ArashMiniStar
Registered User
آقا جان ما بعد پست من تونستی وارد بشه؟مطمئنی؟الان واردش شدم شد
دوباره نشد
آقا جان ما بعد پست من تونستی وارد بشه؟مطمئنی؟الان واردش شدم شد
دوباره نشد
من الان برسی کردم سایت http://mytrafficvalue.com که مال مدیر همین سایته هم دان شده اصلا باز نمیکنه.خدا کنه اسکم نشده باشه احتمالا خرابی هست خوشبین هستم فعلا:general110: تو فروم های خارجی هم فعلا چیزی نگفتن من فقط یه پیام فرستادم برای سایت که همچین مشکلی پیدا کردم امیدوارم اوکی بشه سایت:general705:
چقدر زود اسکم شد کوزهه از سر افتاد و تمامی ماستها پخش بر زمین شد
چه کنیم دیگه پیش فعالی داریمشَما دو دوست عزیز در دنیای پی تی سی و نت نوبر هستید
just kiddin
سایت بخواد اسکم بشه پرداخت نمی کنه نه اینکه بخواد اکانت رو لاگ اوت کنه![]()
فقط طمع نکن...دوستان اگر کسی هست که توی بازی های این سایت مهارت داره لطفا ما رو هم راهنمایی کنه
با تشکر
چه کنیم دیگه پیش فعالی داریم
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان اگر کسی هست که توی بازی های این سایت مهارت داره لطفا ما رو هم راهنمایی کنه
با تشکر
اقا دمت گرم RCB رسیو شدRCB پ خ شد
ضمن تشکر از عضویت
پ خ زدم
ترفندت برای جعبه ها چي بوده که برنده شدی؟ منم وقتی 10 15 هزار تا با سکه برنده شدن هی سایت قاطی میکرد مجبور بودم لاگین کنم دوباره! بعدشم همه ی پولمو خورد!!امان از طمع![]()
توی این بازی جعبه ها تا 7000 ،8000 تا برده بودم.سایت قاطی کرد و دوباره که لاگین شدم توی دست های بعدی همه رو باختم رفت:general503:
3روزه درخواست دادم هنوز نریخته
البته طبق گفته خودشون تا 7 روز ممکنه طول بکشه اما پست استارتر که گفته بود بعد 3 ساعت ریختن یکم نگرانم کرده
Cashouts are processed within 7days. Usually the same/next day.3روزه درخواست دادم هنوز نریخته
البته طبق گفته خودشون تا 7 روز ممکنه طول بکشه اما پست استارتر که گفته بود بعد 3 ساعت ریختن یکم نگرانم کرده
Cashouts are processed within 7days. Usually the same/next day.
آره منم ازشون پرسیدم چرا پرداخت اینسری طول کشید چون خودمم یه پندینگ دارم
بعد طرف گفت اوندفعه شانسی بوده زود ریختیم(تا 7 روز طول میکشه)
یه تیکت همینجوری بزن
پس اوکیه دیگهتا 7 روز واستیم ببینیم چی میشه
البته یک پست هم یک نفز زده بود تو فروم ماتی میکر که بهش پرداخت کردن دیروز
http://www.moneymakergroup.com/Paid...ml&view=findpost&p=1108810213#entry1108810213
یه 94 سنتی الان برام باز شد:general607: