ممنون.
سرویس ویژه مخصوص دانلود بدون محدودیت از خود فایل های میزبانی شده بر روی پارسا اسپسه. مثل اکانت پرمیوم توی سایت مگاآپلود.
سرویس Trainbit هم فقط مخصوص لیچ کردنه (یعنی دانلود از سایت هایی مثل رپیدشر، مگا آپلود و...)
شما باید سرویس Trainbitرو بگیری.
البته من الان دارم از پارسا اسپیس استفاده می کنم خیلی داره اذیتم می کنه. هیچ ارزونی بی دلیل نیست!
یه نگاهی هم به قسمت اخبار بندازید حرف بنده رو تایید میکنه، حداقل روزی یک مشکل برای سرویس Trainbitپیش میاد!
مثلا همین الان بنده نمی تونم از پارسا اسپیس دانلود کنم!
بغیر از رپیدشر، تمام سایت های دیگه واسه لیچ کردن فایل ها زمان خیلی زیادی رو باید منتظر بمونید
و...
بازم تصمیم با خودتونه.
پارسا اسپيس قبلا ( 5-6 ماه پيش ) مشكلاتي داشت كه منم به مشكل بر مي خوردم اما به جرات مي توتم بگم الان فوق العاده شده ! سرعت ليچ كردنش از همه سايت هاي مشابه ديگه بالاتره همين الان يك فايل 800 مگابايتي تو 20 ثانيه ليچ شد !
قيمت هاش هم نسبت به قبل يكم گرون تر كرده ولي كيفيتش بهتر شده ! من از رو vps آلمان ثانيه اي 25 مگابايت ازش دانلود كردم ! هيچ محدوديت سرعتي نداره ! تو اين چند ماه اخير هم اصلا دان نداشته ! من فايل هام را از trainbit به اكانت خودم منتقل مي كنم و تو سايتم share مي كنم ! نه هيچ وقت حذف ميشه نه محدوديتي داره ! جديدا ماهي 90 گيگابايت هم لينك مستقيم ميده !
شما هم مثل من دوباره تست كنيد فكر مي كنم مثل من ديگه سراغ رپيدباز با اون Ajax اعصاب خورد كنش نميريد... :happy: