نه رفیق این یکیو بکش قلم .این یکی فرق داشت نمیشد کپیش کرد عکس واقعی بود باید حتما مینوشتیشنیازی نیست تایپ کنینبا موس آبیش کنین ctrl+c بعد ctrl+v
دوستان شما خسته نشدید از تبلیغای کم ارزش 2 هزارم دلاری مثلا؟ من که برای اولین بار یه نیم دلاری کلیک کردم بقیه رو که 2 هزارم دلار بودن RECYCLE کردم واقعا با این پول برق و اینترنت ارزش ندارن این تبلیغای پایین:general407:
دیروز درخواست واریز دادم امروز ریخت :
The amount of 9.37 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U3062332->U4923736. Date: 10:53 20.05.14. Batch: 57692432
من 1$ درخواست دادم ولی 7 cnt به اکانت ارسال کرده
70سنت
فقط پاک میشه همین اینکه نمیخوای اون تبلیغو ببینی و برات ارزش نداره هیچ اتفاق خاص دیگه ای نمیافته و این تبلیغ میره برا یه نفر دیگه که ایگرید هستیه سوال
recycle کردن چه فرقی با کلیک نکردن و ندیدن اون آگهی داره ؟؟؟ به امتیازاتمون اضافه میشه یا ... ؟؟ امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم![]()
البته از امتیازتم کم میشهیه سوال
recycle کردن چه فرقی با کلیک نکردن و ندیدن اون آگهی داره ؟؟؟ به امتیازاتمون اضافه میشه یا ... ؟؟ امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم![]()
در صورتی که داوطلب پاکش کنید نمیشه امتحان کردم منالبته از امتیازتم کم میشه
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
عزیز میشه لطفا اطلاعات غلط به مردم ندین و کلا بکشین بیرون؟ حدی داره به قراندر صورتی که داوطلب پاکش کنید نمیشه امتحان کردم من
عزیز میشه لطفا اطلاعات غلط به مردم ندین و کلا بکشین بیرون؟ حدی داره به قران
امتیاز زمانی که تبلیغ میاد برای شما همونجا کم میشه و چه کلیک کنید چه نکنید چه پاک کنید بازم فرقی نمیکنه امتیازه رفته...حتی زمانی که میخواین همه رو پاک کنین سایت اخطارمیده که امتیازتون میپره!
خوبه که اصلا از رو نمیری من اصلا دیگه باهات کاری ندارم ولی اگه باز اطلاعات غلط بدی حالتو میگیرم بدجوررررررررریه کم شعور داشته باش و درست حرف ب
من عزیز تو نیستم عزیزت تو خونه نشسته دوما درست حرف بزن مثل اینکه دعوات میاد مشکلی داری؟سعی کن حد خودتو بفهمی