rapidleech
Registered User
- نوشتهها
- 1,974
- لایکها
- 1,261
Last edited:
سلام
ممنون بابت معرفی این سایت ، با لینک شما عضو شدم.
عزیز حالا باید چند روز این کار رو انجام بدیم؟ منظورم 5 بار کلیک کردن رو قسمت activate your acount هست . 7 روز؟
من که با این لینک ثبت نام کردم : /www.paidverts.com/ref/rapidleech !سلام
متاسفانه تو لیستم نیستید
اگه منظورتون activation ad هستش این تبلیغ به مدت 7 روز اکانت شما تمدید میکنه(هر روز هم 5 تا ازش موجود هست)
برا مثال 5 بار رو که الان کلیک کنید 35 روز اکانت شما تمدید میشه و 500 امتیاز هم میگیرید
اگر کلیک نکنید اکانت شما دی اکتیو میشه و برای اکتیو کردنش باید تیکت بزنید
من که با این لینک ثبت نام کردم : /www.paidverts.com/ref/rapidleech !
بعد یه مشکلی هست ، وقتی من تبلیغ رو میبینم و confirm رو میزنم ارور میده و میگه باید دوباره امتحان کنم ، میدونید مشکل از کجاست؟
الان یعنی من اگه تنها یه بار ببینم تبلیغ رو و واسه 7 روز فقط تمدید کنم ، مشکلی نیست بعد 7 روز باز تمدید کنم؟ یعنی هر 7 روز یه بار تمدیدش کنم
تو یاهو اددتون کردم.
مشکل confirm فکر میکنم از مرورگر باشه چون من با کروم همین مشکل رو دارم
مشکلی نیست فقط شما دارید امتیاز زیادی رو از دست میدید
هر کدوم از اون تبلیغات 100 امتیاز هستش! اصلا فلسفه این سایت بالابردن امتیاز از هر طریقی هست
ممنون عزیزشما از چه مرورگری استفاده میکنن؟ من کروم و موزیلا رو امتحان کردم ارور داد!
نام کاربری alexa10
سلاممن گزینه اکتیو کردن رو که میزنم این صفحه باز میشه که ظاهرا میگه حساب اکتیو نشده . راه حلش چیه ؟
مشاهده پیوست 584580
در حال جابه جایی از سرور قبلی هستند.ولی الان تا حدودی رفع شدهموقع کانفیرم ارور میده
مطمئنا از سایتهای کلیکی معمولی خیلی بهتر هست . هموجور که بالا گفتم تا به اینجا و با توجه به سابقه مجموعه اعتبار بالایی داره و حتی یک مورد عدم پرداختی در نت وجود نداره.سلام منم عضو شدم و امیدوارم بشه کسب درامد کرد ازش چون جالبه سایتش ایران که قبول داره؟
من از فایرفاکس عضو شدم از 5 بار فقط یه بار ارور داد و دوباره امتحان کردم جواب داد .راستی اگر بیشتر سرمایه گذاری کنیم چی مثلا 5 دلار یا 10 دلار؟و اینکه شما دریافتی داشتید ازش؟پرداخت داره این سایت یا نه؟ مطمئنه؟
عزیزیاقا الان من ثبت نام کردم با ریفرال شما و فعالشم کردم سوالم اینه که چند ساعت بعد تبلیغاتش میاد؟ اصلا چیزی قرار هست ییاد؟
چند دلاری ؟ یا حسینیه سوال اگه 8 دلار سرمایه گذاری کنم تبلیغاتی که واسه من میاد حدود چند دلاری میشه؟
ما اون کلمه ها را وارد کردیم ولی اینو proceed to advertisers wbsiteسلام
عزیز باید اون کلمه ها رو تو کادر ها وارد کنید بعد رو proceed to advertisers wbsite کلیک کنید تا برید به صفحه تبلیغ .
چطور آپگرید رو بخریم؟
تصویر:ما اون کلمه ها را وارد کردیم ولی اینو proceed to advertisers wbsite
پیدا نکردیم؟؟؟
پایین صفحه در لینک پایین
www.paidverts.com/member/my_account.html
(برای آپگرید باید 2500 امتیاز داشته باشی)