• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia E70 ٠

اگه دوربینو در نظر نگیریم کدومش بهتره ؟؟

• E70

Votes: 16 66.7%
  • N73

Votes: 8 33.3%

• Total voters
    24

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
nokia-e70-00.jpg
no3310_00.jpg

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
یعنی بلندی صداش چند درصد 3250 میتونه باشه دوستان نظر بدن خفن مهمه؟؟؟؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمی دونم با ماشین حساب درصد نگرفتم ! ولی خیلی خوبه صداش !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ولی واقعا فکر کردده بودین به این شباهت؟؟؟؟
اصلا اینگار این دو تا سه قلو اند! 3310 و E70 رو میگم!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
نمی دونم کسی از دوستان اینجا این گوشی رو داره یا نه، تصور می کنم E70 با توجه به امکاناتی که داره کمتر از 450 تومن نباشه اگر کسی اخیرا با قیمت پایین تر اون رو تهیه کرده بد نیست قیمت و نوع گارانتی و فریمور گوشی رو هم ذکر کنه تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.
کلا به نظر من در بین گوشی های فعلی نوکیا، این گوشی (همین E70 ) و همینطور N73 ارزش خرید دارند و از سونی اریکسون هم P990 (البته برای من دوربین یک چیز زاید نیست و استفاده ی خودش رو داره و الا M600 و W950 هم بسیار خوب هستند).
بنابراین من هنوز به قیمت های زیر 400 گوشی E70 خوشبین نیستم. فکر می کنم در نهایت باید بیشتر صبر کرد تا احیانا ایرادهای نمونه های اول این گوشی برطرف بشه. ضمنا طراحی این گوشی هم زیباست و نظر بنده رو هم جلب کرده (البته از همون اولی که comming soon بود نه حالا!)
این رو هم بررسی کنید ببینید در اثر باز و بسته کردن مداوم بخش متحرک(چندین بار در روز) لولای مربوطه شل می شه یا نه و اونهایی که قبلا 6800 و 6820 مشابه اون رو داشتند چنین ایرادی رو ذکر کرده اند یا نه.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
نمیدونم این مشکلو! اونی که من دستم گرفتم نو بود! ولی مکانیزم باز شدنش باحال بود و وقتی با دستت باز می کردی درست سر جاش چفت میشد! نمی دونم شل میشه یا نه! این حرفیه خوب!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
مدل e70 اصلا تو بازار نیست قیمت هم معلوم نیست کسی اطلاعی داره بگه مازیار صدای پخش آهنگ از اسپیکرش در حد چه گوشی بود؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
از 3250 یکم کمتر بود به گمونم! البته من زیاد گوش نکردم! در حد یه آهنگ! ولی یکم کمتر بود و گوش شیطون کر، با کیفیت تر!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این رو هم بررسی کنید ببینید در اثر باز و بسته کردن مداوم بخش متحرک(چندین بار در روز) لولای مربوطه شل می شه یا نه و اونهایی که قبلا 6800 و 6820 مشابه اون رو داشتند چنین ایرادی رو ذکر کرده اند یا نه.

جناب mori.54 ....ببینید این یه چیز بدیهی هست که قطعه متحرک نسبت به ثابت در اثر مرور زمان یکم لق میشه...حالا بستگی داره به کیفیت روز اول که چقدر خوب باشه تا چقدر طول بکشه قطعه متحرک لق بشه...عموما و کلا سامسونگ تو این جور چیزها استاد هست..دقت کنید 80 درصد گوشی های سامسونگ یا کشویی هستن یا clamshell....کیفیت هاشون هم اکثرا خوبه....

این رو نمیدونم باید از کسانی که مدتی گوشی رو داشتن سوال کرد

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
کلا موقع خرید گوشی نامعمولی باید دقت کرد!
مثلا 3250 من از همون اول زیرش طوری می چرخید که الان میچرخه! یعنی یک ذره هم شل نشده!
یا مثلا تو کشویی ها! بعضی ها هم شل هستن هم باید تا آخر با دستت بالا ببریش! ولی بعضی ها یه اشاره میکنی تا بالا میرن!
E70 خیلی مکانیزم باز شدنش خوب بود! خیلی راحت باز میشد و جا میرفت! فکر نکنم به زودی خراب بشه یا شل بشه!
پ.ن: نمی دونین چه حالی میده وقتی بازش میکنی میگیری تو دو تا دستات! یه احساس خاصی به آدم دست میده!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
وهههههههههههه بگیری تو دستتت میرییییییییی فضااا حال میده هاااا
راستی کسی جواب ندادا؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مطمئنا" هر چیزی عمری داره و به گفته ی دوستمون یه قطعه ی متحرک خیلی راحت تر و زود تر از یه قطعه ی ثابت مستحلک ( مصطحلک ، مسطحلک ، مصتحلک ؟؟؟؟؟ ) می شه !
در ضمن گوشی ای که تو بازار همه جاش پیدا نمی شه ( مثل N73 ) ! تا 2 سال دیگه خز نمی شه و من از قیمتشم مطمئنم چون رنج قیمتش تو همین حدود هاست !

بالا