• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Opera یا FireFox مسئله اینست !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از H_R :
شماها که هی میگید IE بده ! حفره داره ، آپ دیت نمیشه و.... یه دفعه با دلیل و منطق بگید از IE چه ضربه ای خوردید چیکارتون کرده که میگید مرورگرهای دیگه ازش بهتره ؟! تنها وقتی یه مرورگر میتونه از IE بهتر باشه که یه سری خواص قدرتمند بیشتر از IE داشته باشه ! من فکر میکنم تنها مشکل IE نداشتن یک دانلود منیجه که اونم میشه به راحتی دانلود کرد ! هر سوراخ امنیتی هم داشته باشه با فایروال پر میشه درسته که خود IE ممکنه آپدیت نشه (که اگه ویندوز آپدیتون روشن باشه گاهی براش پچ میاد !!! ) ولی هر فایروالی که داشته باشید وقتی آپدیت میشه سوراخ های تازه IE رو (اگر چیزی تازه پیدا شته باشه ) حتما پوشش میده !
يه بار من ازش بد صدمه ديدم !
لينک های تروجانی که با استفاده از activex
کار میکنن به راحتی رو ie
upload و تو سيستم بدونه اجازه طرف اجرا ميشن
اين تنها گوشه ای از باگ ie بود

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من همین اکنون یک پروسسی روی ویندوزم دارم که نه آنتی ویروس بهش واکنشی نشون میده و نه فایروال !
حدس می زنم از سوراخهای IE وارد شده باشه ، گذشته از این IE از نظر چستی و چابکی با اینکه با دیگر مرورگرها کار نکردم احساس می کنم لنگ می زنه . فراموش نکنید که من هم تا چند روز پیش از طرفداران IE بودم و البته هنوز هم هستم ولی روی هم رفته به دلایل کاملا منطقی کار با IE دیگر عاقلانه نیست .

حداقل برای ایرانی ها اصلا عاقلانه نیست .

اصولا فکر نمی کنم فایروال حفره های امنیتی رو بپوشونه .

اگر اینطور بود که خیلی خوب میشد ، مایکروسافت به جایی اینکه هر ماه کلی پچ و وصله ارائه بده یک فایروال می ساخت و ماهی یک بار هم اونو آپدیت می کرد.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از benyaminj :
يه بار من ازش بد صدمه ديدم !
لينک های تروجانی که با استفاده از activex
کار میکنن به راحتی رو ie
upload و تو سيستم بدونه اجازه طرف اجرا ميشن
اين تنها گوشه ای از باگ ie بود

اگه ویندوزت رو با سرویس پک 2 آپدیت کنی ، یا ما که پول نمیدیم ! خود سرویس پک 2 رو نصب کنی هیچ وقت هیچ اکتیو ایکسی بدون اجازه خودت اجرا نمیشه این که هیچی سایت هایی مثل freedownlods هم که یه صفحه دارن که توش اتوماتیک دانلود میشه هم باید کلی التماس IE کنی که بابا تورو خدا بذار دانلود کنم !:lol:

اگر اینطور بود که خیلی خوب میشد ، مایکروسافت به جایی اینکه هر ماه کلی پچ و وصله ارائه بده یک فایروال می ساخت و ماهی یک بار هم اونو آپدیت می کرد.

چرا فکر میکنم دقیقا همین کار رو نکرده ؟؟ و حتی برای آ÷ دیت فایر والش لازم نیست که ویندوزت رجیستر شده باشه !

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از rezadignity :
در مورد این عقیده که گفته میشه IE از دوتاش بهتره باید این مسئله رو روشن کنم که قبلا خود من هم همین نظرو داشتم ولی تازه به این نتیجه رسیدم برنامه ای که دو سال دو سال آپدیت نشه قابل اعتماد نیست !
IE همیشه پر از سوارخ سنبه است !
بنابراین ادعای بهتر بودن IE به راستی ادعای نادرستی است .

راستش من ترجیح میدم با یکیش کار کنم ، میخوام اونی که از همه بهتره رو پیدا کنم و قید بقیه رو برای همیشه بزنم ، اینجوری هم سرم خلوت تره و هم کامپیوتر خلوت تر و سبک تر .

لطفا درباره آپدیت اپرا و فایرفاکس توضیح بدین ، بگین چند وقت یک بار آپدیت میشن و آیا دنگ و فنگی داره یا نه ؟

در مورد نت اسکیپ هم چون کسی باش آنایی نداره من اصلا مطرح نکردم ! به این تاپیک نگاه کنید ...
خوب اون مشکل شماست که آپدیت نکردید!! تقصیر رو گردن ie نندازید!! شما دو سال آپدیت نکردید!! یعنی ie شما ماله دو سال پیشه دیگه! پس شما همین ie رو با اپرا دو سال پیش مقایسه کنید!;)
من الان از ویندوز sp2 و ie7 استفاده میکنم!! بدون هیچ فایروالی!! تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم!

من همین اکنون یک پروسسی روی ویندوزم دارم که نه آنتی ویروس بهش واکنشی نشون میده و نه فایروال !
حدس می زنم از سوراخهای IE وارد شده باشه ، گذشته از این IE از نظر چستی و چابکی با اینکه با دیگر مرورگرها کار نکردم احساس می کنم لنگ می زنه . فراموش نکنید که من هم تا چند روز پیش از طرفداران IE بودم و البته هنوز هم هستم ولی روی هم رفته به دلایل کاملا منطقی کار با IE دیگر عاقلانه نیست .

حداقل برای ایرانی ها اصلا عاقلانه نیست .

جالب شد!:D شما با بقیه ی مرورگر ها کار نکردید ولی حدس می زنید که سرعتشون بهتره!
حتما آنتی ویروست هم همون آنتی ویروس رایگانه!:lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فایرفاکس عالیه ... ولی یوخده به فارسی مشکل داره ... :eek:

... ضمن اینکه نمی دونم سیستم من چه ناهماهنگی باهاش داره که گاهی یه دفعه قطع میشه و بایت نمیده :blink: ... اونوقت باید برم با IE کار کنم ، تا وقتی دوباره راه بیفته ....

ضمنا سیستم bookmark ش هم خیلی بانمکه ... :happy:

به نظرم اوپرا خیلی با دوتای دیگه متفاوته ( از نظر طرح و قیافه و اینترفیس ) ... نقطه ضعف نیست ولی بهرحال یه کم ...:cool:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب اون مشکل شماست که آپدیت نکردید!! تقصیر رو گردن ie نندازید!! شما دو سال آپدیت نکردید!! یعنی ie شما ماله دو سال پیشه دیگه! پس شما همین ie رو با اپرا دو سال پیش مقایسه کنید!
من الان از ویندوز sp2 و ie7 استفاده میکنم!! بدون هیچ فایروالی!! تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم!
چطوری آپدیت کنم ؟ ویندوزم قفل شکسته است مثلا !

جالب شد! شما با بقیه ی مرورگر ها کار نکردید ولی حدس می زنید که سرعتشون بهتره!
حتما آنتی ویروست هم همون آنتی ویروس رایگانه!
خوب این چه ربطی داشت ؟
حدس می زنم چون واقعا سرعت IE اذیت میکنه !

ببین من تعصبی ندارم ، گفتم که من خودمم از IE خوشم میاد ...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا هیچی IE نمیشه فقط tab نداره که با Avant Browser مشکل حل میشه قبلا هم سره این مسئله بحث زیادی شده .اقا شما که ویندوزت رو 2 ساله اپدیت نکردی هیچ وقت نمیتونی بگی IE بده .

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
این موضوع اصلا جای بحث نداره. دلمون به چیه IE باشه. به امنیتش یا به امکانات بینهایتش یا پشتیبانیش از انواع سیستم عاملها.

شما اگه راست می گین یه مشکل برای فایرفاکس مطرح کنین! از اول این تاپیک مشکلات IE مطرح شده و بعضیها نمی دونم چرا اصرار می کنن که IE استفاده کنی از همه بهتره. اشکال مرورگرهای دیگه رو نمی گن چون از اول IE رو دیدن و باهاش کار کردن دیگه الان تنبلیشون میشه برن مرورگر دیگه ای استفاده کنن. این تنها دلیل می تونه باشه.

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که معلومه
اصلا opera در برابر firefox حرفی برای گفتن نداره

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه باور نمیکنید یه سری به extention های firefox بزنید

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من استفاده از هر 3 تاشون الزامیه اپرا سرعتش از تمام مرورگرها بهتره و هیچ مرورگری به پای اپرا نمیرسه اما سایتهایی مثل یاهو اونو ساپورت نمیکنن!که منو عصبانی میکنه که در این صورت با فایر فاکی باز میکنم بعد میرسیم به مایکروساقت که جز با اکسپلورر لعنتی خودش با هیچ کدوم کار نمیکنه که در این موارد الزاما و متاسفانه مجبورم IE رو باز کنم که کارم تموم شد هم سریع میبندمش با اون سرعت واقعا... من در کل تا مجبور نباشم از مرورگر دیگه ای غیر از اپرا استفاده نمیکنم و هر 3 تا مرورگر معروف رو هم نصب دارم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از H_R :
اگه ویندوزت رو با سرویس پک 2 آپدیت کنی ، یا ما که پول نمیدیم ! خود سرویس پک 2 رو نصب کنی هیچ وقت هیچ اکتیو ایکسی بدون اجازه خودت اجرا نمیشه این که هیچی سایت هایی مثل freedownlods هم که یه صفحه دارن که توش اتوماتیک دانلود میشه هم باید کلی التماس IE کنی که بابا تورو خدا بذار دانلود کنم !:lol:

چرا فکر میکنم دقیقا همین کار رو نکرده ؟؟ و حتی برای آ÷ دیت فایر والش لازم نیست که ویندوزت رجیستر شده باشه !
شما دوست عزيز اين قد که از اين ie تعريف میکنی
من يه لينک بهت میدم روش کيليک کن..البته رو ورژن 7 عمل نمیکنه
ورژن های پايين تر عمل میکنه حتی اگه servis pack 2 هم نصب کرده باشی
يادمه باگ media player هم داشت که به راحتی سرور رو pc طرف اپلود میشد
که البته با امدن servis pack 2 مديا پلير از کار افتاد...
به نظرت با اين همه درده سر می آرزه ie نصب کنی؟

ie اگه باگی براش پيدا شه مايکرسافت 6 ماه بد به فکر ابديت کردنش میيوفته
ولی فاير فاکس ابديت شدنسن به روزه
اين خودش يکی امتيازه بسيار مثبت
که ie نداره...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آپدیت شدن فایرفاکس به صورت خودکاره. یعنی همین الان اگه یه نسخه جدید از فایرفاکس بیاد مرورگر من وصل می شه به سایت اصلی و خودش رو آپدیت می کنه و آخرش هم به من می گه که مرورگر به نسخه جدید آپدیت شد.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اصلا مگه میشه ویندوز رو آپدیت کرد توی ایران ؟
هی میگن چون تو آپدیت نمی کنی نمیتونی درباره خوبی یا بدیش اظهار نظر کنی.

آپدیت اپرا چطوریه ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ONLY FIREFOX
تو اون مواردي كه شما اسم بردي فايرفاكس سرتره
فقط اينم بخاطر داشته باش مرورگر مثل چماق نبايد باشه :)
شما با نصب اكستنشن ها ميتوني فايرفاكس خودتو فوق العاده كارا و دايناميك كني در كل :
مرورگرهاي ديگه بايد برن جلوي فايرفاكس لنگ بندازن ;)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از rezadignity :
اصلا مگه میشه ویندوز رو آپدیت کرد توی ایران ؟
هی میگن چون تو آپدیت نمی کنی نمیتونی درباره خوبی یا بدیش اظهار نظر کنی.

آپدیت اپرا چطوریه ؟

بابا جان شما کجای کاری؟!؟ وبندوز کرک شده من هر روز آپ دیت میشه !! فقط گذاشتم که ازم بپرسه کدوم آپدیت ها رو دانلود کنه چون بعضی هاشو احتیاج ندارم یکیش هم که تقریبا یه ماه پیش اومده اگه ویندوزت کرک شده باشه چ÷ و راست بهت یاد آوری میکنه ! ولی وندوز که آپدیت میشه ! اینو دیگه همه میدونن !

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
آقا یه نگاه به عنوان تاپیک بندازید نوشته اپرا یا فایر فاکس اسمی از IE هم توش نیست برای اینجور بحث های بیفایده ده تا تاپیک هست میتونید برید اونجا بحث کنید

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از rezadignity :
چطوری آپدیت کنم ؟ ویندوزم قفل شکسته است مثلا !

خوب این چه ربطی داشت ؟
حدس می زنم چون واقعا سرعت IE اذیت میکنه !

ببین من تعصبی ندارم ، گفتم که من خودمم از IE خوشم میاد ...
خوب مگه فکر کردی ویندوز من اصله؟:blush:
این همه کرک هست تو اینترنت!!;)

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
من از اپرا برای کار با صفحات تصویری
و از فایرفاکس برای کار با فروم ها استفاده میکنم .

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H_R :
بابا جان شما کجای کاری؟!؟ وبندوز کرک شده من هر روز آپ دیت میشه !! فقط گذاشتم که ازم بپرسه کدوم آپدیت ها رو دانلود کنه چون بعضی هاشو احتیاج ندارم یکیش هم که تقریبا یه ماه پیش اومده اگه ویندوزت کرک شده باشه چ÷ و راست بهت یاد آوری میکنه ! ولی وندوز که آپدیت میشه ! اینو دیگه همه میدونن !
فقط برنامه نویسا میدونن که بهترین مرورگر IEست. چه برای برنامه نویسی و چه برای مرور وب.

بالا