من هم هدفون رو گفتم.نه بابا! اسپیکرش رو میگم! از هدفون مال 3250 بهتره!
من هم هدفون رو گفتم.نه بابا! اسپیکرش رو میگم! از هدفون مال 3250 بهتره!
همین الان سمپل های gsmarena از N73 و E70 رو دیدم ! البته تو یه مکان گرفته نشده بودن ولی میتونم بگم که E70 کاملا برتری داشت. با توجه به اینکه N73 روی مموری درست نمی تونه فیلمبرداری کنه و تیکه تیکه میشه فیلمش !کدوم سایت گفته E70 مال نیست ؟
فقط در دوربین از N73 کم میاره که خوب البته عکاش قابل قبول و فیلم برداریش به مراتب از N73 بهتره !
همین الان سمپل های gsmarena از N73 و E70 رو دیدم ! البته تو یه مکان گرفته نشده بودن ولی میتونم بگم که E70 کاملا برتری داشت. با توجه به اینکه N73 روی مموری درست نمی تونه فیلمبرداری کنه و تیکه تیکه میشه فیلمش !
ای بابافیلمبرداری بار زیادی به سی پی یو وارد میکنه و سی پی یو E70 باید قویتر باشه که اون صفحه نمایش خفن رو میکشه برای همین فیلم E70 بهتره .
نه اقا جدا" تیکه تیکه فیلم میگیره ؟آخر این تاپیک همه از خرید N73 منصرف می شن
کیفیت فیلمش کلا" مال نیستمن اطلاعی ندارم ولی کیفیت فیلمایی که باهاش گرفته شده ( توسط دوستم ) ! چنگی به دل نمیزد !
اقا داریوش نگفت که تیکه تیکه فیلم میگیرهآقا داریوش یه چیزی میدونن حتما" دیگه !
اقا امین یه ترجمه هم بکنThe camera built in Nokia N73 also shoots video records in a resolution of 352 x 288 pixels, which are saved in MP4 format. Their duration is only limited by the free memory available in the phone. Regretfully, video records come out choppy. Zoom application is virtually useless. Audio can be both activated and deactivated. Following please find a sample of a video shot with Nokia N73. Believe me, however, that Nokia 6280 featuring no OS, for example, scores with its VGA resolution far better than the new king Nokia N73.
مرسی اقاChoppy یعنی تیکه تیکه
Video Records Come Out choppy !
همین یک تیکش مهم بود !
حال اومدی ترجمه رودوربین N73 ویدیو هایی با وضوح 352 در 288 پیکسل میگیره که با فرمت mp4 ذخیره میشن. مدت فیلمبرداری به حافظه ی خالی موجود بر روی گوشی محدود است. ویدیو ها اندکی متلاطم(ناپیوسته) هستند...