• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام
ممنون بابت معرفی این سایت ، با لینک شما عضو شدم.
عزیز حالا باید چند روز این کار رو انجام بدیم؟ منظورم 5 بار کلیک کردن رو قسمت activate your acount هست . 7 روز؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
ممنون بابت معرفی این سایت ، با لینک شما عضو شدم.
عزیز حالا باید چند روز این کار رو انجام بدیم؟ منظورم 5 بار کلیک کردن رو قسمت activate your acount هست . 7 روز؟

سلام
متاسفانه تو لیستم نیستید :(
اگه منظورتون activation ad هستش این تبلیغ به مدت 7 روز اکانت شما تمدید میکنه(هر روز هم 5 تا ازش موجود هست)
برا مثال 5 بار رو که الان کلیک کنید 35 روز اکانت شما تمدید میشه و 500 امتیاز هم میگیرید
اگر کلیک نکنید اکانت شما دی اکتیو میشه و برای اکتیو کردنش باید تیکت بزنید

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام
متاسفانه تو لیستم نیستید :(
اگه منظورتون activation ad هستش این تبلیغ به مدت 7 روز اکانت شما تمدید میکنه(هر روز هم 5 تا ازش موجود هست)
برا مثال 5 بار رو که الان کلیک کنید 35 روز اکانت شما تمدید میشه و 500 امتیاز هم میگیرید
اگر کلیک نکنید اکانت شما دی اکتیو میشه و برای اکتیو کردنش باید تیکت بزنید
من که با این لینک ثبت نام کردم : /www.paidverts.com/ref/rapidleech !
بعد یه مشکلی هست ، وقتی من تبلیغ رو میبینم و confirm رو میزنم ارور میده و میگه باید دوباره امتحان کنم ، میدونید مشکل از کجاست؟
الان یعنی من اگه تنها یه بار ببینم تبلیغ رو و واسه 7 روز فقط تمدید کنم ، مشکلی نیست بعد 7 روز باز تمدید کنم؟ یعنی هر 7 روز یه بار تمدیدش کنم

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من که با این لینک ثبت نام کردم : /www.paidverts.com/ref/rapidleech !
بعد یه مشکلی هست ، وقتی من تبلیغ رو میبینم و confirm رو میزنم ارور میده و میگه باید دوباره امتحان کنم ، میدونید مشکل از کجاست؟
الان یعنی من اگه تنها یه بار ببینم تبلیغ رو و واسه 7 روز فقط تمدید کنم ، مشکلی نیست بعد 7 روز باز تمدید کنم؟ یعنی هر 7 روز یه بار تمدیدش کنم

تو یاهو اددتون کردم.
مشکل confirm فکر میکنم از مرورگر باشه چون من با کروم همین مشکل رو دارم
مشکلی نیست فقط شما دارید امتیاز زیادی رو از دست میدید
هر کدوم از اون تبلیغات 100 امتیاز هستش! اصلا فلسفه این سایت بالابردن امتیاز از هر طریقی هست

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
تو یاهو اددتون کردم.
مشکل confirm فکر میکنم از مرورگر باشه چون من با کروم همین مشکل رو دارم
مشکلی نیست فقط شما دارید امتیاز زیادی رو از دست میدید
هر کدوم از اون تبلیغات 100 امتیاز هستش! اصلا فلسفه این سایت بالابردن امتیاز از هر طریقی هست

شما از چه مرورگری استفاده میکنن؟ من کروم و موزیلا رو امتحان کردم ارور داد!

نام کاربری alexa10

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
شما از چه مرورگری استفاده میکنن؟ من کروم و موزیلا رو امتحان کردم ارور داد!

نام کاربری alexa10
ممنون عزیز
پشتیبانی جواب داد که در حال آپدیت هستند و خیلی ها دچار این مشکل شدن
من فایرفاکس 29 دارم

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
موقع کانفیرم ارور میده

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سلام منم عضو شدم و امیدوارم بشه کسب درامد کرد ازش چون جالبه سایتش ایران که قبول داره؟
من از فایرفاکس عضو شدم از 5 بار فقط یه بار ارور داد و دوباره امتحان کردم جواب داد .راستی اگر بیشتر سرمایه گذاری کنیم چی مثلا 5 دلار یا 10 دلار؟و اینکه شما دریافتی داشتید ازش؟پرداخت داره این سایت یا نه؟ مطمئنه؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من با لینک شما عضو شدم ولی امتیازات دریافتی رو کجا ثبت میکنه که بتونیم ببینیم چند امتیاز داریم ؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من گزینه اکتیو کردن رو که میزنم این صفحه باز میشه که ظاهرا میگه حساب اکتیو نشده . راه حلش چیه ؟

ddd.jpg

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا الان من ثبت نام کردم با ریفرال شما و فعالشم کردم سوالم اینه که چند ساعت بعد تبلیغاتش میاد؟ اصلا چیزی قرار هست ییاد؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان با نام کاربری و رمز فعلی میتونید داخل سایت دیگه مجموعه یعنی mytrafficvalue هم لاگین کنید

