AslanSalarkia
همکار بازنشسته
عجیبه، قاعدتاً تو منو همون آیکونه باید بیاد، بعد یه دایره کوچیک بالا گوشش پر میشه و بعد هم نصب میشه!دايره هم پرشدني نيست همينجوري ميچرخه
مطمئنی شما تو گوشی اپل آی دیتونو وارد کردید!؟
عجیبه، قاعدتاً تو منو همون آیکونه باید بیاد، بعد یه دایره کوچیک بالا گوشش پر میشه و بعد هم نصب میشه!دايره هم پرشدني نيست همينجوري ميچرخه
چه حرفیه آخه! منم موافقم که بهترین سیستم عامله اما در حال حاضر هیچ مشکلی برای استفاده از اپ استور تو ایران وجود نداره، حتی برنامه ها و بازی های پولی رو هم بدون مشکل با گیفت کارد میتونین بخرین.متاسفانه تحریم یا هرچیزی دیگه نمیذاره درست حسابی با اپ استور کار کنید
شما چرا از نرم افزار 25 pp استفاده نمیکنی برای برنامه هاتون؟
برای انتقال عکس فیلم موزیک اس ام اس و خلاصه هرچی که تو ای دیوایسته از ای تولز استفاده کن
هیچی ای او اس نمیشه
پیشنهاد من همون اچ تی سی وان هست وبس.هیچ گزینه ی بهتری نیست.آخه هیچ گوشی در دنیا هم بی عیب نیستانتظارات من از گوشی :
-بازی های جدید و سنگین،اینجوری هم نیستم که 40تا صفحه نرم افزار و بازی نصب کنم بازی های سنگین رو نصب میکنم و تا تحش میرم بعد بازی بعدی ...
-وبگردی و نت (ایمیل و ...)
-کیفیت صفحه گوشی میخوام خیلی بالا باشه چون باهاش حال میکنم و بهم حس خوبی میده
-دوربین زیاد مهم نیست
-مهم ترین چیز برای من رابط کاربری هستش ، مثلا با تاچ ویز(سامسونگ) اصلا جور نبودم و گوشی های سامسونگ برام زجر آور بودن و با کلی ضرر فروختمشون در مقابل با رابط نکسوس که همون دیفالت هست فوق العاده حال کردم ، با آی او اس هم همینطور در کل میخوام گوشیم حس خوبی برام داشته باشه و کار کردن باهاش لذت بخش باشه
قبلا هم خیلی گوشی داشتم تنها برندی که نداشتم و باهاش کار نکردم اچ تی سی هستش و نمیدونم سنس 5 چطور هست ،
بین گوشیهایی که داشتم با اینا خیلی حال کردم
-لومیا920
-نکسوس 4
-آیفون 4 و 4اس
چند تا مشکل داره:پیشنهاد من همون اچ تی سی وان هست وبس.هیچ گزینه ی بهتری نیست.آخه هیچ گوشی در دنیا هم بی عیب نیست
خوب منم بخاطر همین زد 1 خریدم چون پردازندش قویتره ولی همین نکسوز هم باز مشکل داره خداوکیلی بی مشکل نیست قیمتشم الان جالب نیست چند وقت دیگه چنان تو سرش بخوره که بعد که بخواید بفروشید خیلی ضرر میکنید.چند تا مشکل داره:
پردازندش از بقیه گوشی ها مثل نکسوز5 جی2 زد1 و ... ضعیفتره
دوربینش درسته اولترا پیکسله ولی کیفیتش به پای بقیه نمیرسه چون مگاپیکسلش پایینه-نسبتا کوچیکه-از لحاظ آپدیت نسبت به سونی و سامسونگ و مخصوصا نکسوز ضعیفتره-
به نظر من نکسوز5 بهتره.
100 درصد قیمتش این نیست و خیلی جا داره بیاد پایین الان تازه به 1550 رسیده.خوب منم بخاطر همین زد 1 خریدم چون پردازندش قویتره ولی همین نکسوز هم باز مشکل داره خداوکیلی بی مشکل نیست قیمتشم الان جالب نیست چند وقت دیگه چنان تو سرش بخوره که بعد که بخواید بفروشید خیلی ضرر میکنید.
نکسوز فقط هم ساپورت گوگلش خوبه.در حالی که سونی هم کلی دولوپر هستن که براش رام و کرنل میزنن.
داداشم اووون تعطیلی که میگین مربوط میشه به تعطیلات کریسمس ربطی به اینی که من میگم ندارمچه حرفیه آخه! منم موافقم که بهترین سیستم عامله اما در حال حاضر هیچ مشکلی برای استفاده از اپ استور تو ایران وجود نداره، حتی برنامه ها و بازی های پولی رو هم بدون مشکل با گیفت کارد میتونین بخرین.
مشکلی هم باشه از خود استوره که ربطی به ایران یا جای دیگه نداره، مثل این سری که ی ههفته کلاً تعطیل بود!
نمیدونم دقیق کی بود اما گفته بودن یه هفته تعطیله. شاید مشکل دوستمون همون باشه،
من خودم هم 4 داشتم هم 4اس و هم 5، اوایل مشکلی نبود، بعد اون ارو 1009 اومد که مربوط به منطقه بود، اما یادمه موقعی که آپدیت 6.1.3 برای 5 اومد مشکل اپ استور هم حل شد و از اون موقع به بعد راحت دان می کردم
چند تا مشکل داره:
پردازندش از بقیه گوشی ها مثل نکسوز5 جی2 زد1 و ... ضعیفتره
دوربینش درسته اولترا پیکسله ولی کیفیتش به پای بقیه نمیرسه چون مگاپیکسلش پایینه-نسبتا کوچیکه-از لحاظ آپدیت نسبت به سونی و سامسونگ و مخصوصا نکسوز ضعیفتره-
به نظر من نکسوز5 بهتره.
نه عزیز ، واسه من توی همون آپ استور دکمه اینستال تبدیل میشه به یه دایره آبی و می چرخه و بعدشم هیچی به هیچی :|مطمئنم اپل آیدی رو وارد کردمعجیبه، قاعدتاً تو منو همون آیکونه باید بیاد، بعد یه دایره کوچیک بالا گوشش پر میشه و بعد هم نصب میشه!
مطمئنی شما تو گوشی اپل آی دیتونو وارد کردید!؟
آی تولز رو شنیدم تو همین چیزا بودم که به فکر خرید گوشی اندرویدی افتادم الان دارم فکر میکنم می بینم بازگشت به اندروید سخته یه اچ تی سی وان ایکس امروز دستم گرفتم اصلا نمیتونم دیگه با اندروید کار کنم آی او اس خیلی کاربردی و تر تمیزهمتاسفانه تحریم یا هرچیزی دیگه نمیذاره درست حسابی با اپ استور کار کنید
شما چرا از نرم افزار 25 pp استفاده نمیکنی برای برنامه هاتون؟
برای انتقال عکس فیلم موزیک اس ام اس و خلاصه هرچی که تو ای دیوایسته از ای تولز استفاده کن
هیچی ای او اس نمیشه
بحث اینه که میخوام گوشی حالا حالا ها عوض نکنم خیلی بد عادتیه ، میخوام گوشی باب میلمو بگیرم و حالا حالا ها اسم فروش یا تعویضشو نیارم وگرنه آدم درگیری نیستممن فقط به استارتر پیشنهاد میکنم خیلی خودشو درگیر نکنه بخره که هیچ گوشی بدون عیب نیست
ضمنا فروش آیفون سی بر عکس چیزی که خودم فکر میکردم قبلا پایین هست در بازار جهانی و تولیدش هم کم شده(من فکر میکردم دیگه چقدر مفته با قیمت زد1 سونی برم آیفون بگیرم ولی 2 تا فرق خیلی مهم داره)
1.جنس بدنش آشغاله به نسبت آیفون 5 اس به اون شیکی
2.پردازندش هم قابل توجه ضعیف تره
یه چیز دیگه هم فک کنم بود.ولی از لحاظ اقتصادی بخوایم فک کنیم 600 تومن بیشتر دادن مثلا برای 5 اس به جای 5 سی هم شاید عقلانی نباشه برای خیلی ها...بستگی به خودتون داره/مثلا من این فکرو میکنم که با این پول میتونم برم یه ایرفون خوب بگیرم با یه چیز دیگه بیشتر به کارم میاد از هر چیز دیگه...
دقیقا من با پی سی و آی تیونز که میخوام ساین این کنم همین ارور میده ، کد ارورشم داده که یکم طولانی خواستید بنویسم براتونداداشم اووون تعطیلی که میگین مربوط میشه به تعطیلات کریسمس ربطی به اینی که من میگم ندارم
با بعضی از isp ها به مشکل خورده اپ استور و cannt conect to app store میده و باید از چیز پی ان استفاده کنی نزدیک به دو ماهی هست این اتفاق افتاده
درود.
نکسس پنج مشکل اسپیکر گوشی داره و باید صبر کرد تا جدیداش بیاد.
بعدشم من با ایفون پنج سی و پنج اس کار کردم به جرات میدونم بگم خوشدستی که تو پنج سی بود تو هیچ موبایل دیگه ای ندیدم.
واسه نصب برنامه هم میتونی از روش 25pp استفاده کنی که تو فروشگاه هم دارن میفروشن و نیازی به جیلبریک گوشی تیست.
نکسوس خیلی توپه، تو آمریکا خیلی گل کردهسلام دوستان من خودم الان 5سی دارم و راضی هم هستم ولی عاشق محصولات گوگل شدم و نکسوس 5 رفته رو مخم :wacko: هی میگه بیا منو بخر
از یه طرف محدودیت هایی که به واسطه جیل نشدن آی او اس 7 دارم داره آزارم میده
از یه طرف هم میدونم نکسوس 5 قیمتش 1700 نیست و اگر بخرم حسابی ضرر خواهم کرد
بنظر شما الان موقع خوبیه برای خرید این گوشی ؟
کیفیتش به پای بقیه نمیرسه چون مگاپیکسلش پایینه-.