• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
بچه ها بازی شیر یا خطش بد نیست میشه امتیاز جمع کرد
دوستان بنده خودم 3 روز قبل از معرفی تو این سایت عضو بودم و امتیاز بالایی ندارم (عزیزان سوال کرده بودن)

منظور از امتیاز bonus ad points ایت با تعداد آگهی های دیده شده؟
یه سئوال دیگه ب دیدن آگهی از پوینت های ما کم میشه یا اگر آگهی وارد اکانت ما شد برای مشاهده؟
اگر آگهی رو مشاهده نکنسم از امتیازمون باز هم کم میشه؟

bonus ad points = BAP یعنی همون واحد امتیاز
زمانی که آگهی وارد پنلت بشه چه کلیک کنی چه نکنی از امتیازت کم میشه احمد جان

دوستان اینم تبلیغ های پولی که امروز دیدم . من فعلا نه آپگرید کردم و نه سرمایه گذاشتم . :)

18359546758698402758.png

اینم سری دوم واسه من برای امروز

75090408507783823815.jpg

economist

Registered User
لایک‌ها
165
بچه ها بازی شیر یا خطش بد نیست میشه امتیاز جمع کرد
دوستان بنده خودم 3 روز قبل از معرفی تو این سایت عضو بودم و امتیاز بالایی ندارم (عزیزان سوال کرده بودن)

bonus ad points = BAP یعنی همون واحد امتیاز
زمانی که آگهی وارد پنلت بشه چه کلیک کنی چه نکنی از امتیازت کم میشه احمد جان

اینم سری دوم واسه من برای امروز

من امتیازم 2000 بود با این بازی به 18000 رسیدم ولی اخرش جوگیر شدم همه رو 3000-4000 دادم الان صفرم:D

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
بزارید بگم تا روشنتر بشه قضیه این سایت
این سایت کمی هایپ و کمی پی تی سی است .خوب حالا شما روزی 500 امتیاز کسب میکنید یعنی 25 سنت در روز و در ماه فقط 7.5 دلار کاسبید یعنی به هیچ وجه بیشتر نمیشه lدر اورد مجانی ازش فقط همین. اینم هر روز باید برید کلیک کنید وگرنه امتیازتون هم میپره به اندازه مبلغ تبلیغ اینجور که معلومه این از این.

برای دوستانی که سرمایه میزارن مثلا یک دلار میزارن و سایت هر وقت خواست تو هر بازه زمانی یک و نیم دلار بهشون با کلیک کردن روی تبلیغ بر میگردونه اگرم کلیک نکنید که یک دلارتونم پریده .یعنی یک و نیم دلار که میده یک دلارش برا خودتونه و نیم دلارش سوده فقط.
حالا اگر وسوسه بشید و مثلا 100 یا 1000 دلار بزارید برا سود بیشتر و تبلیغات گرونتر خوب تبلیغش که گرونتر نیست همون پول خودتونه که با کلیک بر روی تبلیغ 40 دلاری داره بهتون میده .اگر سایت یه دفعه باهاتون حال نکنه و نخواد پول هنگفت رو پس بده و یا بعد از مدتی جمع کردن پول نخواد دیگه پرداختی داشته باشه لااقل برای مبالغ زیاد که مثل هایپ تمام سرمایتون رفته پس طمع نکنید که به ..... میرید.
حالا برای اونایی که هی زحمت میکشن یک دلار کاسب میشن میزان دوبار دو دلار کاسب بشن هی برش میگردونند به سایت تا هی بیشتر و بیشتر بشه تا وقتی که ارزش برداشت رو براشون داشته باشه وقتی به اون ارزش رسید و یا خواست برسه سایت درش تخته میشه و فقط یه مشت کلیک مجانی و وقت بی خودی صرف سایت کردند و بس عین نئو باکش که هر چی در میاری باهاش زیر مجموعه میخری و اخرش نگه میکنی میبینی تهش هیچی نمیمونه جز وقت تلف کردن .

