این p990 همون userf هستش؟! سیدنی منو یاد یه جایی می اندازه!
حرفهاش هم همین طور!
رفتی خودتو بدبخت کردی و گوشی دبیلو 810 رو فروختی میدونم که اکثر دارندگان گوشی های نوکیا پشیمان هستند
برای شما متاسفم که فریب یه عده ای رو خوردی که گول نوکیا رو خوردند
بابا بش کن دیگه! داری حال همه رو بهم می زنی با این پست هات! میخوای اظهار وجود کنی؟ انگیزت چیه؟ خودتو به یه روانشناس معرفی کن! این همه بن میشی، یوزر درست میکنی! بیکاری! برو یه جا دیگه عضو شو! حداقل بوزر جدید میسازی خودتو تابلو نکن!
واقعا نمی دونم باید به چنین آدمی چی گفت!
مازیار جان...به جای در گیر شدن با این بنده خدا که معلوم نیست چرا اینقدر دلش از نوکیا خونه ، منو راهنمایی میکردی
هرچند دیگه دیر شد و رفتم گرفتم .
تا اینجا با صدای زیاد و با کیفیت اسپیکرش خیلی حال کردم هرچند زیاد برام مهم نبود . چون هندست برام بیشتر مهم بود که اونم خوبه اما نه به اندازه اسپیکرش . میشه گفت صداش 20درصد از 810 بیشتره( باهدست)
Mazyar-m و Dariush Agah عزیز ، ممنون
نمی دونم باید سوالامو اینجا مطرح کنم یا نه . گوشیه من با گوشیه یکی از دوستام که حدوداً 5-6 ماه پیش گرفته بود خیلی فرق میکنه !
سرعت menu و دوربین و موزیک پلیر خیلی بیشتر شده ، کیفیت عکسها به طور کاملاً محسوس بهتر شده اماااا .... متاسفانه بلندیه صدای موزیک با هدست خیلی کمتر از گوشیه دوستمهدر حالی که مهمترین دلیلم برای خرید این گوشی همین گزینه بود
حالا نمی دونم این به خاطر مشکل گوشیه منه یا اینکه کلاً ورژنهای جدید اینطوری شده و طبیعیه
برای من مینویسه:
V 3.18
03-03-06
RM-38
Nokia 3250!
تو این کد رو تو گوشیت بزن ببین چی مینویسه!
برای من مینویسه:
V 3.18
03-03-06
RM-38
Nokia 3250!
تو این کد رو تو گوشیت بزن ببین چی مینویسه!
Lh جان گوشيت رو چند گرفته بودي ، چند فروختي؟
شماره سريال كه مشكل ساز نشد؟