ببینید دوستان... خوبه به جای تعصب بیجا و طرفداری از گوشیهای خودمون کمی منطقی و واقعگرا باشیم .
من نمی دونم چه دلیلی داره الکی بیایم و از گوشیهای خودمون تعریف کنیم در حالی که خودمون هم می دونیم که اصلاً به اون خوبیهایی که میگیم نیست !
یادمون باشه خیلی از دوستان تازه وارد و ... برای خرید یه گوشی رو همین حرفها حساب باز میکنن . پس مسئولیت سنگینی به دوش همه بچه های با مرام این فروم هست . مگه نه ؟!
من بعد از چندین بار تعویض گوشی به این نتیجه رسیدم که واقعاً نمیشه یه گوشی ای داشت که از همه نظر منو تامین کنه . مطمئناً دوستان دیگه که وضعیتی مثل من داشتن و به اصطلاح
گوشی باز بودن ، حرف بنده رو تایید میکنن .
بنابراین هر کسی که می خواد گوشی بخره باید بدونه که کدوم امکانات گوشی براش از همه مهمتره . مثلاً خودم شدیداً معتاد موزیکم . پس گوشیهای سری W و 3250 میتونه انتخاب خوبی برام باشه . اما اگر انتظار داشته باشم در کنار کیفیت پخش خوب ، دوربین عالی هم داشته باشم ... طبعاً انتظارم بیجاست !
بعضی از دوستان از W810 خدا ساختن و بعضی هم از 3250 ! من از 13 شهریور تا دیروز W810 داشتم . چون W810 از بلندیه صدای کافی برخوردار نبود و به نظرم کیفیت هندزفریش زیاد جالب نبود و چند دلیل دیگه...مجبور شدم با یه ضرر 55000 تومنی بفروشمش . الان هم قصد دارم یه 3250 بگیرم چون خیلی از کیفیت صداش تعریف میکنن و خودم هم یه بار تستش کردم . ولی مطمئنم با این گوشی هم مشکلاتی خواهم داشت اما من به کیفیت خوب پخش MP3 این گوشی دارم فکر میکنم و امیدوارم از انتخاب خودم خیلی پشیمون نشم