد نمونش همین میکروفنش
شما اس 4 بخر بزن رامشو تغییر بده فقط اون به دردت میخوره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درود.
اتفاقی پیش اومد و این تاپیکتون رو بین نتایج جست و جوم دیدم .
اولاً که به نظر من کار خوبی می کنی 5c رو میخوای بفروشی، آمارهای منتشر شده دربارش واقعاً نگران کنندس! بعد از یه هفته تولیدش رو نصف کردن؛ در کل به نظر من آینده جالبی نخواهد داشت.
در مورد گوشی هایی که گفتین، نکسوس 5 رو الان 1600 اینا فک کنم میدن، و بعید میدونم قیمت اولیش از 1400 پایین تر بیاد ، البته تا یه سال دیگه که گوشی جدیدتر بیاد و افت کنه دوباره.
این روو همه میدونن که محصولات اپل کمترین افت قیمت رو دارن نسبت به سایر محصولات، پس مطمئن باش اگه تعویض کنی خواه یا ناخواه با مرور زمان ضرر میدی، البته از اونجایی که گفتی میخوای نگه داری دیگه گوشیو فکر نکنم زیاد مسئله مهمی باشه برات.
من هم از 5 خسته شده بودم (کلاً از آی او اس، اون رو با یه زد 1 تعویض کردم. و بعد هم بیماری...!
توی یه ماه گذشته به این درد گوشی بازی دجار شدم و تقریباً خیلی از مدلا رو دستم داشتم (هر کدوم جندروز!)
با زد 1 شدیداً مشکل داشتم! فقط هم سر سايزش، خیلی بی دلیل بزرگه!!و کیفیت و بلندی صدای هدفونش هم واقعاً ناامید کنندس، البته مطمئناً با آخرین نسل اسنپدراگون و رم 2 مشکلی برای بازیای سنگین نداره. دوربینش هم اصلاً در حد اندازه انتظارات من نبود، دوربین لومیا 920 تو شرايط مشابه واقعاً عکس های بهتری می گرفت.
اچ تی سی وان هم یه هفته ای دستم بود، واقعاً از همه نظر من رو راضی می کرد، کیفیت ساخت فوق العاده، محیط روون، UI دسوت داشتنی و ... در کل همه چیش رو دوست داشتم!
البته ناگفته نماند در این بین لومیا 920 و گلکسی اس 4 نکسوس 4 هم بودن که تقریباً خوب بودن همشون اما تو این چرخی که بین گوشی ها زدم تو این یه ماه (با همه ضررش) وان رو به همشون ترجیح میدم .
پ.ن: ناگفته نمونه اونموقع هنوز نکسوس 5 نیومده بود و به نظرم گوشی خیلی خوبی میاد.
پ.پ.ن: در آخر هم این بیماری گوشی بازی من رو بلک بری درمان کرد و بعد از زد10 دیگه گوشی عوض نکردم (البته با توجه به معیارهاتون اصلاً توصیه نمیشه!)
پ.پ.پ.ن: برای ریختن برنامه تو آیفون مشکلی وجود نداره، آیتیونز رو دان کن، یه اپل آیدی بساز، ائ گوشیت وارد کن و همه چیو با همون گوشی دانلود کن. برای تک تک این موارد هم آموزش هست خواستی قرار می دم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داداش شما کلا نکسوس 5 رو بی خیال شو مشکلاتش هی داره بیشتر میشه توی ایران هم که فعلا با گارانتی نیستش تا بشه کاریش کرد نمونش همین میکروفنش
شما اس 4 بخر بزن رامشو تغییر بده فقط اون به دردت میخوره

مگه مشکلات نکسوس 5 چیه؟

ufont

لایک‌ها
4,086
درود.
اتفاقی پیش اومد و این تاپیکتون رو بین نتایج جست و جوم دیدم .
اولاً که به نظر من کار خوبی می کنی 5c رو میخوای بفروشی، آمارهای منتشر شده دربارش واقعاً نگران کنندس! بعد از یه هفته تولیدش رو نصف کردن؛ در کل به نظر من آینده جالبی نخواهد داشت.
در مورد گوشی هایی که گفتین، نکسوس 5 رو الان 1600 اینا فک کنم میدن، و بعید میدونم قیمت اولیش از 1400 پایین تر بیاد ، البته تا یه سال دیگه که گوشی جدیدتر بیاد و افت کنه دوباره.
این روو همه میدونن که محصولات اپل کمترین افت قیمت رو دارن نسبت به سایر محصولات، پس مطمئن باش اگه تعویض کنی خواه یا ناخواه با مرور زمان ضرر میدی، البته از اونجایی که گفتی میخوای نگه داری دیگه گوشیو فکر نکنم زیاد مسئله مهمی باشه برات.
من هم از 5 خسته شده بودم (کلاً از آی او اس، اون رو با یه زد 1 تعویض کردم. و بعد هم بیماری...!
توی یه ماه گذشته به این درد گوشی بازی دجار شدم و تقریباً خیلی از مدلا رو دستم داشتم (هر کدوم جندروز!)
با زد 1 شدیداً مشکل داشتم! فقط هم سر سايزش، خیلی بی دلیل بزرگه!!و کیفیت و بلندی صدای هدفونش هم واقعاً ناامید کنندس، البته مطمئناً با آخرین نسل اسنپدراگون و رم 2 مشکلی برای بازیای سنگین نداره. دوربینش هم اصلاً در حد اندازه انتظارات من نبود، دوربین لومیا 920 تو شرايط مشابه واقعاً عکس های بهتری می گرفت.
اچ تی سی وان هم یه هفته ای دستم بود، واقعاً از همه نظر من رو راضی می کرد، کیفیت ساخت فوق العاده، محیط روون، UI دسوت داشتنی و ... در کل همه چیش رو دوست داشتم!
البته ناگفته نماند در این بین لومیا 920 و گلکسی اس 4 نکسوس 4 هم بودن که تقریباً خوب بودن همشون اما تو این چرخی که بین گوشی ها زدم تو این یه ماه (با همه ضررش) وان رو به همشون ترجیح میدم .
پ.ن: ناگفته نمونه اونموقع هنوز نکسوس 5 نیومده بود و به نظرم گوشی خیلی خوبی میاد.
پ.پ.ن: در آخر هم این بیماری گوشی بازی من رو بلک بری درمان کرد و بعد از زد10 دیگه گوشی عوض نکردم (البته با توجه به معیارهاتون اصلاً توصیه نمیشه!)
پ.پ.پ.ن: برای ریختن برنامه تو آیفون مشکلی وجود نداره، آیتیونز رو دان کن، یه اپل آیدی بساز، ائ گوشیت وارد کن و همه چیو با همون گوشی دانلود کن. برای تک تک این موارد هم آموزش هست خواستی قرار می دم.
این وان داره چشمک میزنه ، به هرکس میگم فقط تعریف ازش میکنه ، فردا میرم آورهندشو می بینم و باهاشم کار میکنم اوکی باشه میخرمش ،

مشکل اصلی برای نصب نرم افزار رو 5سی ف...لشکنه که ندارم هخخهه
مگه مشکلات نکسوس 5 چیه؟

مشکلی جدید برای نکسوس ۵، این بار میکروفون - نارنجی

متاسفانه ....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این وان داره چشمک میزنه ، به هرکس میگم فقط تعریف ازش میکنه ، فردا میرم آورهندشو می بینم و باهاشم کار میکنم اوکی باشه میخرمش ،

مشکل اصلی برای نصب نرم افزار رو 5سی ف...لشکنه که ندارم هخخهه

متاسفانه ....
نیازی نداره به اون دوست من، اون مشکل استور حل شده و راحت میتونی دانلود کنی

ufont

لایک‌ها
4,086
نیازی نداره به اون دوست من، اون مشکل استور حل شده و راحت میتونی دانلود کنی
براي من نميشه؟
البته نميدونم از چيه توي استور براي دانلود نرم افزاراي فري روي دكمه اينستال كه ميزنم شروع ميكنه يه دايره ابي چرخيدن و بعدم هيچي نميشه ؟اروري هم نميده :!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
براي من نميشه؟
البته نميدونم از چيه توي استور براي دانلود نرم افزاراي فري روي دكمه اينستال كه ميزنم شروع ميكنه يه دايره ابي چرخيدن و بعدم هيچي نميشه ؟اروري هم نميده :!
خوب اگه آی دی دارید و وارد شده یکم صبر کنید اون دایره هه پر میشه، بعد هم آیکونش اضافه میشه تو صفحه اصلی.
بسته به سرعت ممکنه طول بکشه اما هیچ مشکلی وجود نداره برای دانلود از استور

ufont

لایک‌ها
4,086
خوب اگه آی دی دارید و وارد شده یکم صبر کنید اون دایره هه پر میشه، بعد هم آیکونش اضافه میشه تو صفحه اصلی.
بسته به سرعت ممکنه طول بکشه اما هیچ مشکلی وجود نداره برای دانلود از استور
نميشه،اب از اب تكون نميخوره فقط يه لحظه توي منو به ايكن نا مفهوم مياد كه زيرش نوشته وايتينگ بعدم ميره

ufont

لایک‌ها
4,086
دايره هم پرشدني نيست همينجوري ميچرخه

بالا