به نقل از tintin :
من فکر کنم داریوش جان تلاششون بر اینه که بگن
برند فقط نوکیا . گوشی فقط 6680 و 6681 . سونی اریکسون هم که ما اصلا حساب نیست !!!
در یک بحث تخصصی نظرات تعصبی اصلا به جا نیست
این تعصب رو شما دارید 6681 اسمارت فونه و اصلا با کا750 قابل مقایسه نیست . مهمترین پارامتر در انتخاب یکی از این دو تا گوشی هم همینه که سیمبیان میخواهید یا نه
برای همین کسی که گوشی سیمبین میخواهد اصلا کا750 براش مطرح نیست مخصوصا که کیفیت ام پی تری و عکس هم خیلی زیاد نیست. من هم اگر سیمبین و آنتندهی برام مطرح نبود حتما از این نوع گوشیهای ساده میخریدم .
در بین این گوشی ها هم انتخاب زیاده این اسمارت فونها هستند که انتخاب های محدودی دارند اما این گوشیها بیشترند و انتخابهای بیشتری هست حتی ساژم و ال جی پاناسونیک موتورولا و .... مخصوصا در حال حاضر گوشیهای سامسونگ هم کیفیت دوربین و صدای مناسبی دارند هم طراحی کوچک و زیبا ضمن اینکه یک مشکل بزرگ این گوشیها را سامسونگ نداره و اون هم منشی تلفنیه
به هر حال شمایی که هر چیزی میخوایید میگید و لینکی هم ندارید و فقط از بقیه لینک میخواهید و روی اسم سونی اریکسون تعصب دارید و متاسفانه از همون بحث 6630 کینه به دل گرفته اید و منتظرید من یک چیزی بنویسم بیایید مخالفت کنید
سر کار ما هم موبایل بازی زیاد شده طرف سونی اریکسون داره هر کی زنگ میزنه باید بلند بشه بره پای پنجره که بتونه صحبت کنه بعد هم به همه میگه آنتن موبایلم توپ توپه به هر حال تعصب هست ولی اینکه من از سونی اریکسون خوشم نمیاد به کسی هم توصیه نمیکنم آنتن دهی نامناسبشه و گرنه ز نظر ام پی تری و دوربین خیلی خوبه