• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
چون طبق معمول در حال تعمیرات هستند و سایت بالا نمیاد من عکس پروفایل ایشون رو میذارم تا همه قضاوت کنند چه کسی داره باهتون بازی میکنه و به سرمایه شما بیشتر نیاز داره !

http://i60.tinypic.com/mwpfz8.png

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
البته که کار ایشون عالی نبود برعکس یک حرکت بسیار کودکانه و بچه گانه بود .
من چندین ماه پیش دو تا سایت هایپ با روش پونزی معرفی کردم که همین دو هفته پیش علیه این دوتا سایت پست دادم که گفتم اهای ملت این سایت ها ماهیتن کلاه بردارن حواستون رو جمع کنید . ( پستش موجوده )

قابل توجه سرمایه داران بیت کوئین

بعد این آقا مثل بچه ها رفته دو تا از صحبت های من رو کوت کرده که چرا شما طرفدار این سیستم ها نیستی 6-7 ماه پیش دو تا از اینها رو معرفی کردی ؟
این یعنی چی ؟ یعنی من قبول دارم همه نوشته های شما درست و منطقیه اما اگه به شخصیت شما بپردازم میتونم بحث رو منحرف کنم و حواس ملت رو به شما جلب کنم تا به نوشته های شما و سود خودم رو جمع کنم .
اما افسوس که ما خودمون آب بندی شده هستیم و این ترفند ها رو ما کار نمیکنه !

اتفاقن خیلی خوب موضوع را برای ما روشن کرد، همه هم خوب قضاوت خواهند کرد که چجور شخصی هست شوما
حرف های شما کلا محمل هست برار! خودت برو حرفات رو ببین هربار داری تناقض میگی
کلا هم بقول رپید معلومه حسادت شما برای چیست و همش در حال اسپم زدن، رپید عرضه داره و زیرمجموعه میگیره که امثال شما ندارن و فقط قصد تخریب دارن

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
سلام دوستان.من صفحات قبل رو نخوندم. ولی این صفحه رو دیدم گفتم یه توضیحاتی بدم:
بنده با حرف های کاربر dollar_egold موافق هستم. این سایت به هیچ وجه قالب اطمینان نیست.کاربرrapidleech هم به خاطر زیرمجموعه هاش دارن از سایت حمایت میکنن. منم از زمانی که سایت افتتاح شد تا الان 630 دلار از زیرمجموعه ها به دست اوردم که بیشترش به خاطر خرید باپ زیرمجموعه هام هست.که خوشبختانه زیرمجموعه های من ایرانی نیستن.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کاربر محترم dollar_e_gold عزیز , در صورتی که به سیستم اعلامی انتقادی دارید به همراه مستندات در تاپیک اعلام فرمایید .
در غیر اینصورت منازعات شخصی خود را با دیگر کاربران خارج از انجمن مطرح فرمایید . مسئولیت روش و راه کار درآمدزایی دیگر کاربران بر عهده شما یا این انجمن نیست . دیگر کاربران نیز با تحقیق و اطلاعات دقیق در صورت نیاز از لینک های دیگر افراد استفاده میکنند .
به جهت گزارش های بسیار زیاد در مورد این تاپیک در صورت ارسال پست هایی خارج از قوانین در این تاپیک و یا دیگر تاپیک های این بخش , دسترسی شما و یا هر کاربر دیگری محدود خواهد شد .
پیشاپیش از همکاری شما پس از این متشکرم

پ.ن : تاپیک به درخواست استارتر قفل شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا