• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
از همه اساتید که ندای حق طلبانه حقیر را لبیک گفتند صمیمانه تشکر می کنم.

باید بگم ، اینجا در مالکیت کسانی ست که پست می نویسند پس دو تا خواهش دارم:

.به نظرتان همین قدر محدود بمونه دایره چیز هایی که اینجا معرفی می شه خوبه ، یا وسیع ترش کنیم .اگر اختلاف نظر بود رای گیری کنیم.

.با رعایت احترام کامل نسبت به نویسندگان(مالکان) اینجا ، خواستم پیشنهاد بدم که اگه پی دی ای ها ، اون طور که تموچین گیگا رو معرفی کرد ، یا مهدی مای پل رو معرفی کرد باشه بسیار بهتره:منظورم اینه که اگه کمی در مورد چند نکته یک پی دی ای توضیج بدید ، و بعد به اطلاعات مبسوط اش لینک بدید بسیار بهتر خواهد بود.چون بی سواد هایی مثل من ، چشممون به کارایی های عینی موبایل هاست.مثلاً برامون مهمه که اون طور که بهروز نوشت بشه یک ام اس دی رو با پی دی ای کنترل کرد.یا مثل چیزی که تموچین گفت بشه باهاش برره نیگاه کرد.یا اون طور که مهدی نوشت بشه مسیر یابی کرد.

بازهم تشکر می کنم.

به نظر من اگر قرار باشد در این فروم فقط PDA معرفی شود، جذابیت کافی را نخواهد داشت. چون هر روز یک PDA جدید که ساخته نمیشود. در واقع ما PDA داریم، چون هدفمان استفاده از آن و کاربرد گسترده و سریعش در جامعه و زندگی ما هست. نظر من این است که اگر این فروم جای معرفی وسایل جانبی و سخت افزار PDA هم باشد، بسیار فروم فعالتر و با هیجان تری خواهد شد. از همه دوستان پست گذار در این فروم کمال تشکر را دارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر تا به حال اسم اسکایپ به گوشتون نخورده ، باید بگم که دلیل اینکه روی تقریباً همه پی پی سی فون ادیشن ها و حتی اون هایی که فون ادیشن هم نیستن ، کارت وایرلس لن دارن می گذادن، وجود بی مثال این برنامه اس.این برنامه که از ابتدا توسط یک شرکت چینی طراحی شد، الان بدل به بزرگترین ابزار تماس اینترنتی
VIOPشده.
طرز کارش چیه؟
skype.png

این برنامه که تا به حال فقط روی پی سی بود ، و حالا نسخه کانفرم شده اش با پی پی سی ها اومده، این امکان رو به شما می ده که اگر یک اتصال اینترنتی (در حدود دو بار سریع تر از دایل آپ) داشته باشید ، با قیمت دقیقه ای 1 سنت به امریکا ، تمام اروپای غربی، چین و ژاپن وکره و خلاصه هرچی کشور که سرش به تنش بیارزه بزنید.ملطفت شدید ؟ 1 سنت.بعد چون دارید از نت زنگ می زنید ، مهم نیست کجا هستید.

از این مهم تر اینه که مثل سرویس های مسنجر نیست که فقط با اعضا بشه ارتباط برقرار کرد.بلکه بوسیله شماره تلفن های روتین می تونید تماس برقرار کنید.

حالا می تونید حدس بزنید که اگه شماتو ایران نبودید، اصلاً لازم نبود پی پی سی تون فون داشته باشه.چرا نه تو ایران؟به این خاطر که ایران از بس که یوزر داره رو اسکایپ ، که باعث شده نرخ تماس با ایران موبایل 14 صدم یورو باشه!!!!

می بینید که چقدر ماشالاه خاطر خواه زیاد داریم!!!

ایران که مرخصه ، ولی می تونید از اینجا بگیرید نرم افزار بتا شو.اقلا الکی باهاش حال کنید.

راستی خرید اعتبار هم کمتر از یک ثانیه وقت می گیره. لیست قیمت ها رو اینجا نیگا کنید

یه چیز هم بگم کف کنید، تا حالا نرم افزارشون رو 222میلیون بار دانلود کرده اند ملت!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi_ms :
منم با نظر بهروز موافقم

باید بگم که نظر جمع محترم خواهد بود ، ولی منظور من این بود که صرفاً به پی دی ای های تازه وارد تکیه نکنیم، و مثلاً مثل چیزی که بالا معرفی کردم رو اینجا بیاریم.

مثلاً انواع اکسسوری براش نشون بدیم و از این حرف ها، منتظر نظر تموچین هم بمونیم.

البته بگم که این که مثلاً اسمارت فون ها رو هم معرفی کنیم ، مستلزم تغییر اسم ترد هست ها.ولی عوض اش خودم همون ابتدا ، 200 موبایل معرفی می کنم که جمیعاً کف بالا بیاریم:p

می تونیم که برای اسمارت فون ها یه ترد دوقلوی این بسازیم.

تا نظر شما چی باشه

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اين هديه شب يلداتونه
به اين ميگن اخر پي دي اي:blink:به دلايل زير
استفاده از قدرتمند ترين سي پي يو حاضر;)
استفاده از 256 مگا بايت حافظه رام:blink:
باطري 1440 ميلي امپري:wacko:
و بهره گيري از يو اس بي 2
استفاده از 90 روز سافت ور روز (به عنوان گارانتي)
ويندوز موبايل 5:eek:
وبالاخره ساپورت اسلت سي اف 2(همون كارتي كه در دوربين هاي حرفه اي ازش استفاده ميكنن)
خلاصه از ما گفتن بود(پولتون براي اين يكي پس انداز كنين)
كفتون بريد !!!نه؟؟؟
اين يكي ديگه هيچي كم نداره(همه چيز رو باهم داره)
در ادامه مشخصاتش به شرح زيره:

Operating systems installed
Microsoft® Windows Mobile™ 5.0 software - Premium Edition

Enhanced security
Biometric fingerprint reader, HP ProtectTools secured by CREDANT Technologies

Processor
Intel® PXA270 Processor 624 MHz
(Note: Intel's processor numbering is not a measurement of higher performance)

Connectivity, std.
Wi-Fi (802.11b), Bluetooth® wireless technology, Serial IR

Expansion slot
Integrated Compact Flash Type II (CF) and Secure Digital (SDIO) slot - Supports SD/MMC type standard, SDIO ready

Memory, std.
256 MB total memory (192 MB ROM and 64 MB SDRAM); Up to 144 MB user available persistent storage memory

Display
3.5" Transflective TFT QVGA; 64K colors; portrait and landscape mode

Input type
Touch-sensitive display for stylus or fingertip

Audio
Integrated microphone, speaker and one 3.5 mm stereo headphone jack

Dimensions (L x W x H)
4.71 x 3.01 x .65 in.

Weight
5.8 oz

Warranty, std.
One-year parts and labor in most regions; 90 days technical support for software in most regions. Extend or upgrade your warranty.

Software included on CD
Outlook 2002, Microsoft ActiveSync 4.0, Microsoft Readers eBooks, and links to Microsoft websites for additional downloadable applications (some programs may require purchase of additional desktop software to utilize Pocket PC versions)

Software included with product (on ROM)
Microsoft Applications:
Powered by Microsoft® Windows Mobile™ 5.0 software for Pocket PC Premium Edition, Calendar, Messaging (with Spell Checker for email), Tasks, Voice Recorder, Notes, Word Mobile (with Spellchecker), Excel Mobile, PowerPoint Mobile, Internet Explorer Mobile, Windows Media Player 10 Mobile, Calculator, Solitaire, Jawbreaker, File Explorer, Terminal Services Client, Beam, Clock, Align Screen, Memory, Volume.

Outlook 2002, Microsoft Active Sync 4.0, Microsoft Reader eBooks, and links to Microsoft Websites for additional downloadable applications (some programs may require purchase of additional desktop software to utilize Pocket PC versions)

HP Exclusive Applications:
HP ProtectTools secured by CREDANT Technologies, iPAQ Wireless, Bluetooth® Phone Manager, Bluetooth® Manager, iTask, HP Image Zone for Pocket PC. Utilities: Self Test, iPAQ Audio, Power Status, Certificate Enroller.

