• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 يا اتم؟ ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خيلي دوست داشتم اين رو از شما بشنوم:D

قربان واقعا معطل چی هستین؟:blush:

اینجا فقط وقتتون تلف میشه با این جور استدلالهایی که خودتون شاهد هستین...

اگه یه موبایل عالی میخواین با یه دوربین خیلی خوب باید p990 بخرید فقط...

اگه میخواید برید دنبال PPC ...کاری که من کردم میتونید تو قسمت پاکت پی سی شرکت کنید....همین بغله:D و نظرات الباقی دوستانی که با این جور وسایل دم خور هستن رو بشنوید....

که به نظر من اتم انتخاب خوبی هست..من که تو این 1 هفته 10 روزه ازش واقعا راضی بودم....

اسباب بازیهای سیمبین رو بزارید کنار...

برای یه خط تایپ کردن کلی ادم خسته میشه .....امثال PPC و سری UIQ دارای کیبردهای خیلی بهتری چه مجازی یا فیزیکی هستن....نسبت به کلیت سری 60....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قربان واقعا معطل چی هستین؟:blush:

اینجا فقط وقتتون تلف میشه با این جور استدلالهایی که خودتون شاهد هستین...

اگه یه موبایل عالی میخواین با یه دوربین خیلی خوب باید p990 بخرید فقط...

اگه میخواید برید دنبال PPC ...کاری که من کردم میتونید تو قسمت پاکت پی سی شرکت کنید....همین بغله:D و نظرات الباقی دوستانی که با این جور وسایل دم خور هستن رو بشنوید....

که به نظر من اتم انتخاب خوبی هست..من که تو این 1 هفته 10 روزه ازش واقعا راضی بودم....

اسباب بازیهای سیمبین رو بزارید کنار...

برای یه خط تایپ کردن کلی ادم خسته میشه .....امثال PPC و سری UIQ دارای کیبردهای خیلی بهتری چه مجازی یا فیزیکی هستن....نسبت به کلیت سری 60....

بله اگر چنین طرز فکری دارید همه جار بزنید سیستم عامل روی گوشیهای موبایل به درد نمیخوره و گوشی جاوای سونی اریسکون بهترینه بعد هم هر جا صحبت گوشی اسمارت شد بگید p990 دست آخر هم برید یک PPC بخرید :rolleyes:

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز جناب داریوش.من حاضرم آی میت جسجار را با جدیدترین موبایل نوکیا n95 هم مقایسه کنم.هزار سفر باید کرد دوست گرامی تا برتری یک کامپیوتر جیبی رو فهمید................

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز جناب داریوش.من حاضرم آی میت جسجار را با جدیدترین موبایل نوکیا n95 هم مقایسه کنم.هزار سفر باید کرد دوست گرامی تا برتری یک کامپیوتر جیبی رو فهمید................

شاید. البته قبل از سفر چند تا اس ام اس بفرستید!:cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خدایا در این محرمی شاهد باش که اسباب بازی رو دارند با چی مقایسه میکنند
SEVeyesB06.th.gif

خدایا تو شاهد باش که میگروسافت رو دارند با چی مقایسه میکنند
SEVeyesB06.th.gif

خدایا اینها مشمول این آیه تو میشند که میفرمائید (وما ادراک پاکت پسی) یعنی (و شما چه میفهمید پاکت پسی پی هست)

خدایا اینجا برا من صحبت از سیستم عامل میکنند همین جور از پایداری که اصلا نمیدونن این واژه غلط که استفاده میشه به چی میگن:(

و وای بر من که اینجا صحبت از پردازش و ریتینگ پخش تصویر میشه:blink:

بابا شما دارید صحبت از سی پی یو اینتل میگنید

اصلا شما وضو دارید که از پاکت پسی حرف میزنیدددددد

فرهاد نبینم اینجا دیگه شرگت کنی یااا بابا به کی داری چی میگی ول کننننننننن:wacko:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب دیگه ادم خودش باید عاقل باشه...

بالا