• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
زیرمجموعه ای داشتم که بیش از صد دلار سرمایه گذاری کرده
اگر 5 دلار مبلغ بالایی ست برای شما خب طبیعتا این کار رو نکنید

به پشتیبانی سایت تیکت بزنید تا تاریخ جدیدی براتون ست کنن

اقا شما اکانت پرفکت مانیت وریفای شدست؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
وقت خودتون را هدر ندید. شما وقت و هزینه صرف می کنید و کسی که شما زیرمجموعه اش هستید مثل زالو حاصل دسترنج شما را می خوره. به قول معروف خره کار می کنه و یابو می خوره.

شما وقتی زیر مجموعه کسی شدید یک تومان هم از حساب شما به حساب طرف واریز نمیشه بلکه پول از طرف سایت به اون طرف پرداخت میشه.

شما هم اگر عرضه داری میتونی یه سایت خوب پیدا کنی بدی بقیه زیر مجموعت بشن رپید لیچ هم یکی از بچه های با عرضه و فعال اینجاست

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
شما وقتی زیر مجموعه کسی شدید یک تومان هم از حساب شما به حساب طرف واریز نمیشه بلکه پول از طرف سایت به اون طرف پرداخت میشه.

شما هم اگر عرضه داری میتونی یه سایت خوب پیدا کنی بدی بقیه زیر مجموعت بشن رپید لیچ هم یکی از بچه های با عرضه و فعال اینجاست
جیگر تو این سایت برعکسه دقیقا یک کلیک یک سنتی ازش 0.0005 سنت کم میشه و میره به حساب بالا سریت دقت کن اینبار میفهمی این سایت اینجوریه

دوم ایشون منظوری نداشت فقط خواست بگه که این سایتها دخلش به خرجش نمیارزه و فقط هزینست راست میگه بنده خدا غیر اینه؟
میگه اصل سودش مال بالا سری هست بقیه اینجا ول معطلند و چیزی گیرشون نمیاد جز وقت تلف کردن و هزینه بی خود کردن غیر اینه واقعا نکنه شما با سایتهای پی تی سی میلینر شدی ما خبر نداریم رفیق

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

داداش جهت اطلاع تو این سایت درصدی از خودتون کم میکنه میده به بالایی

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

احمد جان شما که این جماعت ... رو می شناسی ؟ چرا بحث می کنی . فقط لطف کن پست های نامربوط رو ریپورت کن :general406:همونطوری که پست قبلی ریپورت و پاک شد.

داداش جهت اطلاع تو این سایت درصدی از خودتون کم میکنه میده به بالایی

فقط و فقط محض اطلاع دوست خوبم
شما یک اکانت جدید بسازید و زیرمجموعه هیچ کسی نشید!
همان مقدار از هر کلیک شما کسر خواهد شد و به حساب مدیر سایت منتقل میشه حالا اگه شما با اینکه زیرمجموعه بنده هستی مشکل دارید یک اکانت جدید بسازید

دوستانی که الان مشکل دارن زیرمجموعه من شدن یک اکانت دیگه بسازن
دوستانی هم که با سایت کلیکی مشکل دارن کند ذهن و کور نبودند زمانی که وارد تاپیک شدند پس لطفا تاپیک رو منحرف نکنید پست نامربوط سریعا ریپورت خواهد شد

تمام

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
فقط و فقط محض اطلاع دوست خوبم
شما یک اکانت جدید بسازید و زیرمجموعه هیچ کسی نشید!
همان مقدار از هر کلیک شما کسر خواهد شد و به حساب مدیر سایت منتقل میشه حالا اگه شما با اینکه زیرمجموعه بنده هستی مشکل دارید یک اکانت جدید بسازید

دوستانی که الان مشکل دارن زیرمجموعه من شدن یک اکانت دیگه بسازن
دوستانی هم که با سایت کلیکی مشکل دارن کند ذهن و کور نبودند زمانی که وارد تاپیک شدند پس لطفا تاپیک رو منحرف نکنید پست نامربوط سریعا ریپورت خواهد شد

تمام[/QUOTE]

ایول داش

خوب شما به دل نگیر همه که اینطوری نیستن که فقط بعضی ها یکم که نه یه زیاد حسودن.

یا ابولضل شما آقای Jack_81 واسه 10 درصد اینطوری یاقی بازی دارین در میارین؟

mhasamah24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آقا این paidverts ازیناست که با payza بول بذاری فقط بتونی با پیزا برداری؟! ایا؟!

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
از دوستان معذرت خواهی میکنم:general505:

دیشب هرچی رو ارسال پاسخ کلیک میکردم ارسال نمیکرد:( بعد امروز صبح اومدم دیدم 3 تا تکراری ارسال شده دیگه ببخشید دیگه:general507:

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
آقا این paidverts ازیناست که با payza بول بذاری فقط بتونی با پیزا برداری؟! ایا؟!

نه آقا همچین قانونی نداره!

بعد شما واسه این سایت به پیزا لازم ندارید که:rolleyes:

پس پرفکت برگ چغندره این وسط؟؟؟؟؟؟:D

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
امروز 30 تا تبلیغ برام داد :D اونم با قیمت های بسیار بالا نسبت به امتیازم . سایت که اسکم که نشده ؟! شده ؟! چون تبلیغ های 20 سنتی هم برام میده با 1500 باپ !!

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
امروز 30 تا تبلیغ برام داد :D اونم با قیمت های بسیار بالا نسبت به امتیازم . سایت که اسکم که نشده ؟! شده ؟! چون تبلیغ های 20 سنتی هم برام میده با 1500 باپ !!

شما آپگرید 5 سنتی رو خریدی؟
شاید به خاطر اونه
وقتی آپگرید رو میخری تبلیفاتی که بقیه رد کردن برای شما میاد
مثلا من خودم تبلیغات یک سنتی رو رد می کنم

امروز هم از سایت دریافت داشتم در وب سند پرداختم رو گذاشتم

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
نه آقا همچین قانونی نداره!

بعد شما واسه این سایت به پیزا لازم ندارید که:rolleyes:

پس پرفکت برگ چغندره این وسط؟؟؟؟؟؟:D
چرا وقتی اطلاع ندارید الکی جواب میدید؟؟
اکثر سایت ها به همین صورت هست که با هر چی واریز کنی با همونم میشه برداشت کرد و استارتر عزیز هم دیدید که گفتن این سایت هم همینطوره...
بعد این که دلار پی زا ارزون تر از پرفکت هست و به نظرم آقای @mhasamah24 میخواسته با پی زا که ارزون تره واریز کنه و با پرفکت برداشت کنن...
@iman35 آورین
41.gif
، اینطور جلو بری یکی از اسپمر های درجه یک فروم میشی...

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان به غیر از اون خرید امتیاز 5 سنتی دیگه چطور میشه بابالانسمون امتیاز بخریم؟ مثلاً اگر 10 دلار تو بالانسم داشته باشم؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اکثر سایت ها به همین صورت هست که با هر چی واریز کنی با همونم میشه برداشت کرد و استارتر عزیز هم دیدید که گفتن این سایت هم همینطوره...
بعد این که دلار پی زا ارزون تر از پرفکت هست و به نظرم آقای @mhasamah24 میخواسته با پی زا که ارزون تره واریز کنه و با پرفکت برداشت کنن...
@iman35 آورین
41.gif
والا تا جایی که من دیدم وقتی پولت تو قسمت PV Earnings میره میتونی به هر کدوم از سکشن هاش بریزی...حالا میخواد پرفکت باشه یا چیز دیگه.یا شاید من درست یادم نیست!؟

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
@iman35 آورین
41.gif

سلام آقای نمیدونم کی!

من اگه اشتباه کرده باشم اینطوری باید با لحن تمسخر آمیز جواب بگیرم؟

بهتر نبود با یک جمله ی آموزنده منو راهنمایی کنی؟

بعدش من که میدونم شما از چی میسوزی:D

حتی صاحب تاپیک یا مخاطب من اعتراض نکردن شما برای چی.........:mad:

در ضمن بیشتر سایتها هم اونطوری که شما گفتید نیستن

در کل از همه معذرت میخوام حتی از شما cya@:general510:

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان لطفا بیخیال بشید جان من :D (چرا تو فروم های ایرانی همه یا میخوان تاپیک خراب کنن یا همدیگه رو ؟؟؟ )

من از پشتیبانی سایت پرسیدم و گفتن که اجازه همچین کاری نمیدن
اگر هم درخواست بدید بعد از 7 روز زمان پرداخت reject میشه و به حساب برمی گرده

فقط پول کمیسیون زیرمجموعه ها رو میتونید به هرجایی که خواستید برداشت کنید

دوستان به غیر از اون خرید امتیاز 5 سنتی دیگه چطور میشه بابالانسمون امتیاز بخریم؟ مثلاً اگر 10 دلار تو بالانسم داشته باشم؟

دقیق نمیدونم
ولی فکر کنم اگه از پول موجود در PV Earnings منتقل کنی به حساب پرفکت بعد بتونی تبلیغ بخری

mrmaleki25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان عزیز
دوستان بنده تازه در سایت paidverts عضو شدم و الان می خواهم تبلیغ بخرم بخاطر افزایش درامد بعد نمی دانم کامل چگونه باد سرمایه گذاری کنم کسی هست کامل توضیح دهد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
می دانم کدام قسمت بید بروم اما نمی دانم چند تبلیغ باید بگذارم بعد چه چیز هایی می خواهد
و کدام تبلیغت بهتره ممنون میشوم راهنماییم کنید

economist

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان من 45000 باپ دارم .تبلیغات هم زیاد میاد برام ولی وقت کلیک کردن رو ندارم و تبلیفات رو رد میکنم. . 25 یا 27 تا زیر مجموعه هم دارم. فکر کنم هفته ای 1تا 1.5 دلار از زیر مجموعه بهم میرسه.حالا بستگی به زیرمجکوعه ها هم داره ممکنه بیشتر هم بشه. اگه کسی اکانت رو خواست پخ بدین

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان من دیدم شما سکوت کردین گفتم خودم دست به کار شم سند برداشت چند روز پیش رو میزارم.

برداشت 57 دلاری من از پید ورتز:

ej16o6ns6gd1ww13oy7o.jpg

1jscdqvl5hj2c9rs9eq3.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا