• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia E70 ٠

اگه دوربینو در نظر نگیریم کدومش بهتره ؟؟

• E70

Votes: 16 66.7%
  • N73

Votes: 8 33.3%

• Total voters
    24

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مطمئنا" هر چیزی عمری داره و به گفته ی دوستمون یه قطعه ی متحرک خیلی راحت تر و زود تر از یه قطعه ی ثابت مستحلک ( مصطحلک ، مسطحلک ، مصتحلک ؟؟؟؟؟ ) می شه !
در ضمن گوشی ای که تو بازار همه جاش پیدا نمی شه ( مثل N73 ) ! تا 2 سال دیگه خز نمی شه و من از قیمتشم مطمئنم چون رنج قیمتش تو همین حدود هاست !

:D تا 2 سال دیگه سری ان از N70 به N79 رسیده پسر خوب...چطوری تا 2 سال دیگه خز نمیشه؟ همین سال دیگه ببین چه گوشیهایی میاد نمونه بارز اش N70....

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جناب mori.54 ....ببینید این یه چیز بدیهی هست که قطعه متحرک نسبت به ثابت در اثر مرور زمان یکم لق میشه...حالا بستگی داره به کیفیت روز اول که چقدر خوب باشه تا چقدر طول بکشه قطعه متحرک لق بشه...عموما و کلا سامسونگ تو این جور چیزها استاد هست..دقت کنید 80 درصد گوشی های سامسونگ یا کشویی هستن یا clamshell....کیفیت هاشون هم اکثرا خوبه....

این رو نمیدونم باید از کسانی که مدتی گوشی رو داشتن سوال کرد

بله موضوع كاملا بديهي است، اما حساب بنده و امثال بنده از دوستان مايه داري كه تند تند گوشي عوض مي كنند (دست كم براي هر فصل! سال يك نوع گوشي ابتياع مي كنند)جداست! در نتيجه من ناچارم در مورد گوشي و براي خريد مطالعه ي بيشتري داشته باشم تا با توجه به دير عوض كردن اون در مدت زمان نسبتا طولاني اي كه استفاده مي كنم كارايي و دوام خوبي داشته باشه. براي همين به اين نكته اشاره كردم كه آيا وضعيت قسمت متحرك بعد از بيش از 6 ماه استفاده تغيير مي كنه يا نه و الا اون دوستمون مي گه همين الان خوب كار مي كرد!! نه پس، لابد انتظار داشتيد الان كه گوشي نو هست سالم نباشه و خوب كار نكنه؟!!
البته فكر مي كنم با توجه به اينكه اصولا گوشي هاي كشويي يا اسلايدر جاي خودشون رو در بازار مصرف باز كرده اند توليد كنندگان روي كيفيت اين قسمت ها كار و دقت زيادي انجام مي دهند، ولي با اين وجود خوبه دوستاني كه قبلا از مدل هاي مشابهي كه در پست قبل عرض كردم استفاده كرده اند بگويند آيا بعد از مثلا يك سال استفاده تغيير محسوسي در قسمت متحرك به وجود آمده يا نه. چون همونطور كه مي دونيد گوشي E70 هم امكانات قابل توجهي داره و اگر قيمت مناسبي داشته باشه (مثلا 400 تومن در شرايط فعلي) جاي ترديد نيست كه ارزش خريد داره.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
نه پس، لابد انتظار داشتيد الان كه گوشي نو هست سالم نباشه و خوب كار نكنه؟!!

خوب نه!! من منظورم مثلا گوشی هایی هست که معمولی نیستن از همون اول مکانیزم مزخرفی دارن! مثلا نمی خوام به نوکیا خیانت کنم!!!!!!!!!! ولی اگه N80 دیده باشین یکی از مزخرف ترین اسلایدر هاست! خیلی شله! باید تا آخر با دستت ببریش بالا!

البته فكر مي كنم با توجه به اينكه اصولا گوشي هاي كشويي يا اسلايدر جاي خودشون رو در بازار مصرف باز كرده اند توليد كنندگان روي كيفيت اين قسمت ها كار و دقت زيادي انجام مي دهند، ولي با اين وجود خوبه دوستاني كه قبلا از مدل هاي مشابهي كه در پست قبل عرض كردم استفاده كرده اند بگويند آيا بعد از مثلا يك سال استفاده تغيير محسوسي در قسمت متحرك به وجود آمده يا نه. چون همونطور كه مي دونيد گوشي E70 هم امكانات قابل توجهي داره و اگر قيمت مناسبي داشته باشه (مثلا 400 تومن در شرايط فعلي) جاي ترديد نيست كه ارزش خريد داره.

بهتره تو چند تا فروم خارجی هم بپرسی! ولی به نظر من که چیزی که از همون اول اینجوری خوب و محکم باشه، به این زودی ها خراب نمیشه!
چون همونطور كه مي دونيد گوشي E70 هم امكانات قابل توجهي داره و اگر قيمت مناسبي داشته باشه (مثلا 400 تومن در شرايط فعلي) جاي ترديد نيست كه ارزش خريد داره.