البته اینا همش راهنمایی و فرضیه های بد و بدبینانه تو این سایت بود که یه وقت ملت به امید پول خوب نشینند و ضرر که کردن شکه بشن اینا برا امادگی احیانا اون زمانای بد هست من خودمم عضوم و 5 دلار سرمایه گذاشتم پس فاله و تماشا هر چی خواست بشه اپگرید هم کردم امروز 41 سنت تبلیغ کلیک کردم. استارتر جان شرمنده اگر کمی فال بد زدم ولی خودمم دارم توش فعالیت میکنم فعلا تشکر از معرفی این سایت

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بزارید بگم تا روشنتر بشه قضیه این سایت
این سایت کمی هایپ و کمی پی تی سی است .خوب حالا شما روزی 500 امتیاز کسب میکنید یعنی 25 سنت در روز و در ماره فقط 7.5 دلار کاسبید یعنی به هیچ وجه بیشتر نمیشه در اورد مجانی ازش فقط همین اینم هر روز باید برید کلیک کنید وگرنه امتیازتون هم میپره به اندازه مبلغ تبلیغ اینجور که معلومه این از این.

برای دوستانی که سرمایه میزارن مثلا یک دلار میزارن و سایت هر وقت خواست تو هر بازه زمانی یک و نیم دلار بهشون با کلیک کردن روی تبلیغ بر میگردونه اگرم کلیک نکنید که یک دلارتونم پریده .یعنی یک و نیم دلار که میده یک دلارش برا خودتونه و نیم دلارش سوده فقط.
حالا اگر وسوسه بشید و مثلا 100 یا 1000 دلار بزارید برا سود بیشتر و تبلیغات گرونتر خوب تبلیغش که گرونتر نیست همون پول خودتونه که با کلیک بر روی تبلیغ 40 دلاری داره بهتون میده .اگر سایت یه دفعه باهاتون حال نکنه و نخواد پول هنگفت رو پس بده و یا بعد از مدتی جمع کردن پول نخواد دیگه پرداختی داشته باشه لااقل برای مبالغ زیاد که مثل هایپ تمام سرمایتون رفته پس طمع نکنید که به ..... میرید.
حالا برای اونایی که هی زحمت میکشن یک دلار کاسب میشن میزان دوبار دو دلار کاسب بشن هی برش میگردونند به سایت تا هی بیشتر و بیشتر بشه تا وقتی که ارزش برداشت رو براشون داشته باشه وقتی به اون ارزش رسید و یا خواست برسه سایت درش تخته میشه و فقط یه مشت کلیک مجانی و وقت بی خودی صرف سایت کردند و بس عین نئو باکش که هر چی در میاری باهاش زیر مجموعه میخری و اخرش نگه میکنی میبینی تهش هیچی نمیمونه جز وقت تلف کردن .

البته اینا همش راهنمایی و فرضیه های بد و بدبینانه تو این سایت بود که یه وقت ملت به امید پول خوب نشینند و ضرر که کردن شکه بشن اینا برا امادگی احیانا اون زمانای بد هست من خودمم عضوم و 5 دلار سرمایه گذاشتم پس فاله و تماشا هر چی خواست بشه اپگرید هم کردم امروز 41 سنت تبلیغ کلیک کردم. استارتر جان شرمنده اگر کمی فال بد زدم ولی خودمم دارم توش فعالیت میکنم فعلا تشکر از معرفی این سایت
اتفاقا حرف قشنگی زدی برای خود منم سوال شده بود چون هیچ جور نمیشه جز سرمایه گذاری بیشتر از ماهی 7.5 دلار در آورد یعنی روزی 0.25 دلار! حالا ما پول تبلیغ میدیم باز به ما بر میگرده! بنظر من این سایت بیشتر برای کسایی خوبه که سایت دارن هم تبلیغ میکنن واقعن هم سود میبرن! حالا جالبه من تبلیغ هم دیدم که خود سایت PAIDVERTS رو طرف رو تبلیغ گذاشته بود:general711:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
از دوستان تشکر میکنم
اما
دوستان عزیزم همینجا اعلام می کنم به هیچ وجه تاپیک رو منحرف کنید!

مطمئن باشید بیش از هر کسی!به هایپ و کلیکی واقفم!
این سایت نه هایپ هست نه یک سایت کلیکی معمولی با روزی 2-3 سنت!

درآمد و پست های بقیه دوستان گواه بر این موضوع هست

جملات من در پست اول و پست های قبل :
خودم اول از همه هشدار دادم

در ابتدا قیمت تبلیغات پایین خواهد بود - به هیچ وجه انتظار بیجا نداشته باشید
این سایت هایپ نیست!پس توقع سود غیرمنطقی نداشته باشید! اما کلیکی معمولی هم نیز نیست.

این سایت هم مثل سایتهای دیگه ریسک خودش رو داره
سرمایه گذاری نکنید تاروش کار با سایت رو یاد بگیرید!

پس وقتی خودم هشدار لازم رو دادم لطفا پست های تکراری نزنید

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
جناب استارتر لطفا این پستتون رو یه نگاه بنذارید تو پستتون نقل قولی از طرف من نوشتید ولی متن من نیست!!!!!!!!!!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا برای من یه موضوعی پیش اومده از امتیاز 3900 خودمو به 16 هزار رسوندم در عرض چند دقیقه با بازی شیر یا خط! :confused::pحالا همش دارم امتیاز پارو میکنم ولی نمیدونم چرا منو همش از سایت لاگ اوت میکنن مجبورم لاگین کنم:general208:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
کلا بازی شیر یا خط یعنی ضرر باید اینو بدونید دیگه اگر نون توش بود که سایتهایی که این بازی رو دارن که میشد باهاش کلی نون در اورد چون هیچ ترفندی نداره و اخرش باخت هست حتما پس بازی نکنید مگر برا سرگرمی و هیجانش نه درامد

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
من امتیازم 2000 بود با این بازی به 18000 رسیدم ولی اخرش جوگیر شدم همه رو 3000-4000 دادم الان صفرم:D

آقا برای من یه موضوعی پیش اومده از امتیاز 3900 خودمو به 16 هزار رسوندم در عرض چند دقیقه با بازی شیر یا خط! :confused::pحالا همش دارم امتیاز پارو میکنم ولی نمیدونم چرا منو همش از سایت لاگ اوت میکنن مجبورم لاگین کنم:general208:

حیف ای همه امتیاز که به فنا رفته :eek::confused:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
با تشکر از استارتر واسه معرفی

این سایت ایران و هم ساپورت میکنه ؟ به نظرت بهتر نسیت از همین اول با کریو ثبت نام کنیم که آتو ندیم دست سایت ؟

تو قوانینش چیزی درباره استفاده از پرو**کسی و چیز پی ان نگفته ؟

ممنون

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
با تشکر از استارتر واسه معرفی

این سایت ایران و هم ساپورت میکنه ؟ به نظرت بهتر نسیت از همین اول با کریو ثبت نام کنیم که آتو ندیم دست سایت ؟

تو قوانینش چیزی درباره استفاده از پرو**کسی و چیز پی ان نگفته ؟

ممنون
سلام ، بله ساپورت میکنه و مشکلی با ایران نداره ، چیزی راجع به استفاده از پرو**کسی ندیدم من تو قوانین .
ولی بهتره آیپی عوض نکنید و از همون آیپی ایران استفاده کنید .

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
خوب دوستان من دیروز جوانب بدبینانه سایت رو مطرح کردم که هیچ کدوم هم غیر منطقی نبود به نظرم حالا جوانب امیدوارکننده و خوشبینانه سایت رو میخوام بگم یه جور استراتژی حساب میشه بریم سر اصل مطلب
اول تا جایی که من حساب کردم 2000 باپ میشه 1 دلار 2000*0.0005=1$اگر قیمت هر باپ0.0005 باشه.
و اینکه من فکر میکنم هر چی سرمایه بذاری به همون نسبت تبلیغت زیاد میشه دیگه و حداکثر ظرف ده رو و حتی کمتر به اون مبلغ سرمایه میرسید چون از وقتی من سرمایه گذاشتم 5 دلار یعنی از دیروز ظهر تقریبا تا الان یک دلار کاسب شدم یک دلار و 14 سنت که تا پایان وقت امروز هنوز تبلیغ میاد برام زیاد تبلیغ میاد حتی تبلیغ 49 سنتی هم داشتم.1500 باپ هم تا حالا از خود سایت گرفتم .
با این حساب کمتر از 10 روز به 8 الی 10 دلار میرسم یعنی سه تا 5 دلار هم بیشتر از مبلغ سرمایم حالا بریم سر حساب کتاب:)
5 دلار سرمایه میزارید میشه 15500 باپ برابر با 7.75$ +2.5 دلار در 10 روز که خود سایت میده میشه10.25$ باز باهاش امتیاز میخرید میشه 31775 باپ که با2.5 دلار سایت بعد از 10 روز میشه18 دلار باز باهاش 55800 باپ میخرید که بعد از ده روز میشه با 2.5 دلار خود سایت=30$ و باز برش میگردونید و 93000 باپ میخرید که باز بعد از ده روز میشه+2.5$=49$ باز میدید و باپ میخرید که میشه 151900 باپ بعد از ده رو که بر میگرده میشه78.5$ باز باپ میخرید یعنی 243000 باپ که بعد از ده روز میشه 124$ باز میدید به خود سایت و باپ میخرید که بعد از ده روز میشه194$ حالا از اینجا میتونید دیگه برداشت کنید خوب 194 دلار رو باهاش 604000 باپ میخرید که بعد از 10 روز میشه 305 دلار حدودا 305-194=111$ بله بعد از ده روز 111 دلار برداشت میکنید و دوباره همون 194 دلار رو بر میگردونید به خود سایت تا بعد از ده روز دوباره بتونید111 دلار برداشت کنید 111*3=333$*3200=1065600 تومان بله ماهی یک میلیون درامد از این سایت دارید اونموقع .:general410::general707:
البته این حساب کتاب برای سرمایه 5 دلار بود که ظرف 70 روز به این درامد میرسید و اگر 10 دلار سرمایه کنید ظرف 60 روز و هر چه بیشتر سرمایه باشه کمتر زمان به این درامد میرسید و اگر این سایت مرد باشه و تا یک سال دیگه حداقل کار کنه کلی پول ازش دراوردین تازه من برای هر ده روز حساب کردم در حالی که میتونید هر روز اون پولایی که در میارید برگردونید به خود سایت و هی امتیاز بخرید تا زودتر به این مبلغ برسید البته بازم میگم اینم فرضیه خوش بینانه این سایت بود.
عین یارو که یه ظریف ماست میزاره رو سرش ببره بازار بفروشه تو راه هی فکر میکنه میگه ماست رو میفروشم مرغ میخرم مرغام تخم میزارن جوجه میکنند هی زیاد میشن و بعد از مدتی زیاد شدن میدم گوشفند میخرم و گوسفندام هی بچه میکنند زیاد میشن و بعد میدم گاو میخرم و گاوها هم زیاد میشن و یه گاو داری بزرگ راه میندازم و پولدار میشم که در همین حین ظرف ماست میفته از دسش رو زمن میشکنه و همه ماستها با فاک میره و همه ارزوها و رویاییش بر باد میرود.:general208:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خوب دوستان من دیروز جوانب بدبینانه سایت رو مطرح کردم که هیچ کدوم هم غیر منطقی نبود به نظرم حالا جوانب امیدوارکننده و خوشبینانه سایت رو میخوام بگم یه جور استراتژی حساب میشه بریم سر اصل مطلب
اول تا جایی که من حساب کردم 2000 باپ میشه 1 دلار 2000*0.0005=1$اگر قیمت هر باپ0.0005 باشه.
و اینکه من فکر میکنم هر چی سرمایه بذاری به همون نسبت تبلیغت زیاد میشه دیگه و حداکثر ظرف ده رو و حتی کمتر به اون مبلغ سرمایه میرسید چون از وقتی من سرمایه گذاشتم 5 دلار یعنی از دیروز ظهر تقریبا تا الان یک دلار کاسب شدم یک دلار و 14 سنت که تا پایان وقت امروز هنوز تبلیغ میاد برام زیاد تبلیغ میاد حتی تبلیغ 49 سنتی هم داشتم.1500 باپ هم تا حالا از خود سایت گرفتم .
با این حساب کمتر از 10 روز به 8 الی 10 دلار میرسم یعنی سه تا 5 دلار هم بیشتر از مبلغ سرمایم حالا بریم سر حساب کتاب:)
5 دلار سرمایه میزارید میشه 15500 باپ برابر با 7.75$ +2.5 دلار در 10 روز که خود سایت میده میشه10.25$ باز باهاش امتیاز میخرید میشه 31775 باپ که با2.5 دلار سایت بعد از 10 روز میشه18 دلار باز باهاش 55800 باپ میخرید که بعد از ده روز میشه با 2.5 دلار خود سایت=30$ و باز برش میگردونید و 93000 باپ میخرید که باز بعد از ده روز میشه+2.5$=49$ باز میدید و باپ میخرید که میشه 151900 باپ بعد از ده رو که بر میگرده میشه78.5$ باز باپ میخرید یعنی 243000 باپ که بعد از ده روز میشه 124$ باز میدید به خود سایت و باپ میخرید که بعد از ده روز میشه194$ حالا از اینجا میتونید دیگه برداشت کنید خوب 194 دلار رو باهاش 604000 باپ میخرید که بعد از 10 روز میشه 305 دلار حدودا 305-194=111$ بله بعد از ده روز 111 دلار برداشت میکنید و دوباره همون 194 دلار رو بر میگردونید به خود سایت تا بعد از ده روز دوباره بتونید111 دلار برداشت کنید 111*3=333$*3200=1065600 تومان بله ماهی یک میلیون درامد از این سایت دارید اونموقع .:general410::general707:
البته این حساب کتاب برای سرمایه 5 دلار بود که ظرف 70 روز به این درامد میرسید و اگر 10 دلار سرمایه کنید ظرف 60 روز و هر چه بیشتر سرمایه باشه کمتر زمان به این درامد میرسید و اگر این سایت مرد باشه و تا یک سال دیگه حداقل کار کنه کلی پول ازش دراوردین تازه من برای هر ده روز حساب کردم در حالی که میتونید هر روز اون پولایی که در میارید برگردونید به خود سایت و هی امتیاز بخرید تا زودتر به این مبلغ برسید البته بازم میگم اینم فرضیه خوش بینانه این سایت بود.
عین یارو که یه ظریف ماست میزاره رو سرش ببره بازار بفروشه تو راه هی فکر میکنه میگه ماست رو میفروشم مرغ میخرم مرغام تخم میزارن جوجه میکنند هی زیاد میشن و بعد از مدتی زیاد شدن میدم گوشفند میخرم و گوسفندام هی بچه میکنند زیاد میشن و بعد میدم گاو میخرم و گاوها هم زیاد میشن و یه گاو داری بزرگ راه میندازم و پولدار میشم که در همین حین ظرف ماست میفته از دسش رو زمن میشکنه و همه ماستها با فاک میره و همه ارزوها و رویاییش بر باد میرود.:general208:

