• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia E70 ٠

اگه دوربینو در نظر نگیریم کدومش بهتره ؟؟

• E70

Votes: 16 66.7%
  • N73

Votes: 8 33.3%

• Total voters
    24

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من نباید این رو با N73 مقایسه کرد !!
تو دوربین که خیلی عقبه !!
حالا بقیش رو نمیدونم اونجوری هم که این سایت نوشته گوشی مالی نیست :rolleyes:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خوب شاید بشه این هدفون رو جدا خرید

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کدوم سایت گفته E70 مال نیست ؟
فقط در دوربین از N73 کم میاره که خوب البته عکاش قابل قبول و فیلم برداریش به مراتب از N73 بهتره !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کدوم سایت گفته E70 مال نیست ؟
فقط در دوربین از N73 کم میاره که خوب البته عکاش قابل قبول و فیلم برداریش به مراتب از N73 بهتره !
همین الان سمپل های gsmarena از N73 و E70 رو دیدم ! البته تو یه مکان گرفته نشده بودن ولی میتونم بگم که E70 کاملا برتری داشت. با توجه به اینکه N73 روی مموری درست نمی تونه فیلمبرداری کنه و تیکه تیکه میشه فیلمش !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همین الان سمپل های gsmarena از N73 و E70 رو دیدم ! البته تو یه مکان گرفته نشده بودن ولی میتونم بگم که E70 کاملا برتری داشت. با توجه به اینکه N73 روی مموری درست نمی تونه فیلمبرداری کنه و تیکه تیکه میشه فیلمش !

فیلمبرداری بار زیادی به سی پی یو وارد میکنه و سی پی یو E70 باید قویتر باشه که اون صفحه نمایش خفن رو میکشه برای همین فیلم E70 بهتره .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
فیلمبرداری بار زیادی به سی پی یو وارد میکنه و سی پی یو E70 باید قویتر باشه که اون صفحه نمایش خفن رو میکشه برای همین فیلم E70 بهتره .
ای بابا
اگه واقعا" تیکه تیکه فیلم برداری کنه کی خیلی بده
حالا جدا" اینطوریه ؟ :eek:

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من اطلاعی ندارم ولی کیفیت فیلمایی که باهاش گرفته شده ( توسط دوستم ) ! چنگی به دل نمیزد !

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من اطلاعی ندارم ولی کیفیت فیلمایی که باهاش گرفته شده ( توسط دوستم ) ! چنگی به دل نمیزد !
کیفیت فیلمش کلا" مال نیست
من دانلود کردم دیدم
ولی میشه باهاش سر کنی معمولیه
اما تیکه تیکه بودنش فعلا" حالمو گرفته
نمیدونم راسته یا نه !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه قطعه فیلم از N73 دانلود کرده بودم که تکه تکه بودن کاملا توش واضح بود. توی تاپیک مقایسه ی N93,n73,k800,kg920 بود پست اولش ! دانلود کن خودت ببین ! توی gsmarena هم در این مورد نوشته بود. پیدا می کنم اینجا نقل قول می کنم !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
The camera built in Nokia N73 also shoots video records in a resolution of 352 x 288 pixels, which are saved in MP4 format. Their duration is only limited by the free memory available in the phone. Regretfully, video records come out choppy. Zoom application is virtually useless. Audio can be both activated and deactivated. Following please find a sample of a video shot with Nokia N73. Believe me, however, that Nokia 6280 featuring no OS, for example, scores with its VGA resolution far better than the new king Nokia N73.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
The camera built in Nokia N73 also shoots video records in a resolution of 352 x 288 pixels, which are saved in MP4 format. Their duration is only limited by the free memory available in the phone. Regretfully, video records come out choppy. Zoom application is virtually useless. Audio can be both activated and deactivated. Following please find a sample of a video shot with Nokia N73. Believe me, however, that Nokia 6280 featuring no OS, for example, scores with its VGA resolution far better than the new king Nokia N73.
اقا امین یه ترجمه هم بکن
زیاد چیزی ازش نمیفهمم :happy:
کوچیکم دیگه مثل شما بزرگ نیستم که زبانم خوب باشه :(

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Choppy یعنی تیکه تیکه
Video Records Come Out choppy !
همین یک تیکش مهم بود !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من هم زیانم زیاد خوب نیست !
دوربین N73 ویدیو هایی با وضوح 352 در 288 پیکسل میگیره که با فرمت mp4 ذخیره میشن. مدت فیلمبرداری به حافظه ی خالی موجود بر روی گوشی محدود است. ویدیو ها اندکی متلاطم(ناپیوسته) هستند...
حال اومدی ترجمه رو
177.gif
90.gif

arezoo4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد این گوشی بحث خوبی شروع کردید.
منم خواستم با اجازه بقیه در مودش بحث کنیم.
اول اینکه به نظر من نمیشه این گوشی رو با بقیه گوشیهای نوکیا یا مارکهای دیگه مقایسه کرد.
به چند دلیل که مهمترینش داشتن ارتباط با بلک بری هست که واقعا عجیبترین اتفاق هستش
بعد تا حالا بیزنس فونی توی بازار نبوده که بیشترین توپولوژی شبکه بیسیم رو ساپورت کنه
جالبه لایسنس برنامه آفیس که تویه E70 هست و اجازه ویرایش کردن فایلهای آفیس رو بهتون میده
حتی تویه N95 هم نداریم.
اما تعریف زیاد هم خوب نیست
حالا معایب اصلی به جز چیزایی که GSMARENA نوشته تویه قسمت معایب
اول از همه واسه اونایی که مصر هستند واسه خرید باید بگم در مورد مانیتورش حتما دقت کنید
همه تویه سایت Gsmarena میبینید که نوشته 16 میلیون رنگ کافیه سایت رسمی نوکیا در انگلیس
یا خاورمیانه رو چک کنید.قبول دارم تضاد بزرگی هست.
مساله بعد نداشتن پروفایل قابل قبول در زمینه bluetooth هستش که حتی A2DP رو ساپورت نمیکنه
اما مهمترین مساله cpu ضعیف هست.واقعا بدترین عیب دستگاه این هست. مخصوصا واسه کسایی که
به عنوان اسمارت فون میخوان باهاش کار کنی.آخه چرا باید واسه این سلطان بزرگ cpu 200 بزاره بعد بیاد واسه
N73 که حتی شبکه بی سیم هم نداره 330 قرار بده.
جاگ دیالش هم که دیگه شاهکار قرنه
امان از دست نوکیا با این ابتکار عمل
ببخشید زیاد حرف زدم.
موفق باشید.

بالا