What's in the box
HP iPAQ hx2790 Pocket PC, lithium-Ion 1440 mAh removable/rechargeable battery, AC adapter, charger adapter, USB desktop synchronization cradle, stylus, protective plastic flip cover, HP iPAQ Product Information Guide and HP iPAQ Getting Started disc

hx2790.jpg

منابع اطلاعاتي
1

موفق باشيد;)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اگر تا به حال اسم اسکایپ به گوشتون نخورده ، باید بگم که دلیل اینکه روی تقریباً همه پی پی سی فون ادیشن ها و حتی اون هایی که فون ادیشن هم نیستن ، کارت وایرلس لن دارن می گذادن، وجود بی مثال این برنامه اس.این برنامه که از ابتدا توسط یک شرکت چینی طراحی شد، الان بدل به بزرگترین ابزار تماس اینترنتی
VIOPشده.
طرز کارش چیه؟
skype.png

این برنامه که تا به حال فقط روی پی سی بود ، و حالا نسخه کانفرم شده اش با پی پی سی ها اومده، این امکان رو به شما می ده که اگر یک اتصال اینترنتی (در حدود دو بار سریع تر از دایل آپ) داشته باشید ، با قیمت دقیقه ای 1 سنت به امریکا ، تمام اروپای غربی، چین و ژاپن وکره و خلاصه هرچی کشور که سرش به تنش بیارزه بزنید.ملطفت شدید ؟ 1 سنت.بعد چون دارید از نت زنگ می زنید ، مهم نیست کجا هستید.

از این مهم تر اینه که مثل سرویس های مسنجر نیست که فقط با اعضا بشه ارتباط برقرار کرد.بلکه بوسیله شماره تلفن های روتین می تونید تماس برقرار کنید.

حالا می تونید حدس بزنید که اگه شماتو ایران نبودید، اصلاً لازم نبود پی پی سی تون فون داشته باشه.چرا نه تو ایران؟به این خاطر که ایران از بس که یوزر داره رو اسکایپ ، که باعث شده نرخ تماس با ایران موبایل 14 صدم یورو باشه!!!!

می بینید که چقدر ماشالاه خاطر خواه زیاد داریم!!!

ایران که مرخصه ، ولی می تونید از اینجا بگیرید نرم افزار بتا شو.اقلا الکی باهاش حال کنید.

راستی خرید اعتبار هم کمتر از یک ثانیه وقت می گیره. لیست قیمت ها رو اینجا نیگا کنید

یه چیز هم بگم کف کنید، تا حالا نرم افزارشون رو 222میلیون بار أانلود کرده اند ملت!!!
با درود
باید عرض کنم از اول نظر من این بود که اینجا رو به نام pocket pc and smartphone with windows mobile
عوض کنیم چون PDA به نظر من خیلی وسیع ولی همانطور که می دونید pocket pc فقط به windows mobile ها می گویند:happy:
در ضمن من با معرفی نرم افزار اینجا مخالفم مگه اینکه یک کار قابلیت سخت افزاری اضافه کنه (مثل CARD EXPORT که ppc رو به card reader تبدیل می کنه).
در مورد smartphone ها هم باید بگم که کی می تونه Q-Moto یا PALM Treo 700w رو نادیده بگیره من که به بابام قول دادم براش Q-Moto بگیرم.:happy: چون این ها دستگاه هایی با قابلیت فوق العاده شاید بهتر از ppc ها باشند.
در ضمن کسی اینجا به خاطر معرفی پولی که نمی گیره بنابراین سعی نکنید وقت خودتون رو بیهوده تلف کنید تا اینجا یک پستی بزنید اگه واقعا چیزی به نظرتون جالب اومد اونو لطف کنید و به اطلاع بقیه هم برسونید.
من یکی از دلایلی که اینجا پست میزنم اینه که من خوره mobile و اینجور چیزام,برای اینکه بفهمید mobile هایی رو که در طی سه سال داشته ام براتون معرفی می کنم:
simens sl45-nokia 7650-nokia 3660-sony ericsson p900-nokia 9500-imate jam-imate k-jam - imate jasjar- and now looking for a phone edition device like dell axim x51v in iran
و همچنین دوست دارم اطلاعات هم میهنامون در مورد pocket pc , smartphone بالا بره.و همچنین تایپ فارسیم خیلی خوب شده.در ضمن (البته تعریف نباشه ها)چون mcse دارم و کلا به شخصیت بیل گیتس خیلی ارادت دارم یکی از طرفدارهای پروپاقرص محصولات microsoft هستم.
موفق باشید.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
بالاخره این افتخار نصیب من شد که بتونم در میان اساتید بزرگ PDAدان، من هم یک پست از خودم در کنم.
این دستگاه که میخواهم معرفی کنم، این طور که من فهمیدم رابط بین ppc و انواع دستگاه های صوتی تصویری میباشد. این طور که از عکس معلومه، انواع سوکت های خروجی را داره. چون زبان من زیاد خوب نیست و الان دیکشنری هم ندارم ،نتونستم بفهمم که چطوری با ppc ، لینک میشه. از دوستان خواهش میکنم اگر چیزی متوجه شدند، اینجا توضیح بدهند.
این هم لینکش
اون طوری که من خوندم این دستگاه به عنوان یک TRANSRECIVER عمل می کنه یعنی اطلاعات صوتی و تصویری رو میگره و به عنوان یک سرور اون ها رو روی اینترنت قرار میده و شما می تونید با pc client یا pocket pc client مخصوص این برنامه ، TV یا چیزهای دیگه رو از طریق اینترنت کنترل و یا مشاهده کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
3060000000058571.JPG

آقا اینم از این.این قد نرید دنبال برنامه ی که مخصوص ویندوز سی ای باشه.این یکی کار همه رو ساخت:
یک هیبرید که امکان کار هم زمان یک اسمارت فون تحت او اس دبلیو ام 5 و یک پی سی تحت ایکس پی !!! رو می ده.

بعد اش:
16.5 در 8.4 در 3 سانتی متر است تقریباً یه تبلت
پی سی .البته اولین باریه که موبایل هم ارائه می شه.
یک هارد 40 گیگا بایتی داره ، و اگه رو ایکس پی اش باشید می تونید 3ساعتی حالشو ببرید.

البته یه تگ قیمت 1500دلاری هم داره!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
با درود
باید عرض کنم از اول نظر من این بود که اینجا رو به نام pocket pc and smartphone with windows mobile
عوض کنیم چون PDA به نظر من خیلی وسیع ولی همانطور که می دونید pocket pc فقط به windows mobile ها می گویند:happy:
در ضمن من با معرفی نرم افزار اینجا مخالفم مگه اینکه یک کار قابلیت سخت افزاری اضافه کنه (مثل CARD EXPORT که ppc رو به card reader تبدیل می کنه).
در مورد smartphone ها هم باید بگم که کی می تونه Q-Moto یا PALM Treo 700w رو نادیده بگیره من که به بابام قول دادم براش Q-Moto بگیرم.:happy: چون این ها دستگاه هایی با قابلیت فوق العاده شاید بهتر از ppc ها باشند.
در ضمن کسی اینجا به خاطر معرفی پولی که نمی گیره بنابراین سعی نکنید وقت خودتون رو بیهوده تلف کنید تا اینجا یک پستی بزنید اگه واقعا چیزی به نظرتون جالب اومد اونو لطف کنید و به اطلاع بقیه هم برسونید.
من یکی از دلایلی که اینجا پست میزنم اینه که من خوره mobile و اینجور چیزام,برای اینکه بفهمید mobile هایی رو که در طی سه سال داشته ام براتون معرفی می کنم:
simens sl45-nokia 7650-nokia 3660-sony ericsson p900-nokia 9500-imate jam-imate k-jam - imate jasjar- and now looking for a phone edition device like dell axim x51v in iran
و همچنین دوست دارم اطلاعات هم میهنامون در مورد pocket pc , smartphone بالا بره.و همچنین تایپ فارسیم خیلی خوب شده.در ضمن (البته تعریف نباشه ها)چون mcse دارم و کلا به شخصیت بیل گیتس خیلی ارادت دارم یکی از طرفدارهای پروپاقرص محصولات microsoft هستم.
موفق باشید.
به روی چشم ، ولی من فکر کردم که در حقیقت این برنامه به
پی دی ای های صرف قابلیت تماس رو اضافه می کنه.:blush:

در مورد تغییر نام فروم واقعاً پیشنهاد خوبیه من موافقم تا نظر بقیه چی باشه

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
اين هديه شب يلداتونه
به اين ميگن اخر پي دي اي:blink:به دلايل زير
استفاده از قدرتمند ترين سي پي يو حاضر;)
استفاده از 256 مگا بايت حافظه رام:blink:
باطري 1440 ميلي امپري:wacko:
و بهره گيري از يو اس بي 2
استفاده از 90 روز سافت ور روز (به عنوان گارانتي)
ويندوز موبايل 5:eek:
وبالاخره ساپورت اسلت سي اف 2(همون كارتي كه در دوربين هاي حرفه اي ازش استفاده ميكنن)
خلاصه از ما گفتن بود(پولتون براي اين يكي پس انداز كنين)
كفتون بريد !!!نه؟؟؟
اين يكي ديگه هيچي كم نداره(همه چيز رو باهم داره)
در ادامه مشخصاتش به شرح زيره:

hx2790.jpg

منابع اطلاعاتي
1

موفق باشيد;)

سلام به دوستان عزي;) ز
يكسري مطالب بود در مورد اين پي دي اضافه كنم:lol:
اول از همه اينكه برادر بزرگترش در راه:blink:
واما در مورد خود اين پي دي اي:
اين دستگاه از اسلت سي اف 2 حمايت ميكنه(ميدونيد كه در كارت هاي حافظه نوع CFاز همه بهتره اونم به دليل نوع ساخت واندازشه)
اين كارت از سرعت بيشتري نسبت به بقيه برخورداره و تا اونجا كه من اطلاع دارم الان نوع 12 گيگي اون در بازار موجوده(پس اگه اين دستگاه رو بخريد به دليل استفاده از يو اس بي 2 و حمايت از اين كارت ) ;) اگر به خونه دوستان رفتيد واز چيزي رو ي رايانه اش خوشتون امده در عرض ايكي ثانيه وبدون نگراني از كمبود جا هرچي رو كه خواستيد ترانسفر كنيد(فكر حافظه فلش 1 _2 گيگي رو از سرتون بيرون كنيد:f34r: )
بگذريم كه سري 3 اين كارت ها هم در راهه:eek:
در مورد باطري اين دستگاه هم فكر كنم بشه به جاي باطري ماشين ازش استفاده كرد:blink: :wacko: :D ( البته اگه فقط در پي دي اي استفاده بشه باييد شيرين يه هفته رو به خوبي جواب بده) باطري 1440 ميلي امپري:lol:
يه پي دي اي مثل جس جار در مقابل اين دستگاه حرف زيادي براي گفتن نداره(به جز كيبوردش)
ميبينيد كه از 256 مگا بايت در مجموع مموري استفاده ميكنه كه 144 مگ در دسترسه (نگران كمبود فضا براي اجراي برنامه نباشيد)
استفاده از قدرتمند ترين سي پي يو حال خاضر باعث ميشه سرعت اين پي دي اي فوق العاده باشه(624 مگا هرتز تقريبا در پنتوم 2 يا 3 هم از همين سي پي يو استفاده ميشه
گارانتيش هم(نه در ايران) ديگه باييد چيكار بكنه(90 روز استفده از نرم افرار هاي خود شركت(البته به روز:p )

iPAQ hx2795
اينجا هم ميتونيد بردار بزرگتري رو كه گفته بو دم ملاقات كنيد

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
وقتي كه دو تا شركت بزرگ با هم (پالم و ماكروسافت) همكاري كن اين وقت اين پي دي اي از توش مياد بيرون:blink:
مثل اينكه قرار نيست اينجا فقط پاكت پيسي معرفي بشه:blush: :lol:
اين پي دي اي در حقيقيت يه نوع پالم هست كه براي اولين بار از سيستم عامل ويندوز موبايل 5 استفاده ميكنه:p
كساني كه با پالم ها كار كرده باشن ديدن كه چه محيط ساده اي داره(اينم براي اينكه گله نكن)
اين دستگاه از كارخونه معروف توليد كننده پا لم(verizon) كه توليد كننده ترو هاست:lol:
اين چيزايي كه بهش اضافه شده:

Synchronization (Microsoft ActiveSync 4.1)
Today (Home screen)
Phone (Calls, Speed Dial)
Contacts
Calendar
Tasks
Notes
Email (part of Messaging)
Browser (Internet Explorer)
SMS and MMS (part of Messaging)
Pictures & Videos
Windows Media Mobile (Movies, Music, TV, Streaming Audio & Video)
Word, Excel and PowerPoint Mobile
Pocket MSN (Messenger, Hotmail)
Verizon Wireless Sync
Programs
Settings
Bluetooth
WiFi
اين براي شركت پالم افتخار بزرگي محسوب ميشه;)

