• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nexus 5 VS iphone 5C کدام را برگزینم ؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دايره هم پرشدني نيست همينجوري ميچرخه
عجیبه، قاعدتاً تو منو همون آیکونه باید بیاد، بعد یه دایره کوچیک بالا گوشش پر میشه و بعد هم نصب میشه!
مطمئنی شما تو گوشی اپل آی دیتونو وارد کردید!؟

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
متاسفانه تحریم یا هرچیزی دیگه نمیذاره درست حسابی با اپ استور کار کنید
شما چرا از نرم افزار 25 pp استفاده نمیکنی برای برنامه هاتون؟
برای انتقال عکس فیلم موزیک اس ام اس و خلاصه هرچی که تو ای دیوایسته از ای تولز استفاده کن
هیچی ای او اس نمیشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
برای انتقال عکس فیلم موزیک اس ام اس و خلاصه هرچی که تو ای دیوایسته از ای تولز استفاده کن
هیچی ای او اس نمیشه
چه حرفیه آخه! منم موافقم که بهترین سیستم عامله اما در حال حاضر هیچ مشکلی برای استفاده از اپ استور تو ایران وجود نداره، حتی برنامه ها و بازی های پولی رو هم بدون مشکل با گیفت کارد میتونین بخرین.
مشکلی هم باشه از خود استوره که ربطی به ایران یا جای دیگه نداره، مثل این سری که ی ههفته کلاً تعطیل بود!
نمیدونم دقیق کی بود اما گفته بودن یه هفته تعطیله. شاید مشکل دوستمون همون باشه،
من خودم هم 4 داشتم هم 4اس و هم 5، اوایل مشکلی نبود، بعد اون ارو 1009 اومد که مربوط به منطقه بود، اما یادمه موقعی که آپدیت 6.1.3 برای 5 اومد مشکل اپ استور هم حل شد و از اون موقع به بعد راحت دان می کردم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من خودم هم تعریف اچ تی سی وان رو شنیدم دوستم خیلی راضیه ازش قبلش هم ایفون اس داشته پس الکی تعریف نمیکنه همونطوری که گفتم کیفیت صدا و اینجور چیزاش باید از زد 1 بهتر باشه.من از وان که خیلی خوشم اومده (قبلا هم تحقیق کرده بودم) ولی ترجیح دادم زد1 بگیرم امیدوارم پشیمون نشم:(

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
انتظارات من از گوشی :
-بازی های جدید و سنگین،اینجوری هم نیستم که 40تا صفحه نرم افزار و بازی نصب کنم بازی های سنگین رو نصب میکنم و تا تحش میرم بعد بازی بعدی ...

-وبگردی و نت (ایمیل و ...)

-کیفیت صفحه گوشی میخوام خیلی بالا باشه چون باهاش حال میکنم و بهم حس خوبی میده

-دوربین زیاد مهم نیست

-مهم ترین چیز برای من رابط کاربری هستش ، مثلا با تاچ ویز(سامسونگ) اصلا جور نبودم و گوشی های سامسونگ برام زجر آور بودن و با کلی ضرر فروختمشون در مقابل با رابط نکسوس که همون دیفالت هست فوق العاده حال کردم ، با آی او اس هم همینطور در کل میخوام گوشیم حس خوبی برام داشته باشه و کار کردن باهاش لذت بخش باشه

قبلا هم خیلی گوشی داشتم تنها برندی که نداشتم و باهاش کار نکردم اچ تی سی هستش و نمیدونم سنس 5 چطور هست ،

بین گوشیهایی که داشتم با اینا خیلی حال کردم
-لومیا920
-نکسوس 4
-آیفون 4 و 4اس
پیشنهاد من همون اچ تی سی وان هست وبس.هیچ گزینه ی بهتری نیست.آخه هیچ گوشی در دنیا هم بی عیب نیست:)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پیشنهاد من همون اچ تی سی وان هست وبس.هیچ گزینه ی بهتری نیست.آخه هیچ گوشی در دنیا هم بی عیب نیست:)
چند تا مشکل داره:
پردازندش از بقیه گوشی ها مثل نکسوز5 جی2 زد1 و ... ضعیفتره
دوربینش درسته اولترا پیکسله ولی کیفیتش به پای بقیه نمیرسه چون مگاپیکسلش پایینه-نسبتا کوچیکه-از لحاظ آپدیت نسبت به سونی و سامسونگ و مخصوصا نکسوز ضعیفتره-
به نظر من نکسوز5 بهتره.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
چند تا مشکل داره:
دوربینش درسته اولترا پیکسله ولی کیفیتش به پای بقیه نمیرسه چون مگاپیکسلش پایینه-نسبتا کوچیکه-از لحاظ آپدیت نسبت به سونی و سامسونگ و مخصوصا نکسوز ضعیفتره-
به نظر من نکسوز5 بهتره.
خوب منم بخاطر همین زد 1 خریدم چون پردازندش قویتره ولی همین نکسوز هم باز مشکل داره خداوکیلی بی مشکل نیست قیمتشم الان جالب نیست چند وقت دیگه چنان تو سرش بخوره که بعد که بخواید بفروشید خیلی ضرر میکنید.
نکسوز فقط هم ساپورت گوگلش خوبه.در حالی که سونی هم کلی دولوپر هستن که براش رام و کرنل میزنن.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من فقط به استارتر پیشنهاد میکنم خیلی خودشو درگیر نکنه بخره که هیچ گوشی بدون عیب نیست
ضمنا فروش آیفون سی بر عکس چیزی که خودم فکر میکردم قبلا پایین هست در بازار جهانی و تولیدش هم کم شده(من فکر میکردم دیگه چقدر مفته با قیمت زد1 سونی برم آیفون بگیرم ولی 2 تا فرق خیلی مهم داره)
1.جنس بدنش آشغاله به نسبت آیفون 5 اس به اون شیکی
2.پردازندش هم قابل توجه ضعیف تره
یه چیز دیگه هم فک کنم بود.ولی از لحاظ اقتصادی بخوایم فک کنیم 600 تومن بیشتر دادن مثلا برای 5 اس به جای 5 سی هم شاید عقلانی نباشه برای خیلی ها...بستگی به خودتون داره/مثلا من این فکرو میکنم که با این پول میتونم برم یه ایرفون خوب بگیرم با یه چیز دیگه بیشتر به کارم میاد از هر چیز دیگه...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خوب منم بخاطر همین زد 1 خریدم چون پردازندش قویتره ولی همین نکسوز هم باز مشکل داره خداوکیلی بی مشکل نیست قیمتشم الان جالب نیست چند وقت دیگه چنان تو سرش بخوره که بعد که بخواید بفروشید خیلی ضرر میکنید.
نکسوز فقط هم ساپورت گوگلش خوبه.در حالی که سونی هم کلی دولوپر هستن که براش رام و کرنل میزنن.
100 درصد قیمتش این نیست و خیلی جا داره بیاد پایین الان تازه به 1550 رسیده.
آپدیت خیلی مهمه مخصوصا که پرچمدارا نهایت 2 سال آپدیت بگیرن و خیلی هم با تاخیر.
سخت افزارش که عالیه-آپدیتش عالی-کیفیت صفحه خیلی خوب-رابط کاربری خیلی خوب-روون تر بودن-دوربین خیلی خوب-قیمت پایینتر.
به نظر من استارتر اینو برداره بهترین انتخابه.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
چه حرفیه آخه! منم موافقم که بهترین سیستم عامله اما در حال حاضر هیچ مشکلی برای استفاده از اپ استور تو ایران وجود نداره، حتی برنامه ها و بازی های پولی رو هم بدون مشکل با گیفت کارد میتونین بخرین.
مشکلی هم باشه از خود استوره که ربطی به ایران یا جای دیگه نداره، مثل این سری که ی ههفته کلاً تعطیل بود!
نمیدونم دقیق کی بود اما گفته بودن یه هفته تعطیله. شاید مشکل دوستمون همون باشه،
من خودم هم 4 داشتم هم 4اس و هم 5، اوایل مشکلی نبود، بعد اون ارو 1009 اومد که مربوط به منطقه بود، اما یادمه موقعی که آپدیت 6.1.3 برای 5 اومد مشکل اپ استور هم حل شد و از اون موقع به بعد راحت دان می کردم
داداشم اووون تعطیلی که میگین مربوط میشه به تعطیلات کریسمس ربطی به اینی که من میگم ندارم
با بعضی از isp ها به مشکل خورده اپ استور و cannt conect to app store میده و باید از چیز پی ان استفاده کنی نزدیک به دو ماهی هست این اتفاق افتاده

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
درود.
نکسس پنج مشکل اسپیکر گوشی داره و باید صبر کرد تا جدیداش بیاد.
بعدشم من با ایفون پنج سی و پنج اس کار کردم به جرات میدونم بگم خوشدستی که تو پنج سی بود تو هیچ موبایل دیگه ای ندیدم.
واسه نصب برنامه هم میتونی از روش 25pp استفاده کنی که تو فروشگاه هم دارن میفروشن و نیازی به جیلبریک گوشی تیست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چند تا مشکل داره:
به نظر من نکسوز5 بهتره.

والا تا جایی که من امتحان گردم دوربینش خیلی راحت به پای اس 4 میرسید .... از لحاظ آپدیت فک نمیکنم مشکلی داشته باشه:)

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
عجیبه، قاعدتاً تو منو همون آیکونه باید بیاد، بعد یه دایره کوچیک بالا گوشش پر میشه و بعد هم نصب میشه!
مطمئنی شما تو گوشی اپل آی دیتونو وارد کردید!؟
نه عزیز ، واسه من توی همون آپ استور دکمه اینستال تبدیل میشه به یه دایره آبی و می چرخه و بعدشم هیچی به هیچی :|مطمئنم اپل آیدی رو وارد کردم
هیچی ای او اس نمیشه
آی تولز رو شنیدم تو همین چیزا بودم که به فکر خرید گوشی اندرویدی افتادم الان دارم فکر میکنم می بینم بازگشت به اندروید سخته یه اچ تی سی وان ایکس امروز دستم گرفتم اصلا نمیتونم دیگه با اندروید کار کنم آی او اس خیلی کاربردی و تر تمیزه

من فقط به استارتر پیشنهاد میکنم خیلی خودشو درگیر نکنه بخره که هیچ گوشی بدون عیب نیست
ضمنا فروش آیفون سی بر عکس چیزی که خودم فکر میکردم قبلا پایین هست در بازار جهانی و تولیدش هم کم شده(من فکر میکردم دیگه چقدر مفته با قیمت زد1 سونی برم آیفون بگیرم ولی 2 تا فرق خیلی مهم داره)
1.جنس بدنش آشغاله به نسبت آیفون 5 اس به اون شیکی
2.پردازندش هم قابل توجه ضعیف تره
یه چیز دیگه هم فک کنم بود.ولی از لحاظ اقتصادی بخوایم فک کنیم 600 تومن بیشتر دادن مثلا برای 5 اس به جای 5 سی هم شاید عقلانی نباشه برای خیلی ها...بستگی به خودتون داره/مثلا من این فکرو میکنم که با این پول میتونم برم یه ایرفون خوب بگیرم با یه چیز دیگه بیشتر به کارم میاد از هر چیز دیگه...
بحث اینه که میخوام گوشی حالا حالا ها عوض نکنم خیلی بد عادتیه ، میخوام گوشی باب میلمو بگیرم و حالا حالا ها اسم فروش یا تعویضشو نیارم وگرنه آدم درگیری نیستم
به هیچ وجه نمیشه اسمشو گذاشت اشغال میتونم بگم در نوع خودش فوق العادس به هیچ نمیشه ازش دل کند (قوس و جنس روی دست میشینه) اتفاقا طراحیش کمی بهتر از آیفون 5 هست 5 همش انگار داره از دست میافته
پردازنده اش هم بدک نیست ، نرم افزاری نیست که نتونه اجرا کنه
داداشم اووون تعطیلی که میگین مربوط میشه به تعطیلات کریسمس ربطی به اینی که من میگم ندارم
با بعضی از isp ها به مشکل خورده اپ استور و cannt conect to app store میده و باید از چیز پی ان استفاده کنی نزدیک به دو ماهی هست این اتفاق افتاده
دقیقا من با پی سی و آی تیونز که میخوام ساین این کنم همین ارور میده ، کد ارورشم داده که یکم طولانی خواستید بنویسم براتون
درود.
نکسس پنج مشکل اسپیکر گوشی داره و باید صبر کرد تا جدیداش بیاد.
بعدشم من با ایفون پنج سی و پنج اس کار کردم به جرات میدونم بگم خوشدستی که تو پنج سی بود تو هیچ موبایل دیگه ای ندیدم.
واسه نصب برنامه هم میتونی از روش 25pp استفاده کنی که تو فروشگاه هم دارن میفروشن و نیازی به جیلبریک گوشی تیست.

