• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 3250

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
صداش كه جاي بحث اصلا نداره!

اين دوربينش يه جوريه! انگار عكسها مات افتاده يا با فتوشاپ يه لايه كشيدن روش!:wacko:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
صداش عالیه ولی بعد از مدتی اسپیکر ها آسیب میبینن پس بهتره صدا رو تخته نکنی هیچ وقت!
دوربینش نسبت به هم قطارهای خودش ضعیفتره.
سرعتش به شدت پایینه و از سی پی یوی ضعیفی استفاده میکنه.
سیمبینش هم ورژن 9 هستش و برنامه هاش فوق العاده محدوده.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
صداش عالیه ولی بعد از مدتی اسپیکر ها آسیب میبینن پس بهتره صدا رو تخته نکنی هیچ وقت!
دوربینش نسبت به هم قطارهای خودش ضعیفتره.
سرعتش به شدت پایینه و از سی پی یوی ضعیفی استفاده میکنه.
سیمبینش هم ورژن 9 هستش و برنامه هاش فوق العاده محدوده.

1. مثل اینکه دیگه برای همه واضح شده که صداش عالیه! موافقم! صداش هم بلنده هم با کیفیته! ما هم که 4 ماهه داریم و مشکلی برای صداش پیش نیومده! اگر هم پیش بیاد می تونی امیدوار باشی که حداقل 4 ماه کیفیت خوب و صدای بلند داری!

2. آره! قبول دارم که دوربینش ضعیف تره! فلاش (LED) نداره! کیفیت فیلم برداری اش هم نسبت به n70 بدتره! عکسهای n70 هم بهترن! ولی اگه با ویدئو مشکل نداری، دوربین 3250 اون قدر ها هم بد نیست! ولی فکر کنم خودت بودی که یه جا گفتی n70 نمی خوام! چون دیگه دست همه هست!

3.اصلا قبول ندارم! سرعتش خوبه! فکر کنم یه مقداری از n70 سریع تر باشه! در کل سرعتش خوبه!

4.اینو دیگه اصلا قبول ندارم! این حرف مال زمانی بود که سیمبین 9 تازه اومده بود! الان دیگه واقعا برنامه هاش به حد کافی زیاد شده! میتونی یه سر به این سایت بزنی تا ببینی چقدر برنامه هست! برنامه ها هم هر روز زیاد تر می شن!
همشون هم به درد بخورن!
http://www.series60v3.com
اگه این رو بخوای مشکل تلقی کنی، همه ی گوشی های جدید نوکیا این مشکل رو دارن! این مشکل نیست! سیستم عامل عوض شده و کم کم براش برنامه هم زیاد میشه!

من 3250 دارم و خیلی ازش راضیم! 3250 رو هم در زمانی گرفتم که برنامه براش کم بود و می دونستم که دوربینش کمی ضعیفه! اما این گوشی یه موزیک فونه! تمام امکانات یه موزیک پلیر رو داره در کنار یه گوشی بسیار خوب! هدست روش عالیه! و کلا گوشی خوبیه و من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم!
یه خاصیت بسیار جالب هم داره و اینکه هنوز خز نشده! البته نمی دونم چه قدر این خز نبودن طول میکشه!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
1. مثل اینکه دیگه برای همه واضح شده که صداش عالیه! موافقم! صداش هم بلنده هم با کیفیته! ما هم که 4 ماهه داریم و مشکلی برای صداش پیش نیومده! اگر هم پیش بیاد می تونی امیدوار باشی که حداقل 4 ماه کیفیت خوب و صدای بلند داری!

2. آره! قبول دارم که دوربینش ضعیف تره! فلاش (LED) نداره! کیفیت فیلم برداری اش هم نسبت به n70 بدتره! عکسهای n70 هم بهترن! ولی اگه با ویدئو مشکل نداری، دوربین 3250 اون قدر ها هم بد نیست! ولی فکر کنم خودت بودی که یه جا گفتی n70 نمی خوام! چون دیگه دست همه هست!

3.اصلا قبول ندارم! سرعتش خوبه! فکر کنم یه مقداری از n70 سریع تر باشه! در کل سرعتش خوبه!

4.اینو دیگه اصلا قبول ندارم! این حرف مال زمانی بود که سیمبین 9 تازه اومده بود! الان دیگه واقعا برنامه هاش به حد کافی زیاد شده! میتونی یه سر به این سایت بزنی تا ببینی چقدر برنامه هست! برنامه ها هم هر روز زیاد تر می شن!
همشون هم به درد بخورن!
http://www.series60v3.com
اگه این رو بخوای مشکل تلقی کنی، همه ی گوشی های جدید نوکیا این مشکل رو دارن! این مشکل نیست! سیستم عامل عوض شده و کم کم براش برنامه هم زیاد میشه!

