rapidleech
Registered User
- نوشتهها
- 1,974
- لایکها
- 1,261
اقا شما امتیازت بالاست؟ نه؟سری دوم برای امروز
![]()
فعلا 20$ سرمایه گذاری کردم ببینم چی میشه
63000 BAP دارم الان
اقا شما امتیازت بالاست؟ نه؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
تشکر از دوستان
نه اتفاقا
من در حال حاضر 44k امتیاز دارم که 10k رو از بازی بدست آوردم :general206:
سروش کیه؟؟؟؟سروش جون کدوم بازی رو انجام میدی![]()
سلام ممنونسلام منم با لینک شما عضو شدم، Activision Ad ها و تبلیغات پولی رو هم انجام دادم. میخوام بدونم باید کجا شماره حساب Perfect Money رو وارد کنم که موقع برداشت به اون حساب واریز بشه؟
بعد چطوری باید مثلا پول به حسابم اضافه کنم تا بتونم اون بسته هارو بخرم؟ با همون اکانت پرفکت مانی دیگه؟
این اکانت که بسته نمیشه و از این مشکلا؟ چون بار اولمه PM دارم درست می کنم.
سلام ممنونسلام با همین نام کاربری زیر مجموعت شدم ما رو دریاب![]()
یه نفر بیا به من توضیح بده این روش بیرون کشیدن پول، ثبت درخواست Cashout و اینا چجوریه تو این سایت:
![]()
الان چرا درآمد من رو فقط جلوی Paypal گذاشته و با بقیه متدها نمیشه Cashout کرد؟ و وقتی Cashout رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و برمیگرده رو همین صفحه.
اون فرم سمت راستی برای چیه؟ من یبار همون درآمدم رو زدم و Submit کردم و نوشت موفقیت آمیز ولی اصلا اون موقع اکانت Perfect Money رو وارد نکرده بودم!
الان اون پایین اکانت PM رو وارد کردم درسته دیگه؟ یا برای Cashout باید جای دیگه وارد کنم؟
دوست خوبم کامل جواب دادم دوباره پست من رو بخونیدداداش اون آپگرید که میگی کجا هست؟ بعد به اون سوالات بالام هم جواب بده! میخوام Cashout کنم با PM میگه Sorry but you do not have funds in your Perfect Money account
یعنی چی؟
دوستان من نمیتونم وارد اکانتم بشم برای شما هم همینو میگه؟؟؟؟؟ پولمو نخوره
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
من الان برسی کردم سایت http://mytrafficvalue.com که مال مدیر همین سایته هم دان شده اصلا باز نمیکنه.خدا کنه اسکم نشده باشه احتمالا خرابی هست خوشبین هستم فعلا:general110: تو فروم های خارجی هم فعلا چیزی نگفتن من فقط یه پیام فرستادم برای سایت که همچین مشکلی پیدا کردم امیدوارم اوکی بشه سایت:general705:بله دوست من برا ما هم همینطوره