کاملا درسته! خیلی گوشی کاملیه!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
mori.54 عزیز اگه میخوای کشویی بگیری به نظر من همونطور که مازیار گفت فکر کنم نوکیا مشکل داشته باشه تو کشویی به نظر من سامسونگ بگیری بهتره
من با سامسونگ D500 انقدر ور رفتم خیلی حال داد :lol: :lol:
و تو بازو بسته شدن حرف نداشت خیلی روون بود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
mori.54 عزیز اگه میخوای کشویی بگیری...

از لطف شما ممنونم. اما برای من اصلا کشویی بودن گوشی مهم نیست، من تمام آپشن های گوشی رو مد نظر قرار می دهم و برایندشون رو برای خرید ملاک قرار می دهم (یعنی ملاحظه ی کامل نقاط قوت و ضعف همراه با سلایق شخصی خودم) در نتیجه ممکنه که گوشی مورد نظر کشویی باشه ممکن هم هست کاملا معمولی شکلاتی یا همان candy bar باشه، نام برند تولید کننده هم چندان مهم نیست اما ترجیح می دهم سونی اریکسون یا نوکیا باشه. (البته اگر بخواهم پاکت پی سی را فعلا در نظر نگیرم)
در ضمن گوشی فعلی من (W800) در مجموع گوشی بسیار خوب و کارایی هست و هنوز قانع نشده ام که آن را عوض کنم، مگر اینکه گوشی بهتری با قیمت مناسب پیدا کنم. به هر حال همچنان یکی از گزینه های مد نظرم همین E70 هست.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب D600 بهتره! ولی چرا بحث رفت رو D600؟ درسته! کاملا درسته که سامسونگ واقعا تو گوشی تاشو یا کشویی استاده! حتی اون صفحه سیاه و سفید تاشو هاش هم از بعضی از تاشو های الان بهتره!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
خوب D600 بهتره! ولی چرا بحث رفت رو D600؟ درسته! کاملا درسته که سامسونگ واقعا تو گوشی تاشو یا کشویی استاده! حتی اون صفحه سیاه و سفید تاشو هاش هم از بعضی از تاشو های الان بهتره!
هیچی بحث N80 و کشویی اینا شد
منم گفتم سامسونگ تو اینکار اوله !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اصل حال کار با گوشی خراب کردنه گوشیه !

مثلا اینطوری:
_رینگگگگ رینگگگگگگگ
_بعدا!
صدای ترکیدن گوشی!

ولی جدا ها! این رو دیدید! طرف با 5500 خودش کشتی گرفته! تو شیر انداخته! با کفو صابون شسته! تو جاروبرقی کشیده! از 6 متری پرتش کرده پایین! هیچی اش نشده! دیگه آخر با ماشین از روش رد شده که در اون حالت هم فقط کاور لنز دوربین شکسته! خیلی گوشی خفنیه این 5500!
http://www.about-nokia.com/blog/index.php?itemid=373

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
مثلا اینطوری:
_رینگگگگ رینگگگگگگگ
_بعدا!
صدای ترکیدن گوشی!

ولی جدا ها! این رو دیدید! طرف با 5500 خودش کشتی گرفته! تو شیر انداخته! با کفو صابون شسته! تو جاروبرقی کشیده! از 6 متری پرتش کرده پایین! هیچی اش نشده! دیگه آخر با ماشین از روش رد شده که در اون حالت هم فقط کاور لنز دوربین شکسته! خیلی گوشی خفنیه این 5500!
اره دیگه گوشی ورزشکاریه :lol:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مثلا اینطوری:
_رینگگگگ رینگگگگگگگ
_بعدا!
صدای ترکیدن گوشی!

عجب ! نمی دونستم اینقدر سگه ! با وجود قیافه ی مزخرفش دارم بهش علاقه مند میشم
218.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
عجب ! نمی دونستم اینقدر سگه ! با وجود قیافه ی مزخرفش دارم بهش علاقه مند میشم

عجب! بدون! اینقدر سگه!
من هم فکر نمی کردم اینجوریا باشه! یعنی فکر می کردم ضد ضربه یعنی اگه مثلا پخش کنی نترسه! ولی خیلی خفنه!

پ.ن:امین سایت MP3 کار کرد؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
پ.ن:امین سایت MP3 کار کرد؟
یس ! ولی حجم آهنگاش اینقدر زیاد بود نتونستم دانلود کنم. اصلا حسش نبود ! 10 برابر مدت آهنگ باید صبر کنی تا دانلود شه اون هم برای اینکه 10 بار گوش کنی دلتو بزنه !

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دین دیری دین ! دین دیری دین دیری دین دیری دین ! دوووووووووف
ساعت 11 شب
اینجا ایران است
تاپیک E70 :D

لطفا" بحث رو منحرف ننمایید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
slider ها یا همون کشویی های سامسونگ توی روونی و مکانیزم اتوماتیک بالا و پایین برنده تو دینا رتبه اول رو دارن و هیچ شرکتی هنوز نه انقدر گوشی کشویی تولید کرده نه اون تعدادی هم که تولید کرده به کیفیت سامسونگ رسیده...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می گم حالا 4lift ، خریدی e70 رو یا نه هنوز؟
170.gif

بالا