من 3250 دارم و خیلی ازش راضیم! 3250 رو هم در زمانی گرفتم که برنامه براش کم بود و می دونستم که دوربینش کمی ضعیفه! اما این گوشی یه موزیک فونه! تمام امکانات یه موزیک پلیر رو داره در کنار یه گوشی بسیار خوب! هدست روش عالیه! و کلا گوشی خوبیه و من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم!
یه خاصیت بسیار جالب هم داره و اینکه هنوز خز نشده! البته نمی دونم چه قدر این خز نبودن طول میکشه!

ممنون از اطلاعات دقیقی که دادی!
هر روز یه مدل گوشی داره میاد جلو چشم! :wacko:

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3250 نخر ضرر می نمایی با 300 تومن گوشی سونی اریکسون دبیلو 810 توی دوربین و پخش موزیک حرف نداره چون من خودم دارم

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از اطلاعات دقیقی که دادی!
هر روز یه مدل گوشی داره میاد جلو چشم!

قابلی نداشت! مطمئن باش با خریدن 3250 ضرر نمی کنی! 5500 هم که قبلا می خواستی بخری بد نبود! ولی 3250 یه کم دوربینش از 5500 بهتره!

3250 نخر ضرر می نمایی با 300 تومن گوشی سونی اریکسون دبیلو 810 توی دوربین و پخش موزیک حرف نداره چون من خودم دارم

یه حرف بی دلیل هم از مادر عروس! لطف کنین بفرمائین چرا این حرف رو میزنین؟ چه ضرری؟!

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3250 فقط یه موزیک پلیر نه چیز دیگر
پس اگر بخرید ضرر می نمایید

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
3250 فقط یه موزیک پلیر نه چیز دیگر
پس اگر بخرید ضرر می نمایید

پس قبول دارین که 3250 موزیک پلیر خوبیه! ضمنا میشه بگین W810 چی هست؟!

تنگنا جان تا حالا چیزی به اسم سیمبین یا اسمارت فون به گوشت خورده؟!

قبول نمی کنن که! بازم میان میگن جاوا ال جاوا بل! نمی ارزه به خاطر سیمبین جاوا رو ول کنی! بیخیال کلا! اصلا جاوا از ویندوز موبایل هم بهتره!

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3250 نوکیا گوشی فقط صداش توی هندز فری و بلند گو بلنده و با این دوربین گول زننده و رفتار های نامتعارف در پخش موزیک و نداشتن کیفیت صفحه نمایش پایین بودن سرعت دیگر چیزی برای گفتن نداره این نوکیا نمیدونم هدفش از گول زدن مشتری هاش چی بود شاید فروش بیشتر

در مورد دبیلو 810 باید گفت همه چیزش خوب می باشد کیفیت صفحه نمایش عالی محکم بودن بدنه عالی قدرتمند بودن پخش موزیک اون عالی سرعت اون عالی سرعت ریختن برنامه در اون عالی خلاصه چیزی کم نداره راستی دوربینش رو یادم رفت داشتن حالت ماکرو و گرفتن عکس از مطالب در حالت نزدیک کیفیت بالای عکس
سرعت هرچه بیشتر دسترسی به منو ها
دیگر چیزی کم نداره باز هم بگم در پایان برای اینکه دهان شما بسته بمونه نمونه عکسی از دبیلو 810 باهاش عکس گرفتم می گذارم:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اینا رو از gsmarena برات ورداشتم!

توی ریویوو n91 نوشته:
. Nokia N91 loud speaker is among the best on the market. Yet, its loudness is not sufficient for listening to music on a busy street. As it seems, Nokia 3250 remains the phone with the most powerful loud speaker in the entire Nokia family.

از ریویوو 3250:
The sound is pretty good, even if bass elements are somewhat rejected; instruments do not blend, performance is clear.
یعنی اسپیکر 3250 بهترین اسپیکر توی گوشی های نوکیاست! کیفیت و بلندی صدا با هم!

توی ریویوو 3250:
the display of Nokia 3250 is notably brighter and features a significantly better contrast than the one of Nokia 6681
صفحه 3250 نیز نسبت به این که 176*208 هستش خوبه و زیاد بد نیست!

I admit I am impressed by Nokia 3250's good construction, by the excellent elaboration of its body, by its pretty colors and high-class keypad. The phone is extremely fast in Java and offers all advantages a Symbian OS can provide - an endless phonebook, brilliant time organizing functions, work with messages and emails etc. Nokia 3250 has one of the best cameras among same-resolution phones too.
:دی

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
3250 نوکیا گوشی فقط صداش توی هندز فری و بلند گو بلنده

مگه جای دیگه ای هم هست که صداش باید اونجا بلند باشه!خویه خودت داری میگی هم توی اسپیکر هم توی هندزفری!
با این دوربین گول زننده و رفتار های نامتعارف در پخش موزیک و نداشتن کیفیت صفحه نمایش پایین بودن سرعت دیگر چیزی برای گفتن نداره

منظورتون از گوی زننده چیه! کیفیت پایین؟ قبول دارم ولی اون قدر ها هم که شما میگین تعطیل نیست!
رفتارهای نامتعارف رو لطفا مثال بزنید تا ما هم آگاه شویم!
کیفیت صفحه نمایش هم استاندارده! QVGA نیست ولی خوبه! بیشتر گوشی های اسمارتفون نوکیا این کیفیت صفحه رو دارند! ضمنا پست بالایی رو بخونید! توی GSMArena هم نوشته که کیفیتش بین گوشی های دیگه با این رزولوشن خوبه!

