• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 يا اتم؟ ٠

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيشتر از اونهايي كه يكي از اين دوتا گوشي رو دارن يا قصد خريد يكي از اونها رو دارن ميخوام اطلاعات يا تحقيقاتشون رو بگن.هم در مورد صدا ،عكس،طراحي و...
ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مقایسه خیلی جالبیه، با توجه به اینکه قیمت تازگی ها قیمت p990 منطقی تر شده و رسیده در حد اتم، 600وخورده ای دلار. من هیچ کدوم ازین دوتا گوشی رو نداشتم، ولی با اتم یکمی کار کردم، ببینید اگه ریویو هارو خونده باشید متوجه می شید که روی ارگانایزر و سیستم مسیجینگ و کلاً اینجور چیزا توی p990 خیلی کار شده، این هارو می شه واسه اتم ریخت با برنامه های 3rd party ولی باید وقت بزارید برای پیدا کردن برنامه مورد نظر ممکنه هم نهایتاً اون چیزی که می خوایدرو پیدا نکنید. p990 یو آی کیو 3 هست که برنامه هنوز براش زیاد نیومده درصورتی که برای wm5 اندازه موهای سرتون برنامه هست! صدای اتم خیلی بلند نیست، پی990 رو نمی دونم. اتم خیلی زیباتره! کیفیت عکس p990 قطعاً بهتره، همون دوربین 2مگاپیکسلی که توی w900 می بینید اینجا هم هست.
p990 دوتا کیبورد داره رو خودش، یه شماره گیر و یه کیبورد qwerty ، و روش به احتمال زیاد منشی تلفونی نصب می شه، در صورتی که برای اتم در صورت نیاز باید جدا کیبورد اینفرارد یا بلوتوث بگیرید ،و منشی تلفونی وجود نداره.
سی پی یو اتم 400mhz هستش و اون یکی 208mhz
کلاً اگه بتونید p990 رو با قیمت 650 پیدا کنید، انتخاب کردن بین این دوتا سخته!! باید نگاه کنید به نیاز خودتون
23.gif

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقایسه خیلی جالبیه، با توجه به اینکه قیمت تازگی ها قیمت p990 منطقی تر شده و رسیده در حد اتم، 600وخورده ای دلار. من هیچ کدوم ازین دوتا گوشی رو نداشتم، ولی با اتم یکمی کار کردم، ببینید اگه ریویو هارو خونده باشید متوجه می شید که روی ارگانایزر و سیستم مسیجینگ و کلاً اینجور چیزا توی p990 خیلی کار شده، این هارو می شه واسه اتم ریخت با برنامه های 3rd party ولی باید وقت بزارید برای پیدا کردن برنامه مورد نظر ممکنه هم نهایتاً اون چیزی که می خوایدرو پیدا نکنید. p990 یو آی کیو 3 هست که برنامه هنوز براش زیاد نیومده درصورتی که برای wm5 اندازه موهای سرتون برنامه هست! صدای اتم خیلی بلند نیست، پی990 رو نمی دونم. اتم خیلی زیباتره! کیفیت عکس p990 قطعاً بهتره، همون دوربین 2مگاپیکسلی که توی w900 می بینید اینجا هم هست.
p990 دوتا کیبورد داره رو خودش، یه شماره گیر و یه کیبورد qwerty ، و روش به احتمال زیاد منشی تلفونی نصب می شه، در صورتی که برای اتم در صورت نیاز باید جدا کیبورد اینفرارد یا بلوتوث بگیرید ،و منشی تلفونی وجود نداره.
سی پی یو اتم 400mhz هستش و اون یکی 208mhz
کلاً اگه بتونید p990 رو با قیمت 650 پیدا کنید، انتخاب کردن بین این دوتا سخته!! باید نگاه کنید به نیاز خودتون
23.gif

دقيقا بهمين خاطره كه منم مشكل پيدا كردم.طبق آخرين آماري كه دارم توي سايت زير قيمت شده 639$!!

http://plemix.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=P&Category_Code=SONP
تازه هرچي باشه p990 يه سوني اريكسونه وموبايله.پس در زمينه ي ارتباطي هم به نظر من بهتره.
از صداي خوب وعكس عالي اون وكي بورد به اون خوبي هم به راحتي نميشه گذشت.تنها مزيتي كه اتم داره ويندوز وسي پي يو بالا هست.
تازه قيمت p990 داره مياد پايين ولي اتم وكلا ppc ها روي همين قيمتها مي مونن.
بازم اگه كسي نظري داره بگه.​

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،

این بحث رقابت بین samrt phone ها و pda ها من رو هم گیج کرده.

یه دوستی بهم n91 یا n93 رو پیشنهاد کرد.
واقعا گوشی قوی هستند.
اگر در اینجا :
http://www.shop.ir/compare.jsp?action=0&productId=10562

اون رو با یه pda قوی مثل jasjar مقایسه کنید میبینید که متعادل و شاید در مواردی n91 برتری داره.

چه چیز باعث میشه که آدم jasjar یا به طور کلی یک pda رو ارجعیت بده و انتخاب کنه.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

جواب بعضی ها رو میدونم ولی خواستم کاملتر بدونم.
سوالات در مورد PPC هستند.
- tv tuner جهت ديدن برنامه هاي تلوزيون را دارد ؟ اگر آره چه مدل هایی؟
- امکان اتصال دستگاه هاي usb به آن وجود دارد ؟ اگر آره چه مدل هایی؟
- خروجي تصوير جهت نمايش تصوير بر روي تلوزيون را دارد ؟ اگر آره چه مدل هایی؟
- نرم افزار هایی مثل Qbasic یا Visual Basic نسخه تحت ppc وجود دارد؟ (در واقع باید گفت تحت WM5)

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،

واقعا گوشی قوی هستند.
اگر در اینجا :

اون رو با یه pda قوی مثل jasjar مقایسه کنید میبینید که متعادل و شاید در مواردی n91 برتری داره.

از حق نگذريم هيچ موبايلي رو با jasjar نميشه مقايسه كرد .jasjar خيلي بالاتر از اين حرفهاست.(بجز دوربين)
تازه n91 اصلان حرف زيادي براي گفتن نداره(جز هارد زياد وموسيقي) باز n93 يه چيزي ،تازه اون هم فقط يه گوشي مولتي مدياي خوب هست تازه بيشتر تو فيلمبرداري توي عكاسي k800 بهتره.در نتيجه اصلا گوشي هاي سري 60 قابل مقايسه با ويندوز موبايل دار ها نيستند.
ولي uiq ها با ويندوز مقايسه ميشن كه باز هم كم ميارن.
يعني اگه قراره يه موبايل به ppc برسه حداقل بايد uiq باشه كه جديدترينش p990 هست.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام ،

واقعا گوشی قوی هستند.
اگر در اینجا :

دوست عزیز باید ببینید چی میخواهید از یک pda که ممکنه یک smart phone انجام نده. اگر چیزی مورد نیازتون بود که از smart phone ها بر نمیومد فکر pda باشید ولی اگر اینطور نیست خودتون رو برای سیستم عامل ناپایدار ویندوز موبایل و امکانات نا مناسب مکالمه pda ها به دردسر نیندازید

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز باید ببینید چی میخواهید از یک pda که ممکنه یک smart phone انجام نده. اگر چیزی مورد نیازتون بود که از smart phone ها بر نمیومد فکر pda باشید ولی اگر اینطور نیست خودتون رو برای سیستم عامل ناپایدار ویندوز موبایل و امکانات نا مناسب مکالمه pda ها به دردسر نیندازید

مكالمه ي نامناسب pda رو قبول دارم ولي سيستم عامل ناپايدار ويندوز رو يه كم توضيح ميديد؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مكالمه ي نامناسب pda رو قبول دارم ولي سيستم عامل ناپايدار ويندوز رو يه كم توضيح ميديد؟

تا جایی که همه میدونن و مشخصه ویندوز موبایل پایدار ترین سیستم هست....

احتمالا با سیمبین اشتباه شده:D :D

البته الان اینجا انواع و اقسام توجیه های nokia fan های اینجا شروع میشه در باب اینکه سیمبین خیلی پایداره و....فلانه ...

توصیه من بهتون اینه که تو فرومهای خارجی این سوال رو مطرح کنید اونوقت میفهمید کدوم بهتره....

ضمن اینکه در حال حاضر هیچ نوع ویروس و...هم برای ویندوز موبایل موجود نیست...ولی برای سیمبین مخصوصا سری 60 تا دلت بخواد انواع و اقسام ویروس موجوده!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا جایی که همه میدونن و مشخصه ویندوز موبایل پایدار ترین سیستم هست....

احتمالا با سیمبین اشتباه شده:D :D

البته الان اینجا انواع و اقسام توجیه های nokia fan های اینجا شروع میشه در باب اینکه سیمبین خیلی پایداره و....فلانه ...

توصیه من بهتون اینه که تو فرومهای خارجی این سوال رو مطرح کنید اونوقت میفهمید کدوم بهتره....

ضمن اینکه در حال حاضر هیچ نوع ویروس و...هم برای ویندوز موبایل موجود نیست...ولی برای سیمبین مخصوصا سری 60 تا دلت بخواد انواع و اقسام ویروس موجوده!!

چه خوب کردی یاداوری کردی بهم که بیام یه باره دیگه متذکر بشم که روزها و ماهها از پی هم میان و میرن و ان70 من هنوز یه بار هم هنگ نکرده:cool: بالاخره یه جورایی به سیمبین مربوطه دیگه نه؟! بازم موردی بود یاداوری کن حتمن بهش اشاره خواهم کرد :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

منظور این نیست که وضع ویندوز موبایل خیلی خرابه ولی آسودگی کار با سیمبین را نخواهید داشت. البته منظور از سیمبین ورژن 6 و 7 نیست. سیمبین 8 به بالا مشکلات سیمبین 6 و 7 و ویندوز موبایل رو ندارند. رم کم آوردن گیر کردن دو ماه موندن توی گارانتی و قاطی کردن و اینها رو در سیمبین 8+ نمیبینید. اما باید آنتی ویروسی که حداقل دو سه ماه یکبار آپدیت شده باشه رو حتما روی گوشی داشته باشید به هر حال چون تعداد گوشیهای سیمبینی خیلی بیشتر از انواع دیگه است بیشتر در معرض ویروس هست همونطور که برنامه های بیشتری هم دارد.
نمیخواهم وارد بحث و جدل رقابت سیمبین و ویندوز موبایل بشم بعضیها طرفدار این هستند بعضیها طرفدار اون و نتیجه رقابت رو آینده معلوم میکنه. اما صحبتهای جناب sonnyericson از حب علی نیست بلکه از بعض معاویه است! ایشون طرفدار گوشیهای جاوای سونی اریکسون هستند و فقط برای زیر سوال بردن نوکیا از گوشیهای ویندوز موبایل طرفداری میکنند. البته شاید با بیشتر شدن و جدی تر شدن گوشیهای سیمبین سونی اریکسون تغییر موضع بدن. مهم ترین چیز در انتخاب pda به جز سلیقه پاسخ این سواله که pda چه امکاناتی برای شما داره یا چه نیازتون رو مرتفع میکنه که اسمارت فونها نمیتونند؟ اگر این سوالتون جواب داره pda بخرید اگر نداره اسمارت فونهای سیمبین بهترین انتخاب شما هستند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا تا اون جایی که من جناب sony ericsson رو می شناسم، ایشون طرفدار چیزی هستن که بدرد بخوره، شما خودتون همیشه از پایه برضد گوشی های جاوا بودید، حالا اومدید بحث نیاز رو مطرح می کنید، حرفتون صحیح، ولی احتمالاً قصد که ندارید بگید اگه office می خواید واسه سیمبین هم هست و این از خوبی های سیمبینه و تازه تاچ هم نداره که این باز خودش یه مزیته!؟!؟؟
21.gif
اوه اوه یادم رفت، wm هم که عند ناپایداریه
24.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
واقعا بحث های شیرین و دلچسبی از طرف دوستان مطرح میشه....چون N70 هنگ نکرده پس ویندوز موبایل هنگ میکنه!!

الیگودرز و شقایق واقعا برای این جا مناسبه...

تا حالا بحث سر سونی اریکسون و نوکیا بود حالا کشیده شده نوکیا و ویندوز موبایل....کلا نتیجه گیری اخلاقی اینه که شماها جلوتر از دماغتون رو نمی بینید....همون نوکیا سری 60 رو بچسبید و خوش باشید...

جایی من توی اینترنت ندیدم از ناپایداری ویندوز حرف زده شده باشه....لینکی دارید میتونید بگین...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا بحث های شیرین و دلچسبی از طرف دوستان مطرح میشه....چون N70 هنگ نکرده پس ویندوز موبایل هنگ میکنه!!

الیگودرز و شقایق واقعا برای این جا مناسبه...

تا حالا بحث سر سونی اریکسون و نوکیا بود حالا کشیده شده نوکیا و ویندوز موبایل....کلا نتیجه گیری اخلاقی اینه که شماها جلوتر از دماغتون رو نمی بینید....همون نوکیا سری 60 رو بچسبید و خوش باشید...

جایی من توی اینترنت ندیدم از ناپایداری ویندوز حرف زده شده باشه....لینکی دارید میتونید بگین...

فک نمیکنم از چیزی که من گفتم استخراج بشه که ویندوز موبایل هنگ میکنه .. شما گفتی بحث سیمبین میشه منم تو ذهنم اومد که هردفه بحث سیمبین شده شما هی اصرار داری بگی اسمارت فونهای نوکیا با هنگ عهد اخوت! بستن .. // ضمن اینکه یجوری صحبت میکنید انگار ما ویندوز موبایل ندیده ایم! بابا من هم با کیوتک همکارم کلی ور رفتم هم با اتم اون یکی همکارم ! همچین اش دهن سوزی هم نیس که اینهمه باید پاش پول بدیم .. شاید شما یا بعضی دیگه خیلی پروفشنال! با قضیه برخورد میکنن ولی برای من همین حد سیستم عامل کفایت میکنه .. ترجیح میدم برای رده بالاترش پولامو جمع کنم یه نوت بوک بگیرم تا اینکه 600 700 به یه پی پی سی! // به هرحال من نه بحثی رو شروع میکنم نه ادامه میدم .. این رو هم میذارم به حساب سلیقه و نظر متفاوت شما که از قضای روزگار فعلن رفتین تو کوک ویندوز و جاوا رو بیخیالید!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نگا كن دوروز نيومدم تو بخش موبايلا چجوري جسارت ميكنن به سيمبين . هر كي ندونه من ميدونم كه بيشتره هنگ كردن ها و برگشتيهاي بازار موبايل از گوشيهاي سوني اريكسون بوده تا حالا نه نوكيا .
البته ويندوز موبايل رو هم قبول دارم چون حداقل 4 تا برنامه براش پيدا ميشه .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
والا تا اون جایی که من جناب sony ericsson رو می شناسم، ایشون طرفدار چیزی هستن که بدرد بخوره، شما خودتون همیشه از پایه برضد گوشی های جاوا بودید، حالا اومدید بحث نیاز رو مطرح می کنید، حرفتون صحیح، ولی احتمالاً قصد که ندارید بگید اگه office می خواید واسه سیمبین هم هست و این از خوبی های سیمبینه و تازه تاچ هم نداره که این باز خودش یه مزیته!؟!؟؟
21.gif
اوه اوه یادم رفت، wm هم که عند ناپایداریه
24.gif

درسته که من از جاوا خوشم نمیاد. بله من همیشه گفتم گوشی سیستم عامل دار رو به گوشیهای جاوا ترجیح میدم و از بین ویندوز و سیمبین انتخاب بنده سیمبین است. اما جالبه کسانیکه که هر وقت صحبت سیستم عامل بوده از بدیهاش میگفتند و طرفدار گوشی جاوا بودند و دو ماه نتونستند گوشی اسمارتی داشته باشند که ویروس نگیره میان در مورد سیمبین و ویندوز موبایل نظر میدن! و چون بهترین گوشیهای سیمبین هم متعلق به نوکیاست طرفویندوز موبایل رو گرفتند این همون چیزی بود که قبلا گفتم حرفهاشون از سر دوست داشتن ویندوز موبایل نیست از سر اینه که حرفی به نفع سیمبین زده نشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا به شخصه من ویندوز موبایل روخیلی دوست دارم
38.gif
البته اونم نه ورژن اسمارت فونش رو! درضمن معمولاً صحبت، صحبت ناکارآمدی های سیمبین بوده، نه سیستم عامل روی گوشی!
38.gif
درضمن واسه ویندوز موبایل هنوز ویروسی نیومده!
38.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
والا به شخصه من ویندوز موبایل روخیلی دوست دارم
38.gif
البته اونم نه ورژن اسمارت فونش رو! درضمن معمولاً صحبت، صحبت ناکارآمدی های سیمبین بوده، نه سیستم عامل روی گوشی!
38.gif
درضمن واسه ویندوز موبایل هنوز ویروسی نیومده!
38.gif

خوبه این ناکار آمدیها رو بیان کنید ببینیم با ppc چه کردید که با سیمبین نمیشده؟ لابد هر روز باید یک فایل پرزنت انگلیسی آماده کنی؟!

من نظرم رو گفتم در مورد مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری پاکت پیسی ها میتونید به فروم خودش مراجعه کنید و ببینید با وجودیکه تعدادشون خیلی کمتره مشکلات و سوالاتشون چقدر بیشتره. حتما به تاپیکهاشون سر بزنید.

ضمنا تا اونجایی که من شنیدم ویندوز موبایلها هم ویروس دارند که هیچ ولی چون آنتی ویروس ندارند کسی نمیفهمه ویروسیند. اینم لینک:
http://itvibe.com/news/2734/
خبر از 2004 به آقایون نرسیده.
خوش باشید. هر کس هم خواست پاکت پیسی بخره من نمیگم بده و پشیمون میشه ولی خوبه چند دقیقه ای هم یک نوکیا سری N رو دستش بگیره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تعداد سوالات بیشتر به خاطر امکانات فوق العاده بیشتر ppc ها هستش. خودتون هم یه جا اذعان کردین که سخت افزاری که توی ppc ها استفاده شده خیلی قوی تره و فشار!ی هم که روشونه بیشتره. یه نفر که می شینه پای یه pc اگه تاحالا با ویندوز کار نکرده باشه نمی تونه باهاش کار کنه می تونه؟ باید کم کم دنگ و فنگ هاش رو یاد بگیره. ppc یعنی Pocket PC دیگه؟! اتم هم یه ppc phone edition هستش. یعنی در درجه اول ppc هستش، ppcی که امکانات تلفونی هم بهش اضافه شده. بعدم کارهایی که با یه موبایل معمولی می شه کرد مثل تماس تلفونی و مسیج زدن و ردو بدل کردن فایل و... رو با یه مثلاً اتم هم می شه به راحتی انجام داد.
درمورد کارهایی هم که با یه ppc می شه کرد ولی با یه گوشی سری N نوکیا نمی شه، جناب king_dani یه لینک گذاشتن فک می کنم در تاپیک کامپلیت توی فروم بغلی، در مورد کارهایی که می شه با یه dell axim انجام داد. نگاه کنید ببینید کدوم هاشو نمی تونید با یه اسمارت فون انجام بدید! فک کنم خیلی بشن
23.gif

در مورد اون ویروسی هم که فرمودید، همون مقاله رو کاش کامل می خوندید:
the virus is currently suspected to be only a proof of concept rather than a proper virus
Duts is a proof-of-concept malicious program; it demonstrates that Windows Mobile is vulnerable to infection

حتماً این "آسیب پذیر" بودن در wm5 برطرف شده که دیگه حرفی ازش نیموده
23.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تعداد سوالات بیشتر به خاطر امکانات فوق العاده بیشتر ppc ها هستش. خودتون هم یه جا اذعان کردین که سخت افزاری که توی ppc ها استفاده شده خیلی قوی تره و فشار!ی هم که روشونه بیشتره. یه نفر که می شینه پای یه pc اگه تاحالا با ویندوز کار نکرده باشه نمی تونه باهاش کار کنه می تونه؟ باید کم کم دنگ و فنگ هاش رو یاد بگیره. ppc یعنی Pocket PC دیگه؟! اتم هم یه ppc phone edition هستش. یعنی در درجه اول ppc هستش، ppcی که امکانات تلفونی هم بهش اضافه شده. بعدم کارهایی که با یه موبایل معمولی می شه کرد مثل تماس تلفونی و مسیج زدن و ردو بدل کردن فایل و... رو با یه مثلاً اتم هم می شه به راحتی انجام داد.
درمورد کارهایی هم که با یه ppc می شه کرد ولی با یه گوشی سری N نوکیا نمی شه، جناب king_dani یه لینک گذاشتن فک می کنم در تاپیک کامپلیت توی فروم بغلی، در مورد کارهایی که می شه با یه dell axim انجام داد. نگاه کنید ببینید کدوم هاشو نمی تونید با یه اسمارت فون انجام بدید! فک کنم خیلی بشن
23.gif

در مورد اون ویروسی هم که فرمودید، همون مقاله رو کاش کامل می خوندید:

حتماً این "آسیب پذیر" بودن در wm5 برطرف شده که دیگه حرفی ازش نیموده
23.gif

من اون لینک رو ندیدم به هر حال اگر شد بنویسید ببینیم این خیلی کارها چی هستند همینطوری میگید خیلی کارها! مثلا جال نشدن توی جیب احتمالا یکیشه

بالا