امروز مقدار تبلیغات از دیروز هم کمتر بودمن 20 دلار سرمایه گذاشتم چند روزی میشه امتیازمم 68000 الان.
امروز فقط 25 سنت تبلیغ واسم اومده!!!![]()
پس حداقل 230 دلار باید سرمایه بذاری که روزی 3 4 دلار در بیادتو این گروه باید باشید
720k to 1.5m …............... 0.085 …............... 2136.39 …............... 428 …............... 4.9915654206
232 دلار سرمایه گذاری میخواد. که اونم 5 دلار سود خالص نمیده (باید یه مقداریشو دوباره تو سایت سرمایه گذاری کنید که امتیاز از 720000 نیاد پایین تر)
نیازمند زیرمجموعه در این سطح هستیم :general707:
برای گروهی که من هستم (10 دلار سرمایه)
1.5 دلار روزانه هست که دیروز کمترینش رسید به 0.5 دلار.
در ضمن با BAP جمع کردن میشه رسید به گروه های بالاتر.
من امروز شیر یا خط زدم از 33k رسیدم به 37k میخواستم نزدیکش کنم به 40k همش پریدالان 24K دارم
با مقایسه ای که این سایتو با نئو باکس کردم سودشون مثل همه البته نئو بازدهی بیشتری داره توی نئو با 500دلار سرمایه گذاری روزی 10-12 دلار سود خالص تحویل میده البته به گفته یکی از کاربرای نئو که توی فرومش توضیح داده بود که با ارتقای طلایی و رنت رفرال تونسته به این مقدار برسه البته قبول دارم نئو ریسک کم نداره اما اصولی عمل کردن نتیجه خوبی داره که توی قسمت موفقیتهای نئو توی فرومش کاربرای موفق روشهاشونو گفتن البته کنار کلیک تسک هم داره که واقعا خوب میشه توش کار کرد البته با حساب کتاب درست در ضمن قسمت اد پرایز هم هستش که توش خوب فعال باشیم شانسی سنت و پوینت و ارتقای طلایی جایزه میده
اینا رو گفتم که این دو موردو خوب مقایسه کرده باشم
موفق باشید
اون کاربری که اینو گفته بود با 2000 رنت رفرال به اون رقم رسیده بود حالا اون بنده خدا که التیمیت ارتقا داده با انقدر رفرال خیلی عجیبه حتما توی کارش استراتژی انجام نداده فقط کیلویی کار کرده اونایی خوب سود کردن هر کدوم استراتژیشون رو هم گفتن مهم مدیریت رفرالهاس سیاست عمل بسیار مهمهنه اینطوریام نیست داداش . یکی از بچه ها 20 میلیون خرج نئو کرده ( عضویت ultimate داره با 7700 تا زیرمجموعه اجاره ای ) الان تازه 2 3 ماه دیگه به درآمد روزانه 10دلار سود خالص میرسه .![]()
خب شما که ارزش تبلیغات رو مقایسه می کنی امتیاز هاتونو هم با هم مقایسه کن دیگه.الان با اونایی که بالا هستن (+6 میلیون) خیلی بیشتر از مایی که پایین هستیم تبلیغ میرسه.
یه کم باید متعادل تر باشه. به اونا چند دلاری میرسه به من امروز یه دونه 0.1 هم ندادن
الان 70 تا تبلیغ دارم 65 تاش 0.0005 هست بقیش 0.001
مگه توضیحم میده !دفعه قبل چرا واریز نکردند؟ مشکل چی بود؟
خسته نباشیممگه توضیحم میده !
اسکم شد رفت ...
مگه توضیحم میده !
اسکم شد رفت ...
سایت پرداختی داره خوب هم دارهمگه توضیحم میده !
اسکم شد رفت ...
اسپم ؟سایت پرداختی داره خوب هم داره
دادا جا اینکه اسپم بدی تو کل تاپیک ، مشکلت را با تصویر به بقیه نشون بده تا کمکت کنیم
اسپم ؟
میگم همینطوری برگشت زده . هیچ توضیحی هم نداده .
دوباره درخواست دادم .
این عکس های درخواست مجدد هست :
http://www.8pic.ir/images/wyyvmuiec9dx2kml5vzw.png
http://www.8pic.ir/images/usi280alv2c88djmi5fh.png
http://www.8pic.ir/images/5aq0c2gpwel8cspyftmp.png
مگه وقت الکی دارم ؟خو فعلا که تصویره برداشته اونطورم که معلومه چیزی خرید نکردی ، بزار ببینیم چی میشه ، خود من دیروز پرداختی داشتم ، بقیه هم برداشت داشتن باس صبر کنی بعد دوباره برگشت زد اون زمان مشکلو حل کننبم. دادا احیانا چند تا اکانت که نداری؟ چو ما ایرانیا از ای کارا زیاد می کنیم
یعنی تو 10 روز یا نهایت 20 روز اصل پول برمیگرده ؟ این که فوق العادست
آره خودمم اون اولا که سایت اومده بود 20 دلار توش داشتم بعد همشو تو شیر یا خط به اف دادم دیگه بیخیال شدم . الان باز دیدم
این تاپیک هی آپ میشه مشتاق شدم![]()