این نوکیا نمیدونم هدفش از گول زدن مشتری هاش چی بود شاید فروش بیشتر

یعنی واقعا هدفش چی میتونه باشه این موقع شب!!!

در مورد دبیلو 810 باید گفت همه چیزش خوب می باشد کیفیت صفحه نمایش عالی محکم بودن بدنه عالی قدرتمند بودن پخش موزیک اون عالی سرعت اون عالی سرعت ریختن برنامه در اون عالی خلاصه چیزی کم نداره راستی دوربینش رو یادم رفت داشتن حالت ماکرو و گرفتن عکس از مطالب در حالت نزدیک کیفیت بالای عکس

قدرتمند بودن پخش موزیک؟ مطمئنا 3250 توی موزیک چیزی از w810 کمتر نداره!
سرعت ریختن برنامه که خیلی عجیبه مطرحش میکنی! برنامه های جاوا نیازی به install ندارند! گوشی آنها را به فولدر برنامه های شما منتقل میکند! توی گوشی 6030، اگر بتونید کابلشو گیر بیارید، می تونید برنامه جاوا بریزید و توی هر فولدری که بریزید میبینید که 6030 بدون اینستال اونرو مثل یه فایل اجرا میکنه! یعنی برنامه جاوا فایل setup نیست! سرعتش هم چیز مهمی نیست واقعا!

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد 3250 شما اشاره ای به دوربین بد گوشی ننمودید همچنین به لق بودن شیشه اون هیچ اشاره ای ننمودید نمیدونم هدف شما دفاع از 3250 برای چی میتونه باشه
پس قبول دارید گوشی بی کیفیتی خریدی
یه چیز دیگه گوشی های سری واکمن به ضبط خودرو و ضبط خانگی وصل می شوند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یدی

3250 هم وصل میشه. وقتی خروجی استریو داره یعنی به همه چیز وصل میشه! اینهم شد حسن برای سری واکمن؟!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد 3250 شما اشاره ای به دوربین بد گوشی ننمودید همچنین به لق بودن شیشه اون هیچ اشاره ای ننمودید نمیدونم هدف شما دفاع از 3250 برای چی میتونه باشه
پس قبول دارید گوشی بی کیفیتی خریدی

1.من که گفتم زیاد خوب نیست!
اگه یه کم دقت می کردی و فقط دنبال مخالفت نبودی این حرف رو نمیزدی!

. آره! قبول دارم که دوربینش ضعیف تره! فلاش (LED) نداره! کیفیت فیلم برداری اش هم نسبت به n70 بدتره! عکسهای n70 هم بهترن! ولی اگه با ویدئو مشکل نداری، دوربین 3250 اون قدر ها هم بد نیست! ولی فکر کنم خودت بودی که یه جا گفتی n70 نمی خوام! چون دیگه دست همه هست!

2.لق بودن شیشه رو از کجات در آوردی؟! اصلا همچین چیزی نیست!
3.من از 3250 دفاع خاصی نکردم و فقط خوبی ها و بدی هاش رو گفتم!! هدف شما از تکذیب حرفهای من چیه؟!
4.من کی اشاره کردم گوشی بی کیفیته؟! هر چی باشه از W810 پلاستیکی بهتره!! تازه پلاستیک هم چند نوع داره! بینین توی GSMArena راجع به W810 چی نوشته!!
Looks a bit too plastic
:دی
5. اگه یه کم دقت میکردی میدیدی که 3250 هم این قابلیت رو داره!! چیز خاصی نیست! فقط جک 3.5 میلیمتری میخواد که با خریدن اداپتور هدست میتونین این قابلیت رو برای هر گوشی نوکیایی داشته باشین! تازه هدستی که روی 3250 هست این قابلیت رو داره و میشه از روش موزیک رو هم کنترل کرد!

3250 هم وصل میشه. وقتی خروجی استریو داره یعنی به همه چیز وصل میشه! اینهم شد حسن برای سری واکمن؟!

فکر میکنن سری واکمن از آسمون افتاده!
شما اصلا پست من رو نمیخونی و یه نگاهی می اندازی تا بتونی یه چیز بنویسی تا مخالفت کنی! یه چیز توی ذهن خودت می سازی و به خودت جواب میدی!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان خودتون رو ناراحت نکنين !!
اینا همونهايی هستند که ...

راست میگه! اصلا خودتون رو ناراحت نکنین! وقتی هم که توی حرفهای آدم سوتی نیست اینجوری میشه دیگه! بله! داشتم میگفتم! چی میگفتم! بیخیال کلا!

بالا