5اس رو دارم از شما می شنوم(تا حالا دستم نگرفتم5اس رو) ولی طراحیش واقعا از 5بهتره و اینو یکی از آشناها که 5 داره به محضی که 5سی رو دستش گرفت گفت

یه چند تا موبایلی پرسیدم ،میگن گوشیتو بده برات پر از نرم افزارش میکنیم 80ت هم هزینه اش میشه ؟ جریانشون چیه؟جیل هم نمیکنن اورجینال نصب میکنن؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
نصب نرم افزار بیرون به درک هم نمیارزه چون شما تا وصل کنی ایتونز همشو پاک میکنه.
بله ممکنه اورجینال بریزن اما لدرد نمیخوره.

mamad70

Registered User
لایک‌ها
11
انقد از این گوشیا ایراد نگیرید و تعصبی رفتار نکنید
همینو بس

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
چرا با استور مشکل دارید؟ من راحت استفاده میکنم

ضمنا رشد 5سی کاملا قطع شده واسه بدنه پلاستیکیش! یعنی خواستن احترام بذارن به مصرف کننده هاشون!

ناگفته نمونه آیفون من 4 هست . البته دوستانم 5سی دارن میبینم خیلی راحت میریزن مشکلت چیه حاجی واقعا؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه چیزی، من رو 5ام رو از مدیا تو پایتخت گرفتم، 50 تومان گرفت 20 گیگ هم برنامه و بازی اوریجینال ریخت، بعد به آی تیونزم وصل کردم، آهنگ و عکس و کانتکتام سینک کردم و اپ هامم موند، حتی بعدش از اپ استور هم دانلود کردم و ریختم تو گوشی مشکلی نداشت. همه اینا برا 2 ماه پیش ایناس

siavashgm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من خودم الان 5سی دارم و راضی هم هستم ولی عاشق محصولات گوگل شدم و نکسوس 5 رفته رو مخم :wacko: هی میگه بیا منو بخر

از یه طرف محدودیت هایی که به واسطه جیل نشدن آی او اس 7 دارم داره آزارم میده

از یه طرف هم میدونم نکسوس 5 قیمتش 1700 نیست و اگر بخرم حسابی ضرر خواهم کرد

بنظر شما الان موقع خوبیه برای خرید این گوشی ؟
نکسوس خیلی توپه، تو آمریکا خیلی گل کرده
من همین هفته دو تا آوردم برای فروش
بیا با تخفیف بخر و حال اش رو ببر
http://forum.persiantools.com/threa...رین-سری-فروش-مستقیم-از-دست-قیمت-مقطوع.518458/

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داداش بکش بیرون
تاپیکای قدیمی رو بالا نیار عزیز

بالا