ArashMiniStar
Registered User
آقا چرا برای شما تبلیغای خوب خوب میاد برای من بدبخت با 70 هزار تا امتیاز همش 2 هزارم دلار میاد الان 43 تا باید بزنم یه نیم دلاری یه دلاری هم بینشون نیست!!:general208::general710:
آره داغون بود.شما آپگرید کردی اکانتتو؟ چون من تو دوره آپگریدم و هر چی تبلیغ آشغاله برام میاد:general702:اره مال منم همینجوریه همش 0.002 یا0.001 یا0.0005 کلا امروز با این همه تبلیغ 20 سنت کلیک کردم البته خیلی از تبلیغهای مزخرف0.0005سنتی و 0.001 سنتی رو پاک کردم نمیصرفید کلیک کنی حجم اینترنتشم بیشتر بود
منم دیگه آپگرید نمیکنم اصلا نمیصرفه 20 دلار دادم به خورد سایت به هوای تبلیغ 1 دلاری نه چند هزارم دلاری!!اره من دو بار تا حالا اپگرید کردم دو تا 5 سنت
اگر اینجوری باشه واقعا نمیصرفه به وقت و هزینش و الافیش .چون اگر مثلا 10 دلار داشته باشید روزی 25 سنت با کلیک گیرمون بیاد از الان تا حداقل 40 روز دیگه میتونیم تمام امتیازامونو پول کنیم و از سایت بکشیم بیرون .حالا شایدم یکشنبه بوده تعطیلی بوده اینجوری بازر کساد بوده.چند روز دیگم صبر میکنم ببینم اگر همینجوری بود کلا هر چی در اوردم برداشت میکنم و میکشم کنار.![]()
اگه سایت پر درامدی بود خیلی از کاربرای دنیای ptc اینجا ثبت نام میکردن! این سایت به درد کسایی که سایت دارن میخورهمنم دیگه آپگرید نمیکنم اصلا نمیصرفه 20 دلار دادم به خورد سایت به هوای تبلیغ 1 دلاری نه چند هزارم دلاری!!
سلام به همه دوستان.
منم 3 روزه ثبت نام کردم و 15 بارم روی اون Activation Ad کلیک کردم ، کلا یه 8-7 تا تبلیغ بهم داده که اونم جمعا شده 8.8 سنت!
به نظرم بدون سرمایه گذاری به جایی نمیرسم ، یا اگه هم برسم خیلی خیلی خیلی طول میکشه.
اِنی وی ، اگه نیاز به خرید بسته تبلیغات داشتین و میخواستین بخرین ، ولی سایتی ، پیجی ندارین ، ممنون میشم از "زبانک" ، سایت من استفاده کنین :general601:
4 روزواریز چند روز طول کشید؟
کدوم تبلیغشو میگی؟ اونی که در مورد jesus میگه؟به گمونم تبلیغات شیطان پرستی داره ذرسته؟
عزیز خودت داری میگی یهودنمیدونم همونی که تو تبلیغات 100 امتیازی روزانش هستش عکس یهودی هارو داره
عزیز خودت داری میگی یهودمگه یهودیا شیطان پرستن؟
![]()