• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ParsaSpace VS Rapidbaz !!!

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
من بیش از یک سال هست از رپید پارس استفاده می کنم! از زمانی که تازه راه افتاده بود!
قیمتاشون واقعا خوبه! از کیفیتش هم راضی بودم!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آره خوبیه رپید پارس اینه که آنی لینک ها رو مستقیم میکنه...

ولی پارسا اسپیس با اینکه ارزون تره..ولی لینک رو با توجه به حجمش طول میده تا مستقیم کنه...معمولا 10 ثانیه تا 20 ثانیه

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پارسا اسپیس مثل رپیدباز سرویس جستجو در فایلهای دانلودی رو داره که بدون اینکه از حجمت کم شه بتونی فایلهایی رو که دیگران آپلود یا لیچ کردن دانلود کنی؟
کسانی که از سیستم Trainbit پارسا اسپیس استفاده می کنن، امکانش هست که به سوال من پاسخ بدن؟
ممنون

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
آره خوبیه رپید پارس اینه که آنی لینک ها رو مستقیم میکنه...

ولی پارسا اسپیس با اینکه ارزون تره..ولی لینک رو با توجه به حجمش طول میده تا مستقیم کنه...معمولا 10 ثانیه تا 20 ثانیه

پارسا اسپیس استفاده نکردم!
رپید باز هم که شبا معمولا هنگ میکنه!

kahroba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که از سیستم Trainbit پارسا اسپیس استفاده می کنن، امکانش هست که به سوال من پاسخ بدن؟
ممنون

بله مي تونيد ، در همون صفحه ابزار Trainbit در آخرين Tab گزينه جستجو وجود دارد كه مي تونيد نامحدود بدون اينكه از حجمتون كم بشه دانلود كنيد ! :happy:

kahroba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.
سرویس ویژه مخصوص دانلود بدون محدودیت از خود فایل های میزبانی شده بر روی پارسا اسپسه. مثل اکانت پرمیوم توی سایت مگاآپلود.

سرویس Trainbit هم فقط مخصوص لیچ کردنه (یعنی دانلود از سایت هایی مثل رپیدشر، مگا آپلود و...)
شما باید سرویس Trainbitرو بگیری.

البته من الان دارم از پارسا اسپیس استفاده می کنم خیلی داره اذیتم می کنه. هیچ ارزونی بی دلیل نیست!
یه نگاهی هم به قسمت اخبار بندازید حرف بنده رو تایید میکنه، حداقل روزی یک مشکل برای سرویس Trainbitپیش میاد!
مثلا همین الان بنده نمی تونم از پارسا اسپیس دانلود کنم!
بغیر از رپیدشر، تمام سایت های دیگه واسه لیچ کردن فایل ها زمان خیلی زیادی رو باید منتظر بمونید
و...
بازم تصمیم با خودتونه.

پارسا اسپيس قبلا ( 5-6 ماه پيش ) مشكلاتي داشت كه منم به مشكل بر مي خوردم اما به جرات مي توتم بگم الان فوق العاده شده ! سرعت ليچ كردنش از همه سايت هاي مشابه ديگه بالاتره همين الان يك فايل 800 مگابايتي تو 20 ثانيه ليچ شد !
قيمت هاش هم نسبت به قبل يكم گرون تر كرده ولي كيفيتش بهتر شده ! من از رو vps آلمان ثانيه اي 25 مگابايت ازش دانلود كردم ! هيچ محدوديت سرعتي نداره ! تو اين چند ماه اخير هم اصلا دان نداشته ! من فايل هام را از trainbit به اكانت خودم منتقل مي كنم و تو سايتم share مي كنم ! نه هيچ وقت حذف ميشه نه محدوديتي داره ! جديدا ماهي 90 گيگابايت هم لينك مستقيم ميده ! :p
شما هم مثل من دوباره تست كنيد فكر مي كنم مثل من ديگه سراغ رپيدباز با اون Ajax اعصاب خورد كنش نميريد... :happy:

بالا