3060000000046190.JPG

3060000000046184.JPG

Today03.jpg
Today02.jpg

اين مشخصات اين دستگاس:

size (Estimated)
• 4.4 x 2.3 x 0.9 inches
• 11.3 x 5.9 x 2.3 cm

weight (Estimated)
• 6.3 oz. / 178 grams

display
• Color TFT touch-screen
• 240 x 240 resolution
• 16-bit color (displays over 65,000 colors) (Estimated)

expansion
• Supports SD, SDIO and MultiMediaCards (I haven’t yet had any luck with SDIO WiFi connections but I am waiting for a new card)

audio
• Windows Media Player 10 Mobile included – requires SD memory card, sold separately
• 3.5mm Stereo audio headset compatible – requires a stereo headset adapter, sold separately, for use with standard stereo headphones

Bluetooth v1.2 wireless technology
• Easily connect with Bluetooth headsets, GPS Navigation and car kits
• Wirelessly synchronize with your desktop or laptop computer

digital camera and camcorder
• XVGA with 1280x1024 (1.3 megapixels) resolution and automatic + manual light balancing
• 2x zoom
• Self-portrait mirror
• Captures video: Built-in camcorder lets you record videos; play them on the LCD screen and easily save them right on the device.

additional features
• Full backlit QWERTY keyboard with number pad
• 5-way navigation button
• Built-In Speakerphone Hands-free phone operation is made easy with the built-in speakerphone, allowing you to conference call virtually anywhere.
• Polyphonic MIDI ringtones
• Infrared port
• External ringer on/silence switch
• Vibrate mode
• Stylus
• Keyguard
• 2.5 mm headset jack supports stereo audio
• customizable side button
اطلاعات

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi_ms :
سلام به دوستان عزي;) ز
يكسري مطالب بود در مورد اين پي دي اضافه كنم:lol:
اول از همه اينكه برادر بزرگترش در راه:blink:
واما در مورد خود اين پي دي اي:
اين دستگاه از اسلت سي اف 2 حمايت ميكنه(ميدونيد كه در كارت هاي حافظه نوع CFاز همه بهتره اونم به دليل نوع ساخت واندازشه)
اين كارت از سرعت بيشتري نسبت به بقيه برخورداره و تا اونجا كه من اطلاع دارم الان نوع 12 گيگي اون در بازار موجوده(پس اگه اين دستگاه رو بخريد به دليل استفاده از يو اس بي 2 و حمايت از اين كارت ) ;) اگر به خونه دوستان رفتيد واز چيزي رو ي رايانه اش خوشتون امده در عرض ايكي ثانيه وبدون نگراني از كمبود جا هرچي رو كه خواستيد ترانسفر كنيد(فكر حافظه فلش 1 _2 گيگي رو از سرتون بيرون كنيد:f34r: )
بگذريم كه سري 3 اين كارت ها هم در راهه:eek:
در مورد باطري اين دستگاه هم فكر كنم بشه به جاي باطري ماشين ازش استفاده كرد:blink: :wacko: :D ( البته اگه فقط در پي دي اي استفاده بشه باييد شيرين يه هفته رو به خوبي جواب بده) باطري 1440 ميلي امپري:lol:
يه پي دي اي مثل جس جار در مقابل اين دستگاه حرف زيادي براي گفتن نداره(به جز كيبوردش)
ميبينيد كه از 256 مگا بايت در مجموع مموري استفاده ميكنه كه 144 مگ در دسترسه (نگران كمبود فضا براي اجراي برنامه نباشيد)
استفاده از قدرتمند ترين سي پي يو حال خاضر باعث ميشه سرعت اين پي دي اي فوق العاده باشه(624 مگا هرتز تقريبا در پنتوم 2 يا 3 هم از همين سي پي يو استفاده ميشه
گارانتيش هم(نه در ايران) ديگه باييد چيكار بكنه(90 روز استفده از نرم افرار هاي خود شركت(البته به روز:p )

iPAQ hx2795
اينجا هم ميتونيد بردار بزرگتري رو كه گفته بو دم ملاقات كنيد

مهدی جان من هنوز کامل نیگا نکردم ولی از چیزی که در توصیف اش نوشته ظاهراً مجهز به یک سیستم شناسایی صاحب از طریق علایم بیولوژیک اش است!!!!
من که فکر کنم همون سیستم شناسایی اثر انشگت رو به صفحه حساس اش ضمیمه کردن.چیز بیشتری دیدم اینجا اضافه می کنم.

ولی فکر کنم چیزی که در مورد باطری ش نوشتید درست نباشه ، چون دستگاه من که از سی پی یو 400مگا هرتزی(و لزوماً کم مصرف تر از 600) بهره می بره دقیقاً باطری 1440 داره .البته می تونه لزوماً این طور نباشه مثلاً اپلت های دبلیو ام 5 طوری رفتار کنن که مصرف بیاد پایین و از این حرف ها؛ ولی اگر این طور باشه احتمالاً باز خیلی قوی تر از اورکس ای 900 نخواهد بود.بهترین کار تست کردن هم زمان هردوست!که ما نداریم! ولی می شه به ادعای شرکت سازنده مبنی براینکه چقدر کار می کنه نیگا کرد

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
خب كلا باطري هاي پي دي اي خوب جواب ميدن
مثلا جم به راحتي با مصرف نرمال3_4 روز رو جواب ميده(1200 ميلي امپر
البته چيزي كه شما هم گفتين صحيحه(من يه خورده اغراق كردم)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
میگم James Bond اینارو ببینه کف می کنه:D
من قبلا mp3 player اینو دیده بودم ولی اینو نه.
این عینک و hands free bluetooth با همه.
ساخت کمپانی motorolla هستش ولی من نمیدونم چرا مارک Nike روش(حتما اونجا هم مثل ایران مارک nike کلاس داره)فکر کنم محصول مشترکه!
اسمش هم RAZRWIRE Bluetooth® eyewear هستش.
امکاناتش چی ؟؟
handsfree bluetooth معمولی یعنی کار خاصی نمیکنه ولی عینکش کیفیتش عالی و ضد ضربه است و پرتوهای UV رو هم جذب میکنه و مانع عبور میشه که یه موقع چشامون اوف نشه:happy:
ولی خدایی جدا از بلوتوسش عجب عینک خدایی .
این هم عکسش:
42efd41dd137d.png_0_0_0.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
ساخت کمپانی motorolla هستش ولی من نمیدونم چرا مارک Nike روش(حتما اونجا هم مثل ایران مارک nike کلاس داره)فکر کنم محصول مشترکه!
امکاناتش چی ؟؟
handsfree bluetooth معمولی یعنی کار خاصی نمیکنه ولی عینکش کیفیتش عالی و ضد ضربه است و پرتوهای UV رو هم جذب میکنه و مانع عبور میشه که یه موقع چشامون اوف نشه:happy:
این هم عکسش:

تموچین این طور که پیداست این عینک مال اوکلی هست و نه نایک.اینجا رو نیگا کن

البته جالبه که خیلی داره مد می شه ، اگه وزن شون سنگینی نکنه رو صورت؛من که حاضرم تنفرم رو از اوکلی کنار بذارم و یکی شو داشته باشم.:p
اینجا لیست تمام شون هست

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
به نقل از tamoochin :
امکاناتش چی ؟؟
این هم عکسش:

تموچین این طور که پیداست این عینک مال اوکلی هست و نه نایک.اینجا رو نیگا کن

البته جالبه که خیلی داره مد می شه ، اگه وزن شون سنگینی نکنه رو صورت؛من که حاضرم تنفرم رو از اوکلی کنار بذارم و یکی شو داشته باشم.:p
اینجا لیست تمام شون هست

من هم تو همین سایت دیدم ولی پس اون ارم نایک چی؟

در ضمن به دوستانی که pocket pc با اسلات CF دارند (خوش به حالشون)می توانند اگر اشنایی چیزی تو خارج دارن این CF 4 gigabyte که برای کمپانی seagate هستش با قیمت فقط 105000 تومان بخرند.:
14192063_640.jpg

این هم لینکش:
http://thoughtsmedia.pricegrabber.com/search_getprod.php?masterid=14192063

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب از اونجایی که هنوز نظر بقیه رو نداریم برای اینکه اینجا رو به همون اسمی که تموچین پیشنهاد داد تغییر بدیم، و از اون جا که فروم خوابیده وبچه ها حال معرفی ندارن، من یکی معرفی می کنم:

sphm8000_3.jpg

از معدود موبایل های سامسونگ در سالهای اخیر که نتونستم از کنارش بی تفاوت رد شم(سامسونگ جی 800 انی کار رو یاده ادم می آره)

این دستگاه که دارای کی بورد کشویی کامل می باشه ، صفحه 262کیلویی داره و از ویندوز 2003 موبایل استفاده می کنه(فکر کنید چقدر آدم باید خنگ باشه) و سی پی یو ای 512 مگا هرتزی داره.

همه این ها رو که خیلی دیگر پی دی ای ها هم دارن، پس چیش اهمیت داره؟

این دستگاه مجهز به تکنولوژی بی سیم با پهنای گسترده (WiBro) ، می باشد، یعنی در کشور کره ، به شما اتصال با سرعت 30-50 مگابیت در ثانیه می ده، این پهنا اون قدر هست که شما بتونید دی وی دی رو آن لاین استریم کنید، لعنتی می دونید که تو کره کانال های دیجیتالی دارن، اونها رو مث آب خردن می شه دید باهاش

این سیستم که در تقابل با وای مکس آمریکایی ساخته شده، ظاهرا حال رقیب امریکایی رو اخذ کرده،چون سپتامبر با اسپرینت قرار داد بسته!!!

اینجا در مورد وای برو بدونید.

اینجا دو تا عکس دیگه ازش داره ، برید ببینید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
به نقل از king_dani :

در ضمن به دوستانی که pocket pc با اسلات CF دارند (خوش به حالشون)می توانند اگر اشنایی چیزی تو خارج دارن این CF 4 gigabyte که برای کمپانی seagate هستش با قیمت فقط 105000 تومان بخرند.:
14192063_640.jpg

این هم لینکش:
تموچین درسته که داشتن 4گیگ مموری از رویا هم بالاتره، به خصوص روی دبلیو ام 5، اما من یه فرومی داشتم می خوندم که به دلایل فنی، خیلی از پی دی ای ها، عملاً توان مدیریت مموری بالای 2 گیگ رو ندارن.البته یه قسمتی ش بر می گرده به اینکه بلوک های مموری چند کیلویی انتخاب شن و از این حرف ها ولی یه قسمت اش هم کاملاً محدودیت نرم افزاریه که هیچ کاریش نمی شه کرد:wacko:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
به نقل از king_dani :

14192063_640.jpg

این هم لینکش:

اين براي اينكه دكتر نگه دوستان خسته شدن(به قول تموچين ميشه الكي پست زد ولي بهتره يه چيز معرفي بشه تا كف دوستان ببره:blink: ;) )
اين كه الان ميخوام معرفي كنم از اسمش معلومه ديگه يه دوربين بعلاوه تلفن كه ميشه بجاي ساعت رو دست بست(من اگه پول داشتم يكي از اينو سفارش ميدادم به جاي اون عينكه:lol: :p )
بريم سراغ مشخصاتش:
اول از همه اينكه وزنش 90 گرمه(دقيق تر 89 گرم) وبعد مثل اينكه هند طراحيش كرده ولي يه شركت كره اي ميسازتش
اينفرارد وصفحه نمايش 256 كيلويي وداشتن بلندگو از مشخصات ديگشه
البته زياد زوق زده نشيد( چون هر جا كه بريد اول بايد يه پريز برق براز پيدا كنيد)
زمان مكالمه 100 ساعت و استند بايش هم 150 ساعته
اينو مطمين نيستم ولي بايد دوربينش 330000 پيكس باشه(مثل پي 910 اي:( )
اينم از عكساش:
1900_large.jpg
telson_exp.gif

1900_super.jpg

اسمش اينه اگه خواستيد ازش اطلاعات بيشتري داشته باشيد
:f34r: Telson TWC 1150
واما نمونه 12گيكي از اين كارت ها رو هم ببني:D د

pretec12gb.jpg

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اين فقط مخصوص گوشي اس ايي هست:blink: (اميدوارم زودتر براي پي دي اي هم بسازن)
بااين دستگاه ميتونيد وقتي موبايلتون در حال شارجه موسقي گوش بديد(از روي گوشي)
البته امكان اتصال به پي سي رو هم داره( از طريق يو اس بي:) )
به نظر من كه جالب اومد:lol:

w800_music_dock_2.jpg

بالا