• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
اقا اون ستون آخر مقدار تبلیغی که هر گروه دریافت می کنه؟

بله دادا ، مقدار دلاریه که هر گروه در روز دریافت می کنه

از کجا میشه فهمید تبلیغات از کدوم گروه برامون میاد
ممنون
دادا ، هر یورز بسته به امتیازش میره تو یه گروه :
https://www.paidverts.com/member/maximise_tips_2.html

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
الان داشتم تو فوروم های خارجی گشت میزدم بازم ملت صداشون در اومده !
طرف 1 دلار گذاشته دو روزه 2 سنت گرفته .
مثل اینکه این بازی تمومی نداره و هر روز یه بهونه دارن پول ملت رو ندن .
الانم دارن میگن سایت در حال تعمیراته و برای همین امروز تبلیغات نگرفتید
البته نمیدونم چرا میتونند تبلیغات بگیرند اما نمیتونند تبلیغات بدن !!!!
من یه دلار تو این سایت برای فان fun سرمایه گذاشتم
برای اینکه بتونم واقعیت های تلخ سایت ( دله دزدی های بُت مقدس آقای جو Jo ) رو براتون لیو live توضیح بدم
هرکی خبر های روز دزدی های Jo رو میخواد ایدی یاهوش رو بده براش به صورت انلاین بفرستم .

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
اقایون دلار پرفکت مانی ارزون از کجا میگیرید شما

همه بالای 3750 مگن
3700 خوبه دیگه ،بخر :)

دوستان تا حالا پیش اومده که در قسمت cashout درآمدتون رو اشتباهی به یکی از حسابهای دیگه انتقال بدید. مثل پی پال که گزینه اول هست . ولی مثلا حساب پی پال نداشته باشید در این قسمت !!!

من اشتباه کردم و مقداری درآمد رو به حساب پی پال در قسمت cashout انتقال دادم!!! حساب پی پال هم اصلا در این قسمت معرفی نکردم برای paidverts
حالا باید برسونمش به ۱ دلار باهاش تبلیغ بخرم؟ فکر کنم همین راهش باشه؟؟ یا میشه انتقالش بدم به پرفکت مانی در همون جا؟

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434

دوستان تا حالا پیش اومده که در قسمت cashout درآمدتون رو اشتباهی به یکی از حسابهای دیگه انتقال بدید. مثل پی پال که گزینه اول هست . ولی مثلا حساب پی پال نداشته باشید در این قسمت !!!

من اشتباه کردم و مقداری درآمد رو به حساب پی پال در قسمت cashout انتقال دادم!!! حساب پی پال هم اصلا در این قسمت معرفی نکردم برای paidverts
حالا باید برسونمش به ۱ دلار باهاش تبلیغ بخرم؟ فکر کنم همین راهش باشه؟؟ یا میشه انتقالش بدم به پرفکت مانی در همون جا؟
نه دیگه نمی شه منتقلش کرد.
همین که گفتید تبلیغ بخرید.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95

پیشنهاد من اینه تیکت بزنید و اونا براتون منتقل میکنند و بعد سریعآ برداشت کنید چون همین الان اقدام به برداشت کنید احتمالا از سه روز تا دو هفته دیگه میاد تو حسابتون و این زمان رو باید مد نظر قرار بدید که اگه سایت داشت اسکم میشد و همه سرمایه هاشون رو خارج میکردن شما در آخر صف نباشید .
1/3 سرمایه اینوست بقیه برداشت .

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
قیمت همینه ارزون تر از این نیست.:confused:

چرا دادا از خود رپید جان ، 3680 گرفتم ، بازم هست بعضی جاها ارزان میدن

3700 کی مده الان؟
تیکت بزن دادا برات برمی گردونن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
این عدد و به یاد داشته باش $0.0005 . برای اینکه حافظت هم تقوویت بشه سایت روزانه بالای 50 تا از این عدد نشونت میده:D

:D:D:D
نزن تو ذوقش خب

برای تست 30 دلار زدم به سایت

موفق باشی عزیز جان
------------------------------------------

دوستان تمام پرداخت های امروز انجام شد

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
این درامد امروزه من
0.02498

فقط تبلیغ 0,0005 $
خدایی ضدحاله که....

sam7091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعد از اینکه 35000 تا bap و توی شیریاخط در دو دقیقه باختم. امروز با اینکه امتیازم پایین بود (4000) ولی بازم بیست سنت تبلیغ داشتم.:general707: من که راضیم:)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
امروز ۵۰ تا تبلیغ ۰.۰۰۰۵ به من داده
۵۰*۰.۰۰۰۵= ۰.۰۲۵ دلار = فکر کنم حدودا ۹۰ تومان میشه
خوشبینانه ترینش این هست که ۵۰ بار صفحه تبلیغ اولیه در سایت پیدورت باز کردم. بعد ۵۰ تا سایت تبلیغی رو به مدت ۳۰ ثانیه سورف کردم. کلی ارور داد که مجبور شدم صفحه رو رفرش کنم و تبلیغها رو دوباره ببینم.

یعنی روی هم رفته بیش از ۱۲۰ صفحه را امروز بازدید کردم. اگه تقریبی ۵۰۰ کیلوبایت میانگین هر صفحه از حجممون کم بشه ==== ۱۲۰*۵۰۰=۶۰۰۰۰ کیلوبایت= ۶۰ مگابایت

الان isp من ۵۰۰ مگابایت را ۲۰۰۰ تومان میده.= حدودا هر مگابایتی 4 تومان میشه

یعنی من امروز ۶۰*4= 240 تومان سورف انجام دادم !!!!!!!!!!!!! :eek:
:eek::eek::eek::eek::eek:

ولی پیدورت ۹۰ تومان به من داد!!!!!!!!!!!!!!!

البته ربطی به پیدورتس نداره. برای ما که اینترنتمون حجمیه این رو نوشتم و محاسبه تقریبی کردم.

Last edited:

sam7091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این مشکل جدیدش واقعا رو اعصابه. مجبوری بعضی تبلیغ ها رو دوباره ببینی. گاهی هم وقتی ریفرش می کنی یه صفحه میاد با 16 تا تبلیغ BAP و بالاش می نویسه اکانت شما غیرفعال شده:eek: بعد که دوباره ریفرش می کنی درست میشه.
مگه امتیاز BAP شما چنده؟

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
یعنی روی هم رفته بیش از ۱۲۰ صفحه را امروز بازدید کردم. اگه تقریبی ۵۰۰ کیلوبایت میانگین هر صفحه از حجممون کم بشه ==== ۱۲۰*۵۰۰=۶۰۰۰۰ کیلوبایت= ۶۰ مگابایت

الان isp من ۵۰۰ مگابایت را ۲۰۰۰ تومان میده.= حدودا هر مگابایتی ۲۵۰ تومان میشه

یعنی من امروز ۶۰*۲۵۰= ۱۵۰۰۰ تومان سورف انجام دادم !!!!!!!!!!!!! :eek:

500 مگابایت 2000 تومن باشه.هر مگابایت میشه 250 تومن ؟:general705:

mse5602

Registered User
لایک‌ها
81
.... ۱۲۰*۵۰۰=۶۰۰۰۰ کیلوبایت= ۶۰ مگابایت
یعنی من امروز ۶۰*۲۵۰= ۱۵۰۰۰ تومان سورف انجام دادم

اگه 500 مگ رو میده دو هزار تومن پس هر مگ میشه 2000 بخش بر 500 که میشه از قرار 4 تومن برای هر مگ!
و 60000 کیلو میشه 60000 بخش بر 1024 یعنی 58.6 مگ
58.6 مگ ضرب در 4 تومن برای شما میوفته 234.4 تومن که خو 100 البته همچنان بیش از 90 تومنیه که گرفتی

البته من حجم هر صفحه رو بین 1 تا 2 مگ بر آورد میکنم تا نظر صاحب نظران چی باشه
جدای این وقت تلف میشه، زیر 0.01$ ارزش کلیک نداره، حالا دیگه خیلی بخای دس باز بگیر 0.005$
اون 0.0005$ که فقط کاسبی سایته برا خودش چون همه ریسایکل میکنن، اگه اینترنت نامحدود و فراق بال داره کسی بشینه همرو کلیک کنه و تخمه بشکونه

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
خوشبینانه ترینش این هست که ۵۰ بار صفحه تبلیغ اولیه در سایت پیدورت باز کردم. بعد ۵۰ تا سایت تبلیغی رو به مدت ۳۰ ثانیه سورف کردم. کلی ارور داد که مجبور شدم صفحه رو رفرش کنم و تبلیغها رو دوباره ببینم.

یعنی من امروز ۶۰*۲۵۰= ۱۵۰۰۰ تومان سورف انجام دادم !!!!!!!!!!!!! :eek:

ولی پیدورت ۹۰ تومان به من داد!!!!!!!!!!!!!!!

البته ربطی به پیدورتس نداره. برای ما که اینترنتمون حجمیه این رو نوشتم و محاسبه تقریبی کردم.
فقط یک سوال
دوست خوبم یعنی شما میخوای بگی سایت دیروز/امروز فقط تبلیغ ۰.۰۰۰5 برات فرستاده ؟ :p

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
اقا جند روزه مسخرشو در اورده!!! برای من هم از دیشب تا حالا 70 تا تبلیغ 0.0005 اومده! با 3 تا 1 سنتی و 10 تا 0.002 دلاری!!!! خب یعنی چی!!! ای بابا!

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
فقط یک سوال
دوست خوبم یعنی شما میخوای بگی سایت دیروز/امروز فقط تبلیغ ۰.۰۰۰5 برات فرستاده ؟ :p
خیر قربان :)
بحثم سر مشکلات اینترنتیمون د یران هست و حجم زیاد تبلیغات ۰.۰۰۰۵ دلاری :)
مشکل سایت نیست
مشکل ما هست :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا