• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 يا اتم؟ ٠

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچ كس هنوز درست حسابي وبدون تعصب در مورد p990 چيزي نگفته ها؟!!!:(

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد واسه اينه كه كسي هنوز از نزديك با اين گوشي كار نكرده:f34r:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تعداد سوالات بیشتر به خاطر امکانات فوق العاده بیشتر ppc ها هستش. خودتون هم یه جا اذعان کردین که سخت افزاری که توی ppc ها استفاده شده خیلی قوی تره و فشار!ی هم که روشونه بیشتره. یه نفر که می شینه پای یه pc اگه تاحالا با ویندوز کار نکرده باشه نمی تونه باهاش کار کنه می تونه؟ باید کم کم دنگ و فنگ هاش رو یاد بگیره. ppc یعنی Pocket PC دیگه؟! اتم هم یه ppc phone edition هستش. یعنی در درجه اول ppc هستش، ppcی که امکانات تلفونی هم بهش اضافه شده. بعدم کارهایی که با یه موبایل معمولی می شه کرد مثل تماس تلفونی و مسیج زدن و ردو بدل کردن فایل و... رو با یه مثلاً اتم هم می شه به راحتی انجام داد.
درمورد کارهایی هم که با یه ppc می شه کرد ولی با یه گوشی سری N نوکیا نمی شه، جناب king_dani یه لینک گذاشتن فک می کنم در تاپیک کامپلیت توی فروم بغلی، در مورد کارهایی که می شه با یه dell axim انجام داد. نگاه کنید ببینید کدوم هاشو نمی تونید با یه اسمارت فون انجام بدید! فک کنم خیلی بشن
23.gif

در مورد اون ویروسی هم که فرمودید، همون مقاله رو کاش کامل می خوندید:

حتماً این "آسیب پذیر" بودن در wm5 برطرف شده که دیگه حرفی ازش نیموده
23.gif

:D :D گفتم که همون سری 60 مناسبه....:D

احتمالا هنوز تو فکر ویندوز 2003 هست ...متاسفانه الان ویندوز موبایل 5 اومده.... واقعا عجب لینک اپ تودیتی بود ها...2004...

ضمنا اون لینک در مورد کارهایی که میشه با PPC انجام داد ایناهاش...بخونید و ارزو کنید یه روز با سری 60 تو 100 سال اینده بتونید انجام بدین:D

http://www.aximsite.com/articles/link.php?id=22

--------------------------------------------------------------
راستی در مورد ویروس روی ویندوز موبایل ....بچه ها بهتره به جای اون لینک عتیقه مال 2 سال قبل یه نیگا کنید به این لینک که مال 2006 هست:

http://msmobiles.com/news.php/5165.html

There are no virus programs for Windows Mobile (there are several for Symbian though),

به وضوح گفته هیچ ویروسی برای ویندوز موبایل نیست ولی برای سیمبین فراوان موجوده....گفته با اینکه هیچ ویروسی مشاهده نشده ولی شرکتهایی سعی میکنن برای ویندوز موبایل انتی ویروس بسازن...مثل اینکه تله موش برای کسی بسازی که هیچ موشی تو خونه اش نیست....

البته میدونم باز الان یه جوابی داری ولی مساله اینه که خوبه ادم رو مدرک حرف بزنه ...اینجوری کسانی که پست های ادم رو میخونن به مرور زمان جور دیگه فکر میکنن راجع به ادم...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
39.gif

مثلا جال نشدن توی جیب احتمالا یکیشه
کد:
[LEFT]
N73         Dimensions 	110 x 49 x 19 mm
O2 XDA Atom Dimensions 	102 x 58 x 18.5 mm
Qtek S200   Dimensions  108.8 x 59.3 x 18.4 mm[/LEFT]

شما n73 رو تصمیم دارید کجاتون بزارید؟
23.gif

درضمن جال یعنی تله، استفاده به عنوان قند شکن و تله موش و... مسلماً مختص نوکیاهاست:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
:D :D گفتم که همون سری 60 مناسبه....:D

احتمالا هنوز تو فکر ویندوز 2003 هست ...متاسفانه الان ویندوز موبایل 5 اومده.... واقعا عجب لینک اپ تودیتی بود ها...2004...

