• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
نگران نباش دارن منتقل می شن به دیتا سنتر جدید.
تعداد کاربر های سایت خیلی رفته بالا.

تا جایی که یادم میاد 4-5 ماهه دارن به دیتا سنتر جدید منتقل میشن .

بد نیست این لینک نگاه کنید :

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
میشه مراحل کش اوت به پرفکت مانی رو بگین
تو صفحه cashout Earnings دوتا جدول داره
اینا چیه ؟:
Add Funds | Cashout
ممنون

Cashout برای برداشته
Add Funds هم برای واریز پول

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
تا جایی که یادم میاد 4-5 ماهه دارن به دیتا سنتر جدید منتقل میشن .

بد نیست این لینک نگاه کنید :

صد در صد با اون پست تون مخالفم.
شاید شما با مسائل اشنا نباشید.شما کدوم هایپ رو دیدید که نزدیک به نیم میلیون نفر کاربر داشته باشه و هر روز نزدیک به 4000 نفر کاربر جدید توش ثبت نام کنن؟؟
ارتقای سرور برای هایپی که کلن 1000 نفر کاربر داره فیلمه نه این سایت با این حجم ترافیک.
هر بار هم که می خواد بره برای تعمیر دو سه روز قبلش اعلام می کنن تو فروم شما بخونی متوجه می شی.
هر موقع هم که سایت افلاین می شه تایمر تبلیغات رو اضافه می کنن و کسی چیزی از دست نمی ده حالا شاید واسه شما یکی دو ساعت مونده بوده واسه همین ری سایکل شده.
این ادمین قبلن هم چند تا هایپ داشته که به همه کاربرهاش پرداخت کرده قبل از اینکه سایت رو ببنده.

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
امتیازهای رایگان روزانه برداشتن؟ همون 8 تبلیغ 25 باپی رو میگم

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
شاید شما با مسائل اشنا نباشید.شما کدوم هایپ رو دیدید که نزدیک به نیم میلیون نفر کاربر داشته باشه و هر روز نزدیک به 4000 نفر کاربر جدید توش ثبت نام کنن؟؟
ارتقای سرور برای هایپی که کلن 1000 نفر کاربر داره فیلمه نه این سایت با این حجم ترافیک.

به اندازه عمر شما در بازار های مالی فعالیت داشتم !
بزرگ ترین سایت های جهان که حتی در امریکا دفتر و دستک چند صد نفره داشتند و آدرس و تلفن و اپراتور داشتن و جواب کاربران رو به صورت تلفنی میدادند و تعداد کاربران انها به چند میلیون نفر میرسید دست آخر جمع کردند زدند به چاک !
برای مثال 12dailypro ُسایت شورف با 50 میلیون دلار سرمایه جمع شده در عرض 9 ماه زد به چاک که آدمین سایت یک خانم با شخصیت و زیبا بود که تا دادگاه هم کشیده شد اما هیچ کس نتونست پولش رو زنده کنه و این خانم پول ها رو خورد یک آب هم روش .
پس اینکه ادمین سایت فلانی است که فلان کار رو کرده و در فلان جا خونه و شرکت ثبت شده داره که در حوزه قضایی بهترین سیستم دادگاهی جهانه و تعداد کاربران سایتش فلان قدره باز هم سرمایه شما رو گارانتی نمیکنه و دست آخر علی میماند و حوزش !
البته شما این چیز ها رو به یاد نمیارید چون برای 10 سال پیشه که برای اولین بار اتو شورف ها و هایپ ها به صورت مجازی و با اسکریپت های مختلف معرفی شده بودند .
این سایت چون اولین ایده شکل گیری سایت های paid to advertise بوده تعداد کاربر بالا داره و هر روز تعداد زیادی عضو میشن مثل justbeenpaid که اولین سایت در زمینه hyibird بود یا 4daily یا 12Dailyprp

این سایت ها دیر یا زود جمع میکنند به علت اینکه با پول اعضا بازی میکنند و منبع در امدی ندارن و در هیچ پروژه یی در جهان واقعی سرمایه گذاری نمیکنند ! در واقع پونزی های مدرن و به شکل های مختلف هستند و با شیوه تبلیغات و سود دهی کوتاه مدت و روش های سهام و بازی و پاداش دهی .... سعی میکنند درامد زایی کنند .

هر بار هم که می خواد بره برای تعمیر دو سه روز قبلش اعلام می کنن تو فروم شما بخونی متوجه می شی.
هر موقع هم که سایت افلاین می شه تایمر تبلیغات رو اضافه می کنن و کسی چیزی از دست نمی ده حالا شاید واسه شما یکی دو ساعت مونده بوده واسه همین ری سایکل شده.
این ادمین قبلن هم چند تا هایپ داشته که به همه کاربرهاش پرداخت کرده قبل از اینکه سایت رو ببنده.

اعلام در فوروم به درد کسی نمیخوره چند نفر از کاربران اینجا فوروم اون سایت رو میخونند ؟
اعضا ایمیل دارن باید موقع دان شدن به اعضا ایمیل بزنند حتی از یک سایت هایپ کمترن که به اعضاشون ایمیل نمیزنند .
یا یک پیغام خضصوصی در سایت بزنند که موقع ورود همه بخونند .
الان افرادی تو ایران هستند که به 10 میلیون ایمیل دارن برای هایپ هاشون اسپم میزنند و چیزی حدود 100 دلار میگیرن این سایت با این دب دبه و کب کبه نمیتونه به 500 هزار نفر ایمیل بزنه ؟ و 100 دلار هزینه براش زیاده ؟
صد رحمت به dailypro که روزی 5 بار ایمیل میزد به اعضا .

در مورد تبلیغات از دست رفته متاسفانه شما در جریان نیستید در همون صفحه اول در امد های اعضا رو میزنه تا چند روز بعد از بالا اومدن سایت در امد ها همیشه از نصف کمتره و بعد از چند روز به صورت معمولی در میاد این خودش شاهد این مدعاست که بسیاری از تبلیغات از دست میره .
من حتی 1 دقیقه زمان برای دیدن تبلیغات داشته باشم سایت حق نداره موقعی که دوباره on میشه که معلوم نیست دقیقا چه ساعت و چه روزیه اون تبلیغات رو از من بگیره .
برای مثال من به صورت منظم سایت 12 به وقت تهران میام به سایت سر میزنم و روی تبلیغاتم کلیک میکنم و همیشه 1 ساعت تا پایان تبلیغات زمان دارم وقتی من سر میزنم سایت بره پایین و فرداش سایت 8 صبح انلاین بشه من وقتی سایت 12 روز بعد سر بزنم اون تبلیغات رو از دست دادم حتی اگه سایت زمان تبلیغات رو متوقف کرده باشه .
تازه جدیدا زمان رو نگه میدارن قبلآ که یادم میاد شما همون یک ساعت رو زمان نداشتی و تبلیغاتت پریده بود شما بد نیست به فوروم های خارجی سر بزنید و ببینید این سایت زیر انتقاد جدی قرار داره و هر روز داره تعداد کاربرانش رو از دست میده به جای کسب سرمایه .
این بازی ها برای امثال شماست که فکر کنید دارن سرمایه گذار بیشتر میگیرند اما این سایت عمر مفید خودش رو کرده و داره به پایان خودش نزدیک میشه
و این ترفند هاب برای اینه که پولها رو به حساب های سوئیس منتقل کنند و فلنگو ببندند .

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
6 روز پیش برای تست دوتا یه دلاری در مجموع دو دلار تبلیغ خریدم
تا الان 1.3 دلار برگشته!
طبیعیه؟
با ارزشترین تبلیغ امروزشم یک سنتی بود!

sam7091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من سوالی برام پیش اومده...
ما تبلیغ می خریم و بقیه اعضا روی تبلیغ ما کلیک می کنن. همونطور که ما روی تبلیغات بقیه کلیک می کنیم. این وسط در واقع اعضا بین هم پول رد و بدل می کنن (یک مجموعه بسته با سرمایه محدود) و تازه درصدی از این پول هم همیشه توی جیب این آقای JO میره. (همونطوری که توی رنکینگ اعضا مشخصه بیش از 99 درصد درامد ادمین سایت از کمیسیون این اعضا هست که تقریبا همه هم زیر مجموعه شن). با این روندی که گفتم، در درازمدت به ضرر همه کاربرها میشه و درنهایت همه پولها میره تو جیب ادمین. درسته؟ :( اگه استدلال من ایراد داره بگین.:general505:

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
برای من هم امروز 2 تا 2 سنتی اومد و 2 تا یه سنتی و بقیش همون 0.0005 معمول...

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176

دادا دلار پرفکت از کجا میخری شما ، رپید جان هم نداره

6 روز پیش برای تست دوتا یه دلاری در مجموع دو دلار تبلیغ خریدم
تا الان 1.3 دلار برگشته!
طبیعیه؟
با ارزشترین تبلیغ امروزشم یک سنتی بود!

بالام جان دو دلار داخل سایت زدی 1.3 تو 6 روز گرفتی چقدر انتظار داشتی بوگو مام بدونیم. یدروتس آخر هفته تبلیغ نداره حالا سرورای ما میگن ما یه سنت زدیم نیم سنت زدیم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بالام جان دو دلار داخل سایت زدی 1.3 تو 6 روز گرفتی چقدر انتظار داشتی بوگو مام بدونیم. یدروتس آخر هفته تبلیغ نداره حالا سرورای ما میگن ما یه سنت زدیم نیم سنت زدیم

یه خورده توی خوندن پست ها دقت کن
من نه شکایتی کردم بگم کم داده
و نه ذوق کردم بگم چقد زیااااد
فقط پرسیدم این وضعیت طبیعیه یا نه
متوجه ای؟
آخر هفته اش هم به من نخورده توی این شش روز

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
جالبیش اینه امتیازات رایگان رو برداشتن و الان 100 تا تبلیغ $0.0005 دارم:D

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
به اندازه عمر شما در بازار های مالی فعالیت داشتم !
بزرگ ترین سایت های جهان که حتی در امریکا دفتر و دستک چند صد نفره داشتند و آدرس و تلفن و اپراتور داشتن و جواب کاربران رو به صورت تلفنی میدادند و تعداد کاربران انها به چند میلیون نفر میرسید دست آخر جمع کردند زدند به چاک !
برای مثال 12dailypro ُسایت شورف با 50 میلیون دلار سرمایه جمع شده در عرض 9 ماه زد به چاک که آدمین سایت یک خانم با شخصیت و زیبا بود که تا دادگاه هم کشیده شد اما هیچ کس نتونست پولش رو زنده کنه و این خانم پول ها رو خورد یک آب هم روش .
پس اینکه ادمین سایت فلانی است که فلان کار رو کرده و در فلان جا خونه و شرکت ثبت شده داره که در حوزه قضایی بهترین سیستم دادگاهی جهانه و تعداد کاربران سایتش فلان قدره باز هم سرمایه شما رو گارانتی نمیکنه و دست آخر علی میماند و حوزش !
البته شما این چیز ها رو به یاد نمیارید چون برای 10 سال پیشه که برای اولین بار اتو شورف ها و هایپ ها به صورت مجازی و با اسکریپت های مختلف معرفی شده بودند .
این سایت چون اولین ایده شکل گیری سایت های paid to advertise بوده تعداد کاربر بالا داره و هر روز تعداد زیادی عضو میشن مثل justbeenpaid که اولین سایت در زمینه hyibird بود یا 4daily یا 12Dailyprp

این سایت ها دیر یا زود جمع میکنند به علت اینکه با پول اعضا بازی میکنند و منبع در امدی ندارن و در هیچ پروژه یی در جهان واقعی سرمایه گذاری نمیکنند ! در واقع پونزی های مدرن و به شکل های مختلف هستند و با شیوه تبلیغات و سود دهی کوتاه مدت و روش های سهام و بازی و پاداش دهی .... سعی میکنند درامد زایی کنند .

اعلام در فوروم به درد کسی نمیخوره چند نفر از کاربران اینجا فوروم اون سایت رو میخونند ؟
اعضا ایمیل دارن باید موقع دان شدن به اعضا ایمیل بزنند حتی از یک سایت هایپ کمترن که به اعضاشون ایمیل نمیزنند .
یا یک پیغام خضصوصی در سایت بزنند که موقع ورود همه بخونند .
الان افرادی تو ایران هستند که به 10 میلیون ایمیل دارن برای هایپ هاشون اسپم میزنند و چیزی حدود 100 دلار میگیرن این سایت با این دب دبه و کب کبه نمیتونه به 500 هزار نفر ایمیل بزنه ؟ و 100 دلار هزینه براش زیاده ؟
صد رحمت به dailypro که روزی 5 بار ایمیل میزد به اعضا .

در مورد تبلیغات از دست رفته متاسفانه شما در جریان نیستید در همون صفحه اول در امد های اعضا رو میزنه تا چند روز بعد از بالا اومدن سایت در امد ها همیشه از نصف کمتره و بعد از چند روز به صورت معمولی در میاد این خودش شاهد این مدعاست که بسیاری از تبلیغات از دست میره .
من حتی 1 دقیقه زمان برای دیدن تبلیغات داشته باشم سایت حق نداره موقعی که دوباره on میشه که معلوم نیست دقیقا چه ساعت و چه روزیه اون تبلیغات رو از من بگیره .
برای مثال من به صورت منظم سایت 12 به وقت تهران میام به سایت سر میزنم و روی تبلیغاتم کلیک میکنم و همیشه 1 ساعت تا پایان تبلیغات زمان دارم وقتی من سر میزنم سایت بره پایین و فرداش سایت 8 صبح انلاین بشه من وقتی سایت 12 روز بعد سر بزنم اون تبلیغات رو از دست دادم حتی اگه سایت زمان تبلیغات رو متوقف کرده باشه .
تازه جدیدا زمان رو نگه میدارن قبلآ که یادم میاد شما همون یک ساعت رو زمان نداشتی و تبلیغاتت پریده بود شما بد نیست به فوروم های خارجی سر بزنید و ببینید این سایت زیر انتقاد جدی قرار داره و هر روز داره تعداد کاربرانش رو از دست میده به جای کسب سرمایه .
این بازی ها برای امثال شماست که فکر کنید دارن سرمایه گذار بیشتر میگیرند اما این سایت عمر مفید خودش رو کرده و داره به پایان خودش نزدیک میشه
و این ترفند هاب برای اینه که پولها رو به حساب های سوئیس منتقل کنند و فلنگو ببندند .
بیخیال بحث منو شما به جایی نمی رسه.
جالبیش اینه امتیازات رایگان رو برداشتن و الان 100 تا تبلیغ $0.0005 دارم:D
امتیازات رایگان هنوز پابرجاست ولی برای امروز اصلا issue نشده چون سیستم down بود اگه دقت کرده باشید account maintenance fee هم از شما کم نشده.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
Error, please try another one.....

رو اعصابه ...
یه مشکلی داره الان ..

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
نمونه ای از اعتراضات خارجی ها :

@@Persian

Hey, yeah I signed up like one day ago your name there is rapidleech right? My name is bigbucks there. I'm still unsure if I want to invest 233.00 and then find out the site has gone scam. I'm cheacking this site on other forums and members are complaining about Admin not crediting their BAP or their not receiving payment.

طرف میگه
آقای پریشن ( آقای پرشین تو اون فوروم همین آقای رپید لیچره به احتمال 99 درصد )
من میخواستم 233 دلار سرمایه بذارم تو این سایت بعدش فهمیدم سایت اسکم شده !
من این سایت رو در فوورم های دیگه چک کردم و اعضا از ادمین شکایت داشتن که یا پرداختی نداره یا اعتبار باپ هاشون رو نمیده .

آقای لیچر جواب میده :

@hazel07
yes i have your name :) thanks

about being scam
i always say this : any site in anytime could be scam
but this one paying near 8 month (real & high amount paying ) + their other site trafficvalue paying about 3 years
so these group is most trusted on the net, right now that im talking to you

about user complains all of them are bullsh*t
most of them are bot users that got trapped last week with new security system

hazel07 من اسم تو رو در زیر مجموع هام دیدم .
در مورد اسکم بودن سایت من همیشه گفتم هر سایتی در هر زمانی میتونه اسکم بشه اما این یکی نزدیکه 8 ماهه داره پرداخت میکنه و سایت دیگه شون 3 ساله داره پرداخت میکنه و یکی از تیم های قابل اعتماد هستند .
در مورد کسانی که شکایت دارن همه اونها مخرف گو هستند ( در جایی دیگه بولشیت معنی آشغال هم میدهد ) !
خیلی از اونها بات یوزر هستند که هفته پیش به دام سیستم امنیتی سایت افتادن !

........................... صرفآ جهت اطلاع رسانی​
خوب یعنی چی؟چرا خارجی ها رو انقدر بهشون احترام می زارید؟
چون طرف خارجیه هر چی می گه درسته؟چون ما ایرانی هستیم چرت می گیم؟
اون هم یه ادمیه مثل من و شما.طرز فکرتون واقعا مشکل داره.
حرف و حدیث دیگه ای بود بیاید خصوصی بیشتر از این اسپم نشه.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
بیخیال بحث منو شما به جایی نمی رسه.

بحث های پی پایه اساس نکن میلاد جان بزار پست بزنن عزیز دل
اون یوزر hazel07 که داره میگه زیرمجموعه خودمه و میخواست مطمئن بشه بابت سایت:D
فقط پست های بی ربط رو ریپورت کنید با دوستان ،مدیر بخش پاک می کنه

Last edited:

oghab313

Registered User
لایک‌ها
22
چندتا سوال دوستان؟
1- من اکانتمو حدود 5 روز پیش ساختم و نفهمیدم چی شد و لش کردم..
تا همین دیروز که دوباره سر زدم و فهمیدم چی به چیه و اومد دستم کارا...
همه ی باپ های خودش رو 16 تا 25 امتیازی ها رو گرفتم...(90 تا تو رولت باختم.. شد 310) بعد چند ساعت رفتم دیدم تبلیغی برام نیومده...
دیدم نوشته ad pack 0/2 و لینک بود خلاصه دوبار روش کلیکیدم دیدم برام تبلیغ اومده در واقع دوتا بسته تبلیغاتی با قیمت های یکسان...
تمام 0.0005 رو رایسیکل کردم بقیرو کلیک کردم شد 4 سنت در مجموع... بعد
حالا برگشتم دیدم زده 69 تا تبلیغ برام اومده بیشتررینشون هم دوتا 0.002 هست که کلیکیدمشون...
چرا اینقدر زیاد شد؟؟؟
اون دوتا 0.002 کنارشون علامت رعد برق بود... یعنی چی؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم توضیح بدین... باتشکر "مهدی"

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من اینجا فقط چیز هایی که در فوروم های خارجی میگذره رو گزارش میکنم !
واقعیت اینه در نصف فوروم های خارجی به این سایت میگن اسکم ( کلاه بردار ) حالا اگه این سایت برای اشخاصی مقدسه و نمیشه بهش حرفی زد مربوط به من نیست
من کار خودم رو میکنم که خدای نکرده هم وطنانم ضرر نکنند و اصلا دوست ندارم وارد بحث ها و نزاع های شخصی بشم .

شخص دیگه ای نوشته :

i have been 2 days not recieveing any ads is that only me ?

من دو روزه که هیچ تبلیغاتی نگرفتم این فقط برای منه ؟

جواب صاحب تاپیک :
حتی دیروز ؟ مطمئنی ؟

جواب اون طرف .
yes 2 days didnt get any ads and now the site is down
بله دو روزه هیچ تبلیغاتی نگرفتم و الان سایت داون شده .

صاحب تاپیک :
شما تو کدوم گروهی ؟ سایت مشکلی نداره و انلاینه

جواب اون طرف :

I am in group 3 , it is up right now
در گروه سه . الان سایت درست شده و بالاست

صاجب تاپیک :
بله مثل اینکه برای بعضی از گروه ها مشکلاتی پیش اومده باید دید چی میشه .
دوست من اطلاعات خوبی داری. زبان انگلیسیت هم خوبه ولی این چیزائی که کاربراشون میگن ما هم میگیم و دوستان علتشو از فروم خود سایت میبینن و بهمون میگن. این که چیز شاخی نیست. ما با یو اینوست کار کردیم و سرمون کلاه رفت . چند دلار زپرتی که الان داریم همین الانش هم سایت بپره هیچ ضربه ای بهمون نمیخوره ولی اگر میخوای کمکی کنی یه سایت خوب معرفی کن اونجا هم سرمایه گذاری انجام بدیم وگرنه گفتن اینکه این سایت اسکم میشه کار بزرگی نیست . همه ما میدونیم بلخره یه روز این سایت اسکم میشه. این سایت هر روز داره از کاربراش دله دزدی میکنه این بوضوح دیده میشه همین دله دزدیهاشه که نگهش داشته

oghab313

Registered User
لایک‌ها
22
چندتا سوال دوستان؟
1- من اکانتمو حدود 5 روز پیش ساختم و نفهمیدم چی شد و لش کردم..
تا همین دیروز که دوباره سر زدم و فهمیدم چی به چیه و اومد دستم کارا...
همه ی باپ های خودش رو 16 تا 25 امتیازی ها رو گرفتم...(90 تا تو رولت باختم.. شد 310) بعد چند ساعت رفتم دیدم تبلیغی برام نیومده...
دیدم نوشته ad pack 0/2 و لینک بود خلاصه دوبار روش کلیکیدم دیدم برام تبلیغ اومده در واقع دوتا بسته تبلیغاتی با قیمت های یکسان...
تمام 0.0005 رو رایسیکل کردم بقیرو کلیک کردم شد 4 سنت در مجموع... بعد
حالا برگشتم دیدم زده 69 تا تبلیغ برام اومده بیشتررینشون هم دوتا 0.002 هست که کلیکیدمشون...
چرا اینقدر زیاد شد؟؟؟
اون دوتا 0.002 کنارشون علامت رعد برق بود... یعنی چی؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم توضیح بدین... باتشکر "مهدی"
آها حالا تازه فهمیدم چی شده...!
من صبر نکردم تبلیغات بعد از مثلا a few hours بیان دوتا بسته میکرو اد الکی خریدم... من دیگه کیم؟؟؟
ولی هنوز نفمیدم اون دوتا رعد و برق چی بودن؟؟ اگه میشه بگید چرا 15 ثلنیه طول کشیدن نه 30 ثانیه؟؟؟
موفق باشید...

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
هر کسی در ارتباطه با Jo یا مسپولین دیگه این سایت بهشون بگید Mrali1234 گفت: عمه تون..... ننه تون.....

پدر سوخته ها از دیروز تا حالا تبلیغات رو دو بار دوبار مجبورم کردن که رفرش کنم.\ پیغام ارروز میده نامرد.

:mad::general312:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا