چند وقت پیش در فروم پی دی ای از «اتم» نوشتم.
دو هفته پیش خبر شدم که ایکس دی ای اتم در استرالیا روی کانتر موبایل فروشی ها رفته.پس خالی از لطف ندیدم معرفی مفصل تری بشه:
خوب باید اول از همه مشکلی که من باهاش دارم(تنها مشکل!) رو بگم:تخمین من اینه که ظرف سال آینده میلادی ، نسل سی پی یو های پی پی سی تغییر خواند کرد.منظورم اینه که سی پی یو های 600مگاهرتزی نرم بازار خواهند شد.پس این دستگاه با Intel PXA272 416MHz اش ممکنه در سال بعد تر اش ، از نظر پردازش جلوی بقیه کم بیاره.
توجه: شرکت او تو اعلام کرده که این دستگاه اوپتیمایز شده برای دبلیو ام 5 است . به علاوه تکنولوژی EDGEبرای بازی های نسل بعدی موبایل رو هم ساپورت می کنه.پس شاید من بیخودی نگران هستم.
از مزایای غیر قابل انکارش:
.دبلیو ام 5 مدیفیه برای این موبایل دارای دو برنامه اختصاصی هست که یکی به شما کمک می کنه اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری رو پیدا کنین و دیگری اجازه می ده که تنظیمات رادیوی موبایل رو خودکار کنید(به درد ایران که فقط یک اپراتور داره نمی خوره)
.دوربین 2مگاپیکسلی که این طور که می گن از سال بعد روی پی دی ای ها استاندارد می شه.اما این همش نیست.کیفیت عکس هاشو من دیدم ، باورتون نمی شه که یک موبایل این عکس ها رو انداخته باشه
1200*1600عکس می گیره! اما بازم گوش کنید: فلش سفید دوبل داره(یعنی به طور طبیعی باید دوبرابر اورکس روشن کنه)
.اف ام رادیو قوی و کارا ، که استریو هم هست
.وایرلس لن ، با ساپورت آخرین پروتکل های روز
.فقط 140گرم وزن داره.این وقتی عجیب می شه که بفهمید باطری ش حتی از اورکس هم گردن کلفت تره!(1500 میلی آمپر ساعت)
.ابعاد شگفت انگیز:مرتب فکر خواهید کرد که وقعاً این همه امکانات رو کجاش جا دادن؟؟؟
102*18.5*58
من اینجا نمی نویسم ولی خودتون برید با بقیه مقایسه اش کنید.
توجه: برای این همه کوچکی حتماً هزینه پرداخت شده، صفحه اش یک دهم اینچ کوچک شده! احتمالاً تفاوت رو متوجه نخواهید شد.
.صفحه 262کیلویی!!! این یکی از چیز هایی که من بیش از همه چیز در اتم ستایش اش می کنم.واقعاً داشت آبرو ریزی می شد.اکثر موبایل های فکستنی صفحه هاشون 262 شده.(من هنوز جایی نتونستم پیا کنم که منظور از 65 کیلویی افکتیو چیه؟!؟!)
.درگاه ارتباطی اش با پی سی ، استاندارد شده: یکی مینی یو اس بی مامانی ، و خوشگل.ببینید، من قبول دارم که هنوز از نظر سخت افزاری این مشکل یو اس بی 1.1 بودن اش رو حل نکردن(کدوم موبایل دیگه ای حل کرده؟)اما کافیه به جک 2.5 اش هم نگاه بندازید تا متوجه شوید همیشه باید منتظر کامل تر باشید(من یک جا خوندم که یکی از موبایل ها جک 3.5 استاندارد هدفون ها رو ساپورت خواهد کرد.کجا؟؟؟)
.کارت های مینی اس دی ، تفاوت قیمت عمده ای ندارند.اما واقعاً نمی دانم کارت های 2گیگی اس دی که در راهند ،آیا از جانب کارت های مینی 2گیگی تهدید می شن یا نه؟قیمت مینی ها هنوز معلوم نیست(2گیگ شان) اما باید کلی فان باشه استفاده ازشون(خیلی فسقلین)
.مموری اش 128 است.همون طور که فهمیدم ، دبلیو ام 5 طراحی ش این اجازه رو می ده که با 80مگ حافظه جاری هرچی دستتون می آد نصب کنید!:happy:
فکر کنم به اندازه کافی براتون دلیل شمردم که احساس خسران کنید!:wacko:
خوب در آخر بگم که به قیمت ایران این دستگاه تو استرالیا با یک سال گارانتی و تکس 818هزار تومان در می آد .این رو داشته باشید که بدون گارانتی و با پس گرفتن تکس اش در فرودگاه ،شیرین 150هزار تومان از قیمت اش کن خواهد شد.گرچه پایتختی ها اگر بیارن به قیمت خون باباشون حساب خواهند کرد!!!!
این جا ها رو نیگاه کنید
http://www.mtekk.com.au/browse/page1126.html
http://www.seeo2.com/product/XdaAto...ionid=E45A4E52E5DE07B26B078E831127F1D0#Camera