adib samet
Registered User
اگه به صفحات ابتدایی همین تاپیک نگاهی بکنید میبینید که دوستان اشاره کردن که طی یک هفته یا ده روز با اندازه مقدار سرمایه اولیه که برای خرید تبلیغ صرف کردند به علاوه مقداری هم سود، تبلیغات دریافت کردند.
اما در حال حاضر اوضاع متفاوت شده با خرید 10 دلار تبلیغ بعد از 12 روز با احتساب امروز، کل تبلیغی که دریافت کردم 6.8 بوده، یعنی هنوز به اندازه پولی که گذاشتم هم تبلیغ نداده، دوستان قدیمی تر همواره توجیهاتی که تو فروم خودش گفته میشه رو باز گو میکنن اما بپذیرید که عملکردش بشدت افت کرده و با این روال تبلیغ دادنش امکان رشد تو گروه ها بسیار بسیار زمان بر میشه
البته که من هم روز اول با چشم باز و این نیت که اصلن این 10 دلاره قراره سوخت بشه، شروع کردم و همون مبلغی که داده رو باز تبلیغ خریدم
با استناد به میزان تبلیغاتی که طی ماه گذشته، روزانه به اعضا داده شده و تو اخبار روزانه فروم درج شده، میشه دید که روال تقریبا به همین منوال بوده و میانگین درآمد روزانه و ضریب های درآمدی گروه ها نسبت به یکدیگر هم در یک ماه قابل محاسبه هست.
خوب حالا بد نیست که با این متوسط تبلیغ دهی که در حال حاضر سایت داره یکبار دیگه اون پیشبینی خوش بینانه یکی از اعضا، که تو پست اول نقل قول شده رو مجددا محاسبه کنیم:
اون دوستمون با 5$ شروع کرده بود و من با 10$!
اول 10$ تبلیغ میخری و با 31000 بپ در گروه 3 قرار میگیری با در نظر گرفتن متوسط چیزی که تا به امروز به من داده (یعنی 0.5667$ در روز) حدود 27 روز میکشه تا 15.5$ تبلیغ به شما بده، با این 15$ تبلیغ میخری میشی 46500 بپ و همچنان در گروه 3، حالا 41 روز میگذره تا به اندازه امتیازت تبلیغ بگیری و صاحب 23.25 $ بشی، باز اینو تبلیغ میخری 23*3100=71300 بپ، بعد از 68 روز
به گروه 4 خوش آمدید، میانگین در آمد تو این گروه تقریبا 1.45 برابر گروه قبلیه شماست پس برای تبدیل این مقدار امتیاز به دلار از طریق دریافت تبلیغ به 43 روز وقت احتیاج هست تا شما به 35.65$ برسید با خورده های اعشاری قبل 36$، باز هم خرید تبلیغ 36*3100=111600 بعد گذشت 111 روز ( حدود 4 ماه)
وارد گروه 5 شدید، متوسط تبلیغی که به این گروه داده میشه 1.57 برابر گروه قبلیه طی 43 روز دیگه شما 55.8$ کسب خواهید کرد و در پایان پنجمین ماه فعالیت با خرید تبلیغ 56*3100=173600 بپ خواهید اندوخت و همچنان در گروه5 ، لازم به ذکره که چون امتیاز شما نزدیک به مرز پایین این گروهه در طی این 43 روز درامدتون رو به صورت روزانه باید تبلیغ بخرید که با کسر امتیاز به گروه پایین سقوط نکنید، بعد از طی 67 روز دیگه 86.8$ حاصل دسترنج شما خواهد بود (تا اینجا کلا221 روز) و 87*3100=269700 شما را
وارد گروه 6 میکنه میانگین درآمد این گروه 1.25 برابر گروه ماقبل هست 83 روز میگذره تا به اندازه کل امتیاز هاتون یعنی $ 134.85 کسب کنید بار دیگه تبلیغ میخرید و 135*3100=418500 ، حالا 305 روز گذشته و شما با افتخار
به گروه 7 رسیدید با میانگین درآمدی 1.55 برابر گروه قبلیتون، ارزش امتیاز های شما دراین گروه 209 دلاره 83 روز میگذره تا کل امتیازتون تبدیل به دلار بشه، در پایان 388 امین روز( یکسال و سه هفته!) شمایین و 209 دلار، فکر کنم وقت خوبیه که دیگه انتظار رو به سر بیاریم و شروع به برداشت کنیم اما نه، صبر کنید، قبل از این کار لذت بخش لازمه یکبار دیگه برای حفظ جایگاهتون تو این گروه و رعایت حاشیه امنیت نسبت به مرز سقوط به گروه پایینی، تبلیغ بخرید پس 209*3100=647900 که ارزش میشه 324$، خوب ازاینجا هر چقدر که تبلیغ داشتینبخشی برداشت بزنید و بخشی تبلیغ بخرید و حواستون باشه که به گروه پایین سقوط نکنین عملا برای ثابت موندن در یک امتیاز مشخص شما یک سوم از در آمدتون رو میتونین برداشت کنین و با خرید تبلیغ با اون دو سوم دیگه مجددا در همون امتیاز فیکس میشید(فکر کنید 3 دلار دارید 1$ میزارید جیبتون 2$ تبلیغ میخرید که میشه 6هزار بپ دوباره معادل همون 3$ اول و این چرخه ادامه داره)، خوبه که بدونید برای کسب 150 دلار تو این گروه چیزی حدود 60 روز زمان نیازه
بعد از گذشت حدود یکسال و سه ماه شما قادر خواهید بود هر دوماه 50$ یعنی 175 هزار تومن درآمد داشته باشید
مبنای محاسبات من تبلیغ هایی بوده که طی یکماهه گذشته سایت داده و از طریق فروم و اخبار روزانه قابل چک کردن هست.
این واقعیت حال حاضر این سایته اگر که تغییری در میزان تبلیغی که به طور متوسط در هر ماه به هر گروه میده انجام بپذیره این زمان ها هم به همون نسبت تغییر میکنه، دقت کنید که "امروز" ، به گروه 3، 1.5$ داده بعضی روز ها 0.6 و بعضی روز ها هم 0.0 $ میده بنا به دلایلی از جمله آپگرید سایت و سرورو تعطیلیو ....اگه متوسط تبلیغ داده شده دو برابر بشه خوب زمان ما هم نصف میشه و اگر..... خودتون قادر به محاسبه خواهید بود
اینقدر حوصله و اعتماد دارید که برای رسیدن به 175 هزار تومن در هر دو ماه، یکسال و سه ماه صبر کنید؟! و آیا تا اون روز این سایت پایدار میمونه؟!
باید این پست طویل رو پایان بدم، با چشم باز تصمیم به شروع به کار کنید و بدونید و بپذیرید که خروجی سایت بشدت افت کرده. اینو اعداد میگه و نه من نه عداوت و نه چیز دیگه ای.
خیلی ممنون از محاسباتتون واقعا جالب بود و مرسی که وقت گذاشتین.
فقط من میخوام یه مسئله ای رو بگم و دیگه به باقی مسائل کاری ندارم. شما 10 دلار گذاشتی و به قول خودتون بعد از 1 سال و 3 ماه 50 دلار برداشت میکنین. یعنی یه چیزی حدود 450% سود سالیانه اگه اشتباه نکنم که البته بیشتر از اینم احتمالا هست... یه چیزی حدود 45 تا 50% بخوایم حساب کنیم داره ماهیانه سود میده!
شما توی چه سرمایه گذاری میتونین شرکت کنین که ماهی 50% سود داشته باشه؟ بله خیلی از هایپ ها هستن که همچین سودی میدن ولی ایا تضمین این سیستم از تضمین یه هایپ بیشتر نیست؟
من خودم یه دانش خیلی خیلی کمی از بورس دارم، وضعیت سود دهی سهام سایت تا به حال کاملا معقول بوده... وضعیت پایداری سایت هم همینطور!
بله سایت در شروع کارش برای جذب کاربر کارای جالبی میکرد! مصل همین سایت همسایه بغلی که یه دفعه میبینی 250 پوینت میده یا 1 دلار هدیه میده! یا کل پوینت هات رو تو یه روز نقد میکنه! ولی کارکرد معقول همینیه که شما بررسی کردین دیگه! اگه قرار بود اونجوری باشه که سر ماه ورشکست میشدن و میرفتن پی کارشون!!!
اگه جایی رو اشتباه میگم خوشحال میشم تصحیح کنین...