• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Opera یا FireFox مسئله اینست !

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مدتی است هنگام لاگین کردن ویندوز یک پروسسی اجرا میشه که به نظر از راه حفره های IE وارد شده ، چون هم فایروال دارم و هم آنتی ویروس آپدیت شده .
102.gif

به همین خاطر تصمیم دارم IE رو بذارم کنار ، چون در ایران قابلیت آپدیتش نیست .

میخوام بین FireFox و Opera یکی رو انتخاب کنم ، خودم از اینترفیس اپرا بیشتر خوشم میاد ولی چون از کارایی های این دو تا اطلاعی ندارم گفتم از شما بپرسم که واقعا کدوم بهتره ؟
286.gif

در این تاپیک در مورد هر دو مرورگر مطالبی هست ولی برای جدا کردن یکی از دیگری چندان کمکی نمی کنه ! برای همین این تاپیک رو زدم که مشخصا روی این دو مرورگر بحث بشه و یکیش انتخاب بشه !

معیارهای برتری مرورگر از نظر من و بسیاری دیگر

1 - اینترفیس خوب ، زیبا و خوش دست
2 - سرعت بالا
3 - آپدیت پذیری بی قید و شرط
4 - سبک بودن و لود شدن سریع
5 - امنیت بالا
6 - سازگاری کامل با زبان فارسی

با سپاس ...

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
اين نظر شخصي منه
1- اپرا بهتره
2- اپرا بهتره
3- فايرفاكس بهتره
4- قايرفاكس بهتره
5- احتمالا فايرفاكس
6- زياد با هم فرقي ندارند

در مجموع من اپرا رو خيلي بيشتر دوست دارم

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
چرا کسی حرفی از مرورگر زیبا و قدرتمند Netscape نزد ؟ :D

ظاهر فوق العاده مدرن و زیبایی داره

یک سکیوریتی سنتر بسیار قدرتمند به همراه یک anti spyware فوق العاده قوی ( از بسیاری از ضد جاسوس افزارهای تخصصی هم قوی تره )

امکان چت همزمان از طریق icq و aim

امکان انتخاب مشاهده سایتها با ظاهر IE یا فایرفاکس
نمایش وضع آب و هوا
چک میل نت اسکیپ و ..... بهتره خودتون ببینید :rolleyes:

http://browser.netscape.com/ns8/

دانلود به صورت کامل با حجم 18 مگابایت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط firefox
من باهاش خيلی راحتم
1-سرعت
2-امنيت
3-کارايی زياد

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نظر شخصی من:
1- فایرفاکس، چون می تونی هرجور که راحتی تغییرش بدی و کار کنی. حتی می تونی قالبهای متفاوتش رو دانلود کنی و شکل ظاهریش رو هم عوض کنی.
2- من خودم چندین بار امتحان کردم سرعت فایرفاکس واقعا بیشتره. حتی بعضی extensionها داره که سرعت رو بالا می بره.
3- آپدیت فایرفاکس راحتترین آپدیت رو داره. حتی می توی تنظیمش کنی خودش به طور خودکار در مواقع لازم آپیدیت بشه و اصلا هم نیازی نداری که هی به سایتش سر بزنی ببینی آپدیت می خواد یا نه.
4- خیلی مهم نیست. چون فقط یک بار لود می شه و تموم.
5- فایرفاکس اصلا به خاطر امنیتش معروفه.
6- من که توی فایرفاکس تا حالا مشکلی برای سازگاری با فارسی ندیدم.

نتیجه گیری من اینه که فایرفاکس حرف نداره. حتی روی تمامی سیستم عاملها اجرا هم می شه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
Avant Browser

papiyoon

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از saeid_2001 :
avant هم که از موتور IE استفاده میکنه فرقی نداره :D
منم با فایرفاکس موافقم
تو این یک سالی که ازش استفاده کردم هیچ مشکلی باهاش نداشتم
همیشه ازش راضی بودم:wub: :wub:

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
رضا جان ، به نظر من بهتره که شما با هر سه تاش کار کنی و سپس بسته به نیازهات و امکان سنجی که میکنی ، در موارد لزوم با هر کدوم که لازم شد کار کنی ،
این به نظر بنده بهترین روش است ،
البته برای کاربران وسواسی مثل من ،
چون جدا آدم میبینه که هیچکدومشون نمیتونن صد در صد کامل باشن و هیچکدوم هم نیمتونن بعضی از کارایی رو که اون یکی انجام میده ، به خوبی اون انجام بدن .
پس بهتره که با هر سه تاشون آشنا باشی و کار کنی و در مواقع مختلف خودت میتونی بفهمی که کدومیکی بهترین انتخاب است .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من که از اپرا خیلی راضی ام
فایر فاکس مرور گر قدرتمندی اما بیشتر توانایی هاش تو پلاگین هاش هست که باید روش نصب کنی در صورتی که اپرا از همون اول نصب امکانات فوق العاده ای بهت میده از نظر زیبایی هم کاملا سلقه ای یکی از اپرا خوشش میاد و باهاش کار میکنه یکی دیگه با اینتر فیس فایر فاکس راحت تره هر دوشون در زمینه تغییر اسکین انعطاف پذیرند مخصوصا اپرا که من باهاش کار میکنم تقریبا میشه کال اینترفیسش رو عوض کرد یعنی هر چیزی رو که توش میبینی میتونی برش داری یا جاشو تغییر بدی امنیت رو چون درست و حسابی تست نکردم نمیتونم نظر بدم کدوم بهتره اما مسلما هر دوشون از ie بهتر هستن در مورد سازگاری با سایتهای فارسی هم مشکلاتشون خیلی کم شده البته هنوز سایتهایی هستند که فقط با ie باز میشن

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من IE صفحات وب رو واقعا همونطوری که هست تشون میده در صورتی که بعضی وقتها فایرفاکس و اپرا یه با کمی تغییر نشون میدن .

اپرا دانلود منیج خوبی داره که resume رو ساپرت میکنه

فایرفاکس خوبیش اینه که بیشترین نزدیکی رو هم از نظر اینترفیس و هم از نظر درست تشئن دادن صفحه ها به IE داره اان خودم دارم با اپرا این صفحه رو مرور میکنم ، و فکر میکنم که توی فایرفاکس راحت تر میتونستم اینجا چیز بنوبسم برای اینکه این باکس متن رو یه جوری نشون میده

و فکر میکنم که IE اگر سبکتر بود با همراهی دانلود منیجری مثل dap ایداآل ترین مرورگر جهان میشد !

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در مورد این عقیده که گفته میشه IE از دوتاش بهتره باید این مسئله رو روشن کنم که قبلا خود من هم همین نظرو داشتم ولی تازه به این نتیجه رسیدم برنامه ای که دو سال دو سال آپدیت نشه قابل اعتماد نیست !
IE همیشه پر از سوارخ سنبه است !
بنابراین ادعای بهتر بودن IE به راستی ادعای نادرستی است .

رضا جان ، به نظر من بهتره که شما با هر سه تاش کار کنی و سپس بسته به نیازهات و امکان سنجی که میکنی ، در موارد لزوم با هر کدوم که لازم شد کار کنی ،
این به نظر بنده بهترین روش است ،
البته برای کاربران وسواسی مثل من ،
چون جدا آدم میبینه که هیچکدومشون نمیتونن صد در صد کامل باشن و هیچکدوم هم نیمتونن بعضی از کارایی رو که اون یکی انجام میده ، به خوبی اون انجام بدن .
پس بهتره که با هر سه تاشون آشنا باشی و کار کنی و در مواقع مختلف خودت میتونی بفهمی که کدومیکی بهترین انتخاب است .
راستش من ترجیح میدم با یکیش کار کنم ، میخوام اونی که از همه بهتره رو پیدا کنم و قید بقیه رو برای همیشه بزنم ، اینجوری هم سرم خلوت تره و هم کامپیوتر خلوت تر و سبک تر .

لطفا درباره آپدیت اپرا و فایرفاکس توضیح بدین ، بگین چند وقت یک بار آپدیت میشن و آیا دنگ و فنگی داره یا نه ؟

در مورد نت اسکیپ هم چون کسی باش آنایی نداره من اصلا مطرح نکردم ! به این تاپیک نگاه کنید ...

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
در مورد این عقیده که گفته میشه IE از دوتاش بهتره باید این مسئله رو روشن کنم که قبلا خود من هم همین نظرو داشتم ولی تازه به این نتیجه رسیدم برنامه ای که دو سال دو سال آپدیت نشه قابل اعتماد نیست !
IE همیشه پر از سوارخ سنبه است !
بنابراین ادعای بهتر بودن IE به راستی ادعای نادرستی است .

راستش من ترجیح میدم با یکیش کار کنم ، میخوام اونی که از همه بهتره رو پیدا کنم و قید بقیه رو برای همیشه بزنم ، اینجوری هم سرم خلوت تره و هم کامپیوتر خلوت تر و سبک تر .

لطفا درباره آپدیت اپرا و فایرفاکس توضیح بدین ، بگین چند وقت یک بار آپدیت میشن و آیا دنگ و فنگی داره یا نه ؟

در مورد نت اسکیپ هم چون کسی باش آنایی نداره من اصلا مطرح نکردم ! به این تاپیک نگاه کنید ...
شما ک اینقدر دنبال حفره توی مرورگری تاحالا ازش ضربه ای هم خوردی؟
بابا حفره امنیتی که میگن، برای شرکتهای مهمی مثل خود ماکروسافت و شرکتهای عضیم آمریکایی که اطلاعات واقعا ارزشمندی نگه داری می کنن مهمه نه برای این ملت. اگر آی ای حفره داره، فایر فاکسم داره، اپرا هم داره. مگه میشه یه برنامه بدون باگ باشه؟
آی ای از همه مرور گرا با ثبات تر و ایمنتر و پیشرفته تره. بهترین رندر رو هم داره که بر اساس شباهت رندر صفحات مرورگرای دیگه مثل آی ای به اونها رتبه داده میشه.
آی ای بهترین مرور گره. تنها همون دان منیجر توی فایرفاکس یه مزیت هست که اون هم داره در ورژنهای بعدی درست میشه.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ie به جز سادگی بیش از حدش و اینکه همه سایت های فارسی رو نشون میده اون هم به خاطر اینکه توی ایران همه سایتشون رو جوری مینویسن که تو IE نشون داده بشه ( توی سایت های غیر فارسی درصد نشون ندادن سایت در اپرا و فایر فاکس تقریبا صفره) هیچ حسن دیگه ای نداره به نظر من چون هیچی نداره که بخواد حسن یا عیب باشه

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آی ای، مرجع همه این برازر هاست. بخاطر فارسی ساپرت شدنش نیست، این مسئله تو کل دنیا مطرحه. همه جا اولین کاری که میکنن ، compatible کردن سایتهاشون با IE.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
فایرفوکس. ایرادی هم اگه داره چون زیر دست گوگله به زودی بهترین میشه.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Robert7 :
فایرفوکس. ایرادی هم اگه داره چون زیر دست گوگله به زودی بهترین میشه.
83.gif

همین که در ابتدای راهش ، کم اشکال ظاهر شده ، نشان از موفقیت بزرگی در آینده میده .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شماها که هی میگید IE بده ! حفره داره ، آپ دیت نمیشه و.... یه دفعه با دلیل و منطق بگید از IE چه ضربه ای خوردید چیکارتون کرده که میگید مرورگرهای دیگه ازش بهتره ؟! تنها وقتی یه مرورگر میتونه از IE بهتر باشه که یه سری خواص قدرتمند بیشتر از IE داشته باشه ! من فکر میکنم تنها مشکل IE نداشتن یک دانلود منیجه که اونم میشه به راحتی دانلود کرد ! هر سوراخ امنیتی هم داشته باشه با فایروال پر میشه درسته که خود IE ممکنه آپدیت نشه (که اگه ویندوز آپدیتون روشن باشه گاهی براش پچ میاد !!! ) ولی هر فایروالی که داشته باشید وقتی آپدیت میشه سوراخ های تازه IE رو (اگر چیزی تازه پیدا شته باشه ) حتما پوشش میده !

بالا