• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Opera یا FireFox مسئله اینست !

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
من واسم فرق نميكنه از چه مرور گري استفاده كنم. مدتي بود كه از فاير فاكس استفاده ميكردم و بعضي جاها از IE بهتر عمل ميكرد اما چندان هم آش دهن سوزي نبود تا اينكه ديروز به كلي ازش نا اميد شدم.
وقتي با فاير فاكس به سايت Blogfa ميرم تا مطلبي پست كنم Toolbar مربوط به اديت متن اصلا ظاهر نميشه. اول فكر كردم مشكل Blogfa هست اما وقتي با IE زدم خيلي راحت باز شد!!!:eek:

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kaveh_d :
من واسم فرق نميكنه از چه مرور گري استفاده كنم. مدتي بود كه از فاير فاكس استفاده ميكردم و بعضي جاها از IE بهتر عمل ميكرد اما چندان هم آش دهن سوزي نبود تا اينكه ديروز به كلي ازش نا اميد شدم.
وقتي با فاير فاكس به سايت Blogfa ميرم تا مطلبي پست كنم Toolbar مربوط به اديت متن اصلا ظاهر نميشه. اول فكر كردم مشكل Blogfa هست اما وقتي با IE زدم خيلي راحت باز شد!!!:eek:
البته اینم مشکل فایر فاکس نیست این مشکل از سایت blogfa هستش که سایتش قابل حمل نیست
:p

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فقط برنامه نویسا میدونن که بهترین مرورگر IEست. چه برای برنامه نویسی و چه برای مرور وب.
یعنی واقعا اینجوری فکر می کنی. IE چه چیزی برای کمک بهت توی برنامه نویسی داره. کمترین کمکی که فایرفاکس به برنامه نویس می کنه Javascript Console که نیازی به توضیحش نمی بینم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ولی خدایی ، حالا هرچی هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم ، یه پیشنهاد هم اینه که هرکسی با هر مرورگری که کارش رو راه میندازه کار کنه ! مثلا من خودم دنبال جنجولک بازی و خوشگل کاری و این حرفا نیستم ! رفتم کیبرد بخرم دنبال یدونه میگشتم که هیچی نداشته باشه حتی حروف فارسی ! به جاش قیمتش ارزون باشه و خوش دست باشه ، برای یکی مثل من IE خوبه ;)

یه داداش دارم کیبردش چراق قوه داره ! برای اون اپرا از همه بهتره ! :lol:

باید آدم خودش ببینه با کدوم مرورگر بیشتر حال میکنه و کارش رو راه مینداه وگرنه هیچ کدوم تقریبا از نظر امنیتی مشکلی ندارن (لبته اگه به روز باشن ! ) و هیچ کدوم هم آنچنان مشکل خاصی ندان (اپرا و فایر فاکس یکم توی فارسی ساپرت کردن ریپ میزنن !مخصوصا اپرا !ولی آنچنان نیست که نشه باهاش کار کرد )

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
والا من مطلب خيلی خوندم تو مجله ها و روزنامه ها همه تمامو کمال نظرشون fire fox
بوده...و بسيار بد گفتن از ie...نمونش روزنامه همشهری واسه دوهفته
پيش که يادم يک صفحه کامل اين 2 مرورگر رو مقايسه کرده بود

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از benyaminj :
والا من مطلب خيلی خوندم تو مجله ها و روزنامه ها همه تمامو کمال نظرشون fire fox
بوده...و بسيار بد گفتن از ie...نمونش روزنامه همشهری واسه دوهفته
پيش که يادم يک صفحه کامل اين 2 مرورگر رو مقايسه کرده بود

شما زیاد رو نوشت هاونا حساب نکن ! کسی که اینا رو مینویسه فکر میکنی کیه ؟؟ یه آدم معمولی که ممکنه خودش هم از مرورگرهایی غیر ie استفدا نکرده باشه ! یه وبلاگی چیزی رو برمیداره ترجمه میکنه میذاره اونجا ! تازه اگه بخواد بگه همون IE که دارید خوبه دیگه نمیتونه طول تفسیرش بده که روزنامش رو پر کنه !

-جوون ببین دلت چی میگه :lol: -

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما ها منو گیج کردین
297.gif
297.gif
297.gif
297.gif
297.gif
297.gif
297.gif
297.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ای خدا از دست ...
اومیدم تصمیم بگیریم بی تصمیم تر شدیم ....
262.gif

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بابا شماها هم ! اول فایر فاکس رو دانلود کنید (چون بیشتر شبیه IE ) اه بعد همینطور که دارید ازش استفاد میکنید اپرا رو هم دانلود کنید یه کم با این کار کنید یه کم با اون کار کنید از هرکدوم خوشتون اومد با همون کار کنید ! اگر به این نتیجه رسیدید که همن IE از همه بهتره خوب برگردید با همون IE خودتون کار کنید ! دیگه این همه سردرگمی نداره :lol:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اگه آینده نگر باشی و بخوای از یه مرورگر که آینده خوبی داره استفاده کنی من فایرفاکس رو پیشنهاد می کنم و مطمئن باش الکی نیست که می گن IE مشکل امنیتی داره. این مسئله رو همه دنیا و شرکتهای امنیتی تائید کردن نیازی به توضیح نیست.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگر IE رو با رفتن به Add/Remove Windows Components آن اینستال کنم IE از همه بخشهای کاربری حذف میشه یا فقط از بخش خود آدم Uninstall میشه ؟

میخوام کلکشو بکنم ، امروز واقعا اعصابمو خورد کرد ...

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از rezadignity :
اگر IE رو با رفتن به Add/Remove Windows Components آن اینستال کنم IE از همه بخشهای کاربری حذف میشه یا فقط از بخش خود آدم Uninstall میشه ؟

میخوام کلکشو بکنم ، امروز واقعا اعصابمو خورد کرد ...
راحت ترین کار اینه که از توی set program as defualt... بری و گزینه enable access to... رو غیر فعال کنی

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
راحت ترین کار اینه که از توی set program as defualt... بری و گزینه enable access to... رو غیر فعال کنی
این چه کاری انجام میده ؟

اگر این کارو بکنم فقط در بخش خودم تاثر میذاره ؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از H_R :
بابا شماها هم ! اول فایر فاکس رو دانلود کنید (چون بیشتر شبیه IE ) اه بعد همینطور که دارید ازش استفاد میکنید اپرا رو هم دانلود کنید یه کم با این کار کنید یه کم با اون کار کنید از هرکدوم خوشتون اومد با همون کار کنید ! اگر به این نتیجه رسیدید که همن IE از همه بهتره خوب برگردید با همون IE خودتون کار کنید ! دیگه این همه سردرگمی نداره :lol:
تایید میشه هیچ چیزی نمیتونه جایگزین برقرار کردن ارتباط کاربر با برنامه بشه امتحانشون کن ببین از کدوم خوشت میاد و نیاز هات رو برآورده میکنه در مورد من اپرا جوابگوم بود اما فایرفاکس رو چند بار نصب کردم نتونستم باهاش کنار بیام و سراغش نرفتم اما این دلیل نمیشه که الکی ازش بد بگم یا چون بقیه تعریف کیکنن من هم بگم حرف نداره

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نگفتید set program as defualt چیه و از کجا میشه بهش دسترسی داشت !

این چه کاری انجام میده ؟

اگر این کارو بکنم فقط در بخش خودم تاثیر میذاره ؟

لطفا به این هم جواب بدین !

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من رفتم تو کارfirefox
275.gif
275.gif
298.gif
298.gif
298.gif
298.gif
298.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از rezadignity :
نگفتید set program as defualt چیه و از کجا میشه بهش دسترسی داشت !
لطفا به این هم جواب بدین !
از توی add/remove program
در مورد سوال دوم هم تست نکردم تا حالا

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
چرا جواب نمیده کسی ؟

چی شد یهو زدی تو کار فایرفاکس ؟
خوب این مطلب هارو خوندم نتیجه گرفتم دیگه نهایتش اینه که اگه دوس نداشتم
311.gif