• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
عزیزم من حوصله بحث های بی پایه و اساس رو ندارم
بنده بیش از هرکسی با این مدل تجارت و کسب درآمد آشنا هستم ، 99% این سایتها + توضیحاتش هم از خود بنده هست
مطمئن باشید همین الان در همون دی ادز بیشتر از شما و هرکسی فعالیت دارم ،خود بنده هم اول معرفیش کردم و ارمین جان هم مطالب سایت بنده رو تو اون تاپیک زده!
دارم هشدار میدم که زیاد سرمایه نگذارید!!

بنده عرض کردم :
به هیچ وجه سایت digadz قابل قیاس با پیدورتس نیست و بصورت بلند مدت روش حساب باز نکنید

دلیلش هم بسیار سادست:
سایت اول دیگ ادز بدون هیچ خبری پرداخت رو متوقف کرده و به نوعی اسکم شده
باز هم دلیل میخواید؟(چندین دلیل دیگه هم میشه آورد)

جملات رو دقیق بخونید و دقیق نقل قول کنید
اولا بحث بی پایه و اساس نیست وگرنه من هم چنین حوصله ای ندارم
در ثانی در پست قبلی شما فقط به عکس از برداشتهای خودتون استناد کردید دلیل دیگری هم نیاوردید که بنده و دوستان متوجه بشیم بنده هم گفتم میزان برداشت شخصی دلیلی بر عملکرد سایت نیست. هر کجا هم میخواهید فعالیت کنید من مشکلی ندارم فقط مطلبم همین بود که عکسی که توی اون پست گذاشتید دلیلی بر عملکرد خوب یا بد سایت نیست
شما بخواهید استاد یا پدر این نوع سایتها هم باشید حرفتون بدون دلیل و مدرک بی ارزش هست
الان که توی این پست فرمودید سایت قبلی آنها اسکم کرده خوب این شد یک دلیل حسابی و باید مراقب بود خودم بشخصه دیگه توش تبلیغ نمی خرم و پولم رو میکشم بیرون!!!

Last edited:

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
عزیزم من حوصله بحث های بی پایه و اساس رو ندارم
بنده بیش از هرکسی با این مدل تجارت و کسب درآمد آشنا هستم ، 99% این سایتها + توضیحاتش هم از خود بنده هست
مطمئن باشید همین الان در همون دی ادز بیشتر از شما و هرکسی فعالیت دارم ،خود بنده هم اول معرفیش کردم و ارمین جان هم مطالب سایت بنده رو تو اون تاپیک زده!
دارم هشدار میدم که زیاد سرمایه نگذارید!!

بنده عرض کردم :
به هیچ وجه سایت digadz قابل قیاس با پیدورتس نیست و بصورت بلند مدت روش حساب باز نکنید

دلیلش هم بسیار سادست:
سایت اول دیگ ادز بدون هیچ خبری پرداخت رو متوقف کرده و به نوعی اسکم شده
باز هم دلیل میخواید؟(چندین دلیل دیگه هم میشه آورد)

استاد شما که میتونی سودت کنی ، کلا ما ملت همینیم ، ....
دادا من به بیتکوین کش اوت کنم ؟ چجوره!؟؟؟؟

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
آقا این چرا امروز از صبح ه تبلیغ نداده، برا شما هم اینطوره؟

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
آقا این چرا امروز از صبح ه تبلیغ نداده، برا شما هم اینطوره؟
دیر می یاد [2]
یکی دو ساعت دیگه.
-----------------------------------------------------------------------------------
اقا آمار دقیق Ali5467 رو دراوردم:D

Total Deposits: $5,957.70 :eek::eek:
Total PV Purchases: $18.85
Total Ref. Comm.: $0.28342

بازی ها:

Cash Stats

Total Plays: 107,251
Total Bets: $137,265.33996
Total Payouts: $135,315.6297
NET Profit: -$1,949.71026:eek::eek::eek:
Payout Ratio: 99%

2000 دلار اینجا ضرر کرده:confused:

BAP Stats
Total Plays: 16,641
Total Bets: 9,221,457
Total Payouts: 8,880,418
NET Profit: -341,039
Payout Ratio: 96%

341000 تا BAP هم اینجا ضرر کرده.:confused:
این دیگه کیه:confused::confused::D
----------------------------------------------------------------------------------------------
تبلیغات امروز:
ht7iwfzyahwk1i8j6pdi.jpg

Last edited:

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
بچه ها یه موضوعی رو می خوام باهاتون مشورت کنم:
نمی دونم می دونید یا نه (که احتمالا می دونید!) با دلاری که از درآمد تبلیغ نگاه کردن درمیاریم دو تا راه هست که BAP هامون رو افزایش بدیم:
1- با خرید تبلیغ غای 1 دلاری (خوب مهم ترین مزیتش ایه که شما یه ترافیکی رو به سمت سایت یا لینکی که می خواین روانه می کنید).
2- خرید سهام و تبدیل اون به BAP (مهم ترین مزیتش اینه که شما تو این تبدیل سهام به امتیاز یه چیزی حدود 4-5 درصد نسبت به حالت قبلی سود می کنید)
بدی حالت دوم اینه که دیگه ترافیکی رو به سمت لینک مورد نظر دیگه روانه نمی کنید (اصلا تبلیغی نمی خرید که بخواید روانه کنید).
یه نظر و پیشنهاد در این باره بهم می دید لطفا که مزایا و معابش رو دربیاریم؟
ممنون

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
بچه ها یه موضوعی رو می خوام باهاتون مشورت کنم:
نمی دونم می دونید یا نه (که احتمالا می دونید!) با دلاری که از درآمد تبلیغ نگاه کردن درمیاریم دو تا راه هست که BAP هامون رو افزایش بدیم:
1- با خرید تبلیغ غای 1 دلاری (خوب مهم ترین مزیتش ایه که شما یه ترافیکی رو به سمت سایت یا لینکی که می خواین روانه می کنید).
2- خرید سهام و تبدیل اون به BAP (مهم ترین مزیتش اینه که شما تو این تبدیل سهام به امتیاز یه چیزی حدود 4-5 درصد نسبت به حالت قبلی سود می کنید)
بدی حالت دوم اینه که دیگه ترافیکی رو به سمت لینک مورد نظر دیگه روانه نمی کنید (اصلا تبلیغی نمی خرید که بخواید روانه کنید).
یه نظر و پیشنهاد در این باره بهم می دید لطفا که مزایا و معابش رو دربیاریم؟
ممنون
مثلا من الان توی mytrafficvalue دقیقا 38 سهم معادل 2.204 دلار خریدم و اون رو توی بخش فروش به ازای BAP ، به ازای هر سهم 198 BAP فروختم و بعد از کم شدن درصد خود سایت mytrafficvalue توی امتیازاتم تو سایت PaidVert برابر 7298 امتیاز (BAP) اضافه شد:)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
مثلا من الان توی mytrafficvalue دقیقا 38 سهم معادل 2.204 دلار خریدم و اون رو توی بخش فروش به ازای BAP ، به ازای هر سهم 198 BAP فروختم و بعد از کم شدن درصد خود سایت mytrafficvalue توی امتیازاتم تو سایت PaidVert برابر 7298 امتیاز (BAP) اضافه شد:)
دوست عزیز شما کی خریدی و چند روز بعدش فروختی؟

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز شما کی خریدی و چند روز بعدش فروختی؟
اینی که نوشتم رو مثلا ساعت 4 بعدازظهر امروز خریدم و همون لحظه فروختم و یه چیزی حدود 8-9 دقیقه ی بعدش یکی اومد و خریدش.

البته یه نکته ی مهم: برای اینکه سهام شما زود فروش بره باید قیمت خوبی هم پیشنهاد بدین خوب مسلما!

arooshaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال من میخواستم بسته 1 دلاری بخرم اما نمیدونم اونجا که باید بنر اپلود کنم چی بذارم؟اصن چه تاثیری داره؟ و اینکه سایتی که وارد میکنم چه فایده ای داره؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام یه سوال من میخواستم بسته 1 دلاری بخرم اما نمیدونم اونجا که باید بنر اپلود کنم چی بذارم؟اصن چه تاثیری داره؟ و اینکه سایتی که وارد میکنم چه فایده ای داره؟
بنر سایتتون رو وارد میکنید تا بازدید براش ارسال بشه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینی که نوشتم رو مثلا ساعت 4 بعدازظهر امروز خریدم و همون لحظه فروختم و یه چیزی حدود 8-9 دقیقه ی بعدش یکی اومد و خریدش.

البته یه نکته ی مهم: برای اینکه سهام شما زود فروش بره باید قیمت خوبی هم پیشنهاد بدین خوب مسلما!
خودمون باید قیمت فروش رو تعیین کنیم؟ شما با توجه به قیمت سایرین قیمت گذاشتی؟
اینکه بفروشی و در مقابل بپ بگیری بهتره یا اینکه بفروشی به دلار؟

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
خودمون باید قیمت فروش رو تعیین کنیم؟ شما با توجه به قیمت سایرین قیمت گذاشتی؟
اینکه بفروشی و در مقابل بپ بگیری بهتره یا اینکه بفروشی به دلار؟
آره با توچه به قیمت سایرین باید قیمت بذاری. اغلب برای تبدیل به BAP به صرفه تره که این کار و بکنیم. البته فکر کنم!
به نظر من برای اینکه بخوای دلاری که در میاری رو دوباره سرمایه گذاری کنی (و البته اگه نخوای ترافیکی برای سایت مورد نظرت بخری) می تونه راه خوبی باشه.

Perfectat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد درصدی از درآمد حاصل از کلیک و خرید از کجا میفهمید چه مقدار از درآمد از کلیک بوده چه مقدار از خرید؟

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
سلام دوستان به نظرتون با 100 هزار تومان سرمایه گذاری تو ماه اول چقدر میشه سود کرد ؟

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
سلام دوستان به نظرتون با 100 هزار تومان سرمایه گذاری تو ماه اول چقدر میشه سود کرد ؟

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
100 هزار تومن تقریبا می شه 30 دلار که اگه 30 دلار تبلیغ بخرید 93000 تا BAP می گیرید و در گروه 4 قرار می گیرید میانگین درامد این گروه هم روزانه 1 دلار هست حالا ممکنه یه روز بشه 3 دلار یه روز بشه 50 سنت.;)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها سایت به اوضاع اولیه برگشت بالاخره ؟‌ الان تو تاپیگ خود سایت مال ۵ ۶ روزه پیش رو با کلا درآمد ها رو نزده یا درآمد ها فوق العاده پایینه :|

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
بچه ها سایت به اوضاع اولیه برگشت بالاخره ؟‌ الان تو تاپیگ خود سایت مال ۵ ۶ روزه پیش رو با کلا درآمد ها رو نزده یا درآمد ها فوق العاده پایینه :|
اگه اخبار رو دنبال کرده باشید گفتن که درگیر انتقال سرور هستن و به همین دلیل دیروز تبلیغات نیومد.(البته شنبه هم نیومد چون روز تعطیلشونه و کلا نمی یاد);)
تبلیغات امروز هم 4 5 ساعت دیگه می یاد.
Jo گفته که بعد از انتقال به Data Center جدید یه Big ad issue خواهیم داشت.:D

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
اگه اخبار رو دنبال کرده باشید گفتن که درگیر انتقال سرور هستن و به همین دلیل دیروز تبلیغات نیومد.(البته شنبه هم نیومد چون روز تعطیلشونه و کلا نمی یاد);)
تبلیغات امروز هم 4 5 ساعت دیگه می یاد.
Jo گفته که بعد از انتقال به Data Center جدید یه Big ad issue خواهیم داشت.:D
منتها نگفته تاکی این جابجایی سرور ها طول می کشه. نه؟
یکی دو روز، کم تر، بیشتر؟؟؟؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا