hosein_mesgarha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 0
هيچ كس هنوز درست حسابي وبدون تعصب در مورد p990 چيزي نگفته ها؟!!!
تعداد سوالات بیشتر به خاطر امکانات فوق العاده بیشتر ppc ها هستش. خودتون هم یه جا اذعان کردین که سخت افزاری که توی ppc ها استفاده شده خیلی قوی تره و فشار!ی هم که روشونه بیشتره. یه نفر که می شینه پای یه pc اگه تاحالا با ویندوز کار نکرده باشه نمی تونه باهاش کار کنه می تونه؟ باید کم کم دنگ و فنگ هاش رو یاد بگیره. ppc یعنی Pocket PC دیگه؟! اتم هم یه ppc phone edition هستش. یعنی در درجه اول ppc هستش، ppcی که امکانات تلفونی هم بهش اضافه شده. بعدم کارهایی که با یه موبایل معمولی می شه کرد مثل تماس تلفونی و مسیج زدن و ردو بدل کردن فایل و... رو با یه مثلاً اتم هم می شه به راحتی انجام داد.
درمورد کارهایی هم که با یه ppc می شه کرد ولی با یه گوشی سری N نوکیا نمی شه، جناب king_dani یه لینک گذاشتن فک می کنم در تاپیک کامپلیت توی فروم بغلی، در مورد کارهایی که می شه با یه dell axim انجام داد. نگاه کنید ببینید کدوم هاشو نمی تونید با یه اسمارت فون انجام بدید! فک کنم خیلی بشن
در مورد اون ویروسی هم که فرمودید، همون مقاله رو کاش کامل می خوندید:
حتماً این "آسیب پذیر" بودن در wm5 برطرف شده که دیگه حرفی ازش نیموده
There are no virus programs for Windows Mobile (there are several for Symbian though),
مثلا جال نشدن توی جیب احتمالا یکیشه
[LEFT]
N73 Dimensions 110 x 49 x 19 mm
O2 XDA Atom Dimensions 102 x 58 x 18.5 mm
Qtek S200 Dimensions 108.8 x 59.3 x 18.4 mm[/LEFT]
گفتم که همون سری 60 مناسبه....
احتمالا هنوز تو فکر ویندوز 2003 هست ...متاسفانه الان ویندوز موبایل 5 اومده.... واقعا عجب لینک اپ تودیتی بود ها...2004...
ضمنا اون لینک در مورد کارهایی که میشه با PPC انجام داد ایناهاش...بخونید و ارزو کنید یه روز با سری 60 تو 100 سال اینده بتونید انجام بدین
http://www.aximsite.com/articles/link.php?id=22
...
QUOTE=saeid_2001;838345. هر كي ندونه من ميدونم كه بيشتره هنگ كردن ها و برگشتيهاي بازار موبايل از گوشيهاي سوني اريكسون بوده تا حالا نه نوكيا .
[/QUOTE]البته ويندوز موبايل رو هم قبول دارم چون حداقل 4 تا برنامه براش پيدا ميشه .
بله!کیبرد و موس با بلوتوث با pda در ارتباط بود؟
آره، البته هر جا هستید باید یه خط تلفون پیدا کنید اول!راستی میشه بیشتر از اون دستگاه کوچولوموچولو که گفتی به اسم مودم بلوتوث بگی...؟ یعنی به گرفتن خط دیتا مخابرات نیاز نیست؟ به طور کلی اصلا میشه بی نیاز از خط دیتا مخابرات توسط یه ppc مستقیم شماره گیری کرد و به اینترنت وصل شد؟
جناب فرهاد خان عالی بود....خیلی ممنون...واقعا خوب به خیلی موارد پرداختین....
فکر کنم دیگه جای بحثی در برتری اینها نیست....هرگونه پست بعد از این مورد یه جورایی فقط توجیه کردن خواهد بود وبس...
مرسی مازیار جان باهت موافقم... ولی بزا یه کوچولو دیگه جواب بدم واسه بار آخر:happy: ...
جناب داریوش خان! اولاً که اون audio recorder ام پی تری ضبط می کرد! بسته به cpu دستگاهتون، می تونید حتی 128kbps هم ضبط کنید! و کیفیتش واقعاً مثل این می مونه که یه میکروفون وصل کردید به پی سی و بااون صداتونو ضبط کردید!
درضمن من نمی دونم واقعاً پست من رو کامل نخوندین یا اصلاً نخوندین!! من گفتم، توی هرگوشی یی که سیمبین باشه خیلی برنامه ها می شه نصب کرد. ولی راحتی کار باهشون در حد صفره
دیکشنری فارسی به انگلیسی رو من نگفتم نیست. گفتم شما به احتمال 99% ازش استفاده نمی کنید. چرا؟ 1- به خاطر اینکه روی کی بوردتون حروف فارسی نیست احتمال خیلی زیاد! 2-حتی اگه بود نوشتن یه کلمه ی فارسی به این روش خیلی طول می کشید!
در مورد فیلم divx هم شوخی کردید دیگه نه؟!؟ من دستگاه خودم s200 هستش، و همیشه مجبورم فیلم هارو کانورت کنم اول، بیتریت رو می یارم حدود 430 و ابعاد رو 320Xyyy و البته کیفیت پایین نمی یاد، چون رزولوشن صفحه 320x240 هستش... ولی این مزیته؟؟؟؟ من ترجیح می دم هرروز صبح قبل ازینکه بخوام برم بیرون از خونه، یه اپیزود desperate housewives رو مستقیماً کپی کنم رو مموری کاردم (2گیگ، جا کم نمی یارم!) ، آخر روز هم پاکش کنم، جای اینکه بزارم کانورتش کنم! بعدم شما بفرمایید، با رزولوشن 320*240 ، گوشی های اسمارت تا چه بیتریتی جواب می دن؟ اگه تونستن واسه صدا و تصویر روی هم 560kbps رو پردازش کنن، اون وقت این رو می شه از برتری های ppc حذف کرد!
درضمن من تبلیغ بیلبورد نمی کنم! اکثر این کارهایی که گفتم رو خودم انجام می دم. منتظرم یه پول خوبی دستم بیاد تا یه gps بگیرم (که برنامه هاش برای ppc بشدت بیشتر از اسمارت فون هاست) ، اگه نیازش بشه مودم بلوتوث هم می گیرم. صفحه کلید بیلت این واسه هیچ کدوم برتری نیست، چون خیلی از ppc ها هم دارن. ولی مطمئن باشید، این که بگید یه گوشی مثل n70 یا n73 قابل قیاس هستن با ساده ترین ppc ، به خاطر تاچ اسکرین نبودنشون این مقایسه از پایه اشتباست
يه بحث د يگه هم مطرحه:
معمولا كسي كه يه موبايل گرون قيمت ميخره ،ميخواد همه ي امكاناتش توي يك سطح بالا اومده باشند(منظورم از گرون 500 تا 700 تومن هست ،بيشتر كه اصلن عاقلانه نيست)
استفاده هاي نرم افزاري بالا رو كه همه توي كامپيوتر داريم، به نظر من سيستم عامل خيلي قوي براي موبايل همون قدر اضافه هست كه يه دوربين 10 مگاپيكسلي يا 10 گيگ هارد.
يعني اگه سيستم عامل ها رو 3 دسته كنيم wm5 ،UIQ،s60 به نظر من حد وسط ازهمه متعادل تر وكار راه انداز تر هست
يعني شما حاضريد بخاطر نرم افزار بيشتر و يا حرفه اي تر از دوربين واقعا عالي وصداي خوب p990 بگذزيد؟
اين رو هم بگم ،به قيمت كاذب p990 توي ايران نگاه نكنيد ،توي دبي با 550 تومن ميشه از جاهاي معتبر اين گوشي رو پيدا كرد.
درضمن من اسمی از access نبردم ها! گفتم access point ، مربوط می شه به اینترنت وای فای!
P990 در حال حاضر بهترین انتخاب هست از موبایلهای بازار....