ضمنا اون لینک در مورد کارهایی که میشه با PPC انجام داد ایناهاش...بخونید و ارزو کنید یه روز با سری 60 تو 100 سال اینده بتونید انجام بدین:D

http://www.aximsite.com/articles/link.php?id=22
...

این لینک کل کارهایی بود که با یک ppc میشد کرد. گفتید لینکی دارید که کارهایی که با گوشی سیمبین قابل انجام نیست و با ویندوز موبایل میشه رو لیست کرده. این لیست رو تا اونجایی که من دیدم با یک گوشی مثل E70 هم میشه انجام دارد خیلیهاش رو 6600 هم انجام میده. البته یک چیزی بود که دیدم با سیمبین سری 60 نمیشه قبلا فکر میکردم تهیه یک فایل پاور پونت تنها چیزی باشه که ویندوز موبایل در اون از سیمبین بهتره ولی امروز دیدم یک برنامه نقاشی هم داره! که خوب سری 60 ها چون قلام نقاشی ندارند نقاشی نمیتونند بکنند. ولی خدا وکلیلی اون لیست یا روی گوشیهای سیمبین هست یا برنامه اش پیدا میشه. حالا باز اگر لینک داشتید یا برنامه ای یا موردی بود که فکر میکردید از سیمبین برنمیاد و از ویندوز موبایل برمیاد بگید تا ببینیم چقدر میشه این پاکت پیسی ها رو با یک پیسی مقایسه کرد که بگیم میریم یک پاکت پیسی میخریم لااقل یکم از کارایی پی سی رو داره و از سیمبین هم بهتره
یک چند تا از کارهایی که توی لیست بود رو ببینید:!

MULTIMEDIA
Audio
Audio Players Compatible With Axim
Radio
Recording Audio
Video
Video Players Compatible With Axim
Obtaining Video
Viewing Macromedia Flash Content
Photos
Your Axim as a Camera
!!!!!
اینها رو که همه گوشیها انجام میدن! به این میگید لیست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
داریوش خان! گوشی های اسمارت نوکیا، تقریباً همه از یک کنار، یک اشکال و ضعف بزرگ دارن::: صفحه تاچ اسکرین ندارن! این خودش به تنهایی کم مشکل آفرین نیست. الان خیــــلی از کسایی که ppc می خرن و دانشجو هستن، یکی از دلایلشون اینه که از access point دانشگاه استفاده کنن و به اینترنت وصل شن. نوکیا کلاً چند تا گوشی داره که وای فای داره؟ بعدم حالا فرض کنید که با یه n80 به اینترنت وصل شدید! چه فایده؟!؟!؟!!!! یه خط چیزی بخواید برای طرف بنویسید، باید 200بار اون کلید هارو فشار بدید! بعد توی یه وب پیج باشید بخواید یه دکمه سند رو بزنید، باید 20 بار جوی استیک رو بالاپایین و چپ و راست کنید. تازه با صفحه های فارسی هم که کم مشکل ندارن، یهو می بینی همه ی حروف به هم ریخته. فقط توی ppc ها هستش که می تونید یه صفحه رو به این باقلوایی مشاهده کنید، و اگه حال کردید یه چیزی هم شما بنویسید!:::
2afzpc1.jpg

سرعت لودش هم به مراتب از یه گوشی اسمارت بیشتره. دلیل این راحتی هم فقط سخت افزار قدرتمند استفاده شده نیستش، به سازگاری دوتا سیستم عامل هم بستگی داره!

واسه گوشی های اسمارت معمولی برنامه هست، خیلی زیاد هم هست درست، ولی می دونید مشکلش چیه؟؟؟ کاربردشون فوق العاده ابتداییه. هیچ گوشی اسمارتی نمی تونه یه نیاز واقعی آدم رو برطرف کنه. بله واسه سیمبین برنامه پاورپوینت و ورد و غیره و ذلک هست، ولی فرض کنید می خواید یه صفحه ورد رو ببینید، و وقتی بازش کردید یخورده مشکل داشت! توی ppc می شه با 4تا تپ مشکلو برطرف کرد. توی یه نوکیا باید هفتاد دکمه زد.
شما خودتون شخصاً تا به حال چند بار از دیکشنری فارسی به انگلیسی استفاده کردید تو 6681تون؟! هیچی؟! توی پاکت پی سی خیلی راحت می شه این کارو کرد:
2r76904.jpg

از یه پاکت خیلی راحت می شه به عنوان یه وسیله برای نگهداری یادداشت های شخصی و این جور چیزها استفاده کرد! توی یه گوشی اسمارت معمولی نوکیا می شه؟؟
کیفیت صفحه های ppc ها با این که همه 65k هستن، اکثراً خیره کننده هستن! نگاه کردن 4 تا عکس خیلی دلنشین تر و باحال تره با اینا، فرض کنید فول سایزشون کنید، با یه اسمارت باید خودتون رو بکشید و هی با جوی استیک چپ و راستش کنید، در صورتی که توی یه ppc انگشت مبارک رو می زارید تصویر رو می کشید به چپ و راست! و سرعت لود و غیره هم که قبول دارید در یه ppc با یه cpu 400mhz خیلی بیشتر می شه دیگه؟!

واسه windows mobile یه برنامه ی نقلی 800 کیلوبایتی هست به نام tcpmp ، هر فرمتی که به عمرتون اسمشو شنیدید پشتیبانی می کنه. و کیفیت تصویری که موقع نگاه کردن یه فیلم دایویکس می گیرید توی یه ppc ، تو خواب شب با یا اسمارت بهش برسید!!! من شخصاً s200 دارم و همه چیرو اول کانورت می کنم و بیتریت تصویر رو تا 430 می یارم پایین (صدا 128) ، ولی توی یه ppc 400mhz ی حتی کانورت کردن هم لازم نیست! :::
4hxenvs.jpg

4h00lm9.jpg

و یادتون نره، تنها گوشی اسمارتی که الان می تونه از تمام قدرت سی پی یوش استفاده کنه، SE P990i هستش! که اونم تازه cpuش 208mhz ــه! درصورتی که یه ppc مثل O2 Atom Exec با 140گرم وزن، یه سی پی یو 530مگاهرتزی اینتل در قلبش نهفته اس!

با یه ppc خیلی خیلی راحت تر می تونید کتاب الکترونیکی بخونید! کلی encyclopedia و دیکشنری های مختلف هست واسه ppc ، که کار کردن باهشون اصلاً ساده نیست توی یه اسمارت بدون تاچ! تازه گفتم، فقط مساله ی تاچ اسکرین نبودن نیست، سرعت اسمارت فون ها به مراتب از ppc ها کمتره!

توی یه ppc می تویند با استفاده از terminal services و wifi ، خیلی راحت از فاصله ی زیاد صفحه pc تون رو روی ppc ببینید و کنترلش کنید! و برعکسش.
کاربردهای آموزشیش قطعاً بیشتره از اسمارت فون ها!::
2rgiey0.jpg

4cvgzlx.jpg

همین برنامه ی ساده ی فلش کارد! اگه فرض رو براین بزاریم که گوشی های اسمارت با فارسی نویسی داخلش هیچ مشکلی پیدا نمی کنن، فرض کنید می خواید داخل گوشی یه کارد اضافه کنید با استفاده از خود گوشی، واقعاً این کارو می کنید؟!؟!؟!؟! یا بیخیال می شید و روی یه تیکه کاغذ می نویسید..؟

اینا کارهایی که من تاحالا دیدم و انجام دادم. مسلماً محدود به این ها نمی شه. اصلاً مقایسه یه اسمارت فون بدون تاچ با یه ppc از پـــایه کار اشتباهیه! حالا اسمارت فون ویندوز موبایل باشه یا سیمبین. اسمارت فون با تاچ هم به شدت امکانات نرم افزاریش پایین تر از wm هستش، حتماً می دونید چرا.
من هنوزم می گم، با توجه به اینکه برنامه های کاربردی ضروری مثل ماشین حساب مهندسی و دیکشنری و غیره و غیره واسه گوشی های جاوا زیاد شدن، اگه واقعاً وقت اضافی ندارید که بزارید پای یه اسمارت فون بدون تاچ، دلیلی نداره برید طرفش. استفاده از این امکانات فوق العاده ای که شما می گید اسمارت فون ها دارن انقد دردسر داره، که حداقل برای من بودن یا نبودنش فرقی نمی کنه. گوشی های جاوای سونی اریکسون لااقل با قیمت مناسب هم یه واکمن عـــالی هستن هم یه دوربین بسیار توپ دارن! se عرضه ی ساختن گوشی های سیمبین رو داره، توی p990 و m600و w950 و باقی گوشی های سری p می شه این مساله رو به وضوح دید، ولی مازیار خان راست می گن، لااقل se سیمبین هاشو به زور به ملت فرو نمی کنه!! و تمام گوشی های سیمبینش هم تاچ اسکرین هستن، یعنی اگه سیستم عامل دارشون کرده، بی دلیل این کارو نکرده!
هرچند بماند، من شخصاً عمراً اگه گوشی از se بخرم در آینده اگه با windows mobile گوشی یی نده
39.gif
233.gif

ادیت::: این چیزارو یادم رفت!!:::

با داشتن یه ppc ، می تونید یه مودم بلوتوث کوچولوموچولو بخرید و هرجا امکانشو داشت و دلتون می خواست بزنیدش به پریز تلفن و خیلی راحت وصل شید به اینترنت!
اکثر ppc ها چی دارن؟! SDIO Slot !... یعنی چی؟! یعنی می تونید هر چی، هرچی دلتون بخواد به ppc تون اضافه کنید! از gps گرفته تا tv tuner ! تا تشخیص دهنده اثر انگشت!! ایناهم توی اسمارت فون ها هستش؟!؟
بعدم بازی هایی که واسه wm اومدن گرافیک فوق العاده بالایی دارن
درضمن پیشنهاد می کنم یه بار اون مقاله رو بخونید، لااقل عکس هاشو ببینید! خیلی از چیزهایی که بعضی ها به سادگی ازش رد می شن، شاید نظرتونو جلب کنه!

calligrapher.gif

ThinkoutsideBTmouseKB.jpg

RescoAudioRecorder.gif

...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
[
QUOTE=saeid_2001;838345. هر كي ندونه من ميدونم كه بيشتره هنگ كردن ها و برگشتيهاي بازار موبايل از گوشيهاي سوني اريكسون بوده تا حالا نه نوكيا .

:blink:

البته ويندوز موبايل رو هم قبول دارم چون حداقل 4 تا برنامه براش پيدا ميشه .
[/QUOTE]

این دیگه از اون حرفها بود.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،

به نظر من خیلی نمیخواد بحث رو تخصصی کنید و از برتری های نرم افزاری و سخت افزاری smart phone ها و ppc ها گفت.
شاید این دعوا بی نتیجه باشه چون به هر شکل دلایلی برای برتری یکی بر دیگری نمیشه پیدا کرد. یا به عبارتی این دو رقیب سر سختی هستند ولی چیزی که نمیشه ازش چشم پوشی کرد و یه مسئله بسیار بسیار مهم محسوب میشه که کمتر در بحث هاتون دیدم بهش پرداخته بشه (البته بحثهای اولیه) ، راحتی استفاده از امکانات است که به نظر من امکان صفحه لمسی ppc ها باعث شده اونها قدم بزرگتری به نسب smart phone ها به جلو بردارند.
این نظر شخصی من بود.

البته جناب X_Farhad در پست شماره 26 ، خیلی قشنگ این موضوع رو موشکافی کردند. و واقعا از مطالب و تصاویر لذت بردم ، فکر کنم این پست دقیقا جواب سوال صفحه اولم باشه در مورد اون دوستم که اصرار داشت نوکیا n93 بهتره !!

از اون عکسی هم که گذاشتید یه dell x51v جلوی یه کیبرد و موس بیسیم هست واقعا لذت بردم و متحول شدم !!! این یعنی زندگی !!!
کیبرد و موس با بلوتوث با pda در ارتباط بود؟

راستی میشه بیشتر از اون دستگاه کوچولوموچولو که گفتی به اسم مودم بلوتوث بگی...؟ یعنی به گرفتن خط دیتا مخابرات نیاز نیست؟ به طور کلی اصلا میشه بی نیاز از خط دیتا مخابرات توسط یه ppc مستقیم شماره گیری کرد و به اینترنت وصل شد؟

از دوستان ممنونم
نبی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب خوشحالم که این بحث خواننده های دیگه ای هم داشته
34.gif
ولی توروخدا نگاه کنید تاپیک آقای مسگرها رو به چه روزی انداختیم
26.gif
26.gif
...

کیبرد و موس با بلوتوث با pda در ارتباط بود؟
بله!
23.gif
این کی بوردها جمع و جورترهاشم تو بازار هست...

راستی میشه بیشتر از اون دستگاه کوچولوموچولو که گفتی به اسم مودم بلوتوث بگی...؟ یعنی به گرفتن خط دیتا مخابرات نیاز نیست؟ به طور کلی اصلا میشه بی نیاز از خط دیتا مخابرات توسط یه ppc مستقیم شماره گیری کرد و به اینترنت وصل شد؟
آره، البته هر جا هستید باید یه خط تلفون پیدا کنید اول!
23.gif
یه چیزیه شبیه این:
images

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب فرهاد خان عالی بود....خیلی ممنون...واقعا خوب به خیلی موارد پرداختین....

فکر کنم دیگه جای بحثی در برتری اینها نیست....هرگونه پست بعد از این مورد یه جورایی فقط توجیه کردن خواهد بود وبس...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
xfarhad جان مطالبتون منو یاد افسانه سازیهای قدیمی اندازه. شیخ بر آب راه میرفت و ...
به جای این جواب دادنها که شبیه تبلیغات بیلبوردها هست کاربردها رو لیست کنید و به گفتن جملات کلی اکتفا نکنید. بعد میتونیم ببینیم این کاربردهایی که میگی چقدرش نیاز اشخاص هست و چقدرش نیست. به جای اینکه بگید خیلی چیزها و برید لیست رو نگاه کنید میتونی بگی مثلا نرم افزار acess روی ppc اجرا میشه و روی اسمارتها نمیشه تا اگر کسی خواست انتخاب کنه بدونه چی رو از دست میده.
اومدید و از پخش فیلم divx نوشتی در حالیکه یک فیلم divx کامل حداقل 700 مگ حافظه میخواهد اونهم در حالیکه شما محدود به ابعاد صفحه نمایشت هستی هیچ فرقی نمیکنه چقدر رزولوشن و حجم فیلم بالا باشه تصویر نمیتونه از یک فیلم 200 مگی که روی N80 یا رزولوشن qvga هست بهتر باشه. دیکشنری فارسی و خیلی چیزهای شبیه اینها بحث برنامه هست و نه بحث سیستم عامل و فرقی از این لحاض بین دو نوع گوشی نیست امکان نوشتن برانامه اش برای هر دو هست اینها چه چیزیه که شما به عنوان برتری میشمری؟
بعد شما از دردسر های اسمارت فونها میگی و میگی کمه گوشی جاوا خوبه ولی در مقابل یک گوشی سیمبین یک گوشی ویندوز موبایل معرفی میکنی که ویندوز موبایل هم به این جمله معروفه که هنوز گوشی ppc بدون ایراد به بازار نیومده.
صفحه کلید بی سیم هم برای نوکیا هست ضمن اینکه بعضی از گوشیهای نویکا صفحه کلید کامل روی خودشون دارند این هم هیچ برتری نمیتونه باشه . من فقط افتخار سازی برای ppc میبینم از جانب شما و گرنه چجه دلیلی داره وقتی هم سیمبینهای سری 60 صفحه کلید بیسیم بهشون میخوره هم ppc بیایید و فقط از ppc ها یکطرفه بگیرید.
اما اگر این لیست تهیه بشه من خوشحال میشم لیستی تهیه بشه از کارهایی که یک ppc میکنه و گوشی اسمارت نمیکنه. البته باید مواردی که از روی ناآشنایی شما فرض میشه که از سیمبین برنمیاد حذف بشه مثل پخش فیلم و صفحه کلید بیسیم و sound recorder...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب فرهاد خان عالی بود....خیلی ممنون...واقعا خوب به خیلی موارد پرداختین....

فکر کنم دیگه جای بحثی در برتری اینها نیست....هرگونه پست بعد از این مورد یه جورایی فقط توجیه کردن خواهد بود وبس...

مرسی مازیار جان:) باهت موافقم... ولی بزا یه کوچولو دیگه جواب بدم واسه بار آخر:happy: ...

جناب داریوش خان! اولاً که اون audio recorder ام پی تری ضبط می کرد! بسته به cpu دستگاهتون، می تونید حتی 128kbps هم ضبط کنید! و کیفیتش واقعاً مثل این می مونه که یه میکروفون وصل کردید به پی سی و بااون صداتونو ضبط کردید!
درضمن من نمی دونم واقعاً پست من رو کامل نخوندین یا اصلاً نخوندین!! من گفتم، توی هرگوشی یی که سیمبین باشه خیلی برنامه ها می شه نصب کرد. ولی راحتی کار باهشون در حد صفره
دیکشنری فارسی به انگلیسی رو من نگفتم نیست. گفتم شما به احتمال 99% ازش استفاده نمی کنید. چرا؟ 1- به خاطر اینکه روی کی بوردتون حروف فارسی نیست احتمال خیلی زیاد! 2-حتی اگه بود نوشتن یه کلمه ی فارسی به این روش خیلی طول می کشید!
در مورد فیلم divx هم شوخی کردید دیگه نه؟!؟ من دستگاه خودم s200 هستش، و همیشه مجبورم فیلم هارو کانورت کنم اول، بیتریت رو می یارم حدود 430 و ابعاد رو 320Xyyy و البته کیفیت پایین نمی یاد، چون رزولوشن صفحه 320x240 هستش... ولی این مزیته؟؟؟؟ من ترجیح می دم هرروز صبح قبل ازینکه بخوام برم بیرون از خونه، یه اپیزود desperate housewives رو مستقیماً کپی کنم رو مموری کاردم (2گیگ، جا کم نمی یارم!) ، آخر روز هم پاکش کنم، جای اینکه بزارم کانورتش کنم! بعدم شما بفرمایید، با رزولوشن 320*240 ، گوشی های اسمارت تا چه بیتریتی جواب می دن؟ اگه تونستن واسه صدا و تصویر روی هم 560kbps رو پردازش کنن، اون وقت این رو می شه از برتری های ppc حذف کرد!;)
درضمن من تبلیغ بیلبورد نمی کنم! اکثر این کارهایی که گفتم رو خودم انجام می دم. منتظرم یه پول خوبی دستم بیاد تا یه gps بگیرم (که برنامه هاش برای ppc بشدت بیشتر از اسمارت فون هاست) ، اگه نیازش بشه مودم بلوتوث هم می گیرم. صفحه کلید بیلت این واسه هیچ کدوم برتری نیست، چون خیلی از ppc ها هم دارن. ولی مطمئن باشید، این که بگید یه گوشی مثل n70 یا n73 قابل قیاس هستن با ساده ترین ppc ، به خاطر تاچ اسکرین نبودنشون این مقایسه از پایه اشتباست;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درضمن من اسمی از access نبردم ها! گفتم access point ، مربوط می شه به اینترنت وای فای!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
حالا جالبیش اینجاس که تاپیک راجع به اتم و p990 هست!! نه راجه به سیمبین ( اونم سری 60 ) !!!:blink: :weird:

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه بحث د يگه هم مطرحه:

معمولا كسي كه يه موبايل گرون قيمت ميخره ،ميخواد همه ي امكاناتش توي يك سطح بالا اومده باشند(منظورم از گرون 500 تا 700 تومن هست ،بيشتر كه اصلن عاقلانه نيست)
استفاده هاي نرم افزاري بالا رو كه همه توي كامپيوتر داريم، به نظر من سيستم عامل خيلي قوي براي موبايل همون قدر اضافه هست كه يه دوربين 10 مگاپيكسلي يا 10 گيگ هارد.
يعني اگه سيستم عامل ها رو 3 دسته كنيم wm5 ،UIQ،s60 به نظر من حد وسط ازهمه متعادل تر وكار راه انداز تر هست
يعني شما حاضريد بخاطر نرم افزار بيشتر و يا حرفه اي تر از دوربين واقعا عالي وصداي خوب p990 بگذزيد؟
اين رو هم بگم ،به قيمت كاذب p990 توي ايران نگاه نكنيد ،توي دبي با 550 تومن ميشه از جاهاي معتبر اين گوشي رو پيدا كرد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرسی مازیار جان:) باهت موافقم... ولی بزا یه کوچولو دیگه جواب بدم واسه بار آخر:happy: ...

جناب داریوش خان! اولاً که اون audio recorder ام پی تری ضبط می کرد! بسته به cpu دستگاهتون، می تونید حتی 128kbps هم ضبط کنید! و کیفیتش واقعاً مثل این می مونه که یه میکروفون وصل کردید به پی سی و بااون صداتونو ضبط کردید!
درضمن من نمی دونم واقعاً پست من رو کامل نخوندین یا اصلاً نخوندین!! من گفتم، توی هرگوشی یی که سیمبین باشه خیلی برنامه ها می شه نصب کرد. ولی راحتی کار باهشون در حد صفره
دیکشنری فارسی به انگلیسی رو من نگفتم نیست. گفتم شما به احتمال 99% ازش استفاده نمی کنید. چرا؟ 1- به خاطر اینکه روی کی بوردتون حروف فارسی نیست احتمال خیلی زیاد! 2-حتی اگه بود نوشتن یه کلمه ی فارسی به این روش خیلی طول می کشید!
در مورد فیلم divx هم شوخی کردید دیگه نه؟!؟ من دستگاه خودم s200 هستش، و همیشه مجبورم فیلم هارو کانورت کنم اول، بیتریت رو می یارم حدود 430 و ابعاد رو 320Xyyy و البته کیفیت پایین نمی یاد، چون رزولوشن صفحه 320x240 هستش... ولی این مزیته؟؟؟؟ من ترجیح می دم هرروز صبح قبل ازینکه بخوام برم بیرون از خونه، یه اپیزود desperate housewives رو مستقیماً کپی کنم رو مموری کاردم (2گیگ، جا کم نمی یارم!) ، آخر روز هم پاکش کنم، جای اینکه بزارم کانورتش کنم! بعدم شما بفرمایید، با رزولوشن 320*240 ، گوشی های اسمارت تا چه بیتریتی جواب می دن؟ اگه تونستن واسه صدا و تصویر روی هم 560kbps رو پردازش کنن، اون وقت این رو می شه از برتری های ppc حذف کرد!;)
درضمن من تبلیغ بیلبورد نمی کنم! اکثر این کارهایی که گفتم رو خودم انجام می دم. منتظرم یه پول خوبی دستم بیاد تا یه gps بگیرم (که برنامه هاش برای ppc بشدت بیشتر از اسمارت فون هاست) ، اگه نیازش بشه مودم بلوتوث هم می گیرم. صفحه کلید بیلت این واسه هیچ کدوم برتری نیست، چون خیلی از ppc ها هم دارن. ولی مطمئن باشید، این که بگید یه گوشی مثل n70 یا n73 قابل قیاس هستن با ساده ترین ppc ، به خاطر تاچ اسکرین نبودنشون این مقایسه از پایه اشتباست;)

desperat housewives که خیلی مزخرفه ولی من هم سریال lost رو با آخرین رزولوشنی که صفحه نمایش میده میبینم بسته به صفحه داره و سیمبین یا ویندوز موبایل هم ربطی به کیفیت تصویر نداره. مثلا اگر e61 بود که 16 میلیون رنگ هم بود. نکته در اینجاست که کیفیت پخش فیلم هیچ برتری برای این دو سیستم نیست بلکه بسته به مدل و صفحه نمایشه. آخرین بیت ریت اسمارت مووی 1072 kbs هست که البته نسبت به حجمی که اضافه میکنه کیفیت فیلم افزوده نمیشه. به پردازنده های ppc نگاه نکنید بیشترش صرف فشار سیستم عامل شده.
برنامه هایی که مورد نیاز من بوده روی سیمبین موجود بوده. قبلا هم گفتم اگر اقلیتی هستید که برنامه خاصی میخواهید که روی سری 60 مثلا اجرا نمیشه که هنوز هم معلوم نشده چه برنامه ایه خرید یک ppc میتونه توجیه پیدا کنه . از صفحه کلید بیسیم و رم 2 گیگ و تی وی تیونر صحبت میکنید ولی خوبه بنویسید مجموع قیمتشون چقدره. اون قلم تاچ اسکرین هم نه اینکه کسی گفته باشه بده ولی حالا بوودنش چقدر تاثیر داره که شما به خاطرش میگی مقایسه اشتباهه. جالبه که این قلم روی فروش اسمارتها هیچ تاثیری نداشته و حتی فروش گوشیهای تاچ اسکرین کمتر هم بوده و نمونه هایی مثل p910 سونی اریکسون و 7710 نوکیا گوشیهای شکست خورده به حساب میان. به هر حال به عنوان یک مصرف کننده نمیدونم با قلم گوشی چه میشه کرد اگر سرعت تایپ مهم بود گوشی باصفحه کلید کامل میگرفتم. برنامه نقاشی هم به کارم نمیاد دیگه چی میمونه؟ باز هم نمیگم بده ولی اونقدر هر بزرگش نکنید یک آقایی بود قبلا خیلی روی این قلم مانور میداد و آخر گفت که دوستی داره که نیازش محاسبات زیاد هست و .... اینقدر گفت ما فکر کردذیم طرف دکترای ریاضی داره ولی بعد معلوم شد که طرف جنس به بقالیها میفروخته و از این وسیله یعنی p910 و قلمش برای جمع زدن ماست و خیار شور استفاده میکرده. صفحه 2 یا حداکثر 3 اینچ دیگه موس نمیخواهد اگر هم فکر میکنید میخواهد استفاده کنید ولی پست تبلیغاتی نزنید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
يه بحث د يگه هم مطرحه:

معمولا كسي كه يه موبايل گرون قيمت ميخره ،ميخواد همه ي امكاناتش توي يك سطح بالا اومده باشند(منظورم از گرون 500 تا 700 تومن هست ،بيشتر كه اصلن عاقلانه نيست)
استفاده هاي نرم افزاري بالا رو كه همه توي كامپيوتر داريم، به نظر من سيستم عامل خيلي قوي براي موبايل همون قدر اضافه هست كه يه دوربين 10 مگاپيكسلي يا 10 گيگ هارد.
يعني اگه سيستم عامل ها رو 3 دسته كنيم wm5 ،UIQ،s60 به نظر من حد وسط ازهمه متعادل تر وكار راه انداز تر هست
يعني شما حاضريد بخاطر نرم افزار بيشتر و يا حرفه اي تر از دوربين واقعا عالي وصداي خوب p990 بگذزيد؟
اين رو هم بگم ،به قيمت كاذب p990 توي ايران نگاه نكنيد ،توي دبي با 550 تومن ميشه از جاهاي معتبر اين گوشي رو پيدا كرد.

البته من همیشه گفته ام که uiq از سری 60 خیلی بهتر و کار کردن باهاش راحت تره....به این دلیل که مثل PPC دارای صفحه لمسی هست و کلی ادم رو راحت میکنه...

P990 در حال حاضر بهترین انتخاب هست از موبایلهای بازار....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درضمن من اسمی از access نبردم ها! گفتم access point ، مربوط می شه به اینترنت وای فای!

متوجه منظورتون شدم ولی وای فای روی گوشیهای سری ای و خیلی از سری n های نوکیا هستو منظروم من برنامه acess بود که برای سیمبین نیست و اگر کسی نیاز داره که همیشه در حال برنامه نویسی با access باشه خوب سیمبین بکارش نمیاد باید یک پاکت پیسی بخره.
راستی این پاکت پی سیهاییی که اسم میبرید قیمتش رو هم بنویسید وقتی دارید با 6681 بنده مثلا مقایسه میکنید.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این هم یک لینک مقایسه:

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/N70_and_SPV_C600_head_to_head.php

البته این قسمت هم قابل توجهه:
Stability
Symbian OS very stable, although network operator additions and third party software can cause problems sometimes
نقطه قوت سیمبین همین پایداریشه و اینکه دردسرهای امثال پاکت پیسی را نخواهید داشت.

بالا