• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 3250

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
1.

یه خاصیت بسیار جالب هم داره و اینکه هنوز خز نشده! البته نمی دونم چه قدر این خز نبودن طول میکشه!

این مورد رو من شک دارم! :D

DvD Man جان بیخیال شو. اینجا جاش نیست:p

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جواب شما باید بگویم چرا فیش ضبط مستقل گوشی های نوکیا نظیر 3250 ندارند و این نوعی گول زدن نوکیا با یه فیش می باشد درصورتی سری واکمن از 2 فیش راست و چپ بهره می برد در ضمن کیفیت سلامتی هندز فری گوشی های نظیر 3250 پایین هستش اگر دقت نمایید بعد از مدتی هندز فری گوشی های نوکیا داغ می نمایند و باعث درد گوش می شود در گوشی واکمن بدلیل اینکه هندز فری واکمن دقیق درون گوش میره جا می گیره و هیچ وقت ندیدم داغ نماید باز هم شما از کیفیت پایین گوشی 3250 صحبت نیاوردید در مورد لق بودن شیشه گوشی بار ها در دست مردم گرازرش شد این شیشه عایق بندی اون خوب نبوده و علاوه بر ورود گرد و غبار خود شیشه هم لق و امکان شکستگی شیشه بیشتره
چون شما 300 تومن پول بابت این گوشی بی ارزش دادید به شما حق میدم چون از خرید بد خود یعنی 3250 دفاع نمایید

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
نمنه؟!
خوب معلومه که شما موقع نوشتن ای مطلب سرتون جای دیگه گرم بوده!
در جواب شما باید بگویم چرا فیش ضبط مستقل گوشی های نوکیا نظیر 3250 ندارند و این نوعی گول زدن نوکیا با یه فیش می باشد درصورتی سری واکمن از 2 فیش راست و چپ بهره می برد
هیچ برداشتی از حرف شما نمی توان داشت! لطفا تشریح "بنمایید"! نمی دونم چی میگین ولی فکر کنم منظورتون فیش دو طرفه می باشد!
در ضمن کیفیت سلامتی هندز فری گوشی های نظیر 3250 پایین هستش اگر دقت نمایید بعد از مدتی هندز فری گوشی های نوکیا داغ می نمایند و باعث درد گوش می شود
کیفیت سلامتی؟! چی میگی عمو! بعد از مدتی هم داغ "نمی نماید"!!! باعث درد گوش هم "نمی نماید"!!! یعنی چی این حرفها!
در گوشی واکمن بدلیل اینکه هندز فری واکمن دقیق درون گوش میره جا می گیره و هیچ وقت ندیدم داغ نماید
هدفون 3250 هم داخل گوش میره و کلا هدفون چیزی نیست که بخواد داغ "بنماید"!!!
شما از کیفیت پایین گوشی 3250 صحبت نیاوردید
چرا در مورد چیزی که نیست باید صحبت "بنمایم"؟!!! 3250 هر چی باشه پلاستیکی نیست!
د در مورد لق بودن شیشه گوشی بار ها در دست مردم گرازرش شد این شیشه عایق بندی اون خوب نبوده و علاوه بر ورود گرد و غبار خود شیشه هم لق و امکان شکستگی شیشه بیشتره
مثال بنمایید!!! همچین چیزی اصلا نیست و قطعا زاییده ی ذهن شما "می نماید"!!!
چون شما 300 تومن پول بابت این گوشی بی ارزش دادید به شما حق میدم چون از خرید بد خود یعنی 3250 دفاع نمایید
اولا که قیمت ها هم دست شما درست "نمی نماید"!!! 3250 اکنون 350 تومان است و ما برای آن 4 ماه پیش 380 تومان پرداخت "نماییدیم"!!! از خرید "بد خود" خود نیز راضی "می نمایم"!!!
ولی خیلی باحال نوشتی ها! کلی خنده "نماییدیم"!!! باز هم از این پست ها "بنما"!!! اینا پشتو بود یا اردو؟! شاید هم سانسکریت!

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی دبیلو 810 در بین گوشی های نوکیا محکم ترین بدنه رو داره و شیشه اون ضد خشه
میگی نه بهره بنمایید

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با کمی دقت وخواندن ذفترچه راهنمای دبیلو 810 این گوشی رو بعنوان محکمترین بدنه بحساب نمایاند
من تا از هز یوزر 3250 داشت پرسیدم راضی هستی گفته بود گوشی 3250 نخرید چون ضرر می نمایید
در پایان نظر همگی رو به این شعر جلب می نمایم:
نوکیا داران بسیار کوته فکر ترند_____ سونی اریکسون داران از همه برترند
چون گوشی 3250 بی کیفیت تر از همه بنماید______ دبیلو 810 سرفراز تر رخ بنماید

مردم و نوکیا را چو بینی مایه دست خوش یکدیگرند_____ سونی اریکسون داران چه غم مند چو مایه سروری اند

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خدابیامرزتت. بن شدی
:D

برا چی بن شد حالا؟
ولی در اینکه W810 بدنه محکمی داره و شیشه ضد خش داره بحثی نیست:p

داریوش جان یه مقدار امضات گنده نیست؟! ترکیبات صفحه رو به هم میزنه.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
گوشی دبیلو 810 در بین گوشی های نوکیا محکم ترین بدنه رو داره و شیشه اون ضد خشه
به نظرتون کلاغ به صورت غار غار غار خنده "می نماید"؟! :دی
نوکیا داران بسیار کوته فکر ترند_____ سونی اریکسون داران از همه برترند
چون گوشی 3250 بی کیفیت تر از همه بنماید______ دبیلو 810 سرفراز تر رخ بنماید
مردم و نوکیا را چو بینی مایه دست خوش یکدیگرند_____ سونی اریکسون داران چه غم مند چو مایه سروری اند
این شعر از لحاظ ادبی سست "بنماید" و بدجوری بی معنی "بنماید"!!! چون 3250 بی کیفیته، W810 خیلی خفنه! خیلی طنزی بابا! سرتا پا جکی!
توهین هم "ننمایید" که ممکن است برایتان بد تمام "بیابد"!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نظرتون کلاغ به صورت غار غار غار خنده "می نماید"؟! :دی

این شعر از لحاظ ادبی سست "بنماید" و بدجوری بی معنی "بنماید"!!! چون 3250 بی کیفیته، W810 خیلی خفنه! خیلی طنزی بابا! سرتا پا جکی!
توهین هم "ننمایید" که ممکن است برایتان بد تمام "بیابد"!!!

حالا 3250 یا محکم هست یا نیست! ولی W810 تو روویهاش اینو تایید میکنه. کلاغ و اینا هم نداره!:D

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ولی W810 تو روویهاش اینو تایید میکنه. کلاغ و اینا هم نداره!
من w810 رو دستم گرفتم و اگه نخوام دروغ بگم ازش خوشم هم اومده! هم خوشگله هم دوربینش خوبه! پلیرش هم خویه!
ولی این آقا یه جوری میگه که اینگار 3250 کلا گوشتکوبه! 3250 هم گوشی خوبیه و نمی دونم چرا اینو قبول نمی کنین!
غار غار غار من هم به علت سوتی ایشون بود که گفته w810 محکمترین گوشی نوکیاست! وگرنه من که کرم ندارم الکی غار غار غار کنم!

ebi_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بی کیفیت بودن گوشی های نوکیا مخصوص 3230 و 3250 هیچ شکی نیست

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
معلوم بود! الان هم یه دونه دیگه میسازه ! hooshang_66
:دی

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ببينيد تاپيك رو به كجا رسوندين؟

يه سوال كردم راجب 3250 نوكيا!
طرفداراي سوني اريكسون ريختن تو تاپيك و اينقدر بحث هاي بيخود كردن كه ...

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقیقت تلخه داداش

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
ببینید دوستان... خوبه به جای تعصب بیجا و طرفداری از گوشیهای خودمون کمی منطقی و واقعگرا باشیم .
من نمی دونم چه دلیلی داره الکی بیایم و از گوشیهای خودمون تعریف کنیم در حالی که خودمون هم می دونیم که اصلاً به اون خوبیهایی که میگیم نیست !
73.gif

یادمون باشه خیلی از دوستان تازه وارد و ... برای خرید یه گوشی رو همین حرفها حساب باز میکنن . پس مسئولیت سنگینی به دوش همه بچه های با مرام این فروم هست . مگه نه ؟!
157.gif

من بعد از چندین بار تعویض گوشی به این نتیجه رسیدم که واقعاً نمیشه یه گوشی ای داشت که از همه نظر منو تامین کنه . مطمئناً دوستان دیگه که وضعیتی مثل من داشتن و به اصطلاح گوشی باز بودن ، حرف بنده رو تایید میکنن .

بنابراین هر کسی که می خواد گوشی بخره باید بدونه که کدوم امکانات گوشی براش از همه مهمتره . مثلاً خودم شدیداً معتاد موزیکم . پس گوشیهای سری W و 3250 میتونه انتخاب خوبی برام باشه . اما اگر انتظار داشته باشم در کنار کیفیت پخش خوب ، دوربین عالی هم داشته باشم ... طبعاً انتظارم بیجاست !

بعضی از دوستان از W810 خدا ساختن و بعضی هم از 3250 ! من از 13 شهریور تا دیروز W810 داشتم . چون W810 از بلندیه صدای کافی برخوردار نبود و به نظرم کیفیت هندزفریش زیاد جالب نبود و چند دلیل دیگه...مجبور شدم با یه ضرر 55000 تومنی بفروشمش . الان هم قصد دارم یه 3250 بگیرم چون خیلی از کیفیت صداش تعریف میکنن و خودم هم یه بار تستش کردم . ولی مطمئنم با این گوشی هم مشکلاتی خواهم داشت اما من به کیفیت خوب پخش MP3 این گوشی دارم فکر میکنم و امیدوارم از انتخاب خودم خیلی پشیمون نشم
79.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوستا 3250 دار اگه پیشنهادی برام هنگام خرید گوشی دارن ، خوشحال میشم بدونم . مثلاً اینکه با گارانتی باشه یا نه . میدونم باید made in Germany بگیرم نه by Germany و ...

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفتی خودتو بدبخت کردی و گوشی دبیلو 810 رو فروختی میدونم که اکثر دارندگان گوشی های نوکیا پشیمان هستند

بالا