--------------------------------------------------------------------------

موقع کانفیرم ارور میده
در حال جابه جایی از سرور قبلی هستند.ولی الان تا حدودی رفع شده

سلام منم عضو شدم و امیدوارم بشه کسب درامد کرد ازش چون جالبه سایتش ایران که قبول داره؟
من از فایرفاکس عضو شدم از 5 بار فقط یه بار ارور داد و دوباره امتحان کردم جواب داد .راستی اگر بیشتر سرمایه گذاری کنیم چی مثلا 5 دلار یا 10 دلار؟و اینکه شما دریافتی داشتید ازش؟پرداخت داره این سایت یا نه؟ مطمئنه؟
مطمئنا از سایتهای کلیکی معمولی خیلی بهتر هست . هموجور که بالا گفتم تا به اینجا و با توجه به سابقه مجموعه اعتبار بالایی داره و حتی یک مورد عدم پرداختی در نت وجود نداره.
خودم توی این 4 روز که عضو شدم! 1.5 دلار برداشت داشتم.
اما شما فعلا کمی با سایت کار کنید تا همه چیش دستتون بیاد بعد اگه مایل بودید سرمایه بریزید
نگاهی به تاپیک سایت در فروم moneymakergroup بندازید بعضی ها بالای چند هزار دلار سرمایه گذاری کردند

اقا الان من ثبت نام کردم با ریفرال شما و فعالشم کردم سوالم اینه که چند ساعت بعد تبلیغاتش میاد؟ اصلا چیزی قرار هست ییاد؟
عزیزی
تا قبل از این آپدیتی که همین دیشب!!انجام دادن تا 3-4 ساعت بعد میومد البته واسه بعضی ها هم بیشتر طول میکشه . کلا اطلاعاتی راجع به زمانش تو سایت نیست!اگه قراره نیاد که اصلا طرف چرا سایت زده :Do_O
الان هم دو تا از دوستانی که دیشب عضو شدن تبلیغات رو دیدن.بالا اشاره کردم از زمانی که تبلیغات پولی ظاهر بشن فقط 18 ساعت برای کلیک بر روی آنها فرصت دارید در غیر اینصورت تبلیغات از پنل شما حذف خواهند شد.
سعی کنید روزی دوبار لاگین بشید. فعلا فقط امتیاز جمع کنید
اول امتیازه مهمه :)

اما حتما آپگرید 0.05$ رو بخرید
--------------------------------------------------------------------------

تبلیغ مشاهده شده یکی از کاربران moneymakergroup با امتیاز خیلی بالا
69839218275360531265.png

Last edited:

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
یه سوال اگه 8 دلار سرمایه گذاری کنم تبلیغاتی که واسه من میاد حدود چند دلاری میشه؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
یه سوال اگه 8 دلار سرمایه گذاری کنم تبلیغاتی که واسه من میاد حدود چند دلاری میشه؟
چند دلاری ؟ یا حسین :D
فعلا پول نریزید چند روز با سایت کار کنید . صبر کنید تبلیغات پولی هم بیاد.
بالا توضیح دادم :
هر یک دلار که بریزید = دریافت 3100 امتیاز معادل با = دریافت 1.55 دلار تبلیغ پولی
100 دلار معادل با 155 دلار تبلیغ پولی (نه در یک روز!! ممکنه حتی یک ماه طول بکشه و قیمت تبلیغات هم خیلی بالا-- نباشه اصلا اصول خاصی نداره)
یعنی وقتی یک دلار بریزید به اندازه 1.55 دلار!(نه یک تبلیغ 1.55 دلار) تبلیغ دریافت خواهید کرد! که مدتش هم میتونه حتی طول بکشه!

اما حتما آپگرید 0.05$ رو بخرید

این تاپیک رو دنبال کنید
www.moneymakergroup.com/Paidverts-Paidvertsco-t468871.html

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چطور آپگرید رو بخریم؟

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
عزیز باید اون کلمه ها رو تو کادر ها وارد کنید بعد رو proceed to advertisers wbsite کلیک کنید تا برید به صفحه تبلیغ .
ما اون کلمه ها را وارد کردیم ولی اینو proceed to advertisers wbsite
پیدا نکردیم؟؟؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
وضعیت
موضوع بسته شده است.