• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
یعنی از نظر شما فقط اسمارت فونها کار اصلیشون تلفنه؟
24.gif

لابد اینم لینک ندارین !
در ضمن آنتن دهیش بنا به گواهی خیلی از بچه های همینجا از جمله خودم خیلی هم خوبه!

این حرفها چیه؟ مگر آدم برای هر حرفی باید لینک بده؟!
گوشی که سیستم عامل نداره حالا چه سونی اریکسون چه ساژم چه سامسونگ بیشتر روی دوربین و ام پی تری پلیر کار میکنه

من هم نگفتم آنتن دهی این گوشی بده ولی در رده متوسطه و جز گوشی های قوی نیست جایی هم ندیدم کسی از آنتنش تعرف کرده باشه اگر تعریف و تمجیدی هست از دوربینشه

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد اینکه باید لینک داشته باشه دلیلش اینه که اینجا به عنوان مرجع واسه خیلی ها هست پس باید صحبتها منطقی و مستدل باشه!
بعلاوه k750 بعنوان گوشی که دوربین خیلی خوب داره مطرحه! نه دوربینی که تلفن داره!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
در مورد اینکه باید لینک داشته باشه دلیلش اینه که اینجا به عنوان مرجع واسه خیلی ها هست پس باید صحبتها منطقی و مستدل باشه!

وقتی نصیحتی میکنید خودتون اول عمل کنید. لینکهایی که میگید کجا هستند؟

k750 جز دوربین خوب برتری دیگری نسبت به گوشیهای مشابهی مثل سامسونگ ساژم و حتی ال جی نداره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Reza364 :

100% تایید میشه :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
k750 جز دوربین خوب برتری دیگری نسبت به گوشیهای مشابهی مثل سامسونگ ساژم و حتی ال جی نداره

چطور نداره ؟؟

mp3 player روی k750 رو فعلا روی هیچ گوشی دیگه ای تو این قیمت گیر نمیارید

و خیلی چیزهای دیگه که بحثش خارجه ولی مثلا همین ال جی فیلمهای گرفته شده رو نمیشه روی کامپیوتر ریخت . فقط روی گوشی میشه دید ولی k750 نه, میشه منتقلش کرد

و خیلی موارد دیگه که k750 برتری محسوس نسبت به رقباش داره

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر کنم داریوش جان تلاششون بر اینه که بگن
برند فقط نوکیا . گوشی فقط 6680 و 6681 . سونی اریکسون هم که ما اصلا حساب نیست !!!
در یک بحث تخصصی نظرات تعصبی اصلا به جا نیست

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ما داريم استفاده مي كنيم.
بحث جالبيه.
ممنون.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از tintin :
برند فقط نوکیا . گوشی فقط 6680 و 6681 . سونی اریکسون هم که ما اصلا حساب نیست !!!

خوبه آدم رو مسئله ای تعصب داشته باشه ولی تعصب باید با منطق همراه باشه و نه کورکورانه!
من خودم از سونی اریکسون خوشم میاد ولی دلیل نمیشه که از گوشی های ضعیفی مثل Z200 هم دفاع کنم!
در ضمن داریوش جان لینکهای ادعای ما رو سونی اریکسون زحمتشوکشیده و تو تاپیک مربوطه اش گذاشته:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :

این تعصب رو شما دارید 6681 اسمارت فونه و اصلا با کا750 قابل مقایسه نیست . مهمترین پارامتر در انتخاب یکی از این دو تا گوشی هم همینه که سیمبیان میخواهید یا نه
برای همین کسی که گوشی سیمبین میخواهد اصلا کا750 براش مطرح نیست مخصوصا که کیفیت ام پی تری و عکس هم خیلی زیاد نیست. من هم اگر سیمبین و آنتندهی برام مطرح نبود حتما از این نوع گوشیهای ساده میخریدم .
در بین این گوشی ها هم انتخاب زیاده این اسمارت فونها هستند که انتخاب های محدودی دارند اما این گوشیها بیشترند و انتخابهای بیشتری هست حتی ساژم و ال جی پاناسونیک موتورولا و .... مخصوصا در حال حاضر گوشیهای سامسونگ هم کیفیت دوربین و صدای مناسبی دارند هم طراحی کوچک و زیبا ضمن اینکه یک مشکل بزرگ این گوشیها را سامسونگ نداره و اون هم منشی تلفنیه

به هر حال شمایی که هر چیزی میخوایید میگید و لینکی هم ندارید و فقط از بقیه لینک میخواهید و روی اسم سونی اریکسون تعصب دارید و متاسفانه از همون بحث 6630 کینه به دل گرفته اید و منتظرید من یک چیزی بنویسم بیایید مخالفت کنید
سر کار ما هم موبایل بازی زیاد شده طرف سونی اریکسون داره هر کی زنگ میزنه باید بلند بشه بره پای پنجره که بتونه صحبت کنه بعد هم به همه میگه آنتن موبایلم توپ توپه به هر حال تعصب هست ولی اینکه من از سونی اریکسون خوشم نمیاد به کسی هم توصیه نمیکنم آنتن دهی نامناسبشه و گرنه ز نظر ام پی تری و دوربین خیلی خوبه

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
حالا داریوش جان یه محبتی بکن دلیل استفاده از اسمارت فون رو بگو برای من خیلی سواله که چقدر انتظار از تلفنتون دارین که پول اضافی بابت سیمبین میدین ؟! کار اصلی این گوشیها تلفن هست دیگه غیر اینه؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد آنتن دهی شاید اون گوشی خودش مشکلی داره! چون من کارم خارج از شهر و زیر دکلهای 230 کیلو ولت برقه ولی تا الان مشکل آنتن دهی نداشم!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
در مورد آنتن دهی شاید اون گوشی خودش مشکلی داره! چون من کارم خارج از شهر و زیر دکلهای 230 کیلو ولت برقه ولی تا الان مشکل آنتن دهی نداشم!

توی شرکت ما کل گوشیهای سونی اریکسون این مشکل دم پنجره رفتن رو دارند ولی بعضی از مدلهای نوکیا و پاناسونیک از داخل ساختمون هم آنتن میدن

ضمنا بفرمایید یک لینکی بدید که ربط آنتن دهی گوشی و دکل برق رو توضیح داده باشه

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از DariushAgah :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

بله اینم از منطق شما
شمایی که کا 750 رو کردید بهترین گوشی متعصب نیستید من هستم
شما که لینک میخوای بجای لینک دادن تمسخر پیشه میکنید منطقی هستید دیگران نیستند
جلل الخالق
:cool:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بچه ها جون من با هم بحث نكنيد:
حالا نظرتون راجع به اين چيه؟
سونی اریکسون دبلیو ۹۰۰ آی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
توی شرکت ما کل گوشیهای سونی اریکسون این مشکل دم پنجره رفتن رو دارند ولی بعضی از مدلهای نوکیا و پاناسونیک از داخل ساختمون هم آنتن میدن

یه 9 ماهی که من k750 داشتم یه بار هم نشدیه جا نوکیا انتن بده و بشه باهاش حرف زد ولی این نشه

الان دیگه تکنولوژی شرکتهایی مثل سامسونگ و نوکیا و سونی اریکسون و موتورلا مثل هم شده

هرچند هنوز ال جی و پنتک ازشون عقب ترن

اینم فراموش نکنید که همین w800 جز 10 گوشی برتر سال شد ولی تو لیست 10 گوشی برتر سال خبری از 6681 و 6680 نبود :p

جالب اینه که بهترین smart phone شده: Palm Treo 650

اینم لینکش که بدونی هیچ حرفی رو رو هوا نمی زنم:

http://news.mobile9.com/

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از DariushAgah :
بله اینم از منطق شما
شمایی که کا 750 رو کردید بهترین گوشی متعصب نیستید من هستم
شما که لینک میخوای بجای لینک دادن تمسخر پیشه میکنید منطقی هستید دیگران نیستند
جلل الخالق
:cool:

این حرفا چیه ؟
از تیکه ات خوشم اومد بابا :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
یه 9 ماهی که من k750 داشتم یه بار هم نشدیه جا نوکیا انتن بده و بشه باهاش حرف زد ولی این نشه

قرار نیست نوکیا آنتن بده سونی اریکسون آنتن نده . کیفیت مکالمه پایینتره یعنی صدا بیشتر قطع و وصل میشه
بله با هر دو میشه حرف زد ولی این کجا و آن کجا

لینکتون هم مطلبی در مورد بهترین گوشیها نداشت

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
نه آفا من نگاه کردم داشت ... گوشی سال شده دی 600 و واکمن سال دبلیو 800 و دوربین سال ان90 و سمارتم همونی که داداش گفتن ....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بدون شرح:
:wacko:
لینکتون هم مطلبی در مورد بهترین گوشیها نداشت

نه آفا من نگاه کردم داشت ... گوشی سال شده دی 600 و واکمن سال دبلیو 800 و دوربین سال ان90 و سمارتم همونی که داداش گفتن ....

نمی دونم شما تو اون لینک دنبال گاو کدخدا گشتی که پیدا نکردی؟؟ چهارمین خبر همون بود که گفتم چطور به اون بزرگی ندیدی؟؟:blink:

واقعا من نمی دونم شما با این حرفات چی رو می خوای ثابت کنی ؟؟ نوکیا بهتره؟؟ خب باشه هر جور دوست داری اونایی که یه بار سونی رو گرفته باشن دستشون میدونن چیه اونایی هم که تا حالا با گوشیهای سونی کار نکردن خب همون نوکیا داشته باشن بهتره . به نفع همه هست اینجوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا