• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia E70 ٠

اگه دوربینو در نظر نگیریم کدومش بهتره ؟؟

• E70

Votes: 16 66.7%
  • N73

Votes: 8 33.3%

• Total voters
    24

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها تا اونجایی که من پرسیدم این گوشی اصلا توی بازار نیست . حالا باز هم دوباره چند روز دیگه میرم میپرسم

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سلام
در مورد این گوشی بحث خوبی شروع کردید.
منم خواستم با اجازه بقیه در مودش بحث کنیم.
اول اینکه به نظر من نمیشه این گوشی رو با بقیه گوشیهای نوکیا یا مارکهای دیگه مقایسه کرد.
به چند دلیل که مهمترینش داشتن ارتباط با بلک بری هست که واقعا عجیبترین اتفاق هستش
بعد تا حالا بیزنس فونی توی بازار نبوده که بیشترین توپولوژی شبکه بیسیم رو ساپورت کنه
جالبه لایسنس برنامه آفیس که تویه E70 هست و اجازه ویرایش کردن فایلهای آفیس رو بهتون میده
حتی تویه N95 هم نداریم.
اما تعریف زیاد هم خوب نیست
حالا معایب اصلی به جز چیزایی که GSMARENA نوشته تویه قسمت معایب
اول از همه واسه اونایی که مصر هستند واسه خرید باید بگم در مورد مانیتورش حتما دقت کنید
همه تویه سایت Gsmarena میبینید که نوشته 16 میلیون رنگ کافیه سایت رسمی نوکیا در انگلیس
یا خاورمیانه رو چک کنید.قبول دارم تضاد بزرگی هست.
مساله بعد نداشتن پروفایل قابل قبول در زمینه bluetooth هستش که حتی A2DP رو ساپورت نمیکنه
اما مهمترین مساله cpu ضعیف هست.واقعا بدترین عیب دستگاه این هست. مخصوصا واسه کسایی که
به عنوان اسمارت فون میخوان باهاش کار کنی.آخه چرا باید واسه این سلطان بزرگ cpu 200 بزاره بعد بیاد واسه
N73 که حتی شبکه بی سیم هم نداره 330 قرار بده.
جاگ دیالش هم که دیگه شاهکار قرنه
امان از دست نوکیا با این ابتکار عمل
ببخشید زیاد حرف زدم.
موفق باشید.
توی سایت نوکیا اینو نوشته ::eek:
  • Supports up to 262K colors within 352 x 416 pixels
بچه ها به نظرتون این ریویوو های GSMARENA با همین 264k بوده؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
.آخه چرا باید واسه این سلطان بزرگ cpu 200 بزاره بعد بیاد واسه
.

به غیر از N93 الباقی گوشی های نوکیا دارای cpu هایی با سرعت 220 هستن ;) ....منظورم سری ها ان و ای هست نه 6600 و از این چیزها :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
در مورد این گوشی بحث خوبی شروع کردید.
منم خواستم با اجازه بقیه در مودش بحث کنیم.
اول اینکه به نظر من نمیشه این گوشی رو با بقیه گوشیهای نوکیا یا مارکهای دیگه مقایسه کرد.
به چند دلیل که مهمترینش داشتن ارتباط با بلک بری هست که واقعا عجیبترین اتفاق هستش
بعد تا حالا بیزنس فونی توی بازار نبوده که بیشترین توپولوژی شبکه بیسیم رو ساپورت کنه
جالبه لایسنس برنامه آفیس که تویه E70 هست و اجازه ویرایش کردن فایلهای آفیس رو بهتون میده
حتی تویه N95 هم نداریم.
اما تعریف زیاد هم خوب نیست
حالا معایب اصلی به جز چیزایی که GSMARENA نوشته تویه قسمت معایب
اول از همه واسه اونایی که مصر هستند واسه خرید باید بگم در مورد مانیتورش حتما دقت کنید
همه تویه سایت Gsmarena میبینید که نوشته 16 میلیون رنگ کافیه سایت رسمی نوکیا در انگلیس
یا خاورمیانه رو چک کنید.قبول دارم تضاد بزرگی هست.
مساله بعد نداشتن پروفایل قابل قبول در زمینه bluetooth هستش که حتی A2DP رو ساپورت نمیکنه
اما مهمترین مساله cpu ضعیف هست.واقعا بدترین عیب دستگاه این هست. مخصوصا واسه کسایی که
به عنوان اسمارت فون میخوان باهاش کار کنی.آخه چرا باید واسه این سلطان بزرگ cpu 200 بزاره بعد بیاد واسه
جاگ دیالش هم که دیگه شاهکار قرنه
امان از دست نوکیا با این ابتکار عمل
ببخشید زیاد حرف زدم.
موفق باشید.

در مورد سی پی یو اطلاعات دقیقی ندارم ولی میدونم سی پی یو ای که روی N80 هست مثلا با اونی که روی 6630 هست خیلی فرق دارند هرچند هر دو 220 باشند. این گوشی سرعتش از خیلی دیگه از گوشیهای سری n بهتره فیلمبرداری خیلی خوبی داره ضمن اینکه بهترین صفحه نمایش رو در بین تمام گوشیهای سیمبینی داره چه از نظر رزولوشن چه از نظر رنگ که 16 میلیون رنگ هست و با این وجود از نظر سخت افزاری به نظر خیلی قوی میاد که کم نمیاره قبل از معرفی N73 این گوشی محبوب بنده بود الان هم هست فقط موضوع اینه که برای یک کاربر با سیم کارت مخابرات E70 خریدن فایده ای نداره! ضمنا اون پروفیل A2DP رو نوکیا اگر بخواهد با یک فیرمور به راحتی به گوشی اضافه میکنه ولی این یک بیزینس فونه و حتی هندزفری استریو هم روی ارجینالش نیست و باید جدا تهیه بشه هر چند کیفیت موزیکش خیلی هم خوبه و تا جایی که من خبر دارم از A2DP در غیر از موزیک فونها جای دیگه ای استقبال نشده و خیلی هم چیز جالبی نیست. به هر حال چیزی رو که مطمئنم اینه که با قیمت 350؟؟ اگر گیر بیاد گوشیهای دیگه خریدن نداره و باید قبول کرد هر گوشی ای نقطه ضعفی داره خیلی خوبه که نقطه ضعف این گوشی چیزهای پیش پا افتاده ای مثل A2DP باشه که یک کد نرم افزاریه

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد سی پی یو اطلاعات دقیقی ندارم ولی میدونم سی پی یو ای که روی N80 هست مثلا با اونی که روی 6630 هست خیلی فرق دارند هرچند هر دو 220 باشند. این گوشی سرعتش از خیلی دیگه از گوشیهای سری n بهتره فیلمبرداری خیلی خوبی داره ضمن اینکه بهترین صفحه نمایش رو در بین تمام گوشیهای سیمبینی داره چه از نظر رزولوشن چه از نظر رنگ که 16 میلیون رنگ هست و با این وجود از نظر سخت افزاری به نظر خیلی قوی میاد که کم نمیاره قبل از معرفی N73 این گوشی محبوب بنده بود الان هم هست فقط موضوع اینه که برای یک کاربر با سیم کارت مخابرات E70 خریدن فایده ای نداره! ضمنا اون پروفیل A2DP رو نوکیا اگر بخواهد با یک فیرمور به راحتی به گوشی اضافه میکنه ولی این یک بیزینس فونه و حتی هندزفری استریو هم روی ارجینالش نیست و باید جدا تهیه بشه هر چند کیفیت موزیکش خیلی هم خوبه و تا جایی که من خبر دارم از A2DP در غیر از موزیک فونها جای دیگه ای استقبال نشده و خیلی هم چیز جالبی نیست. به هر حال چیزی رو که مطمئنم اینه که با قیمت 350؟؟ اگر گیر بیاد گوشیهای دیگه خریدن نداره و باید قبول کرد هر گوشی ای نقطه ضعفی داره خیلی خوبه که نقطه ضعف این گوشی چیزهای پیش پا افتاده ای مثل A2DP باشه که یک کد نرم افزاریه
موافقم با شما !
در ضمن اگه ریویوش رو خونده باشید می فهمید که سرعتش پایین نیست مگه موقعی که می خواین صفحه نمایش رو افقی کنید که اونم حدود 2-4 ثانیه بیشتر طول نمی کشه !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فیلمبرداری خوب خیلی مهمه ! مخصوصا وقتی بدونیم تنها فیلم پخش شده از اعدام صدام موبایلیه! اگر طرف N93 داشت چی میشدا!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دو سوال مهم داشتم:
1- کیفیت عکس برداری نه فیلم برداری این مدل در مقایسه با w800 w810 k750 w900 چطوره؟
2- آیا کسی گرفته این گوشی رو در مورد کیفیت پخش mp3 در مقایسه با گوشی های بالا کسی اطلاع داره؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- از اونا پایین تره
2- کیفیت پخش Mp3 این گوشی عالیه
در مورد سوال قیمت این گوشی به صفحه 1 و 2 مراجعه کنید لینک دادم توش
در مورد اون سوالی که توی پیغام خصوصی پرسیده بودید عرض کنم که من ندارم این گوشی رو گذاشتم اواخر ژانویه تهیه کنم !

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
یک سوال دیگه هم هست همراه پک گوشی هدفن مونو هست بهترین هندزفری استریو برای این گوشی چیه؟ و با چی تست شده که میگین خوب بوده؟ و آیا نمایشگرش 16 میلیو رنگه؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وقتی به عکس E70 نگاه میکنم همش یاد گوشی های عهد بوق نوکیا مثل 3310 اینا میفتم!

باز شده اش رو از نزدیک دیدید؟

cebit%202006%200435.jpg

comparison_e70_tytn_01.jpg

comparison_kg920_e70_z400_x820_k800i_07.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یک سوال دیگه هم هست همراه پک گوشی هدفن مونو هست بهترین هندزفری استریو برای این گوشی چیه؟ و با چی تست شده که میگین خوب بوده؟ و آیا نمایشگرش 16 میلیو رنگه؟

یا خروجی استریو باید بگیرید با یک هدست کریتیو یا هندزفری 3250 . صفحه نمایش 16 میلیون رنگه . کیفیت پخش رو هم سایتهای مختلف تایید کردند

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ضمنا اون پروفیل A2DP رو نوکیا اگر بخواهد با یک فیرمور به راحتی به گوشی اضافه میکنه

مطمئنی آقا داریوش؟ فکر کنم سخت افزاریه ها!

وقتی به عکس E70 نگاه میکنم همش یاد گوشی های عهد بوق نوکیا مثل 3310 اینا میفتم!

اصلا تایید نمیشه! خیلی خوشگله بابا! چرا این قدر بی سلیقه اید! من دستم گرفتم! بچه های مدرسه ما خرپولند و هر گوشی میاد فوری می رن می خرن!
E70 هم خداییش خیلی نازه! تازه یکی از بچه ها 5500 هم گرفته بود که خیلی خوشگل، سبک و کوپیکه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
صفحه نمایشش واقعا آدمو وسوسه میکنه:
cebit%202006%200442.jpg

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی تایید می شه واقعا صفحه نمایشش محشره
آقا مازیار از بچه هاتون بپرس چند خریدن ؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
N73 فکر میکنم 214MHz و N93 300MHz هست !
اصلا تایید نمیشه! خیلی خوشگله بابا! چرا این قدر بی سلیقه اید! من دستم گرفتم! بچه های مدرسه ما خرپولند و هر گوشی میاد فوری می رن می خرن!
E70 هم خداییش خیلی نازه! تازه یکی از بچه ها 5500 هم گرفته بود که خیلی خوشگل، سبک و کوپیکه!
پس چرا من ندیدم؟ مدل بالاترینش گوشی خودت و اون N80 بود فکر کنم :D

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
پس چرا من ندیدم؟ مدل بالاترینش گوشی خودت و اون N80 بود فکر کنم
مولتی (مهدوی دوست) کلاس 103! میتونی ازش بگیری ببینی! قیمت رو هم یادم نیست! یادمه کفت از دوبی خریده! دو ماهی میشه!

بالا