مهم اینه که نشستی فکر کردی و برنامه ریزی کردی اگر سایت پابرجا بمونه هیچی از دست ندادی اگر هم پا برجا نمونه حتمن یه سایت ایده آل خودت پیدا میکنی و میتونی باهاش پول خوبی بدست بیاری. من به شخصه بهت امیدوارم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها اونایی که سرمایه گذاری کردن تو قسمت Buy Ad اون فیلد های آدرس سایت و بنر و این چیزا رو با چی پر کردین ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان وقتی پول ریختیم تو سایت تو کدوم قسمت باید بریم بعدش ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بچه ها اونایی که سرمایه گذاری کردن تو قسمت Buy Ad اون فیلد های آدرس سایت و بنر و این چیزا رو با چی پر کردین ؟
دوست عزیز اون قسمت باید آدرس سایتی که میخواین تبلیغ بشه (عین تبلیغی که میبنید و پول میده بابتش) رو بدین با بنر هاش ... حالا اگر واقعا هیچ چیزی برای تبلیغ ندارید میتونید آدرس الکی بدین ولی بهتره که چیزی برای تبلیع داشته باشید شاید سود کنید با همین چند تا بازدیدی که بهتون میده
قسمت Enter three lines of text about your business هم 3 تا جمله مینویسید کسایی که بخوان تبلیغ شما رو ببین باید اینا رو کپی پیست کنن:general406:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا