vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
حسین جان چرا شرمنده؟ بنده منظورم فقط مزاح بود! البته پی دی ای دیتابیس لطف کرده بود عکس رو بریده بود اون قسمت زیری که نوشته کانسپته رو ننداخته بود!! واقعا سیاست اشتباهی داره این پی دی ای دیتا بیس. دیر یا زود هم با یه دیتا بیس درست و حسابی تر کله پا خواهد شد! از من میشنوین به هیچ وجه به چیزهایی که مینویسه اعتماد نکنین . این که خوبه پی 3 سونی اریکسون رو زده بود پی ایکس ای 270 داره (من کلی ذوق زده شده بودم که سیمبیانیه که میشه رام وین مو برایش کوک کرد:دی)
اینجا هم رم رو اول 32 مگ خوندم با ویندوز موبایل 6.1 میخواستم بنویسم توهم زده (ویندوز موبایل 2003 خدابیامرز 32 مگ رم رو قبول میکرد!) بعد دیدم 32 گیگ خندم گرفت .یه سرچ کردم دیدم بعـــــــــــــــــــــــله . سایت MobileWhack که دروغگو ترین و غیر قابل اعتماد ترین سایت (منشاء شایعه پراکنی های بی اساس !!) هستش این خبر رو زده تنها .
یه نگاه به سایتش و خبراش بندازی دستت میاد. به شخصه در عجبم که چه کسی سایتشون رو چک میکنه؟!! هر کی چک کنه بعد از 2-3 تا شایعه چرت و بی اساس و تخیلات واهی که میشنوه بی خیال میشه راهش رو میکشه میره
نتیجه گیری اخلاقی: ما رو حلال کن . منظوری جز روده درازی و مزاح نداشتم:دی
اینجا هم رم رو اول 32 مگ خوندم با ویندوز موبایل 6.1 میخواستم بنویسم توهم زده (ویندوز موبایل 2003 خدابیامرز 32 مگ رم رو قبول میکرد!) بعد دیدم 32 گیگ خندم گرفت .یه سرچ کردم دیدم بعـــــــــــــــــــــــله . سایت MobileWhack که دروغگو ترین و غیر قابل اعتماد ترین سایت (منشاء شایعه پراکنی های بی اساس !!) هستش این خبر رو زده تنها .
یه نگاه به سایتش و خبراش بندازی دستت میاد. به شخصه در عجبم که چه کسی سایتشون رو چک میکنه؟!! هر کی چک کنه بعد از 2-3 تا شایعه چرت و بی اساس و تخیلات واهی که میشنوه بی خیال میشه راهش رو میکشه میره
نتیجه گیری اخلاقی: ما رو حلال کن . منظوری جز روده درازی و مزاح نداشتم:دی