موفق باشی انشااللهفعلا 20$ سرمایه گذاری کردم ببینم چی میشه
63000 BAP دارم الان
موفق باشی انشااللهفعلا 20$ سرمایه گذاری کردم ببینم چی میشه
63000 BAP دارم الان
آره فقط تو این قسمت باید به جای 1 عدد 10 عدد بزنی که میشه 10 دلار :تبلیغ 10 دلاری بخوایم بخریم باز هم از همون قسمته؟
داداش فقط لطفا هر وقت تبلیغ به نسبت گرونی اومد برای کلیک براتون لطفا اینجا بگین که ماها بدونیم ارزش سرمایه گذاری داره سایت یا نه!فعلا 20$ سرمایه گذاری کردم ببینم چی میشه
63000 BAP دارم الان
باشه حتماداداش فقط لطفا هر وقت تبلیغ به نسبت گرونی اومد برای کلیک براتون لطفا اینجا بگین که ماها بدونیم ارزش سرمایه گذاری داره سایت یا نه!
فعلا 20$ سرمایه گذاری کردم ببینم چی میشه
63000 BAP دارم الان
البته منم 5 تا امروز + 4 تا دیروز ریختم که صداشو در نیاوردم از بس شرط بندی کردم باختم:general711: البته این دوست عزیزمون استارتر اینقدر عزیزه و لطف میکنه کامل کامل توضیح میده همش که آدم شرمنده میشه:general105:شما که دیروز عضو شدی!!!
ولی موفق باشی
و شماره پرفکت مانیت رو بفرست - 2 دلار کمیسیون گرفتم که هر 2 دلار رو برگردونم به اکانتت (همینجوری کلا)
پست دوست عزیزمون مجتبی هم در پست اول تاپیک کوت شد که دیگه کلا شبهه ای نباشه
البته منم 5 تا امروز + 4 تا دیروز ریختم که صداشو در نیاوردم از بس شرط بندی کردم باختم:general711: البته این دوست عزیزمون استارتر اینقدر عزیزه و لطف میکنه کامل کامل توضیح میده همش که آدم شرمنده میشه:general105:
اولا داداش من برای این کمیسیون پست نزدم خلاصه اینو بدون همچین آدمی نیستم فقط خواستم یه جورایی تشکر کنم و بگمعزیزی
اون پست بالایی رو همون لحظه ویرایش کردم نوشتم بقیه هم همینطور تا چند وقت دیگه هم از هر کسی کمیسیونی بدست بیاد کامل برمیگردونم
شما که کلا مخالف این بودی شما چرا پول میریزی؟؟
تا الان کمیسیون که از شما بدست آوردم 0.9 بوده هر وقت خواستی فقط شماره پرفکت مانیت رو پی ام کن
اولا داداش من برای این کمیسیون پست نزدم خلاصه اینو بدون همچین آدمی نیستم فقط خواستم یه جورایی تشکر کنم و بگمدر مورد مخالف بودن هم من خیلی چیزی نگفتم واقعیتش پست یکی دیگه رو تایید کردم (که خودمم قبلش همون حساب کتابو یه جورایی کرده بودم) با این جساب هم قبلش پول ریخته بودم هم بعدش که الان و دیشب میشه:general601: من فقط فکر میکنم از دست من یه جورایی دلخورید اگر پستم اذیتتون کرده بود کاشکه میگفتین پاکش کنم یه پ.خ میدادین تموم:general709: خلاصه قضیه اینجوریاست :general206:
دادا عکس اون تبلیغو میزاشتی یکم روحیه بگیریم :general406:حالا جوانب امیدوارکننده و خوشبینانه سایت رو میخوام بگم یه جور استراتژی حساب میشه بریم سر اصل مطلب
اول تا جایی که من حساب کردم 2000 باپ میشه 1 دلار 2000*0.0005=1$اگر قیمت هر باپ0.0005 باشه.
و اینکه من فکر میکنم هر چی سرمایه بذاری به همون نسبت تبلیغت زیاد میشه دیگه و حداکثر ظرف ده رو و حتی کمتر به اون مبلغ سرمایه میرسید چون از وقتی من سرمایه گذاشتم 5 دلار یعنی از دیروز ظهر تقریبا تا الان یک دلار کاسب شدم یک دلار و 14 سنت که تا پایان وقت امروز هنوز تبلیغ میاد برام زیاد تبلیغ میاد حتی تبلیغ 49 سنتی هم داشتم.1500 باپ هم تا حالا از خود سایت گرفتم .
اینم عکسش به خاطر دوست گلمون 40 سنتی هست اشتباهی فک کردم 49 سنتی هست
![]()
ایولخوب اینم از اولین دشته ما![]()
داداش من پرفکت دارم خواستین پ.خ بدین خودم در به درد دنبال 4-5 دلار بودم ولی کسی نبود تا 2 روز پیشیکی نیست 3 -4 دلار به ما بفروشه؟ تو صرافی میرم میگه زیر 10 دلار دلاری 3600 :|
داداش یه سوال شما الان از وقتی که ثبت نام کردی کلا چقدر از تبلیغ در آوردی رفته تو حسابت؟فک کنم همونطور که یکی از دوستان تو پستای قبلی توضیح داد اصل پول بعد 10 روز برمیگرده .
پیشنهاد من اینه که دوستانی که میخوان سرمایه گذاری کنن وقتو از دست ندن . این یه پیشنهاده البته فقط
داداش یه سوال شما الان از وقتی که ثبت نام کردی کلا چقدر از تبلیغ در آوردی رفته تو حسابت؟